Köp en klänning och få lite annat på köpet

Nicola är lite ledsen eftersom middagen inte gått så bra. Hon vill försöka igen så hon går över till Jimmy för att bjuda hem honom på hans gamla favoriträtt. Precis då kommer Scarlett för att de bestämt att de ska gå till puben med Jimmy för att se om han känner igen sig. Besöket på puben får inte Jimmy till att minnas mer.
 
Andy går hem till Rhona och Paddy för att fråga om inte Alicia kan få ersätta Pearl medan hon är på semester. De båda veterinärerna är inte överförtjusta men låter sig övertalas. När de ska berätta det för Alicia blir hon väldigt förbannad. Hon skäller sedan ut Andy för att han lagt sig i hennes ekonomi.
 
Cain träffar Charity och han kan inte låta bli att berätta om checken som Jai erbjudit honom och att han faktiskt tackat nej till den. Charity blir rasande och skyndar sig till Jai för att skälla ut honom. Hon påpekar att hon inte är någons ägodel som kan köpas hur som helst.
 
Gennie försöker lära sig jobbet på kontoret. Hon råkar öppna ett kuvert märkt "privat" och Nikhil blir irriterad på det. Det visar sig att Faye stämmer Sharmas
(Cain uppmuntrade henne till att göra det igår eftersom hon kan säga att hon slog Jai i självförsvar)
 
Carl möter Cameron ute på gatan och de börjar prata med varann. Det slutar med att Cameron får jobb som chaufför hos Kings.
 
Declan tar med sig en besiktningsman för att syna huset Bartons hyr. Det är Adam som tar emot dem och Declan är noga med att säga att Adam inte behöver berätta det för John.
 
Nicola hämtar Jimmy från puben för att bjuda på middagen. Det blir inte så lyckat eftersom han inte tycker om maten. Efteråt så visar hon bilder från bröllopet men Jimmy verkar inte så road. Plötsligt böjer hon sig fram och pussar honom på munnen men då får Jimmy panik och vill därifrån. Han säger att han tyvärr inte har de känslorna för henne och att de kanske aldrig kommer tillbaka så det är bäst att de gör slut.
 
Jai kommer hem med en present till Charity. Det är en väldigt glittrig silverklänning. Hon blir först sur för hon vill inte att han "köper" henne men han säger att han vill ge henne något fint att ha på sig när de ska på middag på en flott restaurang. Hon lugnar ner sig och blir riktigt glad. Så glad att hon skryter om det på puben innan de ska iväg till stan.
 
Charity hämtar Noah hos Dingles för att de varit barnvakt. Lisa berättar att Noah saknar Debbie och Sarah. Charity pratar sedan med Debbie om det men Debbie vill inte att Sarah träffar Noah hos Jai så hon erbjuder sig att hämta Noah efter skolan så kan barnen få träffas ändå. Charity kan inte annat än att låta det ske på det sättet.
 
Lisa börjar jobba igen för att få något att göra. Zak muttrar och han känner att han inte gjort tillräckligt för henne, allra helst hade han velat slita huvudet av Derek.
På fabriken är alla förvånade när Lisa dyker upp men de välkomnar henne med öppna armar. Lisa tycker dock det är lite jobbigt när alla frågar henne hur hon mår, helst vill hon att allt ska vara som vanligt igen.
 
Laurel skyndar sig på en rast hem till Nicola för att prata med henne. Nicola är ledsen för att Jimmy inte vill ha henne. Laurel stöttar och ger goda råd, så Nicola dyker sedan upp på Kings kontor för att prata med Jimmy. Hon säger att hon  kommer att göra allt vad som krävs för att de ska bli ihop igen, precis som förut.
Detta leder till att Jimmy ringer och bokar tid hos en hypnosterapeut för då kan han i  alla fall säga att han försökt.
 
Chas pratar med Diane om att köpa puben. Det börjar som ett skämt men sedan blir det mer allvar. Hon går hem till Charity för att berätta om idén. När Charity öppnar med ännu en ny svart klänning så tror  Chas att hon har en karl på besök men Charity säger att så är det inte utan Jai och hon ska ses i stan på ett hotell.
Chas får låna en kostym av Charity för att ha på sig när hon träffar banktjänstemannen.
(Rodney blev väldigt förtjust i Chas klädd i affärskvinnekostym)
 
Nicola upptäcker att Jimmy inte bara tagit ut en stor summa pengar dagen han försvann utan varje gång han varit i Peterborough så har större summor tagits från kontot. Hon tror att han kanske träffat någon annan. (Det verkar mest sannolikt att Kelly dyker upp igen för inte var det lilla vi såg av henne det enda?)
 
Charity kommer till hotellet och går in på rummet. Hon lägger sig på sängen och äter en chokladpralin ur asken som legat där. När hon märker att hon inte är ensam så vänder hon sig om och ser Cain stå där...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thomas

Tack för allt du skriver. Det är en tröst i värmen (+31) och i solen här på Gran Canaria. Hoppas jag kan komma hem i januari och njuta av det svenska vädret.

2012-11-23 @ 16:27:06
Postat av: Tina

Vad jag är trött på barnrumpan och egot Cain.

2012-11-23 @ 17:25:54
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Agneta

Åh vad jag är trött på Charity och Jai och Nicola och Jimmy. Det enda som jag tycker är intressant i HTG just nu är Aaron och Jackson. En riktig svacka i serien för tillfället eller kanske är det bara jag som tycker det. Hur som helst så är jag så tacksam för den här bloggen :)

2012-11-23 @ 19:49:45
Postat av: Anonym

Försvarar inte Cain för han kan göra mycket dumt på sitt eget knasiga sätt men Charity är inte precis nån ängel. Är SÅ TRÖTT på henne och Jai. Hade han ej haft det gott ställt så hade aldrig Charity kollat åt honom ens..

2012-11-23 @ 20:07:09
Postat av: Tina

Jag vet inte jag, men hon är kanske kär i honom och inte hans pengar. Eller som hon var med Cain; hans arroganta sätt att visa att hon tillhörde honom.

2012-11-23 @ 21:53:17
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja Charity blev säkert kär i Jai men kanske pga att han har just pengar. Vem vet hur Charity tänker?!...:-)

2012-11-24 @ 10:07:07
Postat av: Tina

Kanske ocskå just för att han visar henne respekt och tror på henne. Pengarna kittlade henne säkert i början men jag tror inte att det är bara pengarna.

2012-11-24 @ 10:18:56
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Sanna

Håller med om att det inte händer så mycket jätteintressant just nu, men det är väl för att det inte går att safta på så mycket efter branden, det är ju svårt att toppa den dramatiken...

2012-11-25 @ 17:07:13
Postat av: Jonas

Det är inte ofta jag tycker att serien har svackor och jag är nöjd med hur det ser ut nu. Det behöver inte hända så mycket för att jag ska vara nöjd, tycker att livet i den lilla byn är rätt så mysigt.

Lågvattenmärket hittills är Stephanie/Alan och sedan Stephanie/läkaren. Jag genomled dessa episoder med illa dold otålighet och vrede.

2012-11-26 @ 12:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0