Slut på mobbingen?

Natasha säger till Will att han kan vara ledig från skolan några dagar till om han vill med han vill hellre träffa kompisarna och då speciellt Belle. Precis då ringer telefonen och han får bråttom till att svara. Han blir väldigt besviken när han upptäcker att det inte var hans far som ringde.

Lisa vill bjuda Lizzie på middag och Dingles inser att även Eli lär dyka upp då. Lizzie tackar ja och Marlon säger att han och Paddy ska ut på stan på en grabbkväll. Eli hör det och säger att han följer med grabbarna även om Lizzie erbjuder honom att följa med henne.
Grabbarna träffas sedan på puben och Paddy blir inte alls så glad när han märker att Eli vill följa med dem. Marlon börjar ursäkta sig med att de tänkt stanna på puben och Paddy håller med honom. Eli blir sur och väljer att följa med Lizzie till Dingles i alla fall. Paddy säger sedan till Marlon att han faktiskt vill stanna kvar på puben så det blir inte någon kväll på stan för grabbarna.

Doug gör frukost till Victoria och Diane men ingen av dem vill ha. Han får dock Diane att smaka på hans äggröra och hon blir positivt överraskad fast hon inte är någon frukostmänniska.
Senare pratar hon med honom om att han flyttar hem till Ashley snart när det är klart där men Doug verkar inte vilja göra det. Diane erkänner att hon hellre har Doug boendes där än Sandy.

Faye frågar Ryan om hur det går med Katie men han vill absolut inte ha relationsråd av sin mor. Hon berättar att hon ringt polisen men han tycker att det var onödigt eftersom han inte bryr sig om var hans far är.
Ryan möter sedan Nathan ute på gatan och får då veta att Will vet om att de har samma pappa och således är bröder.

Maisie frågar Nathan om Ryan frågat efter henne och hon blir ledsen när han inte gjort det. Hon möter Ryan i byn och de pratar lite. Hon undrar om inte Faye kanske ljugit om allt och att de kanske inte är syskon ändå. Ryan blir förbannad och säger vad han tycker sedan lämnar han henne. Hon går direkt till Faye för att få veta sanningen.
Faye säger att det är sant, Maisie kan få se vigselbevis och Ryans födelseattest. Maisie säger att det inte behöver stämma eftersom det ändå inte står Mark Wyldes namn på något av det. Hon är så arg och ledsen att hon skriker åt Faye när hon är på väg därifrån. Doug och Leyla tar hand om henne och ringer Natasha som får hämta Maisie i deras butik.

Katie ser Ryan på puben och sätter sig vid hans bord. Hon frågar hur det är och då säger han att han är orolig för Maisie men att han tyvärr inte kan hjälpa henne.
Senare så pratar Katie med Maisie och säger att Ryan är orolig för henne och då ser Maisie lite gladare ut.

Hemma hos Kings är det livat eftersom Thomas och Anya är rastlösa. De vill ha Carls sällskap men han måste jobba. De får följa med honom till kontoret och det gör dem ännu mer uttråkade.
Chas kommer dit och hon säger åt Carl att han måste delegera arbetet för att få tid med barnen och som tur är dyker Charity upp och vill ha fler körningar.

Val är glad för hon fått en beställning från ett sällskap på 8 personer till restaurangen. Hon hittar Eric på puben och de skyndar sig för att börja förbereda maten. Brenda och Terry ska gå på bio och hinner precis se när sällskapet anländer. Val säger att de kommer att klara av allt ensamma.

Hannah är glad på morgonen när hon ska till skolan och hennes familj är väldigt förvånade. Hon får sällskap av Victoria när de ska åka till skolan och precis då får hon ett sms och blir ledsen.  Hannah vill inte berätta för någon att hon får elaka sms för då skulle hennes mamma rusa till skolan på en gång.
När Hannah sedan pratar med Victoria i skolan kommer Kayleigh och ser det. Genast börjar Kayleigh att kaxa sig mot Hannah och får Victoria till att inte prata med henne.

Diane bjuder Bartons på middag eftersom Moira beklagat sig att det är så tråkigt att laga mat när det är lammperiod i ladugården.
Victoria och Kayleigh kommer in på cafét och Kayleigh beställer en "choccatino" men Brenda ser oförstående ut. Hon erbjuder tjejerna cappucino i stället och Kay säger ok. Victoria säger till sin kompis att sluta med de elaka sms:en och då blir Kayleigh förbannad på henne och går därifrån.

Under middagen hos Diane så är tjejerna tysta men de andra försöker att få dem att prata lite. Tillslut när det blivit lite för mycket skolprat får Hannah nog och vill gå på toa. Hon får gå till toan inne på puben för Doug ockuperar badrummet.
Victoria följer efter henne för att be om ursäkt och då kommer det fram att hon ljugit om att det inte var Kayleigh som skickat sms:en och att hon dessutom skickat ett själv. Hannah tappar humöret och greppar tag i Vics huvud och kör ner det i toan(?) och det blir ett himla liv där inne. Folket på puben kommer in och särar på flickorna och Diane, Andy och Bartons kommer ut.
Tillslut kommer allt fram när Andy upptäcker att det var Kayleighs mobilnummer som skickat sms till Hannah.
Bartons är förbannade och Diane är besviken på Victoria som skyller på att hon inte vågade säga emot Kayleigh fast hon försökt att göra det.

Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen kom sanningen fram om mobbningen mot Hannah, Victoria fick huvudet nerkört i toaletten, att Hannah vågade! Betalt för gammal ost! Men är inte Kayleighs pappa polis? Hur ska det sluta?

Maisie verkar färdig för hispan snart, hon går lite väl långt i sina försök att få allt att bli som förr igen och vill inte tro på sanningen.

Ska Diane och Doug bli ett par? Det finns tendenser åt det hållet.

2012-01-10 @ 18:22:34
Postat av: Tina V

Om nu pappan till Kayleigh är polis, så borde det bli värst för hans dotter.

Är det inte förbjudet att trakassera folk på telefon?

Vilken lite skitunge hon är, tror hon är något fast hon är både ful och elak.

2012-01-10 @ 19:22:16
Postat av: Jackson

Kayleigh är verkligen en riktig liten otäcking. Hoppas att hon får sig en riktig näsbränna snart, så att hon lär sig veta hut.



Har länge undrat om det inte skulle kunna bli något mellan Diane och Doug. En liten fling dem emellan vore väl inte så dumt?!

2012-01-10 @ 19:38:32
Postat av: Jonas

Härlig översättning idag. Lollipop lady blev "sålde slickepinnar" eller något sådant.



Hoppas att Kayleigh får fem raska på näbben.



Ja, hennes pappa heter Martin och är polis. Med tanke på hennes namn får man förmoda att han är ett stort Marillion-fan även.



Håller med om att det såg lite "trevligt" ut mellan Doug och Diane.

2012-01-10 @ 19:51:19
Postat av: Mariann

Neeeej men fy! Inte den där ocharmiga gubben till Diane! Men nog tror jag mig se jag tecknen jag också... :(

2012-01-11 @ 06:44:54
Postat av: finländskan

Jag tyckte mig också märka att Olena slängde blickar på Eli, hoppas att jag misstog mig. Sam skulle förtjäna att vara lycklig och jag hoppas att Olena gillar honom.



Man må säga att hon som spelar Kaleigh är övertygande i sitt skådespel, hon lyckas få alla att bli riktigt arga på henne.

2012-01-11 @ 07:11:10
Postat av: Mariann

ja just det finländskan! Det tänkte jag också på att nu ska väl Eli komma och förstöra för Sam... grrr...

Och hon är verkligen duktig, vidriga Vickans kompis, för jag blir arg bara jag ser trynet på henne... dubbelgrrr...

2012-01-11 @ 08:38:11
Postat av: Tina

... och vad skulle Olena se i Eli. Om jag fick välja, hade jag valt Sam.

2012-01-11 @ 09:38:09
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag tycker Doug är väldigt sympatisk och Diane och han hade blivit ett perfekt par,hon förtjänar kärlek och lycka nu kan jag tycka =)

Ja Kayleigh är verkligen som en cykeltur utan sadel och må hon få vad hon förtjänar...grrrrr =(

Olena hyser nog tyvärr inga andra känslor än vänskap för Sam,men ska hon falla för någon ska det bli Ryan tycker jag,undrar hur gammal hon ska föreställa förresten??? Vad heter hon på riktigt,hon är väl svenska fick jag för mig? Många frågor blev det ser jag =)

Ha en fin dag alla HTG fans ;-)

2012-01-11 @ 11:12:02
URL: http://tenderee.blogg.se/
Postat av: Erik

Olena är mycket riktigt svenska, är född 1981 och kommer från Borås. Carolin Stoltz heter hon på riktigt.

2012-01-11 @ 11:18:15
Postat av: Lotta

Tack Erik...nu har det börjat igen ;-)

2012-01-11 @ 11:57:03
URL: http://tenderee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0