Lastbilskapning som inte går som planerat

Ashley försöker få det att fungera. Han lagar mat så den är nästan färdig när Laurel kommer hem. Hon är inte på så gott humör men ser att han blir ledsen så hon provsmakar maten i alla fall, sedan gör hon en grimasch. De sätter sig vid bordet och ska äta och Ashley passar på att skåla för dem. Familjen äter lite men det visar sig att maten är lite för salt.
Han försöker sedan prata med sin fru men det går inte så bra. Laurel är fortfarande väldigt besviken över att han valde att tro på Sally framför henne.

Cain möter Jai och han frågar om det fortfarande är aktuellt att lära Nikhil en läxa.  Jai säger att det är bara att köra på.

Aaron kommer till bondgården för att träffa Holly som inte är hemma än. Han och Adam sitter och pratar i köket när Moira kommer med tvätten. Hon är irriterad över att Adam kastat sina kalsonger på golvet så han daskar till honom i ansiktet med dem. Aaron är glad över att han sköter tvätten själv och därför använder han inte kalsonger... I väntan på Holly får Aaron följa med Adam ut och laga lite staket. De verkar ha hittat tillbaka till varann och trivs åter igen i varandras sällskap. Han kan till och med tänka sig att hjälpa till flera gånger.
Holly och grabbarna går sedan till puben. När Aaron vill att han och Holly träffas hemma hos honom så säger hon att hon inte har tid. Adam blir skadeglad över att Aaron återigen får nobben.

Carl ska iväg på Nikhils körning men får samtal från skolan om att Thomas varit inblandad i slagsmål. Skolans policy är att föräldern måste hämta hem sitt barn i sådana fall. Carl säger åt Edna att hon kan hämta Thomas genom att låtsas att hon är hans mamma för hon är snyggare än Colleen. Edna kontrar med att fråga om Thomas tagit skada av bråket men det hade Carl glömt att fråga. Han söker upp Charity för att få henne till att hämta lasten som han inte hinner med. Hon tvekar eftersom hon lovat att tillbringa dagen med Noah som varit hos tandläkaren. Carl säger att om hon inte ställer upp så kommer han aldrig att fråga henne igen så hon tackar ja, Noah får helt enkelt följa med henne.

Rodney visar Jimmy att han fått svar på sin kontaktannons han haft i en tidning. Senare träffar Rodney en tjej som han bjuder på vin på puben. Tjejen är som vanligt rätt mycket yngre än vad han är. De verkar ha det rätt trevligt. Sandy vill prata med Rodney och han går dit, under tiden kommer Nicola in och ser tjejen som Rodney träffar. Det visar sig att de är gamla kompisar från förr och börjar prata massa minnen. När Rodney sedan ska säga adjö till Fiona, så påpekar hon att hon haft trevligt och att hon hoppas att de ses snart igen. Eftersom Rodney inte förstod att "blåtanda" sitt mobilnummer så skrev hon sitt nummer på hans hand.

Nathan går omkring och är sur och han tror att varken Nicola eller Rodney jobbar. Nicola säger att en klient ringt om ett evenemang men hon inte vet vad hon ska svara honom eftersom Natasha sagt att de ska avboka alla aktiviteter. Nathan svarar med att låta honom ta hand om saken, han ska prata med sin mor.
(jag tycker det är lite illa valt läge för Natasha att åka iväg och låta Nathan ta hand om Will och företaget)
Will vill träffa Ryan eftersom de är bröder men Nathan blir förbannad och säger åt honom att Ryan säkert är trött på att ha Will hängandes efter sig. Han får i stället följa med och hälsa på Maisie på kliniken. Will råkar nämna att det är slut mellan Katie och Ryan och genast börjar Maisie få förhoppningar, hon måste få träffa Ryan. Will säger att han kanske kan följa med nästa gång de kommer dit. Nathan skickar iväg Will ut på ärende så han kan prata med Maisie så länge. Nathan blir tvungen att berätta att det var Katie som dumpade Ryan för att hon fått reda på vad som hänt. Maisie blir orolig för att alla i byn ska ha fått veta vad hon gjort men Nathan lugnar henne

Will sitter ensam och gungar i byn, det är kväll och mörkt ute.Han har bråkat med Nathan i bilen på väg hem från kliniken. Ryan kommer förbi och de båda bröderna går hem till honom. Ryan bjuder på lite mat och Will säger att de måste hålla ihop eftersom de är bröder. Sedan frågar Will Ryan om han är trött på att ha honom hängades där men Ryan förnekar det. Will berättar att de pratat med Maisie  och att Ryan kanske kan följa med nästa gång de besöker henne.
Nathan som inte hittar Will börjar bli orolig och letar efter honom i byn. När han sedan ser att Will och Ryan kommer ut från huset tillsammans blir han förbannad. Ryan erkänner att han kunde ha ringt men glömt bort det.
Will är glad över att fått umgås med sin bror men det gör Nathan ännu mer förbannad och säger åt honom att inte kalla Ryan för deras bror.

Cain träffar sina skumma vänner som ska stjäla lasten från Carls lastbil men det han inte vet är att det är Charity som är ute och kör den tillsammans med Noah. Hon blir lite orolig när det är en bil som förföljer henne och börjar blinka med lysena. Charity stannar lastbilen i tron om att kanske bakdörrarna inte är stängda ordentligt. Kaparna hotar henne och binder henne innan de kör iväg med lastbilen. De upptäcker Noah och även han blir bunden och får munkavle. De stannar lastbilen inne i skogen så de kan lasta ur kartongerna och de lämnar Charity bunden i lastutrymmet. Hon försöker kämpa emot men det hjälper inte.

På puben väntar Cain på att kaparna ska höra av sig och när de gör det så inser han att det varit lite problematiskt. Han träffar dem och får då veta att de inte varit beredda på att det skulle ha varit en kvinnlig chaufför och ett barn inblandat. Cain inser då vilka det är och han måste få reda på var lastbilen står. Han åker dit till skogsgläntan men han vet inte riktigt hur han ska göra utan att bli avslöjad. När det kommer en bil dit så sticker han.

Carl som börjat undra vart lastbilen tagit vägen åker ut och börjar leta. Han ser den sedan i skogen och hittar Charity chockad och bunden. Hon är förbannad och anklagar honom för att ha med kapningen att göra.
Han skjutsar hem Charity och Noah. Charity kommer hem och är väldigt upprörd. Cain låtsas först inte tro henne när hon berättar om kapningen. Hon säger att de som ligger bakom det här kommer att få ångra det de gjort resten av livet när hon fått tag på dem.


Kommentarer
Postat av: Erik

Lite i otäckaste laget i dag, speciellt med tanke på att det var ett barn inblandat. Såg inte Noah Cain förresten när han tittade in i förarhytten? Säkert inte bra för förhållandet med Charity om hon får reda på att Cain var inblandad? För hur ska han kunna förklara att han var där?

Undrar om det blir något mellan Rodney och Nicolas kompis trots åldersskillnaden? Hon verkade ju inte helt ointresserad ...

Positivt i alla fall att Ryan och Will kommer så bra överens. Fast Nathan gör ju allt för att förstöra...

2012-01-25 @ 17:29:07
Postat av: Jackson

Våldsamt och onödigt invecklat idag. Ryans och Wills relation är för gullig och rörande!

2012-01-25 @ 18:15:54
Postat av: Bella

Tycker Rodney och Nicolas kompis (vad det nu var hon hette) verkade rätt söta ihop. (: Jag hoppas det blir någonting mellan dem.



Och Erik; Ja, jag uppfattade det också som att Noah såg Cain. Det lär ju komma fram i så fall.

2012-01-25 @ 20:53:33
Postat av: ELIZA

Inget fel i att gilla äldre karlar... Fast i det här fallet kanske det är lite väl mycket.Hoppas Will står på sej angående att umgås med sin bror.

2012-01-25 @ 23:05:04
Postat av: Sara

Såhär spännande har det inte varit på länge! Jag höll på att spilla te över mig själv när den ena "kaparen" slängde Charity mot lastbilen. Usch, läskigt!



Och jag säger det igen, men Maisies skådespelartalanger blir inte precis bättre...

2012-01-25 @ 23:12:57
Postat av: Stina

Man undrar hur länge det dröjer innan Natasha blir avslöjad eller klarar hon sig. I så fall blir hon ju inte den första som klarar sig undan polisen trots att de har mördat någon (kanske dråp i det här fallet)

2012-01-26 @ 08:50:37
Postat av: Erik

Ovanligt dumt tillfälle för Natasha att åka bort och lämna allt åt elake Nathan. Men det hade kanske blivit för mycket Wyldes då och svårt att hitta på någon vettig intrig åt henne. Eller också kommer det att bli desto mer kring henne när hon kommer tillbaka, var hon nu ska föreställa att vara nu...

2012-01-26 @ 10:43:22
Postat av: Carina

Tycker också som det verkade som Nicolas vän var intresserad ändå. Nicola har ju inte så mycket att säga ang åldersskillnaden med tanke på Donald de Souza!!

Visst är det fint med vänskapn mellan Ryan och Will!

Nu ligger Cain risigt till! Charity lär ju inte släppa detta och hur i allsindar ska han kunna förklara detta?!? oj oj oj....

2012-01-26 @ 11:41:05
Postat av: Lena

Så vidrigt och våldsamt som det mesta är nu så hade jag förväntat mig att det skulle sluta med att Ashley och Laurel skulle hitta "hon den där galningen" i sitt sovrum

2012-01-26 @ 13:54:07
Postat av: Jackson

Vad skall Nathan hitta på härnäst? Hemskt när han var i Fayes och Ryans hem!

2012-01-26 @ 14:09:44
Postat av: Tina

Eric, Natasha är väl hos Maisie fast man har inte sett henne där.

2012-01-26 @ 15:52:40
URL: http://schottistina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0