En försvunnen man

Nicola börjar bli orolig för att Jimmy inte hört av sig på flera dagar. Hon fortsätter fråga Carl om han vet något eller hört av sin bror men så är inte fallet. Tillslut så vänder hon sig till polisen för att efterlysa honom.
 
Diane sätter upp en "till salu" skylt för hon vill sälja puben. Hon känner att hon vill göra något annat och när hon pratar med Andy om saken så säger hon att hon alltid kommer att finnas där för honom och Victoria även om det är från andra sidan jorden.
 
Lizzie påpekar för Bob att han borde få Brenda till att öppna cafét snart igen. Han pratar sedan med Brenda om saken men hon inte intresserad för hon vill aldrig sätta sin fot där igen.
 
Katie vill prata med Bob och Brenda för att be dem om ursäkt eftersom hon känner att det som hänt är hennes fel men Gennie säger att ingen anklagar henne.
Katie pratar i alla fall med Betty och Alan och då berättar hon att hennes mamma vill att hon kommer ner till Grekland men Katie känner att hon inte vill fly ifrån byn. Hon går sedan till jobbet men Declan har ordnat med en ersättare, Jane, som ska ta hand om hästarna. Katie märker att det var jobbigare att börja jobba än hon trott och det leder till att hon packar väskorna för att trots allt åka till mamman i  Grekland.
 
Lizzie är på fabriken och hon ramlar och gör illa sig i foten. Derek är snabbt framme för att hjälpa henne. Nikhil behöver folk som jobbar över och Derek är snabb till att erbjuda sig men när Nikhil frågar Lisa säger hon nej. Lizzie hör det och åtar sig att hjälpa till även om hon har ont i foten.
Senare så pratar Lisa med Lizzie och försöker få henne till att inte ställa upp men Lizzie behöver pengarna.
 
Carl får ett mystiskt samtal från en kvinna som frågar efter Jimmy. Han berättar inte det för Nicola.
 
Rodney bjuder hem Brenda för att prata med henne men precis då kommer Laurel och Nicola hem från polisen och Nicola är upprörd över att polisen inte tar hennes oro på allvar. För att inte störa tjejerna så tar Rodney med sig Brenda till puben. Där frågar han henne om han kan ta över taxirörelsen efter Terry och Brenda är tacksam över att lösa det så lätt.
 
Nicola söker upp Carl för att höra om han fått veta något mer men det har han inte. Han råkar däremot säga att Jimmy dyker nog upp snart och ber om förlåtelse. Det gör att Nicola tror att Carl vet om att Jimmy träffat någon annan för varför skulle han annars be om ursäkt. Carl förnekar det och säger att så som Nicola är så är det inte konstigt att Jimmy stuckit.
 
Lizzie frågar Lisa om hon har något emot att hon och Derek ses eftersom det känns som om det kan vara något på gång. Lisa försöker få Lizzie att förstå att det inte är en bra man men lyckas inte. Detta leder till att Lizzie och Derek kommer att jobba tillsammans ensamma på fabriken. Derek försöker sedan förklara för Lizzie att det var Lisa som ångrat deras flirt och därför är hon så kort mot honom nu förtiden.
 
Adam vill ha lite ledigt för att träffa Mia men John säger att det är förmycket jobb på gården. Andy erbjuder sig att hjälpa till men John har inte lust att betala övertid för honom.
 
Nicola försöker jobba men tankarna på Jimmy gör att hon inte kan göra det hon ska. Declan råder henne att kolla deras gemensamma bankkonto och när hon gör det ser hon att Jimmy nyligen plockat ut 500£.
 
Återigen ringer en kvinna, antagligen Kelly, till Kings kontor och Eve svarar denna gång. Kvinnan säger bara att hon är ledsen men inte för vad.  Carl vill inget säga till Nicola men Eve tycker att de faktiskt måste göra det.
 
Pearl tackar nej när Dermot vill bjuda henne på paj. Hon skyller på att hon måste tänka på figuren men han tycker hon är fin som hon är. Hon nobbar även honom en gång till när han frågar henne.
 
Adam är på puben när Mia kommer in. Hon frågar om de kan luncha ihop men han säger att han borde åka tillbaka till gården. Han tackar ändå ja. Efter ett tag kommer John in på puben och han blir inte glad när han ser att Adam sitter och tar lång lunch. När Adam sedan vill vara ledig över kvällen för att gå ut med Mia får han ett nej av sin far, han behövs på gården.
 
Nicola är helt förstörd efter att Jimmy inte hört av sig på flera dagar men när hon upptäckt att pengarna saknas och när Carl berättar om kvinnan som ringt tror hon att han har en annan. Hon pratar med Laurel om att om han dyker upp igen vill hon inte ha honom tillbaka längre.
(Konstigt att lastbilen inte upptäckts på parkeringen eller har Jimmy åkt iväg med den? I alla fall borde lastbilen vara lätt rätt att se för den är ju rätt stor. Var är Jimmy och varför skulle Kelly ringa till kontoret för att hon är ledsen, tror hon att hon slagit ihjäl honom?)

Kommentarer
Postat av: Tina V

Jag tänkte också att lastbilen borde synas, man kan väl inte ligga medvetslös så länge utan att få hjärnskador.
Jag hade kört omkring och kollat där jag trodde att han var.
Undrar hur länge Katie ska vara borta, och vart ska Diane ta vägen?

2012-11-14 @ 18:15:44
Postat av: Anonym

Vet vi om han är där han sa att han skulle?

2012-11-14 @ 18:55:13
Postat av: Sanna

Är det någon mer än jag som stör sig på att Lisa inte varnar Lizzie? Eller ännu hellre - polisanmäler våldtäkten.

2012-11-14 @ 19:22:31
Postat av: Tina

Jag har hela tiden stört mig på Lisa.

2012-11-14 @ 22:13:07
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: AnnaS

Sanna: Ja, det stör mig verkligen att Lisa inte varnar Lizzie. Det kommer Lizzie aldrig att förlåta henne, om nu Derek fortsätter likadant. Fast det är väl förstås svårt att veta hur man ska säga det.
En annan sak som stör mig är att Nicola gick till polisen och dom inte brydde sig. Man kan väl i alla fall skicka ut en efterlysning på bilen.

2012-11-14 @ 22:19:00
Postat av: finländskan

Inte dog väl Jimmy av detdär slaget mot skallen? Hoppas att inte, men hur länge kan en man ligga avtuppad mot ratten i en stor bil mitt på en parkering utan att någon reagerar?

Ja, Lisa borde verkligen berätta sanningen om Derek, särskilt nu då hon ser hur han nästlar in sig hos Lizzie. Usch, vilken obehaglig situation.

Andy verkar rätt glad nu, kanske nåt på gång mellan honom och Alicia?

2012-11-15 @ 05:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0