Marlons jättepersika

Rodney får veta av Aaron att Terry pratar med Cain om det gamla taxikontoret. Det visar sig att Terry och Rodney ska ha ett företag ihop och jobba som chaufförer.  Terry frågar sedan Bob på puben om han får göra reklam för rörelsen där men Bob hänvisar till Nicola som antagligen kommer att ta betalt.
Terry tror att folk dricker mer om de kan hitta en chaufför i närheten men Bob påpekar att de flesta har gångavstånd hem. Brenda tror att Terry fixat ett kontor bara för att komma ifrån disken hemma.

David tackar Doug för att han ställer upp för Leyla och så undrar han om Doug kan tänkas avstå hälsokursen senare idag. Leyla säger att kursen behövs för deras tillstånd till bakpotatisugnen. När hon sedan får tillfälle ringer hon Justin och får lämna ett meddelande på hans telefonsvarare om att hon vill att de pratar.

Paddy försöker prata med Rhona på kliniken men hon har bråttom iväg till en klient. När han sedan ser henne på puben och upptäcker att hon redan ätit lunch blir han besviken eftersom de brukar äta ihop. Han märker att hon undviker honom så han frågar Marlon om hon sagt något.
Senare när de är på jobbet och alla besök är avklarade försöker han prata med Rhona igen. Han säger vad han misstänker och frågar om hon inte vill att de umgås eller att han är kompis med Marlon. Rhona säger då att hon bara varit upptagen de senaste dagarna men hon älskar att umgås med honom.

Hazel pratar med Jackson om hans semester och han förklarar att han ska åka själv men ordnat med boende åt henne på B&B:t.
Senare på puben kommer Aaron fram till Jackson och berättar att han fått ledigt och vill följa med på semesern. Jackson ser förvånad ut för han trodde Aaron ville vara själv men han lyser upp i ett leende.
Hazel skjutsar sedan grabbarna till flygplatsen.

Katie besöker Andy och frågar om hans beteende kvällen innan när han stirrat in i deras hus. Han säger att det bara var en tillfällighet och inte alls meningen och då råder hon honom att tänka sig för och inte göra samma misstag som förut. Då blir Andy förbannad och säger att hon inte är någon expert på förhållanden och att hon inte kan ge honom råd eftersom hon legat med hans bror.

Brenda har brödbrist i både butiken och cafét så hon skyndar sig till Leylas för att köpa därifrån. Hon ser då Leylas ugn och blir sur för att de inte sagt något om att de kommer att konkurrera med cafét. Brenda kommer tillbaka till sitt jobb och hon beklagar sig för Terry som försöker lugna ner henne.
Rodney kommer precis in och han har massa med idéer för deras nya företag. Terry står där och fattar ingenting men Rodney pratar på och ska sedan vidare till deras kontor för att komma på fler bra idéer.
Terry blir vid tillfälle tvungen att berätta för Rodney att han bara tänkt att han skulle jobba som chaufför eftersom Terry fått nog av partnerskap i arbetet efter att ha jobbat med Val och Eric.

Holly vaknar på morgonen och det första hon gör är att sträcka sig efter handväskan för att ta ett litet paket ur den. Moira kommer in men märker inget. När Moira gått ut igen så upptäcker Holly att knarkpaketet är tomt och hon blir besviken.

Carl ser Eve stå och vänta på bussen så han erbjuder henne skjuts till stan. Hon fortsätter att flirta lite med honom och han är inte sen med att flirta tillbaka.
När Eve sedan återvänder träffar hon Carl utanför affären. Hon berättar att en annan tjej fick jobbet. Precis då kommer Chas ut från affären och Carl kysser henne och vill ha mer men hon ska tillbaka till jobbet. Eve står kvar och ser dem men säger inget. När Chas gått går även Eve därifrån.
Chas möter Hazel som presenterar sig som Jacksons mamma och påpekar att de nästan är släkt nu. De bestämmer sig för att ta en öl ihop någongång.

Andy kommer till fabriken och ber Adele om ursäkt för att hans lynnighet och han vill gärna bjuda henne på middag i kväll. Hon tackar ja till det.
Senare möter Andy Katie och han ber henne om ursäkt också för att han gått för långt och han erkänner att han gjort fel.
Adele får sedan veta av Katie vad Andy gjort och när hon berättar det för honom under middagen blir han förbannad. Adele blir rädd och går därifrån. Andy är så förbannad att han slår näven igenom en dörr.

Rhona är på jobbet och får ett mms av Marlon. Hon har väldigt roligt åt bilden och Paddy råkar se den också. Pearl undrar vad de skrattar åt och då säger de att Marlon skickat en bild på en persika. Pearl undrar då om Marlon ska baka men det visar sig att persika är en omskrivning av en viss kroppsdel på Marlon.
Pearl påminner Paddy om en kurs som är i slutet av veckan men Paddy vill inte åka för han tror att något tråkigt kommer att hända, precis som förra gången när Chas var otrogen med Carl. Rhona erbjuder sig att åka i stället och då tror Paddy på allvar att hon undviker honom men han går med på det.

Isaac hämtar upp Hannah på mopeden. John ser dem och försöker stoppa dem men de hör inte. När de kommer tillbaka så får Isaac en utfrågning av John. Ungdomarna går sedan till cafét men återvänder till gården när Hannah ska hem. Moira bjuder in Isaac på te och han tackar ja. Han får en ny utfrågning inne i huset  och allt går bra. Hannah tycker det är pinsamt men Isaac bryr sig inte. De bestämmer sig för att ses igen men inte hemma hos henne.

Rhona frågar Marlon om han vill följa med på kursen och först säger han nej men tackar sedan ja. När Paddy får höra det så säger han att han bara bokat ett enkelrum och då svarar Rhona att det inte gör något. Paddy undrar då hur de ska få plats i en liten säng när Marlon har en jättepersika. Marlon blir något generad...

Adele är glad att Katie varnat henne för Andy. Hon börjar fundera på om att dumpa honom.
Andy möter Katie ute på gatan och han skäller på henne för att hon lägger sig i hans liv och skvallrar om honom. Precis då kommer Adele ut från Leylas butik och hon hör allt. Hon vill inte prata med Andy men han övertalar henne ändå att komma in till honom för att reda ut saker och ting.
Han har svårt att besinna sig och blir förbannad när Adele inte vill vara med honom. Hon vill gå men han försöker hindra henne. Tillslut lyckas hon komma därifrån.
Katie ser sedan en förbannad Andy ta jeepen och köra som en galning, han backar in i några soptunnor och kör på någons brevlåda. Hon försöker att stoppa honom men han är arg och vill vara ifred så han kör ilsket därifrån...



Jag gjorde en flik här uppe  till inlägget som Colin har förklarat vem som är vem i headern (i en kommentar). Eftersom den är på engelska ska jag översätta den och byta ut länken när jag hinner.



Kommentarer
Postat av: agneta

Blä vad tråkigt att Andy ballar ur igen.Jag hade hopp om honom.

2012-05-16 @ 14:12:03
Postat av: Erik

Ja, Andy visade lite av sin otäcka sida i dag, trodde att han hade kommit över den. Så nu är det väl slut med Adele? Eller ska han bli ihop med Katie igen? Fast hon aktar sig nog. Vad han behöver är riktig experthjälp. Fick han inte det förut. Skönt att Rhona och Paddy fick prata ut i alla fall. Men finns det inte något mellan dem trots allt, eller inbillar jag mig bara det?

2012-05-16 @ 15:14:56
Postat av: Lise

Jag tycker Adele har varit taskig mot Andy. Hon flörtade hejvilt med honom för att få honom, sen träffar hon aldrig honom när dom väl är ihop. Klart Andy blir trött på hennes ursäkter. Han är väl hennes "vän" som pojkvän lika mycket som hennes andra vänner så varför kunde hon inte ha tid för honom också? Jag tycker faktiskt det var fult gjort av henne att ens stöta på Andy från början om hon ändå inte "har tid för pojkvän". Jag hoppas Andy tar sig samman och glömmer Adele fort. Hon är så irriterande.

2012-05-16 @ 17:00:37
Postat av: AnnaS

Andy har visat sin otäcka sida ganska länge nu. Han spelar onekligen bra när han blir svartsjuk och kontrollerande. Hoppas bara att Adele inte går tillbaka till Andy, han behöver som sagt experthjälp.

Nu är jag trött på Holly och hennes knarkande!

2012-05-16 @ 17:02:40
Postat av: AnnaS

Andys beteende är inte okej även om Adele har tröttnat på honom!

2012-05-16 @ 17:05:02
Postat av: Erik

Ja, som jag skrev i går, Adele har lekt för mycket med Andy och hattat fram och tillbaka, inte underligt att han reagerar. Men han reagerar för starkt, blir sjukligt svartsjuk och aggressiv, han behöver verkligen proffshjälp, om nu sådan finns att få. Relationen med Adele går nog inte att laga. För inte kan han väl bli ihop med Katie igen? Och det finns ju andra, Maisie och Eve t. ex. Men han bör nog ta det lugnt med kvinnor just nu.

2012-05-16 @ 17:52:41
Postat av: Tina

Adele kan gärna få lov att försvinna nu. Andy kan ju lugna ner sig tills Debbie kommer tillbaka. Jag tycker att de skulle vara söta ihop. Och så har de ju Sarah.

2012-05-17 @ 10:02:12
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Carina

Nu har det verkligen slagit slint i huvudet på Andy! Adele ska nog vara glad att hon lämnade den relationen i tid.Det är ju uppenbart att Andy behöver mer hjälp med att kontrollera sin ilska, trodde han gick på nån sån där "anger management" behandling?

och vad sysslar Rhona med? Är hon egentligen intresserad av Paddy? eller kanske båda? ingen lätt situation, särskilt om man tänker att hon är delägare i praktiken nu.

2012-05-17 @ 11:08:22
Postat av: orcid

hej saknat mig???



precis sett klar alla avsnitt jag missat unde rmin resa.



fin begravning de gav Shadders :)



är inte rohna lite..skum...???känns som om hon inte riktigt vet vad hon vill eller?

Marlon verkar också lite som om han inte riktigt vet var han har henne...fast det är ju så nytt med :)



Vad vill Carl med Eve när han vänslas med Chas framför ögonen när de två flirtat sekunden innan..hmmm...jag tror nog Carl kommer att falla för henne..frågan är när och fan va taskig han var mot scarlett!!



Vad mer.. jo Betty hahaha snacka om att sitta på parketrad nr 1 och katie var fan så kul när hon bad henne sticka en munkavel :D



VAD tänkte nicola med när hon nu gnäller att hon aldrig ser sin dotter??? hahaha kommer ju ALDRIG att gå det där!



Kul att se Rodney och Terry fiska! men en "chaufförfirma"??? nej jag tror inte riktigt på den.



Andy Andy..jag tycker Adele varit lite jag vet inte kort mot honom hela tiden, flirtat och inte velat umgås med honom men hans reaktion är inte ursäktbar men jag förstår att han känner sig lekt med vilket han med sitt temprament och svrtsjuka inte kan förstå :/

bra att Adele fick se hans sida nu innan de hunnit längre i sitt "on and of" förhållande..ja det är så jag tyckte det kändes som.



nathan...ojojoj..han är allt kaxig mot cain varför känns det som han kommer falla platt? hoppas det i alla fall. Stackars Ryan :(

och hade t o m cain tårar i ögonen!!



Leyla...söta Leyla vilken bitchig syster!

Är det pojken eller killen Justin som inte fick följa med till begravningen...spännande...men vad kommer hända??? Hoppas hennes affär rullar på med bra kundkrets.



Vad mer...nej jag är nog klar med hiss och diss...tycker jag var ovanligt positiv idag :P

2012-05-17 @ 20:17:14
Postat av: finländskan

Då Hannah och Isaac och Hannahs föräldrar lämnade vardagsrummet efter "utfrågningen" så plockade Holly upp nåt från golvet som hon sen gömde undan. Uppfattade nån vad det var som hon plockade upp?



(Inte vet jag om det är nåt viktigt, men jag fick den uppfattningen på grund av att det visades sådär specifikt.)

2012-05-18 @ 09:11:54
Postat av: Lise

Finländskan: Holly plockade upp en ipod/mp3-spelare från soffan tror jag, vet inte om det är den du menade? Isac glömde den och Holly var snabb med att sno till sig den... Jag har känslan av att hon tänker sälja den för att få pengar till.. ja alla vet väl vad vid det här laget.

2012-05-18 @ 10:59:46
Postat av: finländskan

Lise: jo, helt säkert var det den jag menade, och det låter ju helt logiskt i hennes situation att sno åt sig saker som hon kan sälja. Jag uppfattade bara inte vad det var som Holly plockade upp. Tack för att du svarade, Lise.

2012-05-18 @ 11:41:58
Postat av: SoP

Funderade över den där potatisugnen- visste inte att de ens finns- Och är det en grej i england att man går o köper en färdigbakad potatis som hämtmat?

2012-05-21 @ 01:38:12
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0