Containerfynd

Nikhil är stressad för han hittar inte bland papprena på kontoret. Han säger åt Jai att anställa någon så att de kan jobba igen utan att det blir kaos. Han tillägger att det gärna ska vara någon som Jai inte vill ligga med.
 
Jai hör när Charity pratar i telefon med några kunder och han tycker att det är lite väl flirtigt. Charity går iväg och strax efter följer Jai efter. Han konfronterar henne hemma om hennes förra liv. Han känner att kanske det Cain hade sagt stämde. Charity försvarar sig med att Cain gör allt för att sabotera för dem och därför säger han vad som helst.
Jai tvivlar men Charity försöker övertala honom att hon är med honom för att hon tycker om honom. När Jai ändå vill veta mer om hennes förflutna så blir hon stressad och säger att hon måste göra en sak först. Hon skyndar sig till Cain och skäller ut honom efter noter.
 
Jimmy är på kontoret men känner inte igen något. Nicola och Rodney kommer dit och hon har med sig en väska med kläder. Hon visar Jimmy en tröja som hon påstår att det är hans favorittröja men han minns inget ändå.
Carl går sedan runt med Jimmy i byn för att visa honom några platser som betytt mycket för honom. Jimmy tycker det verkar vara lite för lugnt, han tror att han är mer en stadskille men det förnekar Carl.  De går även till kyrkan där Carl berättar att Jimmy och Nicola gifte sig. Carl berättar sedan lite om bröllopet och att det nästan inte blev av för att Nicola stod åtalad för att ha bitit ett barn.
 
Magnus, Brasse och Eva (förlåt ;) ) ska besöka en stödgrupp för föräldrar med barn som har Downs syndrom. Paddy och Marlon spelar fotboll med barnen och de verkar ha roligt ihop. Rhona pratar med en annan mamma och får veta att det är tillåtet att må dåligt och tvivla på sig själv men att allt kommer att gå bra ändå.
 
Jai kommer till kontoret och upptäcker att Gennie fått platsen efter Faye. Han är inte alls speciellt glad men Nikhil är nöjd och börjar visa henne vad hon ska göra. Chas får veta det och blir lite sur för att de inte frågat henne och hon frågar Nikhil om varför. Han svarar att det var tvungen att vara någon som Jai inte skulle vilja ligga med... Gennie hör det och blir lite ledsen men Nikhil försöker förklara att det lät värre än det var menat.
Efter ett tag går Gennie och Nikhil till puben men han kommer på att han glömt mobilen på kontoret så han skyndar sig dit. Precis när han hittat mobilen och ska gå tillbaka till puben kommer Cain. Nikhil säger åt honom att gå därifrån och lämna dem ifred. Cain blir förbannad och binder Nikhil och slänger ner honom i en sopcontainer utanför fabriken.
 
Jimmy sitter vid cricketplanen och funderar. Zak kommer förbi och de börjar prata. Efter ett tag nämner Zak hur viktigt det är med en familj som stöttar. Det får Jimmy på andra tankar och han går hem och frågar Nicola om de kan äta middag ihop. Hon blir jätteglad över att han ändå försöker. Tyvärr blir inte middagen riktigt som hon föreställt sig. De sitter och småpratar och hon får berätta lite mer om bröllopet och annat men när Carl kommer tillbaka med Angelica så tycker Jimmy att det räcker med information för tillfället.
 
Gennie klär upp sig inför nya jobbet. Hon känner att hon måste vara presentabel nu när hon är ansiktet utåt för firman. När hon går förbi containern hör hon ljud och det gör att hon hittar Nikhil som hon hjälper upp.
Nikhil vill inte att de polisanmäler Cain för han känner sig lite förnedrad och vill inte prata om att han legat i en sopcontainer.
Jai blir upprörd och letar upp Cain. Han erbjuder Cain 5000£ för att hålla sig borta men Cain bara skakar på huvudet och river checken. Så lätt blir man inte av med honom.
 
Andy träffar Alicia på puben och han frågar henne om de ska ses på lördag för att gå på konsert. Alicia tackar ja och han blir rätt glad.
 
Cameron kommer till verkstaden och han presenterar sig för Cain. Precis då kommer Debbie och hon säger åt Cameron att gå därifrån. Cain undrar givetvis vad som står på och Debbie förklarar att Cameron är en före detta pojkvän.
 
Declan pratar med Rodney om några byggherrar som ska komma på besök och sedan pratar han om några byggplaner han har. (Jag uppfattade faktiskt inte riktigt vad som är på gång)
 
Katie kom tillbaka från Grekland och får genast veta att Andy träffar Alicia. Hon säger att hon är glad för hans skull.
 
John fortsätter att muttra över att Adam träffar Mia istället för att jobba. Moira får påminna honom om att han var likadan när de var unga och nyförälskade.
 
Carl och Jimmy sitter och pratar när Nicola och Angel gått hem. Jimmy tycker det är jobbigt med hennes alla kärleksförklaringar eftersom han inte känner samma sak. Carl försöker att få honom att förstå att de faktiskt var lyckliga ihop en gång i tiden. Jimmy tvivlar, han vill inte vara hennes make längre eftersom han inte tycker om henne...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: orcid

såå in i H-vete trött på Cain, hur barnsligt sjuk i huvudet kan en sån snorgärs bli? så jävla patetisk

så jävla skönt att Faye fick sparken hon är ju bar aså jävla äckligt korkad och svartsjuk också..blä!

Och Jimmy stackarn...och nicola som puschar på så in i baljan..sorgligt...undra rom Kelly letar upp honom, om hon vet att han är ok..alltså i livet för hon ahr ju ringt innan.

Jai..huuur kan du låta Cain köra med dig...tappa nte självförtroendet.

Gennie som assistent...intressant, kul att hon kommit upp sig för hon har känts som om hon är en grå mus..söt men grå. Hoppas hon fixar jobbet.

Paddys hår..blev lite förvånad men googlade och förstår nu skälet..sen kan jag ärligt säga at tajg aldrig tänkt på det tidigare...tycker han såg bättre ut med hår...

amy amy va fiskar du efter? ojojoj hopas David håller henne systerligt...men det rror ajg- hoppas!

Och Alicia jisses när hon var på mdddag i tidgare avsnitt med Andy och snäste av honom ang ekonomin trodde fasiken hon skulle göra en värre sen..hon påminde faktiskt lite om Andy som han var mot Jo..lynnig..kanske dom passar ihop för han verkar ju vara en toffel mot henne ;) nyttigt för honom kanske...

bartons..ett ord- booooring...

Mia...tröttsam

Aaron och Jackson ihop..bra..men Hazel tycker ajg ska knäppa igen truten nu för nu börjar hon bli jävligt jobbig.

Debbie...och den där snubben som inte verkar fatta...inte direkt kul...inte ens undehållande...

så...klar med hiss och diss denna gång :)

ps..hissa jag ens nått?

2012-11-22 @ 16:06:28
Postat av: viktoria

Hoppas jimmy får tillbaka minnet snart tycker synd om nicola å angel .Tycker jai å charity historien börjar bli lite boring.
Han cameron verkar mysko, varför stannar han om debbie inte är interesserad utav han?
Undrar om gennie är interesserad utav nikhil?tycker dom var rätt gulliga på kontoret.
Bartons är tråkiga,
Hoppas inte Kelly kommer tillbaka och skapar mer problem! undrar hur det kommer att gå med jimmy och nicola??

2012-11-22 @ 17:42:26
Postat av: Andrea

du hissade Aaron och Jackson att de är tillsammans. Ja, nu har Cain gått för långt.

2012-11-22 @ 17:47:17
Postat av: Jonas

Vad har hänt med Paddys hår? Han har ju flint nu. Denna syntes inte när han hade hår. Hade han tupé tidigare?

2012-11-22 @ 18:31:10
Postat av: Kristina

Varför stod Gennie och skrattade åt Nikhils öde? Tyckte det var mycket taskigt och omoget. Och varför ska Cain alltid hitta på dumma saker när man börjat gilla honom? Är väldigt trött på detta triangeldrama nu

Jag är också väldigt glad för att Jackson och Aaron är tillsammans igen :)

Det måste vara jättejobbigt både för Jimmy och Nicola. Hur ska detta sluta?

Orcid - vad har du läst om Paddys hår? Börjar han bli skallig eller?

2012-11-22 @ 18:49:31
Postat av: Linn

Magnus Brasse & Eva!!! :) :) :)
Jättebra beskrivning!

2012-11-22 @ 19:20:41
Postat av: AnnaS

Jag var ju tvungen att googla Paddys hår också. Tydligen började han bli flintis och har haft tupe ett tag som han tröttnat på och då var dom tvungna att hitta på nåt. Googla Paddy Kirk hair!

2012-11-22 @ 19:52:53
Postat av: finländskan

Det känns lite som att det kan bli någon typ av konflikt mellan Adam och hans pappa, båda två har verkat rätt missnöjda med situationen och till och med varandra den senaste tiden.

Cain - ja, vad skall man säga .. bläää .. synd att han nu framställs sådär, jag hade börjat gilla honom då han hjälpte Ryan då tidigare. Situationen trappas upp och jag har svårt att se att Cain skulle nånsin kunna ge med sig, Jai och Charity verkar också väldigt beslutsamma att inte ge efter, få se om nåt riktigt hemskt måste hända angåendet dendär situationen.

2012-11-23 @ 06:22:21
Postat av: Jonas

Jag har alltid tyckt att Paddys hår sett färgat ut, men jag trodde inte att det var en tupé.

2012-11-23 @ 07:52:16
Postat av: Jonas

Jag förstår verkligen Jimmy; vad kan han ha sett i Nicola egentligen?

2012-11-23 @ 09:13:24
Postat av: Jonas

Hazel har för övrigt varit jobbig från dag ett. Jag hatar hennes "So I said to myself: Hazel" etc.

Hon och Lizzie är av samma skrot och korn. De tror att de är roliga, men är det inte. Hazels cockneyaccent hjälper inte heller till.

2012-11-23 @ 09:20:51
Postat av: Tina V

Jag tycker att Jimmy spelar över, han kan väl bo hos Carl och börja med att lära känna sin dotter.
Jag tycker faktiskt synd om Nicola, det måste vara hemskt att få tillbaka sin man och han uppför sig som ett truligt barn.
Skulle inte förvåna mig om Kelly dyker upp och han blir kär i henne igen, han gillar ju inte det lugna lantliga livet, och så är Nicola jobbig enligt honom.
Man brukar väl inte bli helt personlighetsförändrad av ett så milt slag i huvudet, och så har väl inte Jimmy varit guds bästa barn precis själv, så att bara få höra smicker om sig själv verkar stiga honom åt huvudet.
Tjejerna sprang ju inte precis efter honom tidigare, det var bara hans pengar dom var ute efter.

2012-11-23 @ 10:24:03
Postat av: orcid

ja tydligen har paddy haft tupé länge, jag har inte märkt nånting :) men helt klart ska han ha hår , nu ser han ju ut som conehead :/ och han ser betydligt äldre ut med.

ja Aaron och Jackson hissa jag, ser det nu :) hoppas de håller, de behöver varandra, bra för varandra.

2012-11-23 @ 16:34:28
Postat av: Sanna

@Jonas - din beskrivning av Hazel - spot on! :D Otroligt tröttsamt med såna där självironiska typer som älskar att höra sina egna röster...

2012-11-25 @ 16:07:27
Postat av: Sanna

Apropå Hazel. Googla Hazel + emmerdale + weight loss.

OBS!Kryssa i bara visa bilder på google direkt så ni inte råkar läsa några spoilers!OBS!

Ni kommer att finna att det inte är så mycket kvar av vår kära Hazel, på vissa bilder ser hon nästan mager ut! :o Är ganska lik Anette Bening tycker jag...

2012-11-25 @ 17:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0