Toffeeboy får till det

Debbie kommer till gården för att höra hur Lisa mår. Hon träffar Zak utanför och han är rätt besviken och sur på henne eftersom hon inget sagt om våldtäkten. Debbie pratar med honom och tillslut förstår han henne och han blir förvånad när han inser att han tar goda råd av sin sondotter.
 
Jai och Charity sitter på puben när Nikhil kommer in. Nikhil beställer dricka till dem men måste gå på toa så han hänger sin kavaj vid disken och går iväg. Cain ser det och skyndar sig till disken för att beställa  och så passar han på att ta nycklarna ur Nikhils kavaj.
 
Aaron får samtal från Flynn och de bestämmer sig för att ses. De ses på puben för en öl. Jackson och Hazel kommer in och det blir lite konstig stämning men Flynn och Aaron går fram och presenter Flynn för Jackson.
 
Andy går på date med Alicia och de tar en öl på puben innan de ska på middag på värdshuset. Det går bättre denna gång fast han är ivrig att påpeka att det inte var en date förra gången. Alicia däremot svänger i humöret och ena stunden vill hon inte ha vin och blir sur på honom för hon tror att han kallar henne för lycksökerska men in nästa stund vill hon ha mer vin och skrattar. Stackars Andy vet inte riktigt hur han ska behandla henne men han håller sig lugn ändå.
 
Charity, Jai och Nikhil är på väg hem från puben men hon tycker att de kan stanna om de vill. När hon duschat och ska in i sitt rum så står Cain där. Han kör med sin vanliga stil och försöker flirta in sig hos henne. Charity blir väldigt förvirrad men sansar sig och när Jai frågar om allt är ok svarar hon först ja men sedan nej. Jai kommer in och ser Cain.  Han blir inte glad och frågar vad Cain gör där. Cain låtsas som om han blivit inbjuden av Charity medan hon förnekar det, Det slutar med att Cain går.
Jai frågar sedan Charity om vad som är på gång men hon förnekar att det är något mellan henne och Cain.
 
Bob pratar med Diane om att inte öppna cafét igen, han kanske ska sälja allt.
Hur ska han göra?
 
Jackson får den nya rullstolen som styrs med huvudet och en dataskärm. Han provkör den inför Hazel, Jerry och Aaron. När Aaron går så märker Jerry att det verkar vara slut mellan killarna och han tror genast att det är Aaron som gjort slut men då protesterar Jackson.
 
Nicola fortsätter att leta efter Jimmy och hon annonserar i tidningar och delar ut flygblad. Hon ger sig inte utan tänker fortsätta att åka in till stan för att leta. Carl är orolig för att han ska bli ensam kvar om Jimmy är borta.
En dag kommer polisen och talar om att blodet i lastbilen tillhör Jimmy.
 
Jai betalar för en buss som de kan ha kalas i när Noah fyller år. Det är full rulle på barnen och de vuxna får snacks och öl inomhus. Cain dyker upp fast Charity säger åt honom att gå för han inte är inbjuden. Jai säger att han kan stanna.
 
Efter kalaset så går Charity och Jai till puben. När Cain kommer in så säger Jai att hon fortfarande är intresserad av honom men hon förnekar det och för att bevisa att det är sant så böjer hon sig fram och kysser Jai.
Cain ser sur ut och Chas ser orolig ut eftersom hon tror att det kan bli bråk.
Charity tar tag i Jai och leder honom ut från puben.
 
När Jai och Charity kommer hem så frågar han henne om vad hon menar. Han tror att hon haft en uppvisning enbart för att reta Cain. Hon säger att det inte är så och de går upp till sovrummet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Gerd

Idag hände det inget av värde!!

2012-11-19 @ 14:21:59
Postat av: Sanna

Jo, det gjorde det! Rubriken "Toffeeboy får till det" förgyllde resten av min dag! Hahaha! :D

2012-11-19 @ 15:14:31
Postat av: Linn

Alicia verkade konstig. Först ville hon ta det lugnt med vinet och i nästa sekund beställa in en flaska till ..... Vad handlade det om? Hur kommer Andy att kunna hantera det, om de fortsätter att umgås?

Tror Cain verkligen att han skall få tillbaka Charity genom att provocera henne och Jai så där? Skulle inte tro det!

Zac verkar ha svårt att hantera vad Lisa varit med om. Kan han inte stötta henne bättre än så här? Visserligen förstår man ju att en sån händelse drabbar fler än bara den personen som blev utsatt, i det här fallet en hel familj. Men kom igen! Det är ju Lisa som behöver stöd nu!

Adam börjar märka att han inte kan leva samma liv som rika tjejen gör. Han kan inte dra iväg till stan och strö pengar omkring sig som hon. Att det funkade när han var ihop med Scarlett, var väl för att hon oftast stod för fiolerna.

Och stackers Jackson, då. Han fick sin nya rullstol så att han kan leva något mer fritt än tidigare, men han verkar inte vara gladare för det. Han verkar ha drabbats av depression. Inte att undra på!

2012-11-19 @ 15:39:52
Postat av: Tina V

Vad vill Caun egentligen, först var han otrogen och nu tror han att allt blir bra om han säger förlåt.
Alicia verkar vara en konstig tjej, vet inte vad hon vill eller var det programmet som var konstigt.
Varför beställa in mer vin om man redan har en flaska med vin i?

2012-11-19 @ 16:03:02
Postat av: Tina V

Jag menar Cain.

2012-11-19 @ 16:03:17
Postat av: finländskan

Kanske jag är gammalmodig och trångsynt, men jag tyckte det var opassande att de vuxna drack alkohol på ett barnkalas. Över huvudtaget tycker jag att de dricker väldigt mycket alkohol i HTG.

2012-11-20 @ 05:37:33
Postat av: Stina

Håller med dig att det dricks väldigt mycket i HTG. Och alltid kommerde försent eller tar ledigt för att shoppa. Kan inte vara lätt att vara arbetsgivare.
Kan inte låta bli att tycka att Cain och Charity är ett bra par trots att de bråkar så mycket Andy och Alica båda två verkar labila hur ska det sluta och vart har Jimmy tagit vägen?

2012-11-20 @ 08:31:33
Postat av: Jackson

Charity och Cain är nog alltid menade för varandra.

2012-11-20 @ 08:58:36
Postat av: Kristina

Kanske Alicia har problem med sitt psyke, det var kanske därför som det blev slut med hennes man, för att hon var oberäknelig
Ja, vad har hänt med Jimmy? Det troligaste är ju att han fått minnesförlust och irrar omkriing någonstans
Finländskan - du är inte alls gammalmodig! Det passar sig aldrig att dricka alkohol ihop med barn!!!

2012-11-20 @ 10:54:27
Postat av: Linn

Angående det där med alkoholen:
Det här är en tv-serie. Jag tror inte att de skulle dricka så mycket om det vore i verkligheten.

2012-11-20 @ 15:02:11
Postat av: Sanna

Hittade en intressant artikel om alkholförtäringen i Emmerdale, som även uppmärksammats i en engelsk studie: http://www.metro.co.uk/news/456508-emmerdale-hit-by-drinking-problem

2012-11-20 @ 15:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0