Laurel, Cain och Aaron är tillbaka

Shadrach söker jobb på fabriken. Nikhil och Jai tror inte det är sant men Shadrach säger att han vill gottgöra dem och att han kan tänka sig arbeta utan lön. Trots dessa löften så får han inte något jobb.
Lisa anlitar en elektriker som är hyftsat billig men Zak säger att det är för att han inte är utbildad. (jösses, det kommer sluta i katastrof)

Ashley storstädar inför Laurels hemkomst. Doug har åkt iväg tidigt för att hämta henne. När hon väl är hemma så är stämningen något tryckt. Ashley försöker att göra allt för henne men hon har svårt att ta det. Nicola kommer på besök och Ashley får helt enkelt ta med sig Gabby en sväng till parken så tjejerna får prata ut lite för sig själva. Laurel och Nicola tar ett glas vin och sitter och småpratar. Givetvis kommer de in på ämnet Sally och Nicola gör en mycket bra imitation av henne så Laurel börjar skratta. När Nicola gått försöker Ashley få en stund med sin fru men hon är trött och vill lägga sig tidigt.

David och Leyla ska äta frukost på cafét men hon har bråttom till jobbet. Allt David vill är att få en stund ensam med henne så han slänger sig över henne och kysser henne. Viv blir irriterad och säger att det inte är något hångelställe, hon har precis sagt till Scarlett och Adam att sluta.
Leyla frågar sedan David om det inte är dags att de hittar ett eget ställe att bo på och han håller med henne.

Cain och Aaron kommer tillbaka och Charity är något sur för att de varit borta så länge. Cain som kommit till verkstaden undrar varför Nikhil är där och Debbie svarar att det är för en bil som ska fixas. Cain är inte helt övertygad utan tror att det är Charity som flirtar med Nikhil. Hon säger då att det faktiskt är Debbie som Nikhil är intresserad av.

Nikhil frågar Carl om han kan hämta en last i morgon men att det inte har med fabriken att göra. Han går med på det bara det ger pengar så.

Aaron är hemma i huset och han surar för att hans flingor är slut och att det är så stökigt efter familjen Dingles. Shadrach kommer precis in och han säger på en gång att han ska gå till polisen och erkänna brottet så Lisa slipper domstolen. Zak försöker tysta ner honom men Belle hör allt ändå. Hon undrar givetvis vad det är som står på. Belle får vänta tills Lisa kommer hem innan hon får veta allt. Hon blir orolig för att hennes mamma ska hamna i fängelse men Zak säger att så kommer det inte att bli, de har bara förstorat upp allt som vanligt.

Jai är orolig för Nikhils affärer med Debbie och försöker att få honom att dra sig ur. Nikhil vägrar även om Jai säger att de inte får dras in i något olagligt. När de är på puben kommer Cain in. Rodney som vill ha någon att kasta pil med får sällskap av Jai medan Nikhil satt sig hos Debbie och Charity. Cain är inte så förtjust i att se dem tillsammans. När han får chansen så varnar han Nikhil för att bete sig illa mot Debbie.

Aron har köpt en chokladask i butiken men när han ger den till Holly säger han att den är från Belgien som de passerade på hemvägen. Tyvärr så hade Holly redan hört från Viv att han varit inne och handlat chokladen där, dessutom hade han glömt prislappen kvar på asken.
När Holly sitter på cafét så målar hon av Viv. Viv blir först lite irriterad men Holly säger att hon är en så fin modell och det gillade Vivs ego. Sen får hon bilden och Holly blir bjuden på en smörgås.
Holly ska sedan träffa Aaron men lämnar återbud till honom för hon ska på tjejkväll.

Viv pikar Laurel när hon är inne i butiken. Hon kan inte låta bli att säga att Ashley inte är den första mannen till att han blivit vilseledd. (undrar om hon säger samma sak om Bob och Gennie om hon får veta)

Rodney frågar Diane om hon är ihop med Doug men hon säger att de bara är vänner. Han ser inte alls så glad ut när han ser att Diane och Doug ska ut på en kväll på stan.

Cain vill prata med Nikhil men det är bara Jai som är på kontoret. Han frågar Jai om vad som är på gång mellan hans bror och Debbie men får inget svar på det.
Jai är tillslut så irriterad på sin bror, som inte vill lyssna på hans varningar, att han stoppar Cain på gatan och berättar allt om GPS:erna och om de försvinner så kan Cain tjäna lättförtjänta pengar. Cain vill inte blåsa sin dotter men Jai säger att det är Nikhil som förlorar pengar på det.
Cain träffar sedan Debbie och Charity på puben och han märker att det är något på gång men att de låtsas att det bara gäller en date med Nikhil. Han går in på toaletten för att ringa en kontakt för att ordna med det Jai vill ha hjälp med.





Kommentarer
Postat av: Erik

Avskyr Vivs elaka pikar till Laurel. Så säger man väl inte till någon som varit med om något som hon?

Den här historien med GPS:arna kan inte sluta annat än illa, det märks lång väg. Varför skulle bröderna Sharma över huvud taget ge sig in på något sådant?

Hoppas att Laurel och Ashley slutar att gå på äggskal och kommer närmare varandra snart. Bara inte Sally dyker upp som gubben i lådan när man minst anar det. Ibland har manusförfattarna en förmåga att komma med obehagliga överraskningar, ibland kan man räkna ut med lilltån hur det ska gå, som det här med GPS:arna.

Och Rodney som läser Lonely Hearts-spalter på jakt efter kvinnor. Måste vara en ny upplevelse för honom.

2012-01-24 @ 17:34:26
Postat av: Mariann

Nej men stackars Rodney känner sig ensam. Bara han inte ska flytta från byn eller nåt. Alla gamlingar försvinner känns det som.

Och ja, Lena jag va lite ironisk angående snodden :)

2012-01-24 @ 17:59:19
Postat av: Lena

Ja det förstod jag och nu väntar jag bara på att han skall ringa mig.



Eller det kanske dyker upp någon ny rolig i serien

2012-01-24 @ 18:31:58
Postat av: Tessan

Roligaste kommentaren idag:

Rodney, du har inga kvinnliga vänner, bara erövringar! :)

2012-01-24 @ 19:40:07
Postat av: Tina

..och hur kan Zak sitta vid matbordet och pilla skit ifrån skosulorna och Lisa som lägger sina stumpbyxor(använda) ibland disken. Stackars Paddy.

Varför ställer inte Debbie upp och tar han om sina släktingar?

2012-01-24 @ 21:38:22
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: finländskan

Det är sällan man skrattar åt nåt i Hem till gården, men Nicolas imitation av Sally var så förnämligt bra att jag fnissade till ordentligt.

2012-01-25 @ 06:14:43
Postat av: Tina V

Allt som Dingels råkar ut för är deras eget fel, ändå ska alla ställa upp och hjälpa till.

Vad är det för fel på Cain, han surar för något som ingen vet.

När ska något roligt hända i HTG, nu är det bara tråkiga saker som inträffar.

Lite riktig kärlek eller nya bebisar, eller nya människor i byn.

2012-01-25 @ 08:29:52
Postat av: Jackson

Ja, visst var Nicola rolig!!!!

2012-01-25 @ 08:41:22
Postat av: Sara

Håller med, Nicola fick mig faktiskt att skratta där! Lite tokigt eftersom jag annars brukar irritera mig så himla mycket på henne, men efter all drama med hemska Sally så tycker jag nästan Nicola är SNÄLL nu.



Också ganska skönt att slippa Maisies dåliga skådespeleri, undrar när hon kommer hem från sitt rehab?



Bästa bloggen förrsten, verkligen värd att gå in och kolla varje dag! :)

2012-01-25 @ 19:28:23
Postat av: SoP

Jag som väntat så länge på att få in Cain i serien igen,o så har "de" gjort honom Så Sabla Jobbig :-/ Och varför i hela friden ska han o Charity gifta sig? de bråkar ju bara hela tiden,det är för mycket käftande,det är bara tröttsamt. :-(

2012-01-29 @ 00:42:38
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0