Dagens HTG

Tyvärr har jag ingen möjlighet att uppdatera bloggen de närmaste dagarna eftersom jag ligger på sjukhus.
(Det är inget allvarligt fel på mig utan jag har bara stora problem med mina knän.)
 
Ni får jättegärna diskutera dagens händelser och om ni orkar får ni gärna berätta lite om vad som hänt eftersom jag inte vet om jag kommer att kunna se avsnitten i tid.
 
Var snälla mot varann och respektera varann genom att inte berätta vad som kommer att hända i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Krya på Dig!

2012-11-01 @ 13:33:30
Postat av: Tina V

Säger detsamma, längtar till du är tillbaka.

2012-11-01 @ 14:26:18
Postat av: Katarina-Cinnamon

Krya på dig

2012-11-01 @ 15:21:18
Postat av: Andrea

lycka till hoppas de går bra så att knäna blir bättre.

Jag vad hände i dag Andy berättade för nicks kollega att nick träffar katie och de visste hon inte om!!!!

2012-11-01 @ 15:25:43
Postat av: ELIZA

Krya på Dej! Jag kommenterar vad jag sett idag,någon som är bättre på att skriva kanske kan ta resten..Jättebra att Andy for för att anmäla polisen,den kvinnliga kollegan blev ju verkligen intresserad..Ska vi få se en schangserad (stavningen ha ha,ids inte leta lexicon)Brenda? Vodka före lunch,ha ha..Nu äntligen kanske Aaron förstår att Jackson menar allvar..Dom kan vara bästa vänner ändå..Var riktigt gulligt när Marlon kom i kostym,för ultraljuds besöket..Och skrattade när Paddy ville rätta till hans slips..Ha ha..Kanske vi får se en ny Love story om Rhona bjuder in kompisen??.Vore kul..Hoppas läbbiga syster Alicia lugnar ner sej,och ser att det går alldeles utmärkt att sonen får träffa sin pappa..

2012-11-01 @ 15:33:31
Postat av: Erik

Ja, krya på dig! Den uslingen Henshall trakasserade och provocerade Andy och Andy vände sig till slut till hans kvinnliga kollega, som såg lite fundersam ut när Andy på slutet berättade att Henshall dejtat Katie redan för branden. Kanske fattar hon att det föreligger en intressekonflikt här och ser till att han fråntas fallet. Jacob stal i Leilas affär och både Paddy och Marlon var med på Rhonas ultraljud, som utfördes av en gammal kompis till Rhona om jag minns rätt. Fyll i och rätta och lägg till ni andra. Det här var nog det viktigaste som hände i dag, bortsett från det vanliga tjatet mellan Cain, Charity och Jai och bekymren mellan Aaron och Jackson.

2012-11-01 @ 17:45:43
Postat av: Rutiga Stolen

Krya på Dig och ta hand om Dig. VI saknar Dig!

2012-11-01 @ 18:00:38
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Tina

Krya på dig.

2012-11-01 @ 19:28:37
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Lena

Du får ha det så bra Marie tills du är här igen.

Jag tycker att Charity har något visst. Det kallas att ha Det väl:-) Hon är snygg, smart och med glimten i ögat för det mesta. Sen har hon ett ofantligt tålamod med Cain vilket jag tycker han borde uppskatta lite mer.

Tycker det mesta är tjafsigt just nu i serien så jag säger inte mer om det. Däremot har jag nöje av att se den snygge mannen som brukar var på puben i alla fall. I förrgår var han med en hel del:-)
Får nöja mig med det tills det blir, i mitt tycke, lite roligare igen.

2012-11-01 @ 21:32:54
Postat av: finländskan

Ja, jag håller med de andra som kommenterat, hoppas att det snabbt blir ordning på knäna.

Angående händelserna kan jag tillägga att orsaken till att Jacob stal i affären var att han "lånade" pengar för att kunna köpa en födelsedagspresent till sin pappa.

Leyla övertalade Alicia och Jacobs pappa (jag kommer inte ihåg vad han heter såhär på raken) att komma överens om vårdnaden, så att pappan skulle dra tillbaka det som han hade på gång i rätten, och Alicia skulle gå med på att pappan och Jacob träffas.

Aaron blev uppraggad då han och Adam var ute och spelade biljard. Tydligen hade Aaron och den andra killen (det stod Flynn i meddelandet, kom det fram om han heter så?) bytt telefonnummer eftersom Aaron sen fick ett meddelande från honom. Jackson hade av Adams reaktion (eller nåt som Adam sade?) förstått att Aaron blivit uppraggad, och sade till Aaron att det var bra. Aaron sade då att det inte var bra, eftersom han ju är med Jackson. Då gjorde Jackson slut med Aaron.

2012-11-02 @ 05:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0