Sjuk guldfisk måste till veterinären

Aaron kollar mobilen i väntan på att Jackson ska höra av sig. Efter ett tag ringer han upp honom och får prata in meddelande på svararen igen. Han ber om ursäkt för i går, dessutom vill han prata med honom.
På kvällen åker han in till stan för att gå till gayklubben. Efter lite tvekande så går han in och där hittar han Jackson som sitter vid ett bord med några killar. Aaron går fram till honom och frågar om han fått meddelandena och Jackson svarar att han fått det men sedan fortsätter han att prata med sina vänner. Aaron tar mod till sig och säger att han vill prata med honom. Jackson går och ställer sig med Aaron i en annan del av klubben och de pratar med varann. De kommer bra överens och Jackson verkar förstå att Aaron är orolig precis som alla andra varit i början. När Jackson sedan säger att de ska gå därifrån uppfattar Aaron det som om de ska hem till honom men det menade inte Jackson. Aaron får bråttom från klubben men Jackson springer efter honom. Han förklarar för Aaron att han aldrig ligger med någon första träffen och att han tycker om Aaron. Vi ses snart säger han innan han går och Aaron står kvar på gatan. 

Shadrach träffar Gennie i byn och frågar henne om hon tror att han kan komma över i morgon när Lisa kommer hem men Gennie tror inte det, hon ska i alla fall fråga Zak.

Hemma hos Dingles pågår förberedelser för firandet av Lisas hemkomst. Sam frågar om Olena får komma men Zak vill inte det. Sedan frågar Gennie om hennes far får komma och då säger Zak att ingen som hotar familjens lycka är välkommen.
Sam skyndar sig till Olena och bjuder över henne ändå. Hon inser att Zak inte vill det men när Sam tjatat lite och sagt att Samson saknar henne så ger hon med sig. När Sam gått därifrån kommer Zak och säger åt henne att inte komma till festen, håller hon sig inte borta kommer han att ringa myndigheterna.

Pearl har bokat in tid för att en sjuk guldfisk ska få behandling av veterinären. Rhona blir förvånad och frågar Paddy vem som ska ta kolla den och det blir hon. Rhona säger sen att bemanningsföretaget hört av sig med ett bättre erbjudande om jobb som hon funderar på att acceptera.
Efter dagens arbete så tar Rhona farväl av Pearl, Paddy och Marlon på puben.

Charlie är bakfull och kommer på puben där Rodney står vid bardisken. De pratar med Diane och frågar om det inte blir tomt utan en man i hushållet nu när Andy flyttar, även om Doug är kvar. Charlie frågar Diane om de är ihop och Diane svarar att hon och Doug är bara vänner.

Natasha går hem till familjen Barton och frågar om de är intresserade av att köpa gården. De ska prata med banken och se om de kan hjälpa dem.
När Natasha kommer till puben så råkar Rodney höra att hon tänker sälja gården och han hänvisar till Charlie som tydligen är en superbra fastighetsförsäljare. Hon går med på att prata med Charlie.
Bartons har varit på banken och återvänder till byn. De pratar med Natasha som inte alls är nöjd med deras bud för hon vill ha mycket mycket mer för gården.
Natasha vänder sig till Charlie för att få hans hjälp att sälja gården. Han kommer till Home Farm och de diskuterar saken men sedan säger han att han tyvärr inte kan hjälpa henne.

Charity fortsätter att spendera pengar och Cain fortsätter att säga åt henne att ta det lugnt. Hon vill att de gör en ny stöt snart men Cain säger att de måste vänta tills rätt läge, inte för tätt inpå den förra.
Chas börjar undra varifrån Charity fått sina extra pengar ifrån.

Aaron får samtal från Jackson på mobilen precis när Pearl kommer in i deras kök. Hon pikar honom för att han inte vågar svara när tjejerna ringer. Så fort hon gått så svarar Aaron. Han är på gott humör så när han är på verkstan erbjuder han sig att ta Ryans eftermiddagsarbete så han kan flytta i lugn och ro.

Holly möter Aaron på cafét och frågar om varför det gick snett mellan honom och Bryony. Hon tror att hon är svår att ersätta men Aaron säger att han kanske gillar någon annan. Holly som inte tror sina öron undrar vem. Aaron svarar inte men just då kommer Eve in på cafét och han tittar på henne. Holly tror givetvis att det är Eve som Aaron är intresserad av.
När Aaron kommer hem så ber Paddy honom om ursäkt för det Pearl sagt i morse. Paddy säger sedan att han finns där för Aaron och Aaron svarar att det vet han, samtidigt som han slår Paddy vänskapligt på armen. Paddy blev lite öm men låtsas som ingenting.

Ryan och Andy börjar flytta in saker i huset när Eve kommer förbi. Hon erbjuder sin hjälp men när Andy frågar om hon kan dammsuga så ångrar hon sig och går därifrån. Andy varnar sedan Ryan för att umgås med Eve eftersom hon bara ställer till problem.
Senare så kommer hon tillbaka och får en rundvandring i huset. Faye kommer också på besök för att träffa sin son. Eve tycker att det måste vara konstigt att bo så nära Katie som har varit ihop med både Ryan och Andy men de ser inte det som något problem. När Ryan och Faye gått ut så ber Eve Andy om ursäkt för det som hänt förut, hon har ju ändrat sig under åren. Andy accepterar ursäkten.

Alan har kommit tillbaka men det hände inte så mycket mer än att Pearl sa åt honom att han inte får åka motorcykel längre.

Eli och Olena ligger och myser i soffan samtidigt som de tittar på tv. Marlon och Lizzie kommer hem så Olena sätter sig upp en bit ifrån Eli.  Lizzie går upp för att bada och Olena går upp för att lägga sig. Marlon passar då på att prata med Eli eftersom han såg att de varit nära varann. Eli erkänner att han har känslor för Olena och att de ska sticka i från byn för att ordna upp allting.

Förberedelserna för Lisas fest är i full gång. Sam är i butiken och handlar när Viv säger att han ska hälsa Lisa att hon kan prata med henne eftersom Viv vet hur det känns att komma tillbaka när man suttit i fängelse.
Eli får veta att Olena inte ska gå på festen och han blir sur, ännu värre blir det när han hör att Zak sagt åt henne att stanna hemma men Olena lyckas lugna ner honom. Eli stannar hemma med henne.

Lisa kommer hem och festen är i full gång. Marlon, Chas och Gennie är där. 
Till och med Jai har kommit dit. Sam är ledsen för att Olena inte dyker upp och Zak är förvånad över att Eli inte står först i kön när det finns gratis mat och öl. Lisa ser att Sam är ledsen och pratar med honom, hon tycker att han kan leta upp Olena och se varför hon inte kunde komma.
Eli och Olena är ute med Marlons hund. De skrattar och njuter av friheten.
De jagar varann och kramas och kysser varann. Precis då kommer Sam och ser dem...


Kommentarer
Postat av: Mariann

neeeej stackars Sam! :'-(

2012-02-23 @ 16:32:04
Postat av: Liina

Åh vad jag tycker synd om Aaron han är ju så "pinsam"( om ni förstår vad jag mennar) och ser alltid så rädd ut stackaren hehe , men gillar att se hans ljusa sida!



2012-02-23 @ 16:33:27
Postat av: Mariann

nej men alltså... Cain & Charity: jag som tyckte det skulle va kul om de kom tillbaka. Och nu är det bara så tjatigt och dumt med hela den där Bonnie & Clyde-parodin. Zak: surgubbe! Sluta hacka på Shadrack och alla andra nån gång! Eli & Olena: men åk nån gång då! Holly: halllååååå vaknaaaa! Eve: kan man bli mer desperat?? Charlie: bort! Gubben ger mig rysningar, vad gör han där egentligen?!

Orcid master of diss - kom och hjälp! :)

2012-02-23 @ 17:18:46
Postat av: Tina

Tack så mycket Marie att du varnade för ändrad sändningstid idag.

Jag tycker synd om Sam stackaren, och jag har stora svårigheter med att se Eli som en attraktiv person:p.

2012-02-23 @ 17:22:54
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Synd om Sam, han förtjänar lite äkta kärlek. Och stackars Schadrach, har han inte lidit tillräckligt nu?

Trevligt att se Alan igen, han är den som varit med längst i serien nu.

Den där Charlie skulle jag inte lita på för fem öre, en riktig solochvårar- och lurendrejartyp.

2012-02-23 @ 17:42:13
Postat av: Tessan

Eli förtjänar också lite kärlek tycker jag. Olena har ju sagt till Sam att hon inte vill gifta sig med honom... han borde nöja sig med det!

2012-02-23 @ 18:15:03
Postat av: Pandora

Grrrrr!! Missade dagens avsnitt p.g.a kronprinsessan och fick nöja mig med skakiga tv4 play, med allt vad buggar och risig bild heter. Kunde inte ungjäveln ha ploppat ut i helgen istället!?!? HTG är mycket viktigare än prinsessvalpar, tronföljare eller inte!!



Stackars Sam!! Han såg verkligen bedrövad ut. Har Olena inga people skills alls? Hon måste ju kunna göra klart för Sam att hon inte är intresserad. Antingen så är hon en fegis av stora mått, eller så är hon väldigt självisk. Nåväl.. Hon passar bättre ihop med Eli i.a.f.



Håller med om den där Charlie! Han får ju t.o.m Rodney att framstå som osliskig hahaha. Skulle fanimig hellre gänga med Shadrach än den slemhögen!!

2012-02-23 @ 18:17:48
Postat av: ELIZA

Nog kunde väl Eli ha skött det där liiite snyggare.Tagit sin Olena och dragit dit pepparn växer,och SEN haft kul!! Syns att Aaron lyssnar på Jackson,så nu lossnar det nog snart,hoppas jag.Och Pandora : Din sista mening, FY FAN!!!Haha.

2012-02-23 @ 20:43:05
Postat av: Lena

Pandora, Pandora inget ont om Rodney tack:-)



Är fortfarande i chock över att ni kunde tycka att han och Johannes Brost är lika.



2012-02-23 @ 21:05:25
Postat av: Mariann

hahaha! Kläderna gör mannen vet du väl Lena :)

2012-02-23 @ 21:13:00
Postat av: li

Imorgon sänds HTG tydligen kl 12:20-13:50! Kan ju vara bra att veta kanske =)

2012-02-23 @ 21:15:13
Postat av: orcid

okej diss och hiss-dags...



Vad ajg blir så in i helvete less på Marlon igen va fan att ahn jämt ska gapa så jävalhögt och tro att han VET allt..en fet jävla smäll ville ajg ge honom när han i ren mobbningssätt tjafsa med Paddy..kan ingen jävel ta Paddy på allvar nån jäkla gång.



Olena..huuuuuur jävla svårt ska det vara att säga som det är..han sa ju att det inte kunde gifta sig pga att hon inge tpass har. hon måste väl vid det här läget fatta sams mentala nivå :/ och eli??? dom två låt mig hånflina..han är ju bara så äcklig och han kan ju fan inte snyta sig :/



och fy fan va äcklad ajg är över zaks översitteri mot olena och shadrach. va fan är hans problem!!!grrr..



charlie..skuum tycker jag..konstig...



Viv va fan är henne jävla problem? hon är så jävla elak mot olena(som aknske itne är riktigt rätt ibland men behöver inte bli trackad av viv).



Natscha..det var ju väntat att pengarna skulle ta slut och klart hon ska klämma till fattiga bönder för att hålla näan över vattenytan..vänta bara tills maisie får veta VARFÖR pappa inte komemr tillbaka.



och chastity..mot paddy..hur kan hon vara så egoistisk och tro att paddy inte villb erätta för hon gjorde slut?? hur jävla självgod kan amn bli- gör henne så ful!



och charity och cain..fan va tradiga dom är och som du amriann skrev bonnie och clyde parodi är det- skittrist.



och gud så bra paddy och aaron skådisarna har spela senaste veckan och vad ajg känner för aaron och vad hela han har mjuknat i ansiktet, som ajg sagt tidigare så börjar han bli vacker hela vägen inifrån och ut.



Rohna..vad ska man säga..hmm...lite för virrig i min smak



eve..vet inte vad hon gjort mot dom andra(minns inte om ajg sett dom avnsitten ens) men hon verkar lite skum.



att andy och ryan flyttar ihop kan vara lite roligt :)

lite gulligt av victoria att visa känslorna till aaron och ändå inte liksom bete sig så tonårigt som tidigare.



val och eric är bara så lugna och mysiga, lika så david och leyla och jamie och gennie :) lööööv :)



va mer?..hmmm...



Faye och jay gör Faye karaktären trevligare :)



så där får duga för nu.



over and out :)



2012-02-23 @ 21:29:58
Postat av: Madeleine

Ja, alltså Cain och Charity är bara larvigt, hon borde vara mer mogen nu.

Jag saknar mer med Diane, hon är ju bara psykolog nu till alla.

Och hur kan Andy gå från misshandlare till snäll och go kille.

Gapande och bråkande är inte kul, men Aaron gör ett bra jobb som skådis, han är lite het med.

Annars, jag känner inte samma sug att kolla på HTG, vet ej varför, men mest att jag orkar inte med Cain och hans frilla, blä!!!

2012-02-23 @ 21:48:06
Postat av: Erik

HTG 12.20 - 13.25 i morgon enligt fyrans text-tv pga konselj om bebisnamn.

2012-02-23 @ 22:02:23
Postat av: ELIZA

Vi får se det i alla fall! Cain och Charity,jag ids inte ens kommentera dom.Mer "i-det-blå-människor får man väl leta efter.Speciellt hon. Herregud.

2012-02-23 @ 22:38:20
Postat av: Mariann

Orcid levererar som vanligt och sätter ord på hur jag också tycker :) Tack!

Madeleine: Andy är tillbaka till sitt ursprungliga jag, som han va från början. Han gick ju från en ursnäll och go grabb till att bli misshandlare. Hoppas nu att han får förbli snälle Andy så kan vi glömma det där mellanspelet. Sen älskar jag din sista mening att du tröttnat på HTG mest p.g.a Cain och hans frilla. För så här tidigt på morron så tolkade jag frilla som hans frisyr. hahaha!

2012-02-24 @ 06:04:28
Postat av: Lena

Mariann



Jaha jag hade inte sett klippet men nu förstår jag,

men det gäller ju att bära upp dem också.



2012-02-24 @ 08:42:08
Postat av: Madeleine

Ha,ha, ja Marianne, nu fick jag mig också ett gott skratt. Men Cains frisyr är väl ok, fast just nu tycker jag nog HTG är lite av en fars, läs löjeväckande, ej far som i pappa, uj vad jag svamlar, är nog lite trött idag...

2012-02-24 @ 11:21:13
Postat av: Carina

ÄNTLIGEN är jag ikapp på TV4Play!!! Stackars Sam! Men nu är det nog kört för Olenas planer, kan inte se att Sam kommer ge henne passet nu. Och, jo, det är ju just det som Eli +Olena väntar på för innan hon har falskpasset kan hon ju inte sticka nånstans. Fy så ego hon blivit!

Gulligt med Faye o jay - de lär ju snart bli ett par! Passar bra ihop!

Gubben Charlie: han är säkert luspank! han har en gammal bil och ville bara ha den tvättad men annars flashar han runt. Solochvårare, garanterat!

Aaron! Vilka fantastiska avsnitt det varit. Otroligt fint samspel mellan Aaron och Paddy, likaså med Jackson väldigt trovärdigt spelat.

2012-02-24 @ 11:24:22
Postat av: orcid

mariann:vassegoo :)



jag läste också att du madeleine hade lesdsnat på HTG pga cains frisyr :D:D:D

2012-02-24 @ 14:37:44
Postat av: SoP

Vad kul att se uttrycket frilla,har jag nog knappt sett sen jag senast läste Alltid Amber ! :-) Hoppas han Charlie ? lurar skjortan av Natasha, o jag håller med vem det nu var som skrev att hon hellre tar Shadrach framför den slempellen! Att inte Rodney genomskådar honom? Ang.Rodney,jag tyckte inte Brost är Lik honom men de påminde om varann,men mest i maner,o engelsk lantklädsel förstås. Och visst förtjänar väl Eli lie kärlek också, som han sa,det är ingen som bryr sig om honom i byn,han har ju varit utstött hela tiden.Men han kunde ju få nåt bättre än Olena- hoppas de sticker Fort !

2012-02-26 @ 03:25:27
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0