HTG 6 nov 2012

Tyvärr, jag är fortfarande inte hemma men ni får hemskt gärna berätta i kommentarerna om vad som hänt i dagens avsnitt och även diskutera detta här.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Amy fortsätter att göra bort sig som vanligt, hur många chanser vill hon ha egentligen?

2012-11-06 @ 13:58:09
Postat av: finländskan

Berätta gärna så mycket ni minns att hände, jag kommer inte ha ha möjlighet att se tisdagens HTG eftersom det inte kommer några morgonrepriser av just tisdagens avsnitt pga amerikanska presidentvalets valvaka.
(Min enda möjlighet att se avsnitten är alltså morgonrepriserna eftersom jag arbetar dagtid och TV4Play inte syns utanför Sverige då det handlar om icke-Svenska produktioner)

2012-11-06 @ 14:18:45
Postat av: Sanna

Åh, var ska man börja? Jag tyckte att det var två "mellanavsnitt" idag. Inget speciellt uppseendeväckande hände, det känns mer som lugnet före stormen...

Det rörde sig mycket kring Amy, Vals och Erics lilla sociala "projekt". Amy verkar ha svårt med regler. Trots att hon nu kan få en fast, trygg fosterfamilj, fortsätter hon ändå att testa gränser. Hon och de andra tonårstjejerna i byn drar olovandes in till stan på klubb. De kommer hem mitt i natten och blir hemskjutsade av en äldre kille i bil. Val och Eric möter dem och ser då att Amy hånglar med killen. Hög musik spelas som väcker värdshusets gäster.

Dagen efter kommer Moira och vill tala allvar med Val och Eric om AMys beteende. Man får intrycket att hon kanske lägger skulden mer på Amy än på de andra tjejerna. Det tycker Val också och hon blir mycket upprörd, säger till Moira: "Du tycker att din dotter är finare än Amy". Amy avlyssnar samtalet och blir upprörd och försvinner från värdshuset.
Senare hittar Leyla och "ja vad heter hennes kille nu igen då?" Amy när hon blir utkastad från en klubb inne i stan. Amy har alltså dragit in till stan igen, trots att hon lovat flera gånger att hon ska be om lov och säga till vart hon går.
När hon slutligen kommer hem avslutas det hela med att Val säger att hon i princip ger upp. Hon verkar inte längre vilja bli fostermor åt Amy.

Nu får någon annan ta vid! :)
2012-11-06 @ 16:23:17
Postat av: ELIZA

Och Adam limmar på Declans dotter,men vet inte om hon inte är intresserad eller bara vill hålla honom på halster ett tag...Jackson talade i kameran, och mamma stod i trappan och lyssnade..Han sa att det hade varit bättre om Aaron ljugit när han frågade honom om pubkvällen,inte berättat att han träffat någon..Nu kommer inte jag ihåg vad killen från puben hette,men han blev lite sne´på Aarons mentala frånvaro..Vad sa han när han gick? Nåt i stil med: ska du hålla på så här kommer du att förbli ensam..

2012-11-06 @ 17:24:11
Postat av: Tina

Lite konstigt tyckte jag att det var. Amy´s jacka med pälskrage hängde på trappräcket, där hon hade slägt den tidigare. När Leyla och David träffade på henne i stan, då hade hon jackan på sig igen. Har hon mer än en jacka?

Historien om Aaron och hans nye vän kom av sig då Aaron verkar ha tankarna på annat håll.

Jay har köpt ett lyxåk till Charity.

2012-11-06 @ 17:24:17
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: ELIZA

Ja just det! Alicias son fick tillbringa helgen med sin pappa Justin.Det hade varit bowling,han hade fått en radiostyrd bil..Så klart att Alicia tyckte det var för mycket..Att vad har jag för chans,Justin har ju mycket mer pengar..Leyla ger henne pengar så hon också kan ta med Jake på en bowling runda..

2012-11-06 @ 17:28:43
Postat av: Jackson

Jag tycker ändå att Alicia ger ett något mjukare intryck än tidigare. Fast det här att Leyla och Justin är de biologiska föräldrarna skulle väl knäcka vem som helst.

Amy, ja, har hon sabbat alla chanser nu?

Aarons och Jacksons historia är för tragisk. Hur man än vänder och vrider hittar man ingen lösning. På olika sätt mycket svårt för båda.

Polisgubben blir bara hemskare och hemskare. Huuuuu!

Spricker Cain snart av svartsjuka? Den nya bilen förefaller kunna bli droppen.

2012-11-06 @ 17:40:58
Postat av: Carina

Tycker Moira var lite dryg mot Val. Just med tanke på Holly skulle hon kanske vara lite försiktig med vad hon säger. Men varför stack Amy, hon blev ju försvarad!
Sorgligt med Aaron o Jackson. Förstår att Aaron är kluven. Kan han inte säga som det är till Flynn? Tror han skulle förstå då. Gör ont i hjärtat när man ser Jackson. Han älskar verkligen aaron och har ju rätt i att förhållandet säkert inte kommer vara tillräckligt för honom i längden, men väldigt smärtsamt ändå. Den kärlek som finns mellan dem behöver ju inte ta slut?! De har ju ändå ingen "fysisk" relation så rent krasst i praktiken är det ju inget som förändras. Han kan ha relation med Flynn och ändå ha Jackson som sin bästa vän med all den kärlek som han har för honom.

2012-11-07 @ 10:42:14
Postat av: Sanna

Gjorde misstaget att googla "polisgubben" >OBS! GÖR INTE DET! DÅ FÅR NI REDA PÅ VAD SOM HÄNDER OCH DET VILL NI INTE, TRO MIG!<

Hur som helst, denne sliskige, lismande typ visar sig ha en karriär som sångare och kompositör i verkligheten, vid sidan av sitt skådespeleri alltså.

Han har gett ut fler skivor, har en alldeles ny utgiven och även om det inte var min musiksmak, har han en fantastisk röst. Mycket ljus för att vara man, riktigt, riktigt snyggt.
Att tänka sig karaktären han gör i HTG sjungandes kärleksballader, blir lite svårt att få ihop.
Om ni vill veta mer om honom - fråga mig. Jag tycker inte man ska ta reda på vad som händer, den karamellen vill ni nog har kvar! :)

2012-11-07 @ 12:43:10
Postat av: Linn

Sanna:
Leyla och "ja vad heter hennes kille nu igen då?"
Han heter David Metcalfe.

Eliza: Killen på puben heter Flynn.

2012-11-08 @ 14:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0