En försvunnen far

Will vill inte göra något mer än spela tvspel. Natasha försöker få honom att äta men han är inte sugen. Tillslut lyckas Nathan övertala honom att äta några rostade smörgåsar.
Natasha försöker sedan prata med sin yngsta son som inser att hans pappa antagligen aldrig kommer tillbaka.
Precis då ringer det på dörren. Det är Faye som undrar om Daniel hört av sig och hon är så orolig eftersom han inte skulle lämna sina barn sådär bara. Natasha säger att hon struntar i vad Mark/Daniel gör. När Faye gått och Natasha återvänder till Will så är han borta.

Ashley rensar upp i huset och får hjälp av Diane och Doug. Biskopen dyker upp och ser förödelsen. Han erbjuder sedan Ashley att komma tillbaka till jobbet så fort som möjligt.
Ashley möter sedan Pearl och Edna ute i byn och damerna frågar honom hur han mår. Han är glad över att kunna berätta att han är friad från all misstanke och fått jobbet åter. Pearl försöker få reda på vad som hänt men varken Ashley eller Edna berätta något.

Pearl har fått samtal från Lily om att Alan fått en fraktur och hamnat på sjukhus. Hon hade sett fram emot att få träffa honom snart men tydligen kommer han inte hem än.

Ryan möter Katie på gatan och de pratar lite. Hon säger att hon finns där för honom om han vill. Maisie som kommer ser dem prata och när Ryan gått går hon fram till Katie för att höra hur han mår. Katie tycker att hon kan prata med honom själv men han verkade något samlad i alla fall och att han måste lära sig acceptera situationen.

Belle lyssnar på Olena som berättar om en undulat hon haft när hon var ung. Den hade blivit sjuk och hon hade tagit hand om den. När Belle sedan frågade om den överlevde så sa Olena att "nää de hade brutit nacken av den". Belle såg förskräckt ut så Olena ändrade sin berättelse och sa att hon bara skojat, undulaten hade levt tio år till och mått jättebra.
Senare säger Zak till Sam att de inte kommer att stå ivägen för Sams och Olenas förhållande.
När deras hund söker efter mat i Olenas väska så får Sam se en teckning som Olenas son gjort till henne. Det var ett porträtt på henne som han ritat och klistrat bl.a. makaroner på. Sam ser till att teckningen får en ram så hon får behålla bilden intakt.

Moira undersöker Hannas hår för att se om hon fått löss. Precis då kommer Victoria in i köket eftersom hon tänkt lämna kläder till Andy men husvagnen var låst. Hannah kastar sig undan för att inte Vic ska se vad de gjort. Tjejerna sitter sedan och pratar med varann i vardagsrummet. Moira erbjuder Victoria skjuts tillbaka till byn och Hannah följer med. När de kommer fram ser de att Kayleigh sitter och väntar på Vic och hon är rätt sur för att kompisen tillbringat tid med "den där" som hon kallar Hannah. Tyvärr så hör Hannah allt som sägs.

Victoria och Kayleigh sitter sedan i vardagsrummet bakom puben och ska titta på tv. Kayleigh är uttråkad och vill skicka elaka sms till Hannah som förut men Vic är inte riktigt med på det. Tyvärr så övertalar Kayleigh henne till att göra det.
Hannah får sms när de äter middag men hon vill inte kolla upp det och familjen retar henne lite och tror att det är en hemlig beundrare hon har. När Hannah sedan ska lägga sig tidigt för att kunna läsa en bok så får hon precis sms igen. Återigen så börjar familjen att småreta henne om att hon har en pojkvän. Hannah blir sur och säger att hon inte behöver någon pojkvän...

Aaron råkar orsaka en olycka i verkstan så Cain får ont i stortån. Han tror att den är bruten. Detta gör att han inte kan åka till Rotterdam för att hämta bildelar. Aaron erbjuder sig att skjutsa honom och Cain går med på det.
Detta gör att Aaron tackar nej till Hollys inbjudan om att följa med till Lake District över en helg.

Jai besöker Faye för att höra hur hon mår. Hon berättar att det är jobbigt att inte höra ifrån Daniel och att hon borde vända sig till polisen eftersom han varit borta så länge nu. Jai frågar om hon verkligen orkar med det.

Natasha letar efter Will i skogen. Det är mörk och kallt ute. Hon hittar honom sittandes under ett träd och får veta att han bara vill hitta sin pappa. De hinner inte mer än hem innan det ringer på dörren. Denna gång är det polisen som vill veta mer om Marks försvinnande eftersom de fått en anmälan om det.
Maisie blir orolig men Natasha ber henne ta hand om Will så länge.
Natasha svarar på polisen frågor och tillslut kommer det fram att han redan är gift med Faye. Hon säger att hon inte bryr sig om var han är och att hon inte litar alls på vad han sagt så han kanske har en tredje fru eller massa släktingar han vänt sig till.

Maisie är upprörd och söker upp Ryan vid garaget. De går iväg för att prata och hon säger att hon behöver någon att anförtro sig åt. Maisie har svårt med sina känslor och plötsligt böjer hon sig fram för att kyssa honom men Ryan säger nej för han tycker att det är äckligt...

Lite kul var det när Zak och Shadrach säger till Diane att de kan erbjuda Ashley billig färg till renoveringen av prästgården, vilken kulör som helst...bara den är klargul =D





Kommentarer
Postat av: orcid

idag fick jag en sån där skum känsla ang Olena...som att hon inte riktigt är den hon säger att hon är.



maisie..suck...allting ska kretsa kring henne tycker hon, så tråkig hon är.



jag tycker inte riktigt att charity och cain passar ihop...alltså som gifta...som ett par annars är helt ok men som gifta-NEJ.



och hur jävla blind är Hannas föräldrar och syskon???? Kayleigh borde få stryk banne mig inte ens den ananrs så kaxiga Vic vågar stå upp mot henne...

2012-01-09 @ 15:20:23
Postat av: Madeleine

Oj vad gammal Natacha ser ut, men det kan ju passa in, inte var dag man mördar sin gubbe.

Annars kollade jag mest på Fayes hår, otroligt fult och slitet, och varför har hon alltid på sig kläder i färg lila, turkos, passar ju ej med knallrött hår.

Maisie börjar också se raggig ut, hehe.

Och inte en snygg karl i hela byn, han som tog över gården är ju inget heller, bara sitter och flinar. Mitt gnäll för idag, ha det bra!

2012-01-09 @ 15:40:23
Postat av: Erik

Mest synd om lille Will i den här historien. Och Hannah som får stå ut med så mycket alldeles själv och ingen begriper något. Men till slut blir det väl för mycket även för henne...

2012-01-09 @ 17:42:44
Postat av: Frk Höger

Jag skulle ju inte säga nej till John Barton...eller Nikhil ;)

2012-01-09 @ 19:38:18
Postat av: Annicka

Åh, jag retar mig också på tråk Maisie! Om hon kunde sluta gråta.. Jag håller inte med om Olena, jag gillar henne! Stackars Hannah, fattar inte varför hon inte bara säger nåt och får det ur världen :( kan sätta mina pengar på att Aron och Cain kommer råka illa ut också, längtar till nästa avsnitt!

2012-01-09 @ 20:03:49
Postat av: ELIZA

Roligt att avsnitten och bloggen kommit igång. Skönt att Ashley fick upprättelse.Herregud så trög karl.Å stackars Hannah, förstår inte heller varför hon inte säger nåt.

2012-01-09 @ 20:17:55
Postat av: SoP

Tror Masie att de kan ta någon antisyskontablett o vips kan de banga på varann igen- Blä vilken egobrutta.

2012-01-10 @ 03:29:25
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag har nyligen flyttat till Oslo, finns det nåt sätt jag kan titta på

Htg? Någonstans?

2012-01-10 @ 09:06:28
Postat av: Tina V

Funkar inte TV4 Play?

2012-01-10 @ 09:13:58
Postat av: finlänskan

TV4 play fungerar bara i Sverige då det gäller icke-svenska program. Då vi i Finland försöker se t.ex. Hem Till Gården från TV4 play kommer det bara en ruta med texten "av upphovstekniska skäl kan inte programmet visas utanför Sverige .." eller nåt liknande, minns inte den exakta ordalydelsen.

Denhär bloggen är alltså ytterligt värdefull för vanliga arbetande människor som väldigt sällan har möjlighet att se dagsavsnitten och inte alltid heller möjlighet att se morgonrepriserna.

2012-01-10 @ 09:43:25
Postat av: finlänskan

Jag försökte nyss posta ett svar till Tina V:s fråga, men svaret syns inte nu. Jag svarar igen men om det blir två svar får blogginnehavaren gärna ta bort dethär inlägget.

TV4 Play syns alltså endast i Sverige då det gäller icke-svenska program. Om vi i Finland försöker titta på t.ex. Hem till gården visas bara en text "Av upphovstekniska skäl kan programmet inte visas utanför Sverige .." eller nåt liknande, kommer inte ihåg den exakta ordalydelsen.

Denna blogg är alltså ytterst värdefull för vanliga arbetande människor som nästan aldrig har möjlighet att se dagsavsnitten och inte alltid heller möjlighet att se morgonrepriserna.

2012-01-10 @ 09:52:33
Postat av: Maja

Jag får samma bild här i Norge när jag försöker fixa TV4 play, men de har alltså premium som man får betala, men är det säkert att det funkar då?

2012-01-10 @ 10:34:40
Postat av: Maja

Jag får samma bild här i Norge när jag försöker fixa TV4 play, men de har alltså premium som man får betala, men är det säkert att det funkar då?

2012-01-10 @ 10:35:05
Postat av: Liina

Jag vet vart du/ni kan kan kolla på hem till gården , hoppas ni har facebook? , ni kan skicka mail till mig där -> http://www.facebook.com/#!/lina.israelsson

2012-01-10 @ 11:04:41
Postat av: Liina

Länken funkade vist inte - > skicka mail till [email protected] så kan ni få länken =)

2012-01-10 @ 11:06:46
Postat av: finlänskan

Maja: Kanske det i Norge finns samma möjlighet som vi har i Finland, nämligen att köpa ett Sverige-paket, innehållande Sveriges kanalerna 1, 2, 3, 4, 6 och någon till. Innan digitaliseringen syntes Sveriges TV automatiskt här på finländska västkusten, men inte numera. Men vi finlandssvenskar tittar ju gärna på Sveriges TV så vi betalar numera för paketet. Logisktvis borde ju sån möjlighet finnas i nästan varje land i dessa digitaliseringarnas tidevarv.

2012-01-10 @ 13:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0