Hitta Holly i Hotten är inte som att leta i Rio.

Will är inte på så gott humör och han hittar inte sina skor. Det visar sig att han är orolig för skolstarten för de ska skriva en uppsats om vad de gjort under sommaren.

Maisie är hos Nikhil när Declan dyker upp. Han är lite irriterad över att Maisie inte väntat med att ge bevisen till advokaten men hon kände att hon inte orkade mer. Nu vill hon bara packa för att försvinna ett tag och när Nikhil hör det blir han lite upprörd för han vill hjälpa henne.

Viv har en annan kavaj i samma gamla Viv-stil och Hazel säger att de måste ut och shoppa nya kläder till Viv.

Moira vill prata med Hannah i enrum så hon skickar ut männen på gården. Hannah är inte alls så förtjust i att prata om fysiska delen av ett förhållande. Som tur är kommer Scarlett in och säger att Holly sms:at henne för hon vill att de ses.

Carl är inne på fabriken för han ska göra en körning åt dem. Chas avbryter jobbet ett tag och frågar om hon får följa med honom men det vill han inte. När han sedan väntas tillbaka så ringer han och säger att han är sen. Chas försöker få tag på honom igen men han svarar inte, han är med Eve i lastbilen.

Maisie besöker Ryan i fängelset och berättar att hon är så rädd. Hon berättar om fotot och att hon lämnat det till hans advokat men att det räcker inte. Nu vill hon bara komma bort ett tag, Ryan försöker  övertala henne till att stanna men hon vågar inte.

Natasha frågar Declan om han sett Maisie men han svarar inte på det. Han frågar om han ska ringa Nikhil och fråga honom men det vill inte Natasha.

Scarlett möter Holly i stan men Holly är bara intresserad av att få låna pengar. När hon upptäcker att John och Adam kommer blir hon mycket besviken på sin så kallade vän. John vill bara prata med sin dotter och tillslut går hon med på det. Hon vill inte berätta var hon bor och hon vill inte följa med hem eftersom hon inte vill leva ett instängt liv som tidigare. Holly erkänner att hon vill vara drogad mest hela tiden. John blir frustrerad när han inget kan göra så han försöker tvinga henne in i bilen men blir stoppad av Adam. Holly drar iväg och är inte alls på gott humör.

Eve möter Chas i byn och Chas vill att de ses men Eve tvekar. Edna kommer och klagar på att det är tomt på kontoret och varit så hela förmiddagen. Eve skyller på att hon inte mått så bra och nu har hon varit ute på en promenad för att få lite frisk lutf. Chas säger att Eve är allt lite rödblommig i ansiktet. Eve skyndar sig därifrån.

Bob och Lizzie ser/hör att Viv och Hazel är tillbaka från shoppingturen. Viv har massor med kassar med sig hem men de stannar till på puben för en drink först.

Maisie kommer hem och Will blir glad över att få se henne. Hon berättar att hon ska på semester och Will tror att hon ska tillbaka till kliniken men hon svarar att det ska hon inte. Natasha vill prata i enrum med Maisie och frågar sedan om varför hon straffar dem för sina tokiga teorier. Nathan dyker upp och vill försöka övertala systern till att stanna och Natasha ber henne att inte åka men Maisie vill veta sanningen och när de inte säger något så går hon.

Edna sitter på kontoret och hon frågar Carl om han märkt att Eve verkar vara lite ur gängorna men det har han inte märkt. Eve kommer in och Carl skyndar sig att skicka iväg Edna på ett ärende. Eve berättar att hon tror att Edna misstänker något och att hon faktiskt har lite dåligt samvete.

Moira får veta hur mötet med Holly gick och hon blir väldigt besviken på sin man som hon tycker förstört chansen till att Holly kommer att komma hem igen. Det förblir dålig stämning i familjen och Hannah säger att hon vill åka till stan efter skolan för hon inte orkar vara hemma. Moira försöker prata med henne men hon svarar bara att hon inte är som Holly.

Nya Viv dyker upp på cafét och hon frågar Bob om hon får ta med tvillingarna och besöka Donna i en vecka. Hon frågar sedan om Hazel kan jobba i cafét under tiden.

Adam och Scarlett kommer ner till köket i Kings hus. Chas sitter där och de börjar prata om Aaron. Hon är lite besviken över att Hazel får veta hur det går för dem på semestern men Aaron hör inte av sig till henne.

Declan kommer in på Home Farm och får veta att Maisie stuckit. Han försöker lugna Natasha när han märker att hon inte mår så bra och han får veta att Maisie och Natasha grälat innan Maisie stack.

Faye sitter på kontoret och muttrar till Nikhil om att Maisie inte bryr sig om att rädda Ryan utan tänker bara på sig själv eftersom hon stuckit. Nikhil försöker försvara Maisie så gott han kan med att hon behövde komma ifrån annars hade hon hamnat på dårhus igen och det hade inte hjälpt utredningen.

Carl är på kontoret och vill bjuda ut Eve till kvällen och hon tackar ja. Scarlett sitter i sitt rum och kollar på datorn på en manlig strippa  som de tänkt anlita för uppdrag. Eftersom Scarlett har Adam så ber hon Eve att gå till det stället för att se strippan live, det visar sig vara samma ställe Eve nyss föreslagit till Carl.

Moira vill ta ledig på eftermiddagen för hon ska in till stan och Nicola tror på en gång att hon ska shoppa men Moira säger att hon faktiskt ska leta efter Holly. Laurel som hör det erbjuder sig att skjutsa henne och följa med.
De kommer in till stan och de letar och letar på alla möjliga ställen. Laurel försöker att trösta Moira så gott det går. När de tillslut ger upp skjutsar Laurel hem Moira till gården.

Faye ser Natasha och Declan som är på väg in på puben. Hon blir rasande och tror att de ska in för att fira. Natasha låtsas som om hon inte vet något. Cain sitter i närheten och får även han en känga av Faye för att han blir mutad för att vara tyst. Faye anklagar Natasha för att sätta dit Ryan för att rädda Nathan och att de betalar folk för att hålla tyst och nu har de skickat i väg Maisie. Natasha går därifrån och Declan följer efter henne. Han vill sedan veta vad allt handlade om men som vanligt så erkänner hon inget. Han erbjuder henne sin hjälp men då måste hon berätta om allt. Natasha säger att Maisie tror att Nathan skjutit Mark.

Faye fortsätter sedan att skälla ut Cain för att vara en fegis som hellre skickar en förvirrad flicka till att göra hans jobb när han inte själv vågar.

Chas kommer in på kontoret och får precis veta att Carl blir sen hem från sin körning. Hon får sedan veta av Scarlett att Eve är på en krog i stan för att kolla in en manlig strippa så hon bestämmer sig för att åka dit.

Moira kommer hem och träffar John ute på gården. Hon berättar vad hon gjort och han blir lite förbannad över att hon gått bakom ryggen på honom. När de kommer in i huset ser de att någon varit där inne och rotat runt bland alla deras saker. Moira tror att det antingen varit Hannah som haft fest eller så har de haft inbrott..
Jag tror att det är Holly som letat efter pengar eller värdeföremål...


Kommentarer
Postat av: Erik

Holly måste vara verkligt desperat om det är hon som varit inne i huset och rotat. Natasha och Nathan är nog bara glada att Maisie lämnade byn. Nu är det Faye som är det onda samvetet. Vem talade om för henne att Natasha hade mutat Cain att hålla tyst? Det har jag missat.

2012-05-31 @ 16:40:18
Postat av: Carina

Den "nya" Viv... vad tycker ni? Ärligt talat var det ingen jätteförändring mer än att håret var lite nertonat. De hemska axelvaddarna var ju fortfarande kvar.

Hoppas att Chas snart kommer på Carl, är trött på den historien. Både Chas och Eve borde dumpa honom.

Moira! suck, om hon nu tror att hon skulle lyckas så mycket bättre själv, varför skickade hon John istället för att åka med själv? Är hon så dum/naiv att hon tror att Holly bara skulle följa med?

Orättvist att lägga all skuld på John.

2012-05-31 @ 16:41:53
Postat av: Carina

Erik: funderade också på det, men hon måste fått veta det från Ryan. Maisie berättade säkert allt hon visste för honom.

2012-05-31 @ 16:43:24
Postat av: Jackson

Carl är verkligen en stor egoist. Han blir nog ertappad av Chas i morgondagens avsnitt.

2012-05-31 @ 18:10:56
Postat av: ELIZA

Får vi verkligen hoppas!!! Orkar inte vänta på det till efter helgen.

2012-05-31 @ 18:29:01
Postat av: ELIZA

När Maisie anklagade Nathan för mordet, och Natasha bedyrade att det inte var han. Varför frågade inte Maisie då vem det var? Om hon nu vet så säkert att det inte var han, så måste hon ju veta vem i så fall. Tycker det kan bli ett avslut på den där historien, börjar bli tjatigt.

2012-05-31 @ 18:37:12
Postat av: ELIZA

Varför måste jag skriva olika verifieringar för att få in ett inlägg?

2012-05-31 @ 18:39:30
Postat av: Jonas

Carina: du skrev precis det jag tänkte skriva om Moira.

2012-05-31 @ 20:02:05
Postat av: finländskan

Ja, Carina och Jonas, jag tänkte också detsamma om Moiras reaktion. Man såg hur tydligt som helst på Holly att hon hade aldrig följt med John och Adam, att John försökte dra henne till bilen hade inget med hennes beslut att göra.



Spännande avsnitt nu, tycker jag.

2012-05-31 @ 21:32:17
Postat av: Tina

Både John och Moira är lite väl naiva när de tror att man bara kan hämta hem Holly. Det enda som finns i Holly´s huvud nu är DROGER, att komma hem står nog ganska långt ner på listan.

Om det nu var Holly som har varit inne och rotat runt så har hon inte varit ensam. Jag tyckte att jag såg att teven var bort t.ex. Hon måste ha fått hjälp och då med en med bil.

2012-05-31 @ 22:08:04
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Colin

The Danny Webb discussion has gone silent since I last argued the "its a myth" case, though I don't know if that means Andrea and Eliza believe me now or not?



I think this is fairly compelling evidence from Charley's own twitter account @MissCharleyWebb, posted this evening.



"Evening with the family....@MrMattWolfenden, @msm4rsh, @jamielomas1 and @HelenWebb4. Dinner & theatre! Excited💗just missing @cassielomas! X"



To translate(!) it, that's Matthew Wolfenden (Emmerdale's David, her boyfriend), Kym Marsh (former bandmate of Suzanne Shaw (Eve Birch) in "Hear'Say"), Jamie Lomas (Charley's brother, Kym's boyfriend), Helen Webb (Charley's mother (whose profile states she has three children)), and Cassie Lomas (Charley's sister, who is about to have a baby (hence her absence from the evening)).



This seems fairly conclusive - if Danny Webb is her brother, she certainly has no association with him, as she said all her family were there, with one named exception. Now do you believe it is just a myth??

Postat av: Pandora

@Erik: Sam berättade för Maisie att han hade hittat Marks plånbok. Sam berättade sedan för Cain att han hade berättat om plånboken för Maisie. Cain tog då kontakt med Maisie och berättade om utpressningen för att få henne över på Ryans sida.

2012-06-01 @ 11:27:57
Postat av: Jackson

Chas och Eve under samma tak!!! Det blir bara för mycket. Så oförsiktiga som Eve och Carl är kommer det säkert att ta en ände med förskräckelse.

2012-06-01 @ 13:52:40
Postat av: Andrea

Det är sant =) Alla Charleys/debbies syskon är skådespelare i andra engelska serier !

2012-06-02 @ 12:28:18
Postat av: LARS C TISELL

Gott Folk!

Visst - vore kul deltaga - har ju mött alla i serien och känner en del då jag håller på med en booklet om serien och har lite info bakom scen så att säga.

Har Ni någon logga/badge eller så - bara den engelska!

Tycker detta verkar vara en finfin idé!

Vi håller kontakten så vi kan sammanlinjka oss närmare. Vi behövs!

lars c tisell

Journalist/writer

Service de presse

Association des journalistes du patrimoine

a Paris(unesco-Eu),

Historiker/African Game Ranger/Writer

Hoppas höra av Er!

Take Care

Take Emmerdale.

[email protected]

2012-07-25 @ 14:20:53
Postat av: lars c tisell

Hoppas Du fick mitt första mejl - men krångligt med det sista grejerna att urskilja

Vänligen

[email protected]

journalist/writer

2012-07-25 @ 14:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0