Barn=problem?

Idag var det flera familjer som har lite problem med sina barn, stora som små...

Hannah vill inte att Moira följer med till skolan för att prata med lärarna eftersom hon tror att det bara blir värre då, dessutom kanske det lugnar ner sig nu när Victoria blivit avslöjad.
Victorias straff till att börja med blir att vara utan mobil. Hon försöker få både Andy och Diane till att ändra sig men det gör de inte.
När Hannah kommer hem från skolan frågar alla hur det gått och hon säger att allt är ok men hon är rätt trött på deras övervakning. Hon verkar inte riktigt glad ändå.

Jai möter Faye ute på gatan och frågar hur hon mår. Han vill att hon börjar jobba så fort som möjligt eftersom hon behövs på kontoret.

Anya och Thomas får sina skoluniformer men de bryr sig inte eftersom det är så långt kvar innan skolan börjar och då kanske mamma hämtat dem redan. Jimmy försöker få Carl till att tillbringa lite tid med sina barn men han skyller på att han har så många samtal att ringa.
När Jimmy sedan kommer in på kontoret och nämner att Lizzie stoppat honom och frågat efter jobb så säger Carl att de inte ens har tillräckligt med arbete för Scarlett och Edna. Då tycker Jimmy att Carl kan vara ledig och vara med sina barn men Carl har inte tid, fast han sitter och läser tidningen...
Chas är också på honom om att han borde tillbringa mer tid med barnen.

Sam talar om för Natasha vad han gjort under dagen men att han är klar redan. Hon skickar hem honom men han tycker det känns fel att gå hem och få betalt. Natasha blir väldigt irriterad på honom och skäller på honom.
Sam får gå hem i alla fall. Nathan säger att han kan ta över och sköta företaget så Natasha kan ta det lugnt och ägna sig åt Maisie och Will som behöver henne.

Ryan följer med Debbie och Charity till puben. Stämningen blir inte så bra när han möter Maisie som tycker det är jobbigt att han dyker upp. Hon vill inte ens lyssna på Diane som försöker förklara att alla bara försöker hjälpa henne. När Natasha sedan kommer in på puben blir Maisie ännu surare eftersom hon inte vill att mamman ska hålla koll på henne. Natasha får då veta av Diane att Maisie är upprörd över att Ryan varit på puben.
Det gör att Natasha går hem till Faye för att be henne att säga till Ryan att hålla sig lite ur vägen för Maisie som är så nära ett sammanbrott. Precis då kommer Ryan hem. Han håller sedan med Natasha om att låta Mark/Daniel vara eftersom han inte heller bryr sig om var han är. Faye säger att hon måste bara veta var han är och om han mår bra. När Natasha gått säger Ryan till sin mor att släppa det hela annars sticker han också därifrån.
Faye har svårt att släppa allt och ringer till polisen för att höra om de fått reda på något nytt. Samtidigt packar Ryan ihop sina saker, han vill inte bo kvar med henne längre.

Nikhil säger åt Jai att inte flirta så med Charity när de ses på puben men Jai svarar att hon tycker ju om det. Nikhil säger då att Cain kanske inte tycker det är så kul men då säger Jai att Cain bara bryr sig om vem som flirtar med hans dotter och då borde Nikhil själv vara mer orolig eftersom han kollar in Debbie hela tiden.

Victoria kommer hem med ett sår på kinden men vill inte prata om det. Det visar sig vara Kayleigh som slagit till henne när hon sagt att de ska sluta vara elaka mot Hannah. Moira hör det och säger att det är dags att prata med skolan nu.
Hannah vill fortfarande inte att föräldrarna följer med till skolan men Moira ger sig inte. Det slutar med att Victoria och Kayleigh får byta klass. (Varken Victoria eller Hannah verkar riktigt ärliga i hur det fungerar i skolan)

Lisa är trött men måste åka till modelljobbet ändå. Zak vill överraska henne genom att laga middag tills hon kommer hem. Lisa blir glad men sen ser hon disken. Som tur är tar Zak tag i det också så han och Shadrach diskar efter maten så Lisa kan lägga sig och vila medan hon tar sig ett bad.
Det ringer på telefon och Sam svarar. (Nu fattade jag inte riktigt vad som hände) Det var tydligen någon försäljare som sagt att de vunnit en spa-helg på hotell men Sam tackat nej. Zak ringer upp dem igen och säger att de visst är intresserade av andelslägenheter och de ska på något informationsmöte på hotellet. Han tyckte det var ett bra sätt att få Lisa att komma ifrån och vila upp sig lite.

Ryan möter Katie utanför nya butiken och frågar henne om han får sova på hennes soffa. Hon säger att det går bra. Leyla som hör det kan inte låta bli att pika henne lite om att det blir nog inte soffan han sover på så länge.

När tjejerna sedan är på puben så råkar Leyla nämna det så Maisie hör. Maisie spelar glad för Ryans skull och vill fira genom att bjuda på några shottar.
Det slutar med att Maisie blir kanonfull och skäller ut Diane som vill ringa Natasha. Maisie säger att hon inte behöver hjälp för hon kan ta tillvara på sig själv.
Katie som lämnat sällskapet för att vara hemma när Ryan kommer får plötsligt besök av en full Maisie. Maisie pladdrar på och plötsligt slocknar hon på soffan. När Ryan kommer dit så ringer han Nathan för att be honom hämta hem sin syster. Nathan kommer dit och kör hem Maisie.
Väl hemma på Home Farm får Natasha se sin dotter som fortfarande är full men vaken. Natasha tappar tålamodet och skäller ut Maisie för att bara tänka på sig själv, Mark har svikit dem alla inte bara Maisie.
Maisie blir förbannad och säger till sin mamma att det är hon som ljugit och gjort allt till ett fiasko och att hon önskar att det var mamman som försvunnit istället för hennes älskade pappa.



Idag såg man faktiskt på Debbie att hon börjar bli rätt rund om magen. Undrar hur de ska förklara hennes frånvaro? Jag som sett fram emot en flirt mellan henne och Nikhil.


Kommentarer
Postat av: Erik

Maisie går för långt. Supa på jobbet. Att den som står bakom disken blir bjuden på en drink händer väl, men att supa så mycket som Maisie - det kan aldrig gå bra.

2012-01-11 @ 17:45:37
Postat av: Lena

Jag tycker Maises beteende är väldrigt överdrivet överhuvudtaget. Det han ju inte bli något direkt mellan dem, några träffar i smyg bakom puben.



Det verkar ju inte vara det att hon var nära att ligga med sin bror som stör henne längre, utan att hon förlorat sin stora kärlek. Lite fånigt.



Sen ang. Doug och Diane så skrev jag inget för jag vile inte vara så negativ i mitt första inlägg, men vadå...



Vad ska hon med den träbocken till

nä jag hade hoppats på Rodney



2012-01-11 @ 18:13:06
Postat av: Jackson

Jag tror att Diane är rätt person att hotta upp dear Doug litet....

2012-01-11 @ 19:33:48
Postat av: Mariann

Men jag hade inga problem med att va negativ i alla inlägg och jag pratar ju för oss båda, Lena :) I alla fall i Doug/Diane-fallet. Fy huvva för en träbock. Han passar bättre med Edna. Neej förresten även hon skulle behöva nån rolig romans. Doug är så knastertråkig och har inte ett uns charm i mina ögon.

Det där med Maisie är bara så dumt, men tyvärr finns det ju såna där människor som vill att allt ska kretsa runt just de, totalt utan empati och missar inte många tillfällen att larma och göra sig till för att få va i centrum. Men när bölande Maisie kommer i bild snabbspolar Mariann. Jag orkar inte.

Sen har jag ibland svårt att se skillnad på Will och Carls pojk (vad han nu heter). Den historian förstår jag inte heller riktigt. Vart i hela friden tog mamman vägen?? Har hon bara dumpat ungarna hos Carl för all framtid, eller? Och varför är nu plötsligt Carl så väldigt dålig pappa? Han har väl gillat sina barn förr? Och vart tog Sally vägen? Blir det inget efterspel eller är Laurel på väg tillbaka så då snoppade manusförfattarna bara av den historien som så mycket annat.

Hm.. försöker tänka på nåt som va positivt och kul att se i dagens avsnitt men... nä kommer inte på nåt!

2012-01-11 @ 19:40:13
Postat av: Anonym

Nja hon lyckades väl knappast det med Jack, han var ju också lite seg och tråkig. men Jack hade ändå en lite butter charm

2012-01-11 @ 19:48:34
Postat av: Lena

Ja det har jag också undrat över (naturligtvis:-)) förr blev ju Carl glad när barnen kom på besök, nu verkar han bara villa lämpa över dom på någon annan. Konstigt. om jag ändå ska gnälla kan jag lika gärna göra det rejält. riktigt usel start över det hela tycker jag. var jag som skrev om butter Jack också:-)

2012-01-11 @ 20:03:35
Postat av: Lena

Ursäkta alla fel men jag får fortfarande använda telefonen

2012-01-11 @ 20:08:21
Postat av: Jonas

Jag förstår inte varför Diane inte kontaktar pappa polisen (eftersom hon känner honom). Han skulle nog uppskatta att få veta hur hans dotter uppför sig.



Skönt att Maisie fick in en fullträff på häxan Natasha.



"Träbock" är för övrigt ett fint ord. Jag brukar förknippa det ordet med han som spelar "Johan Falk" i "Noll tolerans".

2012-01-11 @ 20:25:53
Postat av: Mariann

haha! Johan Falk spelas av Jakob "va fan" Eklund: http://www.youtube.com/watch?v=LimMVoxDfxA

2012-01-11 @ 21:23:56
Postat av: Mariann

haha! Johan Falk spelas av Jakob "va fan" Eklund: http://www.youtube.com/watch?v=LimMVoxDfxA

2012-01-11 @ 21:28:49
Postat av: Lena

Jamen han är väl verkligen en träbock också. Som skådespelare alltså annars vet jag ju inte, är väl bäst att lägga till

2012-01-11 @ 22:27:17
Postat av: Mariann

jaha nu börjar jag stamma också!

Fick besked från Telia att de stryper och saktar ner mitt bredband för att jag utnyttjat hela månadens kvot. Redan?! Typiskt just nu när jag tecknat Eurosportplayer BARA för att se Dakarrallyt till och med den 16 januari. Man har ju flyt...

Nu är jag på jobbet och ska surfa efter nåt bättre bredbandsabonnemang - och leverantör!

2012-01-12 @ 06:42:36
Postat av: Carina

Har de inte tillgång till psykologer/terapeuter i området? Maisie kommer snart kollapsa om hon inte får professioniell hjälp. Trodde ett tag att hon skulle begå självmord, men får hon inte hjälp snart kan vad som helst hända.

Håller med gårdagens kommentar att Will och Carls son är lika! trodde det var Will och Anya som satt på kontoret och blev förundrad vad Will gjorde där, men det var ju sonen, vad han nu heter... Carl verkar märkligt ointresserad av sina barn.

2012-01-12 @ 08:22:54
Postat av: Stina

Jag tycker lite synd om Maise. Vore det så farligt om Maise och Ryan blev ett par. (Även om jag tycker att Katie verkar mycket trevligare) De är visserligen halvsyskon, men har ju inte vuxit upp tillsammans. Problemet uppstår först när nära släktingar skaffar barn, men det behöver de ju inte göra.

2012-01-12 @ 10:16:37
Postat av: Tina

Jag känner också för Maise, och kan känna hennes förtvivlan över att mista sin älskade och att veta att det inte finns någon framtid för dem. För det är ju en typ av sorg hon går igenom, att hon sedan gör det lite väl drastiskt, går kanske att förklara med att: det hade inte bilvit en häftig historia annars.

2012-01-12 @ 11:23:01
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Liina

Till någon som undrade över historien över Carls barn.



Mamma till barnen skulle resa till kille som låg på sjukhus någonstans pgp av en olycka. Så hon dumpade av barnen oss Carl eftersom hon inte kunde ta med sig barnen !

2012-01-12 @ 14:12:39
Postat av: SoP

Åh,kan inte nån stå på örona över va han nu heter- Mark,där ute i skogen snart o sen blir vi av med den astrista Wyldefamiljen? När Maise dräller runt o bölar säger jag Högt- men kan inte du gå o trilla i nån sjö eller nåt-

2012-01-15 @ 00:39:30
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0