Fånge i polisens hem

Charity pratar med Chas om bostadsproblemet för hon känner att det blir lite trångt i tjejernas hus. Chas har inget emot det men Charity tänker på Noah.
 
Pearl ser Brenda på kyrkogården vid Terrys grav. Brenda är stupfull och mår inte bra. Rodney som kommer förbi hjälper Pearl att ta med Brenda hem till honom.
Precis när de kommer in innanför dörren så avbryter de Jimmy och Nicola som är lite extra kärvänliga.
 
Laura pratar med en polis som kollat övervakningsfilmen från telebutiken (?) och den andra polisen visar att det är Nick som kommer ut från butiken. Laura skyndar sig till byn för att hålla koll på Katie och prata med Nick.
 
Katie som upptäckt tidningsklippen om Nicks förra fru som dött i en brand frågar honom om vad som egentligen hände. I början så verkar det som om allt varit en olycka och att Nick mår dåligt efter det. När Katie sedan hittar sitt armband som blev stulet så inser hon att det är Nick som legat bakom alla trakasserier. Nick går runt och låser alla dörran och sedan försöker han förklara för henne hur mycket han älskar henne och att de måste hålla ihop.
 
Charity ber Debbie att kasta ut Cain ur huset så hon och Noah kan flytta in men Debbie vill inte blanda sig i deras problem.
 
Andy ser att polisen pratar med Chas och sedan åker iväg med sirenerna på så frågar han henne om vad det gällde. Hon berättar att de frågat henne om Nick och Katie. Andy anar oråd och hämtar Gennie från fabriken eftersom hon vet var Nick bor.
 
Faye passar på att reta upp Charity när de ses i byn med att säga att det inte var en engångsföreteelse när hon träffade Cain för han kan inte få nog av henne.
 
Polisen knackar på hos Nick men han vägrar att öppna. Laura ropar efter honom men får inget svar så när Andy och Gennie kommer dit så ringer Laura till Katies mobil. Hon får prata med Nick som inte tänker komma ut och han erkänner en del av det han gjort men inte allt. När polisen inte ger sig blir Nick irriterad och kastar ut mobilen genom fönstret.
 
Gennie ber Andy om ursäkt eftersom hon kände att det var mycket på grund av henne som alla i byn var emot honom.
 
Nicola och Jimmy får inte den lilla kärleksstund som de förväntat för de blir avbrutna hela tiden. Brenda märker att hon är i vägen och vill hem men då säger Nicola att hon följer med henne. Både Rodney och Nicola följer med Brenda hem och upptäcker att det är fullt med Terrys saker överallt. När de föreslår att de ska hjälpa till att plocka undan så protesterar Brenda. Det slutar med att Brenda följer med Nicola och Rodney hem till dem igen.
Precis när de kommer in så pratar Jimmy i mobilen, han har sagt att han inte kan träffa någon för Nicola vill ha en hemmakväll men när de andra hör så låtsas han att det var ett affärssamtal.
 
Cain kommer hem till Dingles och strax efter kommer Derek. Lisa blir inte alls glad över att Zak bjudit över honom och hon säger åt dem att gå till puben. Zak vill att de tar en öl hemma först och Lisa erbjuder sig att hämta det i Sams lägenhet. Där häller hon ut ölen och återvänder till huset och säger att all öl visst var slut.
Zak, Cain och Derek går då till puben.
 
Charity säger till Jai att det är hans fel att hon står utan bostad och pojkvän så hon tänker flytta in hos honom. När de bär in hennes saker i huset kommer Nikhil och han blir genast orolig över vad Cain kommer att säga. Givetvis dyker Cain och gubbarna upp precis just då. Cain är vansinnig men stoppas av Zak så det blir inget bråk.
 
Poliserna omringar Nicks hus men han tänker inte ge sig. Katie försöker övertala honom till att ge upp och att allt kan bli bra men Nick inser att när de får veta att han dödat två personer med branden så kommer han inte komma undan med en varning bara. Han tar fram en pistol och säger att de måste vara beredda...
 
 
Tack för alla värmande ord, jag fick tårar i ögonen när jag läste era kommentarer, för ni är så himla fina!
 
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen fick Katie upp ögonen för vilken otäck typ Henshall är,men nog verkade hon lite väl godtrogen i början trots att hon sett klippen? Vad tror han egentligen att han ska åstadkomma barrikaderad i huset med huset, omringad av poliser? Det kan aldrig sluta bra. Hoppas bara att fler än Gennie ber Andy om ursäkt för att de trodde att han var skyldig - speciellt Brenda som borde skämmas ögonen ur sig efter det här.

2012-11-12 @ 13:31:18
Postat av: Linn

Välkommen åter, Marie! Hoppas att du får vara frisk nu! Du är efterlängtad.

Stor dramatik idagens avsnitt!

Stackars Katie! Hon har haft en väldig otur med killar.... Men hur skall hon klara sig ur den här knipan?

Hoppas också att skumme Derek blir avslöjad, så att Lisa äntligen kan få lite sinnesro.

Kommer Charity nånsin att bli ihop med Cain igen? De passar så bra ihop, tycker jag, Synd om det vore slut för gott mellan dem nu.

2012-11-12 @ 16:38:27
Postat av: Sanna

Så, nu var ordningen återställd! Härligt! Det finns ingen som kan sammanfatta så bra som du! :)

Ja, visst verkade väl Katie lite väl trög innan hon fattade att hon dejtade en sinnessjuk mordbrännare?
Svårt att sätta sig in i hur det skulle vara, dock... ;)

Nu vill jag GÄRNA att hela byn ställer upp sig på led, med Brenda längst fram och unisont ber Andy om ursäkt på sina bara knän! Gennies ursäkt var alldeles för tam och Andy lät henne komma undan för alldeles för lätt. Jag vill se tårar och folk som krälar i stoftet, erkänner att de var elaka idioter och säger att de gör vad som helst, bara Andy kanske kan överväga att förlåta? :)

2012-11-12 @ 16:41:14
Postat av: Tina V

Jag skulle inte gå tillbaka till Cain, han fortsätter med sina elaka kommentarer trots att han borde fatta att han gjort fel.
Elak och ful dessutom tycker jag.
Jag håller med dig Sanna alla som anklagade Andy ska be om en riktig ursäkt.
Nicola är ju bara för mycket, hon uppför sig som en katt i mars.

2012-11-12 @ 18:35:09
Postat av: ELIZA

Mycket välkommen tillbaka,och hoppas allt OK med dej!!Mycket spännande avsnitt!!Ja vad säger man om allt..Vilken farlig djävul den där Nick är..Hur sjuk är man om man tror sej gå i land med det han gjort..Men,men han har ju tydligen kommit undan med saker tidigare..Nu håller jag bara tummarna för att Katie kommer ut därifrån med livet i behåll..Och säger samma som föregående om att be Andy om ursäkt,med Brenda i spetsen..Marskatten!! Ha ha ha...Har aldrig sett henne så kärleksfull tidigare,och Jimmy verkar lagom intresserad emellanåt..Med sina mystiska telsamtal..Och Cain..Cain,Cain,vad säger man? Som man bäddar får man ligga..???

2012-11-12 @ 19:32:24
Postat av: Lena

Det var en glad överraskning att se att allt var tillbaka som det ska igen idag:-)
Har inte varit inne på ett par dar så jag välkomnar dig också tillbaka Marie

Visst är det synd om Brenda men som vanligt i HTG blir det lite väl överdrivet. Har själv mist min man så jag vet att det är hårt, vill absolut inte förringa det, men jag är faktiskt trött på Brendas hysteriska självömkan nu.

2012-11-12 @ 19:35:36
Postat av: Emm

Jag har inte sett dagens avsnitt, men har haft lite Louise vibbar (var det hon som fick r.i.p. blommor av sin kille som hon senare slog ihjäl när han ramlade i trappen, eller va det nån annan??). Undrar hur det här ska sluta? Kommer hon vandra rätt in i Andys armer sen? Söka tröst. Han lär ju inte ha något emot det.

2012-11-12 @ 19:51:44
Postat av: Agneta

Men herregud vilken velpotta Katie är. Hon hade ju hur många chanser som helst att slå psykot i huvudet eller att knäa honom i skrevet. Löjligt. Brenda orkar jag bara inte med längre.

2012-11-12 @ 23:48:27
Postat av: finländskan

I tidigare inläggs kommentarer har det kommit tips om hur man med hjälp av proxy skulle kunna se HTG i TV4-Play även utanför Sverige. Jag försökte, men kom så långt att jag kunde klicka på vilket HTG-avsnitt jag ville se, men sen var rutan bara svart. Inget mer hände, även om jag väntade hur länge som helst. Jag försökte ett flertal gånger, men resultatlöst varje gång.

Vet nån om det finns andra sätt?

(Egentligen tycker jag nog att vi som betalar för Sverige-paketet, nog kunde få ta del av allt i TV4-Play även om vi inte bor i Sverige, men det har väl med avtal och villkor att göra, antar jag.)

2012-11-13 @ 06:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0