Alla har sina små eller större hemligheter

Maisie tror först att Cain dödat hennes far för hon såg hur Sam hade ångrat det han råkat berätta. Hon får honom att erkänna att han skickat blommorna och kostymen och sedan berättar han för henne att han fått 10 000 för att hålla tyst om saken. Maisie får veta att Natasha betalat Cain för att antagligen skydda Nathan.
Maisie vill att han går till polisen men Cain säger att han inte gör sådant. Polisen skulle ändå inte tro honom och han med sitt rykte skulle åka dit för utpressning. Då säger Maisie att hon måste rädda Ryan och därför tänker hon gå till polisen och berätta allt. Cain svarar att han inte kommer att erkänna något och att han aldrig sett plånboken. Han kan även skylla på att Sam är lite trögtänkt och att Maisie varit på psyket så hur skulle polisen ta dem på allvar.

Natasha och Declan kommer in på puben och tackar Nicola och Jimmy för stödet igår på mottagningen. Nicola bjuder dem på deras dricka och frågar sedan var Maisie är eftersom hon inte dykt upp på jobbet än. Natasha vet inte heller var dottern är.

Marlon är nervös för att han sagt något dumt men Rhona samlar sig och svarar ok på att flytta in hos honom. Marlon blir jätteglad och lättad. Han får tio minuters rast för att fira inflyttningen. Paddy kommer in och får vara med och dela på flaskan mousserande vin som de har vid bordet. Marlon håller sedan ett tal om hur han ville att inflyttningsfrågan skulle ha gått till. Han tar upp en liten fyrkantig ask ur fickan, ställer sig på ett knä och pratar om hur viktigt det är att allt går rätt till. Man tror att det ligger en ring i asken men det är en ? (Jaa, hjälp mig nu vad var det i asken?)

Doug har fått ryggskott så David hjälper Leyla i affären. När Eric är där så säger David att han fått erbjudande om en resa till  Finland "Uskihonkytonky" för kommunfullmäktiges räkning. Eric rättar honom och säger att det heter Uusikaupunkki. Leyla tycker David ska åka men han tvekar eftersom han inte vill lämna henne nu när hon inte mår så bra och inte vill prata om det.

Nicola har vaknat till efter att han somnat en stund i rummet bakom puben. Hon kommer ut och frågar Jimmy varför han låtit henne sova och han svarar att hon behövde det. Nicola svarar att hon behöver en lugn hemmakväll framför tv:n. Jimmy skojar och pekar ut över hela puben och säger att detta är deras tv. Nicola muttrar och säger tyst att hon önskar att hon kunde byta kanal ibland.

Terry och Brenda är på puben för att köpa lite vin för hon vill gå till Katies fest. Strax efter kommer Andy för att köpa vin och får höra om festen. Precis då kommer Rhona fram och berättar om att hon kommer att flytta väldigt snart. Andy blir inte glad för med Ryan i fängelse och Rhona som tar tv:n med sig så blir han ensam.

Katie kommer hem och upptäcker festen. Hon blir sedan något förvånad över att Eve har blivit inbjuden och precis då kommer Eve med en hamburgare som Katie får.
Carl fortsätter att flirta med Eve så fort han kan men hon visar inte sina känslor.
Brenda och Terry dyker upp och Gennie blir inte alls glad, även andra gäster muttrar lite. Brenda byter musik så fort hon kan och sedan börjar hon dricka.
Carl ser sedan Eve som gått undan och står och fnissar för sig själv med två glas vin i handen. Han får det ena glaset och han fortsätter flirtandet. Eve drar med honom till ett annat rum där Terry ligger och sover med hennes BH över ögonen. Det slutar med att Carl och Eve kysser varann.

Maisie är så kluven så hon ringer på hos Declan och där berättar hon om sina misstankar om Nathan och Natasha. Han inser ganska snabbt att det kan stämma eftersom Natasha skällt ut honom när han frågade om de saknade pengarna på kontoret. Maisie sover över hos honom och dagen efter så säger Declan att de borde bete sig så vanligt som möjligt för att få reda på varför Natasha skyddar Nathan.

David försöker få Leyla att ta lite ledigt. Hon säger att hon fått några spa-biljetter och efter att Katie sagt att hon borde åka iväg så gör hon det medan David tar hand om butiken.
Leyla åker givetvis inte iväg till något spa utan följer efter Justin och den lilla killen till en park. Justin skickar iväg pojken till gungorna och pratar sedan med Leyla. Han är först lite motsträvig men går sedan med på att träffa Leyla dagen efter. Leyla återvänder till butiken med ett lite gladare leende på läpparna och David är nöjd med det. Han berättar att han avbokat Finlandsresan men Leyla tycker det var dumt.

Nikhil ska hämta Declan för att de bokat tid för att spela squash. Declan säger att han inte har tid och precis då kommer Maisie ner för trappan. Han blir lite stött för att hon inte vill prata med honom utan vänt sig till Declan istället. Hon säger sedan att om hennes familj frågar så kan han väl säga att hon sovit hos honom. Nikhil går därifrån.
Senare så träffas Nikhil och Declan och de reder ut problemet så gott det går. Declan ber sedan Maisie att prata med Nikhil men hon tvekar.

Maisie möter famijen på gården utanför Home Farm när hon kommer hem. De har varit oroliga för henne men hon säger bara att hon varit hos Nikhil. Will vill att hon följer med och spelar bowling med honom och Nathan men Maisie tackar nej. Nathan ber henne att vara ett stöd för Will för han behöver det men hon följer ändå inte med. Hon åker istället till fängelset och berättar allt för Ryan. Han blir förbannad för Cain inte kan gå till polisen och sedan vill han prata med sin advokat.

Ryans advokat besöker Cain för att få honom att vittna men Cain vägrar. Charity hör det och hon frågar sedan Cain vad det är frågan om. Cain har fruktansvärt dåligt samvete för att han låter Ryan sitta oskyldigt inne men Charity säger att om Cain åker in istället så tänker inte hon vänta på honom.

Maisie och Declan står i köket på Home Farm och pratar. Natasha och pojkarna kommer in. Declan säger att han tänkte sova över hos henne och Natasha går med på det. Maisie får telefon och går iväg en stund.
Hon träffar Cain ute på Home Farms ägor och han säger åt henne att han vill bli lämnad utanför allt det här. Nathan har följt efter Maisie och ser deras möte. När Maisie sedan kommer tillbaka hem frågar han henne om varför hon träffat Cain. Hon inser att han följt efter henne så hon säger att de diskuterat Ryan, sedan går hon iväg.

Nathan berättar för Natasha om att Maisie träffat Cain och Ryan, så han är säker på att hon vet om allt nu. Han vill försöka ta hand om henne men Natasha säger ifrån eftersom det han lovat att ordna tidigare inte blivit som de kommit överens om. Natasha säger att hon tar hand om allt själv...



Kommentarer
Postat av: Erik

Det var en nyckel som Marlon hade i asken! Det börjar bli hett om öronen för Nathan och Natasha nu. Hur ska Maisie göra, inte lätt men tur att hon har Declan. Kommer någon av de skyldiga att berätta sanningen? Jag tvivlar på det, de är kalla som is båda två.

2012-05-29 @ 14:36:50
Postat av: Anonym

Riktigt spännande nu.

2012-05-29 @ 17:00:39
Postat av: Malin

Det var ju klockrent det där med nyckeln i asken, haha. Marlon är för go han.



Declan är ju så himla fin och snäll.



Natasha kommer nog snart att berätta, undra om hon går till polisen eller om hon berättar hemma. Och hur ska Will reagera när han får veta sanningen?

2012-05-29 @ 22:56:22
Postat av: Pandora

Bara nu inte Nathan och Natasha gör något elakt med Maisie nu bara. Båda av dom är ju kapabla till nästan vad som helst.

2012-05-30 @ 03:23:17
Postat av: Anonym

Brenda.... hjälp vad pinsam hon är! Kan ingen låsa in henne?!

Declan - vilken klippa han är!! Man förstår ju varför Maisie valde gå till honom för stöd istället för Nikhil... Bra att hon har en allierad nu. Typiskt att nathan skulle snoka, och se att hon träffade Cain.

Nu lever maisie farligt, men som tur är verkar Natasha inse att det här snart kan spåra ur, om hon inte har stenkoll på Nathan. Han är helt psycho.

Spännande värre nu...!!

2012-05-30 @ 11:12:33
Postat av: Carina

Mitt namn försvann i inlägget ovan...

2012-05-30 @ 11:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0