Rolig och ful

Charity blir förvånad när hon ser Cain men inser att det var han som ordnat allt. Hon är på väg att sticka därifrån men hindras av honom. Charity stannar kvar och de börjar prata. Cain vill att hon kommer hem och att de börjar om. De pratar och han är på sitt lite mer charmiga humör och det gör att hon frågar honom om varför han inte alltid är rolig och ful istället för dum och ful eller bara ful...
 
Chas har kommit tillbaka från banken och hon berättar för Diane att hennes pengar inte räckt till handpenningen, så det skulle bli svårt att köpa puben.
 
Gennie har inte riktigt kommit in i rollen som sekreterare men hon försöker ändå. Jai blir irriterad på henne för att hon skickat iväg honom till fel ställe men precis då kommer Chas in för att be om lite övertid eftersom hon behöver pengar. Jai som fortfarande är irriterad surar nu för att hon skolkat på förmiddagen. Chas byter snabbt ämne och frågar honom varför han inte är på hotellet med Charity. Han förstår ingenting men plötsligt så inser han att det måste ha varit Cain som ringt och stämt affärsmöte med honom för att kunna lura iväg Charity. Chas och Jai skyndar sig iväg till hotellet.
 
Jimmy provar på hypnosterapi men känner att det inte hjälper honom. När Nicola kommer så visar hon honom kontoutdragen från banken men han minns inte varför han tagit ut pengar. Hon säger att hon struntar i pengarna men vill bara få honom att minnas igen.
 
Plötsligt knackar det på hotelldörren. Cain öppnar och får ett litet paket. Charity ber honom att inte öppna det eftersom det inte var ämnat för honom. Cain gör det ändå och ser ett par manchettknappar och ett litet kärleksmeddelande. Han blir besviken eftersom hon aldrig skrivit något gulligt till honom. Helt tvärt vänder hans humör och han kastar sig på Charity och trycker ner henne på sängen och håller en kudde över ansiktet på henne. Charity kämpar i  vild förtvivlan tills han släpper taget. De fortsätter att munhuggas med varann och han nämner att hon alltid varit bra på att sälja sina kroppsdelar. Det sårar Charity så mycket att hon ger honom en örfil.
 
Jackson rullar in på puben med Hazel i släptåg. Chas som står där hälsar på honom och böjer sig fram för att få en puss. Det förvånar Hazel att Jackson går med på det men då svarar han att det är inte samma sak som att få sin mammas urringning i ansiktet.
 
Cain gråter och ber Charity att komma tillbaka till honom för att de hör ihop. Han säger att Jai inte gör henne lycklig men då säger Charity att hon nöjer sig med den värme  hon får. Cain lovar att inte kalla henne för fnask igen eller nämna det som hänt tidigare om de blir ihop igen men när Charity säger nej så råkar han återigen kalla henne för fnask.
 
Cameron möter Debbie ute på gatan. Han ger sig fortfarande inte utan vill bjuda ut henne. Tillslut tackar Debbie ja.
 
När Aaron och Jackson går hem från puben så vill Aaron sova över hos sin pojkvän. Jackson är däremot inte beredd på det än och det gör Aaron ledsen.
 
Chas mutar receptionisten på hotellet och får då veta vilket rum Cain och Charity befinner sig i. Hon och Jai åker upp och knackar på dörren. Cain försöker ända in i det sista till att få Charity att förstå att han älskar henne men hon går ut till Jai och Chas men innan hon går säger hon åt Cain att inte göra något dumt för hon vill inte se honom död.
 
Paddy och Rhona kommer in på puben och de vill bjuda Alicia på ett glas som ursäkt för att de sårat henne tidigare. Alicia vill inte ha någon välgörenhet men tackar sedan ja.
 
Zak har svårt att ta det som hänt. Han försöker förstå hur det hela gått till men Lisa vill inte rota i det förflutna utan ber honom att låta det vara. Hon säger att hon fortfarande är som vanligt fast de vet båda två att det inte är så. Zak stannar till och med kvar för att diska när Lisa ska gå upp och lägga sig.
 
Jai kommer till verkstan för att prata med Cain men Cain sitter i bilen och ska iväg. Jai ställer sig i vägen och Cain gasar. Både Chas som står där och Debbie säger åt Jai att flytta på sig och tillslut gör han det. Cain rivstartar och åker därifrån.

Jai följer med Debbie hem för att prata med henne när Cain kommer hem. Han säger till Cain att han inte är rädd för honom men att Charity är det så därför borde Cain låta dem vara. Cain går med på det och säger att leker ändå är över. Jai har svårt att tro att det bara var en lek.
 
Aaron kommer hem till Jackson och säger att han planerat lite för dem. Jerry som ska laga mat bjuder in Aaron men han tackar nej eftersom han planerat annat. Jackson som följer med Aaron hem får se att Aarons säng är flyttad till vardagsrummet och Aaron säger att nu kan de sova ihop eftersom de får plats i en dubbelsäng. Jackson vill fortfarande inte ta det steget men Aaron lyckas tillslut övertala honom.
 
Andy är på puben och när hans öl är slut frågar Alicia om han vill ha en till. Han tackar nej för att han måste gå men först ska han skämma ut henne lite. Han lutar sig över bardisken och pussar henne. Alicia blir glad.
 

Hazel får samtal från Jackson om att han ska sova hos Aaron. Hon blir orolig och frågar Paddy om han vetat om det. Paddy säger att han visste att Aaron vill ha det så och att hon kan vara lugn.
 
Aaron får hjälpa Jackson med att göra sig i ordning på kvällen och sedan lyfta över honom till sängen. Han är lite tafatt men lyckas ändå ordna med allt. Aaron är lycklig över att få ligga nära sin pojkvän och han säger godnatt men Jackson ser inte lika glad ut...
 
 

Kommentarer
Postat av: viktoria

Hoppas verkligen jimmy får minnet tillbaka.... inte lätt för nicola.
Undrar hur det ska gå för Jacksson ,han ser inte glad ut.
Vad tycker ni allaom charity och Jai??
Cain är som han är.Han Cameron tycker han är lite creepy varför säger inte debbie till han så han fattar att hon inte är interesserad .

2012-11-26 @ 18:36:53
Postat av: Tina V

Cain har fått sina chanser, när man nästan kväver någon så är man rätt farlig.
Att han inte förstår att han sårar Charity, en sådan man förtjänar inte en andra chans.

2012-11-26 @ 18:44:59
Postat av: Tina

Cain har försatt alla sina chanser och det var nästan så att man log lite skadeglatt när han grät. Nu fick han smaka på egen medicin.

2012-11-26 @ 19:33:51
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag tycker att Jai och Charity passar utmärkt ihop! Hoppas det håller. :)
Ja, lite svårt är det att tro på att Charity nästan blir kvävd och sen låter honom komma undan med det. Något osannolikt.

Den här snubben från Jersey som hänger efter Debbie finner jag också lite osannolik. För det första har de inte speciellt mycket "äktenskapstycke", han är inte alls i Debbies league, för det andra verkar hans uppvaktning lite halvlam. Det känns inte trovärdigt för fem öre.

2012-11-26 @ 23:49:30
Postat av: emma

@Sanna Håller med dig att historien med mannen från Jersey inte känns särskilt hållbar, de har ju ingen kemi och ser enbart konstiga ut ihop. Dock förstår jag inte det där med debbies league, ska Debbie anses se bra ut? Trodde man till att börja med behövde ett par läppar för det. Det känns ju också lite osannolikt att han har lyckats få jobb och börjar göra sig hemmastadd i byn så snabbt. Har inte han fru och barn att tänka på? Var bor han? Om han nu var en framgångrik chef nöjer han sig med att köra lastbil bara för att vara nära debbie? För mig går historien inte ihop.

Kan tycke lite synd om Cain, charity hade rätt: han har väldigt låg självkänsla och det ledde till att han själv sabbade det. Hoppades faktiskt att Charity skulle gå tillbaka till honom.

Annars tycker jag Jimmys minnesförlust börjar kännas uttjatad och tråkig. Dessutom tycker jag hans skådespelarinsats inte är den bäst, det känns mest som han spelar korkad och barnslig och jag känner inte den frustrationen eller paniken som han säger att han känner.

Tycker om när Paddy är lite mer allvarlig (som han är ex i sin relation med Aaron) och inte pajasen som han är med rhona och Marlon. Tycker Rhona kan ta sin unge och lämna byn. Hon är så oäkta glad, om man ska få ett down-barn så är man inte som en glad solstråle hela dagarna och pratar om dejter, yoga osv.

/Emma

2012-11-27 @ 03:06:55
Postat av: Anonym

Kan oxå tycka lite synd om Cain. Ok, helt fel att försöka kväva någon men nästan allt han sa var ju sant. Han ska vara glad att han blir av med henne. Jag är Så trött på hennes kärlek till pengar så nu får hon bli Jais problem.:-)

2012-11-27 @ 08:05:43
Postat av: Jonas

Jag skulle snarare säga att Debbie inte är i Camerons liga. Han ser väl hyfsat bra ut, medan Debbie ser ut som en bortskämd unge med för mycket smink. Att ge upp fru och barn för henne ter sig mycket besynnerligt. Dessutom är åldersskillnaden avsevärd.

Jimmys minnesförlust är ett litet lågvattenmärke. Det är ytterst ovanligt att dylikt händer och det är heller inte särskilt roligt att kolla på. Hoppas att han gör slut med Nicola, så att den gamla mordaspiranten förhoppningvis lär sig en läxa.

2012-11-27 @ 08:36:03
Postat av: // Monixx

Tycker Cain & charity ska bli tillsammans igen. Hoppas verkligen på det. Jai tycker jag inte det minsta om.. tror både Charity och Jai är tillsammans bara för att det är en triumf att få retas med Cain. :)

2012-11-27 @ 10:31:43
URL: http://monixx.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja, smaken är som baken. ;) Själv tycker jag Debbie är väldigt söt. Sen spelar ju utseende iofs inte någon roll om det finns någon dragningskraft, men det gör det ju inte. Noll kemi och noll magi. Dålig casting och ganska dåligt manus.

@emma Tyckte också jättemycket om "Paddys" rollprestation vid tiden kring Aarons "coming out". Där glimtade en riktigt bra skådespelare fram, även Aaron var bra, han fick visst en massa priser för sin rollprestation, men Paddy som vanligen framställs som en ganska mesig, glad, nöjd och grund person, fick plötsligt oanade djup. Jag var väldigt tagen av spelet mellan Paddy och Aaron.

Men anledningen till att jag tittade in igen var för att fråga en sak jag glömde igår: har Charity varit prostituerad? Jag vet ingenting om hennes historia.

2012-11-27 @ 13:31:20
Postat av: Jonas

Sanna: ja, Charity har varit proffs. Jag tror att det var när hon var rätt ung, men Cain tycker om att påminna henne.

2012-11-27 @ 15:14:07
Postat av: Linda

Jo du emma tillhör du silikonligan eller?
Tycker du Debbie skall spruta in lite i läpparna?
Sorgligt

2012-11-27 @ 18:31:33
Postat av: Emma

@linda

Silikon är väl inte alltid det snyggaste om man ska fylla läpparna, det har kommit mkt bättre alternativ...Om debbie ska operera sig eller inte har jag inte ngn åsikt om men jag uppfattade att Sanna menade att debbie är för snygg för Cameron, jag tycker tvärtom. Det finns inget jag tycker är snyggt i hennes ansikte, jag tog som exempel upp hennes läppar. Jag kunde ha fortsatt med fler saker, för mig finns inget snyggt i hennes ansikte. Jag tycker att hon ser ut som en idiot med det gul/orange håret. Jag är själv blond så det är inget mot vissa hårfärget. Det jag menar är att hon har inte utseendet och inte sättet (om man inte gillar manhaftiga tjejer) så att Cameron skulle lämna familj, jobb och flytta till emmerdale för debbies skulle känns inte trovärdigt. Deras kemi är dessutom obefintlig. Personligen gillar jag debbie, hon är orädd, tuff och rak men snygg är hon inte enligt mig.

2012-11-27 @ 23:36:24
Postat av: orcid

Här kom beviset att Cain är helt jävla psykopatisk...otrevlig feg jävel. han fick vad han förtjänar...grisiga cain fick känna på hur han är mot andra. GOTT!

2012-11-28 @ 15:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0