...och nu hände det!


Rodney får åter igen vara barnvakt när Nicola och Jimmy ska jobba. Han går förbi Terry och frågar honom hur det går med licensen till taxiföretaget, han är rätt trött på att bara vara barnvakt och behöver lite lugn och ro.

Carl sitter hemma och kollar efter hotell på datorn. När Chas kommer säger han att han har en långkörning och kan bli sen idag. På kontoret sedan försöker han prata med Eve men Scarlett avbryter dem.
När Edna får höra att han har en körning blir hon förvirrad eftersom den inte finns inbokad. Hon vill även ha papper på den så den kan registreras men Carl säger att det bara är en tjänst till en vän som han ska göra.

Lizzie försöker undvika Bob när de är hemma. Han träffar henne dock på lunchen när hon kommer till puben. Bob frågar om hon vill följa med till ett lekland med barnen för de vill så gärna att hon följer med men hon skyller på övertid på fabriken. Lisa som hör det påpekar att Lizzie inte alls har någon övertid men då säger Lizzie att hon ändå tackar nej till erbjudandet.

Jimmy får hoppa in i köket för Marlon har fått förhinder. Det blir full lunchrusning och massa problem. Rodney kommer in med Angelica. Han berättar för Nicola att Angel sagt "mamma" för första gången  och då får Nicola nog. Hon vill inte längre jobba eftersom hon missar så mycket. Rodney säger att han kan ta över i köket istället. Det visar sig att Rodney fixar lunchrusningen galant och Jimmy och Nicola är lättade. Sedan är det dags för Rodney att gå iväg med Angel eftersom hon ska få mat och då passar han på att påminna Nicola att om han får jobb på Terrys firma så kommer han inte kunna vara barnvakt längre. Det gör att Nicola börjar tveka på om de verkligen gör rätt som satsar på puben.

Carl väntar på Eve på hotellet i Leeds. De går upp till rummet på en gång. De börjar hångla med varann så fort de kommit innanför dörren.
Efteråt ligger de och småpratar lite. Eve berättar att hon sagt till Scarlett att hon skulle träffa en gammal klasskamrat. Carl nämner Chas men då säger Eve att hon inte vill prata om henne.

Declan kommer in i köket på Home Farm när Natasha lagar mat. Maisie kommer in precis och då berättar han att Brenda sagt att de hittat en mobil på cafét. Maisie skyndar sig dit för att kolla om det är hennes.
Natasha blir irriterad över att Declan inte sagt något till henne först för nu kanske Maisie blir besviken om det visar sig att mobilen inte är hennes.

Eve kommer tillbaka till byn efter äventyret med Carl. Den första hon träffar på puben är givetvis Chas som vill bjuda henne på ett glas. När hon sedan går ut en liten stund bakom puben kommer Carl. De kysser varann men blir avbrutna av röster. Carl skyndar sig iväg och möter Chas. Chas kastar sig på Carl och kysser honom hett, Eve står en bit ifrån och ser allt. Hon ser rätt besviken ut.

Maisie sitter och gungar när Nikhil kommer och pratar med henne. Hon är ledsen för att det visade sig att mobilen inte var hennes och nu orkade hon inte återvända hem. Nikhil tar med henne till sig istället. Medan de går så pratar Maisie om hur jobbigt det är, hon tycker det är konstigt att hennes mobil försvann precis innan hon skulle till polisen. Hon säger att "tänk om mördaren är någon som stod pappa mycket nära och som hatar Ryan, någon som Nathan..."

Natasha får samtal från rättsläkaren. Hon berättar sedan för Nathan att de kan hämta kroppen och förbereda begravningen. Hon säger att hon inte kan stå där och låtsas sörja.

Eve möter Carl ute på gatan. De står och pratar lite och han ser att Edna står i fönstret och ser dem. Han frågar Eve hur de ska göra nästa gång och hon föreslår att han hyr hotell för natten så de kan sova över.
Väl på kontoret så säger Edna till Eve att fokusera på det som är viktigt, män kan vänta.
Scarlett pikar Carl för att han varit lite högljudd under morgonen tillsammans med Chas. Han ser lite besvärad ut och försöker få det till att inget hände men Scarlett fortsätter med att säga att hela huset skakade. Eve hör givetvis det och ser lite besviken ut.

Natasha kommer till fabriken för att prata med Maisie eftersom Maisie inte varit hemma över natten. Hon undrar om dottern vill hjälpa till med begravningen. Maisie vet inte om hon orkar, sedan frågar hon om Ryan kommer dit.

Rhona och Marlon kommer hem efter att ha varit på konferensen i Skottland. De är något sena och skyller på varann, den ena som inte kan läsa kartan och den andre kan inte skillnaden på höger och vänster (Lustigt, jag känner så väl igen den situationen i min familj).
När de träffar Paddy har de med sig en morgonrock till honom.

Hazel och Viv äter lunch ihop på puben. Viv blir övertalad till att dricka lite mer vin än hon tänkt sig. Efteråt när hon gått tillbaka till jobbet säger Hazel till Bob att hon ordnat så Viv är gladare och att han får träffa barnen lättare. Bob skiner upp.
Väl hemma sitter Lizzie vid köksbordet och pratar med Bob. Hon frågar hur han vill att hans kvinnor ska se ut och han säger att det är insidan som räknas. Sedan börjar han prata om Hazel så Lizzie blir svartsjuk. Bob säger att hon inte behöver tycka illa om någon hon inte träffat än, han tror att Lizzie och Hazel kommer att bli goda vänner.

Carl skickar iväg Charity som fått en körning och Edna på tidig lunch när Scarlett gått iväg till puben. Allt för att bli ensam med Eve. Han har märkt att hon verkar lite sur och hon säger att det inte är så kul att höra om hans och Chas bravader i sovrummet. Han försvarar sig med att Eve visste om att han har en flickvän.
Samtidigt på puben så frågar Chas Scarlett om var Carl är. Hon får veta att han är på kontoret så hon bestämmer sig för att gå dit och hämta honom.
Chas kommer in på kontoret och ser Carl sitta på skrivbordet. Eve sitter vid sitt skrivbord så Chas misstänker inget. Chas kysser Carl och tackar för frukosten på sängen och för extra tillbehöret hon fick, sedan drar hon iväg med honom. Carl tittar på en besviken Eve och säger bara hej då innan han går.

Eve skickar ett sms till Carl innan hon går in på puben och där ser hon Carl vid bardisken och Chas vid ett bord. Precis då piper det till i hans mobil som ligger på bordet och Eve blir lite nervös. Chas tar mobilen och läser hans sms. Det visar sig vara från Charity och både Carl och Eve andas ut. Eve går ut igen och strax efter kommer Carl. Hon är besviken på att han låter Chas kolla hans mobil, vill han bli upptäckt. Carl säger att hon inte ska tjafsa med honom eftersom han får nog med tjafs hemma. Eve svarar att Chas är hennes kompis så hon kan inte fortsätta med honom, sedan går hon därifrån. ( Jag tycker Chas har varit väldigt kärleksfull mot Carl, precis som om hon känner att det är något på gång)

Natasha besöker Faye och ber henne hålla Ryan borta från begravningen. Det gör att Faye åker direkt till fängelset för att be Ryan att komma. Han tvekar för han vill inte men Faye säger att han borde göra det för familjen Wylde är så rädda för att han ska dyka upp.
Senare på kvällen är det dags för att släcka lamporna i cellen så kommer fångvaktaren in. Hon pratar med Ryan och han berättar om begravningen som är i morgon. Hon tycker att han borde åka, sedan presenterar hon sig. Han får kalla henne för Abi när de är ensamma men inte annars. Hon går ut och låser hans celldörr och lamporna släcks.

Trevlig helg allesammans!




Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen förstår Maisie att Nathan måste ha något med mobilens försvinnande att göra, men hon tror väl knappast att han mördat pappan också. Men om Ryan kommer till begravningen blir det säkert liv i luckan - ursäkta ordvalet, men något kommer nog att hända med alla skyldiga och oskyldiga samlade på samma ställe, Natasha som måste se sörjande ut och allt.

2012-05-25 @ 17:34:55
Postat av: Liina

Nu får det snart hända något

2012-05-25 @ 17:45:04
Postat av: felicia - fotokobran

delta sweeties! :D

http://fotokobran.se/2012/may/delta-sweeties-1.html#comment

2012-05-25 @ 21:31:18
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Anonym

Jag undrar, om det är det att han inte vill, varför lever Carl med Chas? Han är en vuxen man och om han vill vara singel och fri, varför är han tillsammans med henne?

2012-05-26 @ 01:32:23
Postat av: ELIZA

Ååå, vad jag längtar tills Chas upptäcker vad som pågår!!!! Håller med anonym här ovanför, varför vara ihop med Chas eller någon överhuvudtaget om man tycker att det är OK att rumla runt med andra? Var singel och lek av dej, drummel till karl! Men det är väl SPÄNNANDE. Varför behöver Natasha se sörjande ut? ALLA vet ju hela storyn. Inte fan skulle jag stå och gråta med den vetskapen att han var beredd att lämna mej för en annan. Som han dessutom var gift med!!!!

2012-05-26 @ 08:52:17
Postat av: Frk Höger

Jag tror faktiskt Carl har massa känslor för Chas men att det inte räcker för honom, han är en sån som gillar "jagandet" av tjejer och själva utmaningen till att få någon att falla för honom. han kommer nog aldrig att vara helt trogen, tyvärr.

Stackars Maisie när hon får veta vad familjen gjort, kommer hon klara av det utan att bli psyksjuk. För jag tror att det kommer att komma fram...

2012-05-26 @ 11:20:20
Postat av: ELIZA

Visst måste det komma fram och lösa sej! Manus författarna kan väl inte låta en oskyldig sitta av ett straff! Men maisie sa ju nu ordet, Nathan.....Och den stackars flickan lär nog hamna på hispan, det har du rätt i.

2012-05-26 @ 15:06:24
Postat av: Anonym

Fast manusförfattarna lät ju faktiskt viv sitta inne trots att hon var oskyldig. Men vi får väl hoppas att det inte blir så denna gång!

2012-05-26 @ 21:33:50
Postat av: Colin

Congratulations on Eurovision!



That was embarassing for us again wasn't it! :o I really wanted us to do well, if only to prove the "he's old and past it" cynics wrong! There's nothing wrong with having older singers, but I think they need to be funny as well - like the Russian act. I think they need to let the British public have their say again next year anyway - at least if we do badly we can blame ourselves rather than the BBC! Still, at least we weren't last!



Oh well, at least you can feel Euphoric! :D

Postat av: Andrea

Colin jag har frågar en person som är bra på Emmerdale och hon svarade så här Den som spelade Aaron som liten är Charley/debbies bror i verkligheten =)… Han är skådespelare i en annan serier nu / vilken har jag inte på minnet just nu =)



2012-05-27 @ 01:40:51
Postat av: Andrea

Colin I think your contrey send him becase Great Brittian dont wont to winn the Eurovision because of the olimpic games in London 2012! The games is really expansive.

2012-05-27 @ 01:44:46
Postat av: Colin

"jag har frågar en person som är bra på Emmerdale" - what does that mean? Am I not 'a person who is good at Emmerdale'? Telling me that other people think its true won't convince me - I already know other people think its true, and admitted as much when I first mentioned it! I'm not categorically saying it isn't true, I'm saying based on the evidence (or lack of it) that I have seen, I believe it to be an internet myth. The internet is full of untruths - four of them are mentioned here: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/debates/2964722/False-internet-rumours-recent-highlights.html I loved this comment someone made: "Whether it be the internet, newspapers, or TV, I believe nothing until I have read the source documents and cross referenced at least three or four. After that I keep an open mind." I wouldn't go that far but you do have to be careful not to believe everything you read. I'm seeing for myself working on the wiki how much conflicting information there is out there, particularly when it comes to things like dates/years.



Incidentally, neither wikipedia or IMDb list Danny Webb as having done any acting since 2007, so you're friend may well be wrong about that, too.



That's an interesting theory about the Eurovision! I don't think they needed to try quite so hard to make sure we didn't win, though. Spain and Greece certainly didn't want to win and they did much better!

Postat av: AnnaS

Andrea: "den som spelade Aaron som liten", alltså inte Danny Webb?

2012-05-27 @ 08:54:53
Postat av: ELIZA

Enligt engelska Wikipedia spelade Danny Webb rollen som "Aaron som liten". Charley Webbs lillebror. Står inte vilka år han var med. Case is closed!!

2012-05-27 @ 10:53:45
Postat av: Colin

AnnaS: Yes, we are talking about Danny Webb.



I don't see why because Wikipedia says it, the "case is closed". Surely you don't believe everything you read on Wikipedia? The comment has been removed before. Does that mean it stopped being true for a period?



(See the tab about the people in the header for the start of the conversation.)

2012-05-27 @ 11:03:59
Postat av: ELIZA

Om det inte var han. Vem spelade rollen?

2012-05-27 @ 11:20:00
Postat av: ELIZA

Tyck att jag är korkad, men JA, jag litar på källfakta. Tycker inte jag ska behöva leta runt på flera olika ställen för att försäkra mej om att det är sant, det jag söker.

2012-05-27 @ 11:35:47
Postat av: Colin

That he was played by Danny Webb is not in dispute, its whether or not he has any famous relatives.



I've not used any words like 'stupid'. Wikipedia is great, but it's a known fact that not everything on there is true. Click on the link in the middle of my 03:38:40 post above (if you can see it - it's hiding for me!??) and you'll see a well known example of a wikipedia myth. Ronnie Hazlehurst, best known for composing TV themes, (but also coincidentally involved with some ESC's as musical director or conductor,) died in 2007, and several newspapers and other sources claimed that he co-wrote an S-Club 7 song ("Reach"). It turned out that this was untrue, and they had all got this "fact" from a rogue wikipedia edit.



When I mentioned Will Young recently, I happened to check on his entry on your own wikipedia, which states: "Han är nu aktuell som domare i brittiska "The Voice"". That's not true either - he was replaced as a judge before filming began, as seen here in an article by another Colin: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/3987520/Will-Young-rages-over-losing-Voice.html



So, it's a fact that all Wikipedia's are full of things that are inaccurate. That doesn't mean they can't be used for research, but we must always remember that anyone can edit the pages and put what they like, so we should keep an open mind.

2012-05-27 @ 16:05:00
Postat av: Colin

How's about this for evidence then. This comes from the website of Charley Webbs' sister http://www.cassielomas.com/about.php



"With her family firmly in the media spotlight, Cassie proudly works alongside her Sister Charley Webb who can be seen on your screens in Emmerdale as 'Debbie Dingle' and her brother Jamie Lomas who plays 'Warren Fox' in Hollyoaks."



The more I research, the more convinced I am that it is a myth.

2012-05-27 @ 16:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0