Några blir dumpade

Nicola letar efter en arbetsmapp hon förlagt hemma. Hon är stressad och irriterad så Jimmy säger att han letar efter den och kommer till hennes arbete när mappen är hittad. Så fort Nicola gått så säger Scarlett till Thomas att ta fram mappen. Han låtsas som om han inte vet var den är men Scarlett ger sig inte. Thomas tar fram mappen och de visar sig att han och Anya ritat en häxa på framsidan och skrivit "elaka häxa" på den.

Aaron träffar Adam på gatan och frågar hur de hade det på casinot. Adam har förlorat en del pengar så han är lite bitter men han undrar hur Aaron och Holly hade det eftersom hon kom hem klockan tre på natten och var inte allt för snygg då. Aaron fattar inte först men inser sedan att hon varit ute och festat så han lämnar bara Adam och går därifrån.

Gennie är på cafét och diskuterar pengar med Jamie för hon är skyldig ett postorderföretag 60£. Bob kommer förbi och vill sälja lotter men Jamie skickar iväg honom för att Gennie inte ska köpa några.
Senare är Gennie på puben och då lyckas Bob övertala henne om att vara med i lotteriet.
När det sedan är dragning så är det Marlon som får äran att ta bollar med nummer på ur en påse. Han drar tre bollar men det är ingen som gör anspråk på vinsten så Bob kollar i sina anteckningar. Vinsten på 108£ går till Gennie ropar han sedan.

Andy som hämtat Sarah från förskolan lämnar henne sedan hos Debbie och då nämner hon att hon behöver en längre paus än bara semester. Andy blir inte alls glad. När han sedan träffar Debbie igen och pratar med henne får han veta att hon försökt få jobb i Dubai via Natashas vän men han hade bara ledigt jobb på Jersey och Debbie var intresserad av det. Andy är givetvis orolig för att tappa kontakten med Sarah men Debbie säger att han alltid kan besöka dem på Jersey. Hon påminner honom att det är hon som har vårdnaden om dottern och kan därför göra som hon vill.

Jimmy mutar Scarlett med pengar för att hon ska vara barnvakt åt Thomas och Anya så han får lite tid ensam med Nicola. Carl är ute på en affärsresa. Inte för att Scarlett behöver pengarna men hon går ändå med på det.
Nicola och Jimmy är i köket och ska äta när barnen kommer hem tidigare eftersom Anya är spyfärdig. Nu får Jimmy och Nicola ta över barnen för Scarlett går därifrån med Adam.

Holly träffar Aaron på puben och han är inte alls glad. Han säger att han vet att hon varit ute och supit och kommit hem klockan tre på natten. Hon försöker förklara men han ber henne dra, sedan går han därifrån.
Han ser henne senare ute på gatan med Adam och frågar om de kan ses på puben på kvällen och hon svarar ja. När Aaron gått så undrar Adam hur det är mellan dem och Holly erkänner att hon tänker göra slut.

Nathan njuter när han ser att Natasha är orolig över att han umgås med Maisie. Natasha säger då att så fort pengarna är överförda på hans konto vill hon att han är ute ur huset.
Hon ger honom sedan ett val, antingen glömmer han alltihop och det blir som vanligt eller så tar han pengarna men då får han ge sig av för alltid. Nathan ser ledsen och ångerfull ut så Natasha går fram och klappar honom på armen men då blir han förbannad och säger att han inte tänker lägga sig platt i den här frågan men att man inte alltid får som man vill och han tänker inte gå någonstans utan han stannar.
Då samlar Natasha familjen för att han ska kunna berätta om sitt nya jobb i London som börjar redan på måndag. Nathan försöker slingra sig ur situationen genom att säga att han kan vänta med att börja jobba där men Natasha säger att han måste ta chansen på en gång. Maisie och Will blir ledsna och besvikna över att även Nathan väljer att lämna dem.
Natasha följer sedan Nathan till bilen och säger att "allt detta kunde ha blivit ditt". Nathan verkar inte vilja åka iväg men Natasha ser till att han åker.
Nathan kör förbi Ryan i byn och talar om att han fått som han vill. Ryan tycker det var en god nyhet att Nathan lämnar byn men Nathan säger att han kanske kommer tillbaka för han kommer aldrig att glömma vad Ryan och Faye gjort.
Maisie är ledsen och tror att det är hennes fel att Nathan åker men Natasha förklarar att det inte alls har med henne att göra.

Cain ligger och nynnar på en bröllopsmarsch och det stör Charity. Hon vill att han avbokar tiden men han vägrar. Tillslut så säger han att han insett att det inte blir något så han låtsas  att han ska ringa och avboka tiden men i själva verket bokar han om tiden till ett tidigare tillfälle. Dagen efter ringer han till vigselkontoret igen och kollar om de fått några återbud de närmaste dagarna för han vill ha en tid så fort som möjligt eftersom hans blivande fru är dödligt sjuk.
Han träffar sedan Charity på puben och säger till henne att Debbie är väldigt trött på deras bråk hela tiden. Hon svarar att hon inte vill bli sams med honom, att hon hellre dränker sig i sirap och sedan rullar i en myrstack.

Nicola är på kontoret när Rodney kommer in. Hon beklagar sig över att det är så jobbigt hemma med Carls barn, så hon tar gärna emot en tröstlunch av sin far. Han har inte tid med lunch för han ska träffa en kvinna inne i stan. Nicola önskar honom lycka till.
Rodneys date som för en gångs skull inte är en ung tjej utan en äldre kvinna vill ha champagne när de träffas. Sedan sitter hon och pratar om Monaco och om hennes butiker hon haft och sedan sålt vidare. Hon verkar något besviken på att han inte äger något företag utan bara är anställd på Home Farm. Medan de sitter och pratar sitter en man vid bardisken och tittar på dem. När kvinnan får höra att Rodney inte har några pengar vill hon ha mer champagne eller ett glas vin. Rodney går fram till baren för att beställa det. Mannen går fram till Rodney och det visar sig att de är gamla bekanta. Charlie Haynes som han heter talar om för Rodney att kvinnan visst gått från deras träff men Rodney är inte alls speciellt besviken.

Gennie som fått pengar vill bjuda hela familjen på middag. Bob försöker avstyra det men hon insisterar. Bob, Viv, Brenda, Terry, Jamie och hon äter middag på restaurangen på B&B:t. Brenda börjar bli full och hon säger att hon är så glad över att de har varann. Det kommer sedan fram att Bob bara sagt att det var Gennie som vann på lotteriet eftersom ingen egentligen hade vunnit och han ville inte att det skulle framstå som om han gjort så medvetet för att själv vinna pengarna. Viv blir rasande när hon hör att han gav Gennie pengarna istället för till tvillingarna.

Holly möter Aaron ute på gatan. Han vill att de går till puben men hon vill prata enskilt med honom. Han inser att hon vill göra slut så han säger att han bara var ihop med henne av medlidande eftersom han tyckte synd om henne och hennes studentkompisar. Hon struntar i hans kommentar och ber om ursäkt och går därifrån.
Aaron ropar efter henne att han inte vill att det tar slut, han menade inte det han sa nyss, han behöver henne.


Kommentarer
Postat av: Carina

Äntligen är psykopat-Nathan borta. Strongt av Natasha! Hon insåg nog att backar hon är det kört. Verkade som han ångrade sig lite där när han satt i bilen men lika gott åt honom.

Nu vet vi iallafall hur Debbie försvinner. Konstigt att säga att det var för Sarahs bästa?! Knappast, det var ju för hennes eget bästa. Sarah hade nog mått bäst av att ha båda föräldrarna i närheten.

2012-01-31 @ 16:34:09
Postat av: Tina

Att komma iväg ifrån Cain är nog bäst för Sarah.



Lite gnidet tyckte jag att det var att Gennie skulle bjuda på mat för att hon hade vunnit pengar. Nu var det ju egentligen inte hennes vinst, men det visste ju bara Bob.

2012-01-31 @ 17:38:10
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Äntligen har vi blivit av med Nathan - ett tag åtminstone. Han lär nog komma tillbaka. Lite tråkigare är det om Debbie försvinner, men det har ju sina naturliga skäl. Ska det verkligen bli något bröllop? Knappast under de här förutsättningarna, då måste väl Cain lura Charity på något vis, och det lär hon inte finna sig i.

Hur kan Nicola jobba så mycket egentligen? Vem tar hand om bebisen Angelica? Jimmy jobbar ju också, lite då och då i alla fall, och Scarlett med.

Synd att Rodney inte kan ha lite tur med kvinnorna...

2012-01-31 @ 17:51:57
Postat av: Mariann

Va det nån mer än jag som såg Dox på SVT igår? (http://svt.se/2.174794/1.2690567/knuckle) Det handlade om resande och deras slagsmål. Påminde om den där gången då Zack skulle slåss.

2012-02-01 @ 06:55:27
Postat av: Jonas

Jag är verkligen inte förtjust i Nathan, men med en sådan häxa till mor är det inte konstigt att han har blivit som han har blivit och det är heller inte märkligt att han valde pengarna framför henne.



Frågan är om Natasha lurade honom på något sätt med pengarna? (Skrivet efter tisdagens avsnitt, har ännu ej sett onsdagens).

2012-02-01 @ 17:40:03
Postat av: Annicka

Sjukt skönt att bli av med Nathan, han har ju bara varit en irriterande flisa i ögat ganska länge nu. Men han kommer nog tillbaka.. Trist att bli av med Debs, kommer kännas tomt. Hoppas hon kommer tillbaka fort! Är så glad för Ashley och laurens skull också, men kommer Sally igen? Nåt riktigt slut borde det väl bli av den historien, eller?

2012-02-02 @ 17:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0