HTG 2 nov 2012

Jag är fortfarande sjuk så ni får diskutera dagens HTG i detta inlägg.
Som vanligt är jag tacksam om ni berättar lite om vad som hänt.
 
Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Erik

I dag visade polisen Henshall sin otäcka sida, när han blev bortkopplad från fallet av sin kommissarie. Han var otrevlig mot sin kvinnliga kollega Laura och gav henne skulden för att han fått sin karriär förstörd och sedan sökte han upp Andy i husvagnen och hotade honom och gav sig på honom med knytnävarna.När Laura kom hem till Katie för att förhöra henne var Henshall där, han gick sedan, så att de fick prata i fred. kollegan fick bekräftat att de umgåtts redan före branden. Andra avsnittet slutade med att Brenda som suttit hemma och supit körde sin bil rakt in i Andys husvagn när han befann sig inuti den - för att hämnas, eftersom hon är övertygad om att Andy är skyldig.
Diane börjar undra om Doug verkligen gör rätt som återvänder till sin fru Hilary och det gör Laurel med. Har Diane känslor för honom trots allt?

2012-11-02 @ 14:29:45
Postat av: Tina

Jackson berättade för sin mamma att det var slut mellan honom och Aaron, men "glömde" att säga att det var han själv som ville att det skulle vara slut. Mamman var sedan väldigt syrlig mot Aaron.

Katie gillar inte att bli förhörd en gång till.

Andy håller låg profil, tack och lov.

Marlon visar "pappastolt" upp ultraljudsbilden för Laurel som uppmuntrar honom. Det verkar nästa som om hon vore förtjust i Marlon.

Laurel visar i alla fall att hon ogillar Dougs flirt men mamman.

2012-11-02 @ 15:41:40
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Jonas

Jag vet inte vem som är dummast - Nicola, Genesis, Brenda eller Katie? Vän av konspirationsteorier skulle nästan kunna misstänka att de ansvariga för serien hatar kvinnor, med tanke på hur dessa framställs.

Lyckligtvis verkar Laura vara hyfsat smart.

2012-11-02 @ 16:46:25
Postat av: Andrea

jag tyckte Brenda påminde lite om Viv i dag ser ju rätt lika ut när de är fulla hihi. Brenda är inte klok heller... hoppas man slipper att se derek och nick snart så trött på de.

2012-11-02 @ 18:45:33
Postat av: Andrea

nicola var lite rolig i dag när hon retade adam som inte vågade bjuda ut mia

2012-11-02 @ 18:46:16
Postat av: Sanna

@Jonas - så har jag funderat också, en del kvinnoporträtt är bara för mycket. Stackars skådespelerska som måste spela Brenda...man kan ju inte låta bli att avsky henne när hon trakasserar Andy. Hoppas hon fick gå ifred på stan när de här avsnitten sändes i England. En del människor har ju svårt att skilja på fiction och verklighet.

2012-11-05 @ 14:46:27
Postat av: Jonas

Sanna: sant, folk har ibland svårt att skilja på skådespelaren och rollpersonen. Vi får hoppas att "Brenda" klarade sig i England.

2012-11-06 @ 14:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0