Äckelgubben fortsätter neka

Polisen kommer till Dingles för att berätta att det inte finns tillräckligt med bevis mot Derek så de kan inte göra något. Det gör Zak rasande men Lisa försöker lugna ner honom. Hon får honom att lova att inte ge sig på Derek.
 
Morgonen efter övernattningen så är Jackson fortfarande tyst och vill hem så fort som möjligt. När han kommer hem är han sur och tvär. Hazel får samtal från en skola som vill att hon hoppar in som lärarvikarie men hon säger nej. Jackson övertalar henne att han klarar sig själv ett tag så hon tackar tillslut ja till vikariatet.
 
Eric och Val ska träffa socialarbetaren och kommitén som ska besluta om Amys framtid. Amy får sitta utanför i ett väntrum medan Pollards blir utfrågade om deras förflutna. De får försvara sina tidigare möten med rättvisan, bl.a. att Eric sålt alkohol till mindreåringar och att Val stal pengar från sin syster. När förhöret är över vill Val tillägga ett par ord. Hon säger att de måste inse att Amy har det bra hos dem annars är de dummare än de ser ut. Sedan går de ut i väntan på att kommitén ska fatta sitt beslut.
 
Cameron väntar på Debbie på puben och efter ett tag dyker hon upp. Han har med sig en present till henne, en liten nallebjörn. Hon ifrågasätter hans beslut att lämna familjen och det enda han kan säga är att han vill vara med henne. Efter en stund så går Debbie därifrån.
 
Jimmy är på kontoret och de får reda på att lastbilen får hämtas hos polisen. Han ser Scarlett och Eve när de planerar en svensexa och plötsligt mnns han att deras far och Charity har varit ihop.
 
Kommitén vill träffa Pollards för att meddela vad de beslutat. De kommer ut med ledsna miner och beklagar sig för Amy. De beklagar sig för att hon nu blir tvungen att dras med dem =D
 
Zak tar ut sin ilska genom att hugga ved men det hjälper inte. Han känner att han måste ge igen så han tar med sig ett slagträ och åker iväg till Derek. Sam försöker stoppa honom men det går inte. Sam skyndar sig till Lisa som är på fabriken för att berätta vart Zak är på väg.
 
Chas pratar med Diane på puben. Hon är ledsen över att inte ha råd att köpa stället. Sedan går hon fram till Aaron som sitter och väntar på Jackson. Chas säger till sin son att hon är stolt över honom sedan ger hon honom en puss på pannan innan hon går. Aaron får faktiskt ett litet leende på läpparna.
 
Hazel kommer hem efter lite längre tid än beräknat för hon har halkat på en färgfläck och gjort illa sig i armen. Jackson säger att han inte vill träffa Aaron på puben som planerat och det oroar henne. Hon söker upp Aaron för att fråga honom om vad som hänt och varför Jackson är sur men han vet inte mer än hon.
 
Zak dundrar in hos Derek och han är riktigt förbannad. Derek försöker slingra sig och säga att han inte gjort något. Lisa dyker upp och ber Zak att lugna ner sig. Derek tackar henne för att hon stoppat Zak men då blir hon arg och svarar att det var inte för hans skull i alla fall.
 
Nicola ser att Jimmy och de andra från Kings kontor sitter på puben. Hon vill gå fram till honom men Ella stoppar henne. Ella och Nicola sitter sedan och pratar och det slutar med att Ella bjuder över Nicola och Angel till Home Farm för att inte Nicola ska besvära Jimmy så mycket utan spela svårfångad istället.
 
Charity och Chas sitter hemma hos Jai och dricker vin. Charity säger att hon kan se till att Chas får det som saknas för att ta över puben eftersom hon har en mycket rik pojkvän just nu.
 
Derek forsätter att neka till det han gjort även om Zak säger att han inte kommer göra något om Derek bara erkänner. Derek säger att Lisa ville ha honom och att han blev dumpad av henne men då blir Lisa vansinnig och säger att hon ska minsann få honom att erkänna det han gjort. Derek vägrar och Zak blir tokig men Lisa stoppar honom. Hon säger att Derek inte är värd att sitta inne för. Zak säger då till Derek att han kommer att få det han förtjänar tids nog, sedan klappar han lätt på Dereks kind.
När Lisa och Zak kommer hem säger hon att de måste glömma det som hänt och att har de tur så anmäler inte Derek dem.
 
Edit kl 16.13:
Jag glömde nämna att Jimmy fick ett samtal på mobilen men han visste inte vem kvinnan var så han gav luren till Carl men då hade kvinnan (Kelly?) lagt på.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Starkt spelat av Lisa i dag mot äcklet Derek. Tur att hon hann stoppa Zak. Men ska det någonsin gå att få honom fälld i domstol så att han får sitt straff?

2012-11-27 @ 14:21:50
Postat av: Thomas

Vi som sett avsnitten och vet vad som hände mellan Lisa och Derek kan ju tycka att rättvisan borde segra. Men en domstol har ju ingen video att titta på. Visst jag önskar att Zak slår Derek sönder och samman men det är väl reptilhjärnan som talar.
Vädret här på Gran Canaria är soligt och 30 grader varmt. Längtar hem till regn och rusk :)

2012-11-27 @ 15:00:41
Postat av: viktoria

Vet inte om derek kommer att få sitt straff han vill ju inte erkänna men jag hoppas att det löser sig.Hoppas inte att Kelly rör om mera när det gäller Jimmy!Och det här med jacksson och Aron?Jacksson känns som om han inte ens vill vara med längre.Allt är så deppigt för han och han har ju ingen lust till något verkar det som även fast aron vill göra allt för att det ska vara bra det här med att sova över mm

2012-11-27 @ 15:33:55
Postat av: viktoria

Det med att Paddy hade tupe hade jag ingen aning om men tycker inte om att han inte har nåt hår. han passar bäst med hår.Kanske någon annan har nån tupe i byn eller nåt?

2012-11-27 @ 15:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0