Inget minne

Nicola försöker få Jimmy till att minnas men ingenting verkar fungera. Hon blir både ledsen och frustrerad men ger inte upp. När läkaren sedan säger att Jimmy kan få åka hem så blir hon glad. Tyvärr tycker inte Jimmy om idén utan han vill hellre vara kvar på sjukhuset där han har sin trygghet. Carl och Nicola tar då in på hotell i närheten för att kunna träffa Jimmy dagen efter. Nicola ska pussa Jimmy hej då men han vänder bort huvudet. Hon blir ledsen för hon tror att JImmy hatar henne men då säger Carl att det är ju han som hatar henne, Jimmy dyrkar marken där hon går.
 
Nikhil står i Leylas butik och ska välja pizza. Hon rekomnederar en med ananas men det vill han inte ha. Precis när han är klar kommer Val och Amy in. Amy ska laga mat till Pollards och de är där för att handla ingredienser. David hjälper Amy att välja. När Amy och Val är klara så börjar de prata om att Doug slutat och då erbjuder sig Amy att hjälpa till. Leyla tvekar men David övertalar henne att låta Amy försöka.
 
Jerry kommer in på puben och ser att Jackson och Aaron sitter tillsammans. Han ser frågande ut och får då veta att de är ihop igen. Jackson ber sedan sin far att lämna sina nycklar till Jacksons hem till Aaron eftersom han behöver dem bättre än pappan.
 
Faye kommer till verkstaden för att bjuda hem Cain på middag men han är inte intresserad. Han säger att han hellre träffar någon som är både yngre och snyggare än henne.
 
Cain träffar Charity och han säger till henne att han kommer att hålla ögonen på henne, hela tiden. Tidigt en morgon så väcker han henne med ett sms där han vill att hon släpper in honom. När hon ser meddelandet så tittar hon ut genom fönstret och ser att han står utanför. Då tar hon av sig morgonrocken innan hon drar för gardinerna för att sedan väcka Jai.
 
Jimmy ska trots allt åka hem. Carl och Nicola är där för att hämta honom. Jimmy är orolig men ändå hoppfull eftersom han tror att minnet kanske kommer tillbaka när han träffar sin dotter.  Ändå så glömmer han fotot på henne på bordet bredvid sjuksängen.
 
Jai som haft fullt upp med Charity på morgonen blir sen till jobbet. Faye är på dåligt humör och hon påpekar att kunderna som Jai skulle träffa har gått. Han blir lite irriterad på henne eftersom hon kunde ha försökt hålla dem kvar några minuter eftersom han inte var så väldigt sen.
 
Paddy går omkring med en mössa på huvudet. Rhona retar honom men det visar sig att hon har rakat av allt hans hår och han känner sig lite obekväm med det. Pearl som får syn på honom säger att det bara är lite svårt att vänja sig vid det utseendet men det är fortfarande bättre än den fula mössan.
 
Adam är hemma för att äta. John är fortfarande lite sur på sin son men ber ändå om ursäkt för gårdagen. Adam lovar att hjälpa till en annan dag för nu ska han ut med Aaron.
Aaron och han träffas på puben för att dra vidare till stan. Chas tycker det är lite dålig stil eftersom han precis blivit ihop med Jackson och nu lämnar han honom ensam redan första kvällen.
 
Amy jobbar på hos Leyla och hon passar på att beundra Davids muskler. Hon äter sedan lunch med Val och Eric. De berättar att damen från socialen kommer på besök och Amy blir orolig för att det kommer att sluta som vanligt, att hon inte får vara kvar.
 
Cameron fortsätter att försöka övertala Debbie om att de ska bli ihop igen. Han ger sig inte och under tiden bor han på värdshuset.
 
Andy möter Alicia utanför hennes dörr. De pratar lite och han frågar om de kan ses igen. Kanske det säger hon och ler. Han tar det som ett "ja" och hon går därifrån med ett ännu större leende.
 
Faye beklagar sig för Nikhil om att Jai missat mötet på morgonen och att han inte är sig själv sedan han träffade den där slampan. Precis då kommer Jai in och hör det. Han blir rasande över att hon diskuterar hans privatliv och sedan säger han att den enda slampan här är Faye. Hon blir förbannad och ger honom en örfil. Då säger Jai till henne att packa ihop och gå, hon får sparken.
Nikhil blir orolig för att Faye ska stämma dem så han ber sin bror att ta tillbaka henne men Jai vägrar. Han säger att de inte får problem eftersom det var hon som slog honom.
 
Cain kommer in på fabrikskontoret. Han vill prata med Jai i enrum men Nikhil vill inte gå därifran. När Jai säger att han klarar sig så går Nikhil. Cain börjar berätta om vilken lycksökerska Charity är och att hon snart kommer att trötta på Jai och det kommer att sluta med att hon tar några tusen av honom för att sedan återvända till Cain precis som alltid.
 
Jimmy kommer hem men tyvärr så minns han inget och inte blir det bättre när han träffar Scarlett, Rodney eller Angelica. För honom är de vilka personer som helst.
Carl vill att Jimmyt börjar jobba igen så fort som möjligt.
När det är dags att gå och lägga sig får Jimmy panik. Nicola erbjuder sig att sova hos Angel eller på soffan men Jimmy säger att han klarar inte av det här. Carl säger att Jimmy kan sova hos honom istället. Jimmy känner sig förvirrad och rusar iväg ut...

Kommentarer
Postat av: Sanna

Om man bara kunde ta en stor pincett och avlägsna Cain från byn, trots att jag inser att ju han är en stor dramatisk drivkraft i storyn. Men jag vill verkligen inte se en återförening mellan honom och Charity! Att tro att man kan hota och skrämma en kvinna att komma tillbaka är ett beteende som inte borde löna sig. Jag vill se honom knäckt! Jag vill se manusförfattarna ställa sig på alla hotade och skrämda kvinnors sida, om ni förstår hur jag menar? :)

2012-11-21 @ 15:25:39
Postat av: Katarina-Cinnamon

Håller med dig Sanna och jag förstår vad du menar.

2012-11-21 @ 17:42:32
Postat av: ELIZA

Har äntligen sett ikapp,sedan fredagens ström avbrott, kommer jag hem idag ,full av förväntan,efter gårdagens avsnitt,så har det varit STRÖMAVBROTT!!!!!!!Nä,nu dj..lar!! Ringer till el bolaget,VAD HÅLLER NI PÅ MED ???? Nä men ,oj då...Dom håller på med ARBETEN 47 byar bort... Nä men,oj då...Blir Ni påverkade av det? GRRRR....Har läst resumeeèen. Gårdagens avsnitt var både bra och dåligt..Bra ang. Aaron och Jackson..Men får väl innerligt hoppas att Aaron vet vad han gör..Har ju varit emot att han "binder upp sej",,så ung som han är...Farligt att leka med andras känslor..Och det dåliga i mina ögon, var Jimmys minnes lucka..Men kanske bra med lite annan story nu...Tror inte Cain kan varken hota eller skrämma tillbaka Charity, det är hon för stark för..Och ifrågasätter någon henne har hon alltid en förklaring Ha ha ha ...Har ju nu inte sett avsnittet,med menande blickar och så??? bara läst, men verkar det vara nåt på gång mellan David och Amy? Och när jag läste vad Cain sa till Faye, usch, vilken elak djävul...

2012-11-21 @ 17:46:49
Postat av: Jonas

Mina misstankar om en romans mellan David och Amy blir starkare och starkare.

Stackars Jimmy måste undra vad han kan ha sett i Nicola?

"Cain" gör sin roll väldigt bra, han är väldigt övertygande.

2012-11-21 @ 18:45:41
Postat av: Tina

Någon mer än jag som tycker att Cameron till utseendet är en snyggare version av Cain.

2012-11-21 @ 22:04:41
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: AnnaS

Men om nu Aaron och Jackson gör ett nytt försök betyder det väl inte att Aaron binder sig för livet? Det kan man ju aldrig lova i nåt förhållande. Jag tycker dom ska vara tillsammans så länge det känns bra.
Är inte Amy väl ung för David? Jag missade dagens avsnitt och nu fungerar inte tv4play heller, så jag har ju inte sett hur de agerar, men visst låter det som en liten romans. Var ju några som såg det tidigare också.
Trodde väl att Cain skulle dumpa Faye rätt snart. Jag känner en viss skadeglädje! Om hon nu verkligen fått sparken kanske hon flyttar från byn?
Jag har tänkt på att det måste vara jobbigt att bo i byn när man blir osams med folk eller har hoppat i säng med fel person, som Eve tex, eller nu Faye. Dom ses ju hela tiden på puben.

2012-11-21 @ 22:56:04
Postat av: AnnaS

Alltså, jag menade inte att Eve och Faye ses hela tiden, utan att man träffar alla i byn där, även dom man för tillfället inte vill träffa.

2012-11-21 @ 22:59:06
Postat av: Andrea

men David och Amy är ju nästa syskon och så har vi ju åldern också.

2012-11-22 @ 00:56:56
Postat av: Andrea

men David och Amy är ju nästa syskon och så har vi ju åldern också.

2012-11-22 @ 00:56:56
Postat av: emma

Tyvärr tycker jag serien är inne i en svacka och det är inte ofta jag känner så. Det känns som att det inte finns naturliga situationer som uppkommer genom vardagslivet och så måste man komma på historier som den underliga, ex trekanten Rhona-Paddy-Marlon, en minnesförlust, Cains överdrivna beteende, Debbies gamla "kärlek" som dyker upp, Amy som stöter på David osv osv. Nej, saknar de "små" historierna och ex Vivs tjafs i mataffäre osv, ni förstår nog vad jag menar. :)

Är nu vid det här laget urless på Rhona-Paddy-Marlonhistorien som bara känns som löjlig. Spolar förbi. De beter sig inte som tre vuxna som befinner sig i en konstig situation utan som tre pajasar. Dessutom är det konstigt att de pratar som att allt är bra med barnet och verkar så glada när barnet har Down syndrom. Hyckleri.

Det kan inte vara roligt att spela Faye nu, hon framstår bara som en tragisk och patetisk gammal kärring som blir utnyttjad och ingen vill ha henne. Lite skillnad mot den Faye som Mark träffade. Tycker det är lite underligt att en karaktär utvecklas så mycket från att vara stilig och kvinnlig till att vara byns billiga, lurade gamla hispa som inte ens männen väljer framför en före detta prostituerad.

Jimmy historien känns också konstig. Såklart kommer det säkert hända saker med Kelly och bli problem med Nicola. Känns som man skapar en situation på ett onaturligt sätt. Nej, ett misstag enligt mig.

Lite komiskt att Debbie är en tjej som man åker land och rike efter och lämnar sin familj för. Är inte lebb så jag vet inte men så otrolig är hon inte, inte den mest muntra personen precis. Ännu ett konstlat sätt att skriva in ngn i serien på.

Vet att jag klagat men tycker det är synd när serien förlorar sin charm och blir som vilken såpa som helst.

2012-11-22 @ 03:15:45
Postat av: AnnaS

emma: Håller med dig! Visst skulle Jimmy kunna få en minnesförlust, men varför träffade han Kelly från första början? Han är ju lycklig med sin Nicola och bebisen. Har hon nån hållhake på honom?
Vad gäller Marlon - Rhona - Paddy-grejen så tycker jag att scener som Marlon och i viss mån också Paddy är med i, ibland blir lite väl mycket buskis. Men det är ju inget nytt, tycker snarare att det har tonats ner lite mot för nåt år sen. Det borde annars ha gått att göra nånting bra av den idén, med två pappor och ett barn med Downs syndrom, om man hade hanterat det lite seriöst.

2012-11-22 @ 04:04:37
Postat av: Jonas

emma: håller med dig angående Debbie. Jag vet inte vad den där Jersey-bon ser hos henne. Jag har alltid tyckt att det är skrattretande att "alla" tycker att hon är så snygg. Dessutom är han gammal nog att vara hennes far.

Mia, däremot, är riktigt snygg.

2012-11-22 @ 08:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0