Ett riktigt fylleutbrott

Maisie vaknar upp ensam i en hem hon inte känner igen och hon ser att det ligger sedlar på huvudkudden. Det gör henne ledsen.
Natasha är orolig för sin dotter som inte svarar i mobilen eller hör av sig. Hon ber Nathan leta efter Maisie när han åker iväg med Will till skolan.
Natasha är så ledsen att hon rusar ih hos Diane för att få prata med henne. Diane försöker trösta henne med att Maisie säkert hör av sig snart. Sedan börjar de prata med varann och Natasha blir på lite bättre humör. När hon återvänder till kontoret så märker Katie att Natasha är orolig. Hon råder henne att ringa polisen men det vägrar Natasha.

Carls barn mår bättre men sköterskan säger att de råkat ut för kemikalier. Hon undrar varifrån och de får sätta sig och försöka spåra vart barnen varit. När de sedan kommer hem med barnen så har Nicola bakat muffins åt dem. Anya frågar sedan henne om hon älskar Angelica för deras pappa älskar inte dem. Chas hör det och försöker förklara att det inte stämmer, Carl bara mumlar lite om att det inte är så.
Sedan vill han ta reda på vad som kan ha orsakat barnens utslag så han beger sig ut och får sällskap av Chas. Första stället han går till är Dingles gård och de blir inte alls glada över att bli anklagade för att ha utsatt barnen för kemikalier. Carl blir ännu mer orolig när han får veta att hunden också mått dåligt. Inte blir han gladare över att barnen tycks föredra Nicola framför honom.

Maisie kommer tillbaka till byn och är rätt onykter när hon kliver ur taxin. Hon tappar pengar på marken men lyckas ändå betala chauffören. Ryan kommer förbi och ser Maisie. Han tar upp pengarna till henne men hon slår ifrån sig det. Hon säger att hon inte vill ha något som har rört vid...fast det kan blir svårt.
Hon går sedan in på puben och börjar prata med Charity och Debbie men de är inte riktigt intresserade av hennes sällskap. Då går Maisie fram till Bob som jobbar och säger att hon också vill jobba men när hon inte får det vill hon ha en drink i stället men Bob tvekar. Bob vill ringa Natasha men Maisie säger att hon redan gjort det, Bob försöker få hjälp av Marlon som tycker att Maisie är ju trots allt vuxen. När Maisie inte får som hon vill så serverar hon sig själv och blir full och odräglig mot andra gäster på puben. Tillslut säger Marlon till henne att hon kan prata med honom om hon vill eftersom den attityd hon visar upp inte är den egentliga Maisie. Hon blir så förbannad att hon ger Marlon en rejäl örfil. Bob blir så förbannad att han är på väg att kasta ut henne men då börjar hon gråta helt hysteriskt. Maisie rusar sedan in till damrummet och slår pannan i spegeln.

Sam har lagat en av Erics posrlinsfigurer som Samson råkat ha sönder. David och Leyla kommer ner men vill inte stanna på frukost utan de vill gå till cafét i stället. När de är på väg ut säger Samson "Jättebröst!" till Leyla. Val blir lite putt över att han inte sagt så om henne. Hon får sedan tillfälle att prata med David och Leyla eftersom hon är orolig för Eric så hon ber David att hjälpa dem i restaurangköket men David är inte så intresserad.
På kvällen när det har öppet i restaurangen får gästerna vänta lite länge på maten så Val ber Olena att hjälpa Eric som inte alls vill ha hjälp. Gästerna går när de fått vänta för länge. Terry blir orolig och då berättar Val att hon är orolig för Eric eftersom han fått en hjärtattack förut. Terry tror först inte på henne men inser att hon har rätt.

John är orolig för fåren och han försöker få liv i ett livlöst lamm. Andy kommer dit men vet inte heller vad som kan vara fel men att de borde kolla tackorna också
Adam kommer ifrån bondgården ett tag och besöker Scarlett på kontoret. De pratar inte länge med varann innan de börjar kyssas och hamnar liggandes på skrivbordet.
John ringer efter Paddy som tar prover och kollar runt på gården ifall det skulle finnas annat som kan påverka djuren så som mögel i maten eller så.
Senare föreslår Paddy att de ska obducera ett lamm för att kunna se vad som orsakat allt och att han ska skynda på resultaten innan han ska iväg om någon dag.

Charity som ska lämna en arbetstidsrapport på Kings kontor råkar få se Scarletts och Adams aktivitet på skrivbordet så hon återkommer senare. Hon påpekar att hon sett vad som hänt, precis då kommer Jimmy in på kontoret så Scarlett ger Charity en körning. När Jimmy får veta att Charity åkt iväg på hans arbete frågar han Scarlett om varför och hon svarar att Charity utpressat henne. Jimmy fattar ingenting men får väl ändå var nöjd när arbetet blivit gjort.

Katie och Leyla kommer in på puben och direkt säger Bob att han behöver deras hjälp att få ut Maisie från damrummet. Katie försöker öppna dörren men Maisie sitter i vägen. Maisie sitter och gråter, blödandes från såret i pannan. Hon säger att hon inte vill dö men strax efter så skriker hon att det är det hon vill. Katie lyckas ta sig in för att prata med henne som först frågar varför hon är så snäll mot henne sedan får ett utbrott och skäller ut Katie för att vara patetiskt.

Diane kommer tillbaka till puben precis när Katie leder in Maisie till lägenheten bakom. Hon försöker prata med Maisie och det går bra tills Maisie ser Katie och börjar skälla på henne igen. Då går Katie därifrån.
Natasha kommer dit för att hämta sin dotter och Diane råder henne till att skaffa proffesionell hjälp.
Väl hemma på Home Farm sitter Natasha och pratar med Maisie om den hjälp hon behöver och det kan inte de hemma hjälpa till med. Sedan kommer även Diane dit och pratar med Maisie och hon förklarar att utomstående hjälp är ibland den enda lösningen, precis som med Andy. Maisie verkar inse att det kanske är det som behövs.
Diane blir kvar ett tag och sitter sedan och pratar med Natasha som berättar om Ryans och Maisies affär. Hon säger sedan att hon hatar sin man som förstört livet för deras barn...



Kommentarer
Postat av: Carina

Nu börjar fåren också då, måste vara nåt med den där tunnan... Hoppas de upptäcker nåt fort vid obduktionen. Andy har verkligen ryckt upp sig, hade nästan glömt bort hur trevlig och "rejäl" han var innan, var hemsk personlighetsförändring på honom lång period i serien.

Stackars maisie, men bra ändå, då det nu blev tydligt för alla inklusive henne själv att hon behöver professionell hjälp.

2012-01-17 @ 17:35:09
Postat av: Erik

Äntligen hände det något mellan Scarlett och Adam.

Diane är hjälpgumma igen och får folk att prata ut, det händer visst ofta nu, men hon är bra på det, det känns äkta.

Man lider verkligen med Maisie, hon kan inte ha det för lätt, det var på tiden att hon äntligen fick proffshjälp, annars vet jag inte hur det skulle ha slutat. Hon är ju verkligen illa däran nu på alla sätt.

2012-01-17 @ 17:41:57
Postat av: Jonas

Ja, det är märkligt med Andy. Jag hade nästan glömt hur hemsk han var mot Jo.

2012-01-17 @ 20:23:50
Postat av: Agneta

Hoppas lammens död beror på tunnan.Jag har haft lite otäcka misstankar om att det är Andy som ligger bakom det.Hans tillfrisknande har gått misstänkt fort men jag hoppas verkligen att jag har fel.

2012-01-17 @ 21:34:29
Postat av: Lotta

Tunnan? Vad har jag nu missat? Kan det vara det som Carls barn blev smittade av oxå?

2012-01-17 @ 22:29:42
URL: http://tenderee.blogg.se/
Postat av: Mariann

Jag får onda aningar om det här med Eric...

2012-01-18 @ 06:41:43
Postat av: irene

Nästa vecka börjar HTG...11.35..vet inte om det ska va så alltid nu eller om det är för handbollen eller nått =)

2012-01-18 @ 09:50:17
Postat av: Lena

Tror också att Eric är på väg ut, tyvärr får jag säga för han är så himla mysig och söt just nu.



Sen undrar jag om Shadrach kommer tillbaka.

Väldigt tyst där ingen som säger ett ord om honom. Även om de är arga borde de väl vara lite oroliga för honom också.



Det är ju inte mycket att säga om att de blir äldre och får lägga av man får väl bara hoppas att de kan hitta lite härliga personligheter som kan ta över.



Men det är lite lustigt som Tina skrev, männen blir mysigare med åren och kvinnorna grinigare hmmmm

underligt



2012-01-18 @ 10:37:46
Postat av: Lena

Åh va bra, han är tillbaka, (vad söt han var vid köksbordet hemma hos Gennie:-)) hoppas jag har fel angående Eric också

2012-01-18 @ 14:36:43
Postat av: Mariann

och nu fick vi veta vad det lilla äcklet Nathan är mest bekymrad över. Inte är det kära syster eller saknade pappa utan... PENGARNA!

2012-01-18 @ 16:00:52
Postat av: Mariann

ps. onödigt att tillägga men: han va jättesöt där vid köksbordet :)

2012-01-18 @ 16:01:30
Postat av: Lena

Ha ha visst var han

2012-01-18 @ 16:28:30
Postat av: SoP

Åh,hoppas Maisie blir på nån klinik i Långtbortistan Länge-

2012-01-22 @ 02:45:51
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0