Miljögifter


Idag blir det tyvärr bara en kortare uppdatering p.g.a. Internetstrul.

Val och Terry tar med Eric till puben för att hon vill prata med sin man om att ta det lugnare. Eric vägrar att medge att han ska minska på arbetet men då säger Val att han ska tänka på hjärtat efter det som hänt. Eric ser besvärad ut så Terry säger att han vet om allt. Val säger att antingen anställer de en kock fast de inte har råd eller så överlåter Eric att Terry hjälper till med marknadsföringen och Olena får hjälpa till i köket.

Ryan pratar med Katie och han erkänner att han betett sig illa men känner att han vill få en ny chans hos henne. Katie tvekar eftersom hon börjar vänja sig vid att han bara är en vän som bor på soffan och att det fungerar så bra. Hur ska hon kunna lita på honom igen efter att han gjort slut fast allt verkade så underbart förut.
De ska i alla fall äta lunch på puben för att diskutera saken. På vägen dit så kysser de varann och precis då kommer Nathan och ser dem. Han blir förbannad på Ryan och vill prata. Nathan anklagar Ryan för att ha förstört hela hans familj bara för att komma åt faderns pengar med de kunde han glömma att han skulle få...

Maisie är inlagd på en klinik. Natasha och Ryan hälsar på henne. Hon verkar inte ha kommit över Ryan och frågar efter honom. Både Natsaha och Nathan säger att det är bäst om Ryan inte kommer dit och hälsar på.
Snacket frodas i byn när de får veta att Maisie är på "dårhus"

Lisa inser att hon har så mycket som måste ordnas att hon måste säga upp modelljobbet för att inte bli av med jobbet på fabriken. Hon och Zak är i huset och rensar upp när Shadrach kommer tillbaka. Zak blir förbannad men Lisa lyckas få bort honom från Shadrach så inget allvarligt händer.

Natasha blir förbannad på Nicola för att hon skvallrat om familjen Wylde, eftersom det inte kan vara någon annan som sagt att Maisie är på en klinik. Nicola försöker skylla på Will men Natasha säger att om hon skvallrar om familjen en gång till får hon sparken och måste anlita en advokat eftersom Natasha i så fall kommer stämma både Nicola och hennes slappa latmask till man.

Paddy besöker John på gården och berättar för John och Andy om att han misstänker att Carls barn och Dingles hund blivit smittade av samma sak som fåren. Enda gemensamma nämnare är ån som går bakom deras hus och bakom fabriken, det kan alltså vara utsläpp därifrån.

Carl får veta om misstanken om utsläpp så han och John söker upp Nikhil och Jai på fabriken. De förnekar att det är något som kommer från dem och de vill ha bevis.
Tillslut kommer det fram att det är resterna från gammalt bekämpningsmedel som förgiftat djuren/barnen och de medlet har varit förbjudet i över 20 år och det fanns inte i vattnet i ån.
John fattar inte varifrån det kan ha kommit för de har inget sånt på gården. Adam inser direkt vad det är frågan om så han kollar upp tunnorna han och Andy skulle flytta på.
Det är bara för Adam att erkänna för sin far att det är deras tunnor som läcker ut och John blir förbannad för det kan leda till att de blir av med hela gården.

Fyll gärna på med det jag missat att ta upp idag... =)

 

Kommentarer
Postat av: Erik

Skönt att Schadrach kom tillbaka. Nathan börjar visa sitt otäcka jag igen. Det har vi sluppit ett tag nu. Hur ska det gå med Bartons gård efter det här? Det måste väl bli något slags efterräkningar.

Betty dök upp igen förresten, henne har man inte sett på ett tag, skvallrig som vanligt, precis som Viv.

Väldigt flott behandlingshem som Maisie var på, förresten. Rena palatset.

2012-01-18 @ 17:40:37
Postat av: Tina

Jag tyckte faktiskt att det var skönt när Shadrack var borta. Ska ha nu nässla sig in hos dottern. Jag ryser.Det är nog svårt för att säga att man inte vill ta hand om sin far.

2012-01-18 @ 21:19:03
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: finländskan

Det såg rätt läbbigt ut när Shadrack försökte göra cockerspaniel-ögon (kanske han sett på Blues Brothers) så att Gennie skulle tycka synd om honom.

Jag hade hoppats att de hade skrivit ut honom ur serien, jag tycker inte att han tillför nånting alls.

2012-01-19 @ 08:27:31
Postat av: Jonas

Själv tycker jag att han är en seriens stora behållningar med sina fina enradare.

2012-01-19 @ 08:28:34
Postat av: Erik

Schadrach kan göra lite nytta för att sona sitt "brott", till exempel hjälpa till att laga huset i stället för att bara sitta i soffan och dricka öl och titta på TV. Då blir kanske Zak lite gladare. Om de nu någonsin lyckas lappa ihop huset igen ...

2012-01-19 @ 09:16:27
Postat av: Jackson

Oj, oj, nu lär det väl vara Katies tur att bryta ihop! Sanningen hade kanske inte gått att undvika i längden, men Nathan lägger alltid fram alltid på ett onödigt brutalt, nedlåtande och arrogant sätt.

2012-01-19 @ 13:34:44
Postat av: Tina V

Jag tyker att alla gnäller på John B, han kunde väl inte veta att det fanns miljögifter på marken, i så fall är Wildes lika skyldiga

Att Zack är så djävlig och försöker tigga av alla tycker jag är dåligt, han kan skaffa sig ett arbete så kan dom fixa huset.

Och hade jag varit Carl skulle jag inte kasta sten i glashus, var det inte dom som tog in fuskbyggare när huset rasade och Bobs dotter dog?

2012-01-19 @ 14:03:32
Postat av: Lena

Ja var det inte något med giftigt avfall en gång också på pappa Kings tid? Någon som minns?



Det var väldans vad Carl tar sig ton i all hast, han blir bara allt mer otrevlig tyvärr.



Där ser man vad olika man kan tycka och tur är väl det



det som någon ser som läbbigt ser en annan som gulligt:-)

2012-01-19 @ 14:51:24
Postat av: finländskan

Ja, det är en av orsakerna till att jag noga följer med denna blogg och alla kommentarer, att man har så olika smak och uppfattar karaktärerna och ibland även händelser väldigt olika (och jo, ibland också väldigt lika).

2012-01-19 @ 19:41:43
Postat av: SoP

jag fick lite taskiga vibbar av Shadrack´s hostande.Tycker åtminstone Någon borde börja undra över Varför det är så himla viktigt att Ingen får gå på Wyldes marker? Hur gammal ska Adam föreställa vara? tycker han ser väldigt mycket yngre ut än Scarlett.

2012-01-22 @ 03:59:56
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0