Vigsel eller inte?

Paddy är orolig för Aaron så han lagar till lite god mat och bjuder honom på öl när han kommer hem från jobbet. Aaron inser direkt att Paddy vet om vad som hänt och pressar honom om det. Paddy erkänner att Katie kan ha nämnt att det är slut mellan honom och Holly. Aaron blir arg och säger att lite mat och en öl hjälper väl inte när man mår dåligt sedan går han till puben. Han är otrevlig när han beställer öl från Diane och hon vill inte ge honom någon. Adam, Scarlett och Holly sitter vid ett bord inne på puben. Adam kommer fram till Aaron för att beklaga men Aaron är sur på honom och tror att de firar. Det blir nästan bråk men Eli går emellan.

Debbie försöker prata med Charity men hon bara skämtar om saker och ting innan hon går iväg. Senare försöker Debbie igen men Cain har inte kommit hem och hon vill prata med dem båda på samma gång.
Andy har bokat tid hos en advokat men när han kommer till Debbie för att prata med henne så berättar han att han aldrig gick dit. 

Cain är hemma hos Dingles och bjuder dem till en vigselakt i morgon. De blir förvånade och får veta att Charity inte ens vet om något och Cain ber dem att hålla tyst om alltihop.

Rodneys vän kommer in på puben och söker honom.
Samtidigt kommer Maisie in och vill ha tillbaka jobbet vilket hon får och hon kan börja på en gång.

Dingles har en liten mini-svensexa med Cain när Charity kommer in för att hämta honom eftersom Debbie vill prata med dem. Väl hemma får Debbie vänta med att prata med sina föräldrar tills barnen lagts och Charity duschat klart. Under tiden berättar Cain att han ska gifta sig i morgon med Charity fast hon inte vet det än. Debbie tycker han är galen. Precis då kommer Charity ner  men Debbie har ångrat sig och har inte något som hon vill berätta längre.

Eli har åkt in till stan med Aaron för att de ska kunna gå ut och roa sig så Aaron får annat att tänka på. De går förbi en gaybar och Eli berättar att ägaren är rätt trevlig. De hamnar dock på en annan pub men blir utslängda efter ett tag. Aaron blir irriterad på Eli och skäller ut honom och ber sedan att få vara i fred. När Eli gått så hänger Aaron utanför gaybaren men vågar inte gå in. Efter ett tag går han därifrån.

Gennie får en spydig kommentar av Viv i affären om att Bob är lättlurad och godtrogen. Det gör att Gennie går till Bob på puben för att betala tillbaka pengarna men då blir Bob sur och söker upp Viv. Han lyckas lugna ner sin fru.

Charlie och Rodney tar en öl på puben och Charlie flirtar lite med Diane. Rodney berättar då att det är hans före detta fru som äger puben.
Diane blir sedan presenterad för Charlie och inser att det är Rodneys vän som han pratat om många gånger medan de var gifta. Hon bjuder Charlie och Rodney på en öl och även Doug som precis kommer in får en. Charlie har en vass tunga men Diane är inte sen att ge svar på tal. Doug ser lite svartsjuk ut.

Lizzie tjatar på Jai när de är på puben om att hon vill ha jobb på fabriken för att slippa dessa långa bussresor som hon har nu. Hon kan till och med tänka sig att få betalt i godis. Jai säger att han ska tänka på saken.

Cain fixar sin kostym till dagens händelse när Debbie kommer hem. Hon påpekar för honom att Charity inte kommer att bli så glad om hon måste gifta sig i gamla jeans och uggs. Cain inser att han inte tänkt på det så han ber Debbie att ta med sig något finare som Charity kan ha.
Han bjuder in Marlon och Aaron och när han berättar för Chas när hon är på fabriken börjar hon gapskratta. Hon får i uppdrag att ta med sig Charity till vigselkontoret.

Charity är på Kings kontor och får en körning. Hon kör iväg och möter Chas som är på väg hem från fabriken.
Chas lyckas stoppa henne och de åker tillbaka till Kings kontor. Hon går in och pratar med Carl och får honom att ge Charity ledigt så de kan shoppa inne i stan.

Aaron ser Holly och hon frågar vad som hände igår. Han ber om ursäkt och vill visa henne något. Han hämtar sedan kostymen som han får låna av Cain och så berättar han om vigseln och frågar om hon vill följa med. Hon tackar artigt nej och säger att de är inte ihop längre.
Adam pratar med Aaron om Holly och uppbrottet. Han försöker hålla en god kontakt eftersom de är vänner.
Man ser hur Aaron tittar efter Adam när han ser honom, även när Adam är med Scarlett.

Ryan söker upp Maisie på puben innan de har öppnat. De sitter och pratar med varann och han vill att det ska vara ok mellan dem. Maisie verkar inte ha något emot det och senare kan hon till och med servera honom öl utan att flippa ut.

Cain gör sig i ordning och han pratar med Debbie under tiden. Hon väntar på att Andy ska komma för att vara med Sarah under dagen. Cain säger att Debbie har mer vett än vad han och Charity har tillsammans.
Släkten Dingles samlas utanför vigselkontoret. De väntar och tror att allt är ett skämt men sedan dyker en välklädd Cain upp och de inser att nu kommer det snart hända något.

Chas har varit ute med Charity och shoppat men även tagit en drink eller två för att bli lite skönt avslappnade. Strax utanför vigselkontoret så ser Charity en snygg man i kostym och nyper honom i rumpan. Han vänder sig om och det visar sig vara Aaron. Chas blir lite tårögd när hon ser sin stilige son. Sen ser Charity resten av Dinglesklanen och tror att det är Sam och Olena som ska gifta sig.
Då får hon veta att det inte är de utan att det är henne de väntar på.
Charity tittar på Cain och säger "det kan du glömma".


Kommentarer
Postat av: ELIZA

Har undrat flera gånger,hur nära släkt får dom vara i England för att gifta sej? Samma historien Debbie-Eli? Dom är ju född Dingle allihop.Efter idag tror jag inte på nåt bröllop mellan Cain och Charity.Tycker Cain ska sluta "truga" henne.

2012-02-01 @ 16:54:36
Postat av: Erik

Skönt att Ryan och Maisie kan umgås normalt igen. Den här Charlie verkar visst intresserad av Diane, men är hon intresserad av honom? Doug gillar i varje fall inte situationen.

Ska det bli något bröllop? Det är visst något slags tradition i HTG att folk ska ändra sig i sista sekunden.

Inget HTG i morgon p.g.a. skidskytte, glöm inte det så att ni sitter där med lång näsa och har bullat upp för en högtidsstund som somliga visst gör. Ni får vänta på fortsättningen till på fredag.

2012-02-01 @ 17:32:00
Postat av: Tina

Tack, Erik, jag hade glömt det.

Han den där Charlie, tycker att han verkar lite skum.

2012-02-01 @ 17:53:31
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Tina: skum är nog bara förnamnet. Se bara hur han pikar Doug, fast han nyss bara träffat Diane. Det bådar inte gott.

2012-02-01 @ 18:04:41
Postat av: Jonas

I morgon blir det gravöl. Skidskytte i stället för Emmerdale, var är världen på väg?



Undrar hur många gånger Chastity utropade störande läten i dagens två avsnitt?

2012-02-01 @ 20:04:31
Postat av: Kristina

Jag tycker också att den där Charlie verkar skum. Och nu går jag dessuotm bara och väntar på att Nathan ska hitta på något hemskt, för honom har vi inte sett för sista gången!

2012-02-01 @ 20:17:39
Postat av: orcid

saknat mig???

varit till jordanien en vecka och haft HTG maraton i 2 dagar nu :D så nu är jag ifatt igen.



ja ni äntligen är nathan borta men ajg tror han kommer och står i nått hörn och ska hitta på något..otäcka unge :(



charity och cain kommer inte att gifta sig..alltså det kan dom ju bara inte herre guuuud alltså, bättre om de håller sig på varsin kant.



skönt att maisie slutat böla och ryan inte längre så falsk utan de är mer normala igen.



charlie..hette han så den där gamla polaren till rodney? han känns skum..faktiskt trodde jag vid första träffen med rodney att han var smyg gay men han visar intresse för diane..litar inte på han..kroppsspråket säger mig att han är skum.



synd att debbie försvinner men man ser ju magen att den är stor nu.



gillar mer och mer nicola och DET hade ajg ju aaaaldrig trott för så jääävlig som hon var när hon lämnade serien tidigare:)



viv...vad ska man säga...hon skulle bara veta... men jag skrattade gott när de alla åt middag på B&B och Brenda vart full och glad och sjöng :D



Aron...gillar honom mer och mer men åh så han kämpar emot.



Hoppas Faye och jay blir ett par och hon adele herre gud stackars nikhil..men han passade inte ihop med debbie. Han borde träffa någon mer mjuk...men vem? jamie och gennie är ju så söta ihop(dvs hon är upptagen och lite för naiv) men kanske kate och nikhil??? hon behöver få en man som är reko rakt igenom.



så nu är min hiss och diss klar... :)

2012-02-01 @ 21:14:40
Postat av: Carina

Haha, ja det var hiss och diss som hette duga. Vet hur det är när man kommit back och har lite uppdämt behov!

Det lutar mer och mer åt att Aaron snart kommer göra sin debut, men han kämpar verkligen emot.

Vad dumt att de sa att det inte var Olena & sam som skulle gifta sig - hade varit smidigt sätt att få in henne i lokalen om inte annat.

hHåller med om att Charlie verkar lite mysko. Skulle inte förvåna mig om han har skumraskaffärer för sig. Det där att de skulle ut på storjakt , hmm, är han solochvårare kanske?



Och Cain... som han försöker! Var riktigt rart när han bjöd in till bröllopet och sa det var hemligt, att det var Charity inte visste!! Han har verkligen bestämt att de hör ihop, och det har ju alltid skiftat mellan hat/kärlek dom emellan, så kör på Cain! heja!

2012-02-01 @ 21:48:08
Postat av: Jackson

Visst var det litet gulligt med Cains bröllopsförberedelser?! Det blir spännande att se om vigseln verkligen blir av.



Charlie???? Njae, skurkvarning!!! Jag hoppas och tror att det skall tända till ordentligt mellan Diane och Doug.



Chas blir allt skränigare. Vad har egentligen hänt med hennes röst?



Om Holly tycker jag inte speciellt mycket. Hon var ju sååååå intresserad av Aaron tidigare. Är det bögryktena som har tagit kål på känslorna?



2012-02-02 @ 10:45:22
Postat av: Ulrika

Dum som jag var så kollade jag inte här i bloggen. Så jag blev förstås förvånad o ifrågasatte mig själv hur jag kunnat tro att det var torsdag idag o klickade igång gårdagens avsnitt på tv4play. Sen insåg jag fakta...

2012-02-02 @ 13:40:49
Postat av: Carina

Kollade på Holby city igår, och där blev det minsann lite Hem-till-gården ändå.... Minns ni Gloria? Hon var flickvän till Pollard. Hade alkoholproblem och sen stack hon, tror hon svindlade Pollard på en stor summa pengar med.

Här spelade hon mamma till en alkoholiserad kvinna som var intagen på sjukhuset. Var lite roligt att höra hur hon ojade sig över dotterns missbruk med tanke på den karaktär hon själv hade i HTG!

2012-02-03 @ 08:43:55
Postat av: Carina

Det verkar som relationen mellan Doug och diane utvecklas sakta men stadigt. diane verkar genuint uppskatta att umgås med Doug och har "piggnat" till. Tror inte hon är det minsta intresserad av Charlie, hon har säkert fått nog av charmörfasonerna hos rodney och genomskådar det snabbt.

2012-02-03 @ 08:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0