Att charma till sig pengar

Jahapp så hade jag skrivit hela inlägget och sparat det men ändå försvann allt jag skrivit så nu får jag får jag försöka komma ihåg vad som hände, ni får lägga till om jag glömt något.
 
Idag var det bara ett avsnitt pga världscupen i skidor.
 
Cain kom ner sent till frukosten och Debbie pikar honom om att det måste ha blivit en sen kväll. Strax efter kommer det ner en okänd kvinna och hon tar ett rostat bröd och ger Cain en lapp med sitt telefonnummer så han kan höra av sig om han vill. Sedan går hon iväg men Cain verkar inte så intresserad.
 
Nikhil kommer till fabriken iklädd joggingkläder. Jai frågar varför och får veta att Nikhil hellre joggar än att se när Jai och Charity äter frukost. Gennies koncentration är inte den bästa för hon har fullt upp med att kolla in Nikhil så hon hör inte när han ber henne hämta kaffe.
 
Sam ska till Norfolk och Zak ska skjutsa honom dit trots att Lisa sagt att bilen kanske inte håller en så lång resa. Zak och Sam säger adjö till Belle men när Zak ska säga hej då till Lisa blir det lite stelt. Belle märker det och senare på dagen kommer hon med några påskliljor till sin mamma på fabriken. Lisa frågar varifrån blommorna kommer och Belle frågar om det är värre att ljuga än att stjäla. Hon har "hittat" blommorna i någons trädgård.
 
Carl kommer till kontoret och han säger till Jimmy att Kelly har ringt hem och ändrat på mötesplatsen. Jimmy tar en taxi till det nya stället medan Carl åker till det andra för att träffa Kelly. Han säger åt henne att hålla sig borta från Jimmy men hon vägrar. Hon säger att de träffades flera gånger när han åkte iväg på arbete, varför skulle han annars ha varit i Petersborough  där hon bor?
 
Rodney frågar Declan om han kan tänka sig att ändra beslutet om att sälja deras hem. Declan är inte alls intresserad av det för han vill sälja huset.
 
Jai kommer hem på lunchen och Charity kastar sig i hans armar och vill att de går upp till sovrummet. På väg upp för trappan så börjar hon prata om puben och frågar om inte han vill investera i den tillsammans med Chas. Jai inser att Charity varit så kärvänlig för att hon ville ha pengar av honom så han säger nej till förslaget.
 
Charity träffar Chas på puben och hon berättar att Jai inte vill lägga till några pengar. Cain hör det och blir skadeglad över att Charity inte lyckats charma till sig några pengar.
 
Jerry och hans son Jason kommer och hälsar på Jackson.  Han frågar om inte Jackson vill bli gudfar till sin lillebror men det vill inte Jackson. Hazel tycker det är en ära men Jackson vägrar ändå. Han frågar sin far om han hade frågat om det om inte olyckan hänt. Jerry svarar ärligt att han antagligen inte tänkt på Jackson alls i så fall men nu gör han det.
 
Carl som tagit Kellys mobil från bordet när hon gått söker upp henne hemma hos henne. Han är förbannad och hotar med att göra livet till ett helvete om hon inte låter Jimmy vara ifred.
 
Det kommer att bli ett kortare uppehåll i HTG från den 21 december till den 7 januari!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Så fattigt med bara ett avsnitt idag. Måste djävulen ta skididrotten.

2012-11-30 @ 19:27:46
Postat av: Linda

Tror ni Jimmy kommer få minnet tillbaka? Jag hoppas det men man vet ju aldrig.

2012-11-30 @ 20:23:17
Postat av: ELIZA

Sett x antal avsnitt, legat efter....Jag börjar snart kräkas på Jackson och Aaron..Få ett slut på eländet..Har varit ett stort "fan" av Aaron, men börjar bli tämligen less på hans huvudskakningar...Är det dom han fått pris för eller att han kan gråta på beställning? Läste någon dag om Jimmys spel som minnes fattig,som barnsligt, kan hålla med..Jag vet att en del inte tycker om att man kritiserar, men kan inte låta bli...Kelly är lika äcklig som Alicia, tycker inte om hur dom vrider på munnen när dom talar,när dom är förbannade, känner hela serien som ointressant just nu....Och Bartons,vad tillför dom? Amy,charmig tjej. Men håll dej till jämnåriga,tror jag blir lugnast..Så,nu är jag klar..Fritt fram för kritik!!!

2012-12-02 @ 16:34:24
Postat av: Andrea

ALLA DESSA JÄVLA UPPEHÅLL VI KOMMER JU ALDRIG I KAPP ENGLAND. KÄNNS MER SPÄNNADE DÄR NU FAKTISKT.

2012-12-03 @ 01:44:56
Postat av: Andrea

jag längtar till de live avsnitten som var i okt 2012 i England. När visar svensk TV dem? näst år 2013?

2012-12-03 @ 01:46:20
Postat av: emma

@ Eliza Är av samma åsikt som dig ang jimmy och har framfört det tidigare. Inte nog med att hans skådespelarinsats är dålig så är hans karaktär ynklig, han kan ju iaf hjälpa till med sitt barn än att ränna efter ludret Kelly.

Haha Stör mig också ngt enormt på Kellys mun, trodde jag var den enda. Vet inte om hon gör sig till för att se "snygg" ut eller om hon har ngt anatomiskt fel, fult är det iaf. Juste av Carl att ställa upp för sin bror men Jimmy är ju dummare än tåget och vägrar lyssna. Anar var Kelly och Jimmy bär hän...

2012-12-03 @ 02:21:42
Postat av: Tina V

Jag retar mig också på Jimmy, han verkar mest tänka på sig själv.
Han borde väl förstå att Nicola har det jobbigt nu när dom kanske måste hitta en ny bostad.
Hoppas att han får tillbaka om han får minnet tillbaka, för att bry sig om sin dotter måste väl gå före Kelly.

2012-12-03 @ 08:00:08
Postat av: Andrea

tror att hon som spelar kelly har gjort en läppförstoring ser ut så.

2012-12-03 @ 13:35:05
Postat av: Linn

Andrea;
Vi kan aldrig komma ifatt England. Måste alltid ligga minst ett år efter, eller nåt sånt. TV4 har inte tillstånd att visa de nyare avsnitten .... Sorgligt, men sant.

2012-12-05 @ 17:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0