Drama på en balkong

Carl och Chas diskuterar liftaren som Charity tagit upp nyligen. Carl tror att det säkert hände något mellan Charity och liftaren men det tror inte Chas. Då säger Carl att hon är ju en puma, såklart det hände något. Viv som går förbi säger att Charity mer är som en slampa än en puma. Chas säger att det faktiskt var en privat diskussion men Viv kontrar med att prata hemma istället. Bob som står där försöker försvara sin frus "dåliga" kundservice.

Cain är något svartsjuk men även orolig över att Charity tagit upp en liftare. Han säger att hon inte kunde ha vetat om liftaren hade en kniv eller så.
Sedan vill han bjuda henne på en drink, Noah får vara hos Dingles så länge.
När de kommer tillbaka så är Charity sur för att Cain bara brytt sig om att stirra på andra mycket yngre tjejer. Han ville bara ge igen för det hon gjort mot honom.

Viv har varit och handlat på stormarknaden och hon berättar för Laurel att hon sett Sally utanför på väg till huset mittemot affären.
Laurel får då bråttom att åka dit. Hon kommer in i porten och lyckas hitta rätt lägenhet så hon ringer på.
Sally öppnar och Laurel rusar in. Laurel vill att Sally följer med till polisen men givetvis vägrar Sally det. Hon börjar istället prata om hur trevligt hon och Ashley hade det under sin kärleksnatt. Sally anklagar Laurel för att vara i vägen för hennes familj som hon skulle ha haft men nu har hon i alla fall ett kärleksbarn i magen. Sen går Sally därifrån för att vila. Laurel blir rasande och följer efter men hamnar i en korridor med flera dörrar i. Hon går sakta genom korridoren och kommer tillslut till ett sovrum med en vägg tapetserad med bilder på Ashley och barnen. Sally fortsätter att prata om barnet i magen och tillslut blir Laurel förbannad och de börjar slåss.

Andy vill flytta och Diane säger att han kan prata med Natasha eftersom Daz gamla bostad fortfarande står tom.

Edna ser sitt barnbarn Eve sitta på en bänk. Hon har kommit på besök från Frankrike och vill stanna några dagar men hon är väldigt undvikande när det gäller frågar om sin man.  Eve säger att hon fortfarande ser Edna som sin farmor och hon vill inte älta det förflutna.

Doug mår dåligt över vad som händer och han behöver prata med någon. Det blir Diane som får höra allt men hon får inte berätta det för någon.

Chas och Carl sitter på puben och bjuder Shadrach på massa öl och tequila för att han ska bli riktigt full så de kan smita hem och få en stund för sig själva.

Ashley kommer in på puben och ser Sandy där med barnen. Han frågar sin far var Laurel är men Sandy vet inte vart hon fått bråttom till. Viv hör det och erkänner att hon råkat nämna för Laurel var hon sett Sally.
Ashley får bråttom att åka dit samtidigt som han ringer polisen.
Laurels och Sallys bråk har blivit så häftigt att de hamnat på balkongen. Laurel har övertaget och låter nästan hela Sally hänga över räcket. Sally vill att Laurel tänker på barnet men det gör ju bara att Laurel blir ännu mer hatisk. Tillslut inser Laurel att hon inte vill bli som Sally så hon släpper ner henne på insidan av räcket.
Polisen kommer och för iväg Sally i polisbilen och det sista hon skriker ut är att hon älskar Ashley.

Charlie ser Natasha utanför butiken och frågar henne om Rodney. Hon svarar att han är ledig idag och då säger Charlie att han kommer säkert till puben och frågar om han får se henne där också. Will står bredvid och undrar varför mannen bjuder ut henne.
Charlie frågar sedan ut Rodney om Natasha och Mark. De står vid bardisken på puben och Maisie hör deras konversation. Natasha kommer in och Charlie tror att det är för hans skull men hon svarar att hon tänkt äta lunch hos sin dotter och pekar på Maisie. Charlie blir något generad och tycker att Rodney kunde sagt något.

Natasha ser Andy och säger att hon hört från Diane att han vill hyra Dale View cottage. Det går bra men hyran har gått upp. Andy ser inte det som några problem. Terry hör det och säger att han går i godo för sin nya granne.

Edna och Eve kommer in på puben och det gör inte Andy glad. Då säger Edna till honom att han om någon borde inse betydelsen i att förlåta någon för det de gjort.

Ashley är orolig för att Sally kommer att fortsätta att förstöra för dem för ingen kommer att tro honom utan på henne. Senare får han veta från polisen att Sally ska genomgå en rättspsykiatriskt undersökning och det innebär att det kanske inte ens blir någon rättegång.
Nicola söker upp Laurel för att få veta vad som händer eftersom hon sett massa människor gå in och ut hos dem.
Laurel berättar allt vad Sally gjort och att det var hon som tog Angel i barnvagnen. Nicola blir så arg att hon säger sig kunna döda den kvinnan. Laurel säger att hon nästan gjorde det...

Charity tjatar på Cain att hon behöver lite omväxling så som att ta in på ett femstjärnigt hotell eller så. Cain lämnar Noah hos Zak och han berättar för honom att han fixat Olenas papper. Zak förstår ingenting men får veta att Sam velat fixa ett falskt pass till Olena. Han blir orolig och undrar vad som är på gång.
Zak ber sedan Marlon att hålla ett öga på henne och Eli.

Olena är ledsen och har hemlängtan. Eli tröstar henne. Marlon kommer hem och ser att de sitter nära varann i soffan och tittar på tv. Han frågar Eli vad som händer men Eli säger att han bara tröstat henne, ingenting annat.

Charity och Cain kommer in på ett lyxhotell. Han ber henne beställa champagne i baren medan han fixar ett rum åt dem. Charity har inga pengar men går in i baren ändå. Hon sätter sig i en soffa och börjar flirta med en affärsman längre bort. Han bjuder henne på champagne precis när Cain kommer in. Mannen blir något irriterad när han inser att Charity inte nämnt att hon hade sin fästman i närheten så han bjuder dem på champagen och sätter sig vid ett annat bord. Charity går iväg till toaletten och Cain går fram till mannen och ber om ursäkt och erbjuder sig att betala för flaskan. Affärsmannen tackar nej utan bjuder på den.
Cain säger att han tröttnat på sin flickvän som bara leker med honom och säger till mannen att hälsa henne det när hon kommer tillbaka.
Charity kommer in till baren igen och får höra från affärsmannen att hennes pojkvän fått bättre erbjudande och gått därifrån. Hon sätter sig hos mannen och dricker lite champagne med honom. Hon ser ut genom fönstret att Cain står framför en Bentley och viftar med några nycklar. Charity får bråttom därifrån så hon säger att hon bara ska kolla att deras rum inte är avbokat.
De båda åker i väg i bilen medan affärsmannen beställer in en ny flaska champagne.

Charity och Cain tar en tur med bilen och sedan dumpar de den någonstans. Väl hemma kommer hon på att de kanske borde göra affärer med stulna lyxbilar. Cain tvekar men ger sedan efter för henne...


(Eve var med i ungdomsgänget när Andy och Katie gick i skolan. Mark Reynolds, Ollie hans syster, Andy och Katie(?) och Eve råkade en sen kväll köra på rektorn så hon dog och Eve ville att de inte skulle säga något till någon men Mark som körde bilen kunde inte hålla tyst efter ett tag. Hon flirtade även med Mark fast hon visste att Donna var intresserad av honom.
Edna och Tom var även med på Eves bröllop när det avslöjades att Lily är mamma till Peter och inte Ednas son. (Ny skådespelare tror jag men är inte säker))

edit: ändrade felet Colin påpekade, det var Tom som var med Edna på bröllopet inte Carl.



Kommentarer
Postat av: Erik

Dramatiskt mellan Laurel och Sally i dag, nästan för otäckt, men nu är vi förhoppningsvis av med Sally för gott, så att vi slipper se hennes hemska flin.

Cains och Charitys bravader bådar inte gott. Det kan aldrig sluta bra med dessa bilstölder.

2012-02-20 @ 17:33:10
Postat av: AnnaS

Det är en ny tjej som spelar Eve. 2001 - 2006 var det Raine Davison och nu är det Suzanne Shore. Förutsatt att hon hette Eve Birch förra gången hon var med. Allt enligt imdb.com. Jättebra sida om man vill kolla såna här saker!

Jag tyckte att det var lite oövertänkt av Laurel att åka till Sally. Hon borde ju ringt polisen istället. Men man kan kanske förstå det ändå. Modigt var det, hur som helst.

2012-02-20 @ 17:52:06
Postat av: Jackson

Laruel var verkligen på bettet idag. Ett tag var jag övertygad om att hon skulle slänga Sally över räcket. Läskigt!!!!

2012-02-20 @ 18:14:51
Postat av: Tina

Det var verkligen spännade idag.

Sedan är det ju lite konstigt när de byter skådespelare, man har fått vissa känslor med en person och de blir inte likadana med en annan. Jag tycker att "den nya" Eve är mera sympatisk, eller är jag bara dum. :P

2012-02-20 @ 18:29:46
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Jonas

Det var lite förvirrande att polisen arresterade Sally när det var Laurel som försökte döda henne/attackerade henne i hennes eget hem (vilket polisen såg). Berodde detta på Ashleys polisanmälan eller vad? Lite ologiskt kändes det.



Vad har Ednas "styvbarnbarn" gjort, eftersom hon inte verkade vara så populär? Antingen kommer jag inte ihåg henne eller så har jag glömt henne.



Det tog inte lång tid innan Charity var tillbaka i gamla gängor igen. Vad hände med att det bara var familjen som räknades och att pengar var oviktigt?



Någon som vet var jag kan få tag på en dylik blå skinnjacka som Cain hade idag? Den såg väldigt snygg ut, till skillnad från den slitna svarta han brukar ha.

2012-02-20 @ 19:02:32
Postat av: Jonas

"Antingen kommer jag inte ihåg henne eller så har jag glömt henne". Undrar om jag var full när jag skrev detta?

2012-02-20 @ 19:08:21
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag trodde att polisen skulle haffa Laurel, som tur var så gjorde de inte det. Hoppas otäcka Sally är borta nu

2012-02-20 @ 19:22:03
Postat av: Lena

Haha Jonas och jag som trodde du skämtade, skrattade gott

2012-02-20 @ 20:09:09
Postat av: Jonas

Nej, jag var nog bara förvirrad.

2012-02-20 @ 20:38:37
Postat av: Colin

It's funny that two short-term characters who first appeared in 2001 both returned with a week of each other!



Here is a page on Eve's first stint: http://www.emmerdale.org/emmerdale/profiles/eve1.htm



As Marie mentioned she reappeared when she got married in October 2006 (was Carl there though? I only recall Edna and Tom?).



The new actress, Suzanne Shaw, was best known at the time for being a member of pop group Hear'Say - formed on the UK version of PopStars in 2001 (although Emmerdale was not her first acting job).



While I'm here a quick word about Betty. You haven't seen her since she spoke to Natasha about Maisie going into the clinic. Like Alan, she then took quite a few months off (although not as many as him). Unlike Alan, Betty remains in the village the whole time and is often referred to (as you will have noticed on Friday). For those of you missing Alan, he will be back very soon!



Thanks for the welcome back by the way Carina (you still show up as David to me by the way!) :)



That's all for now!

Postat av: ELIZA

Ur ballad fyra idag!Så jag får nöja mej med resume´n idag.Och det är inte fy skam det !!Men typiskt när det var så dramatiskt tydligen.Inte varje vecka man får se en prästfru i en "cat fight".Ang,Charitys tilltänkta karriär som biltjuv.Den damen tänker bara på att slippa arbeta.Typisk Dingle. Och så ska dom väl stjäla bilarna i byn, dessutom.....Hoppas hon åker dit med buller och bång. Har dom inte lotto i England?Hon kan väl lära sej att sitta och hoppas på lördag kväll som en annan gör !? Hahaha !

2012-02-20 @ 21:30:13
Postat av: Colin

"Har dom inte lotto i England?"



"The National Lottery", seen on Emmerdale: http://www.thebrandplacementagency.com/casestudies_details.php?clientID=10

Postat av: SoP

har inte sett de här avsnitten än,så jag är helt "off topic" -Men, någon som "Sverige" o samtalet med Johannes Brost i lördags? Jag tyckte han påminde Så mycket om Rodney!

2012-02-21 @ 04:52:32
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Ja där va det verkligen produktplacering med National Lottery :)

Och så har de ju Bob's egna lotteri.

2012-02-21 @ 06:44:15
Postat av: Mariann

Här kan ni hitta "Sverige" med Johannes Rodney Brost :)engelska pratar han också en bit in i klippet!

http://svt.se/2.101792/sverige?lid=20120218&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla

2012-02-21 @ 06:55:54
Postat av: Mariann

>Jonas: http://www.jofama.se/fashion/?page_id=14

2012-02-21 @ 08:23:36
Postat av: Kristina

Oh, vad jag blir trött på Charity och Cain! Just som man tror att det har blivit ordentliga människor av dem så ska de hitta på något kriminellt. Det var likadant när Carl var hygglig och gav Charity jobb så skulle de genast försöka komma på något sätt de kunde blåsa honom på. Och de klagar alltid på att de inte har pengar men åka till lyxhotell och dricka champagne kan de göra!

2012-02-21 @ 12:07:59
Postat av: Jonas

Mariann: tackar! Det var ju rejält med fina grejer där.

2012-02-21 @ 17:05:08
Postat av: Jonas

Tack till bloggerskan också! Såg att historien om Eve fanns i detta blogginlägg.

2012-02-21 @ 18:15:00
Postat av: ELIZA

Till Colin:Min sista mening var ironisk.Jag veeet,att det finns lotto där,liksom i de flesta andra länder.Och Kristina håller jag med till fullo!!

2012-02-21 @ 21:40:39
Postat av: Colin

ELIZA: I took it mainly as a good excuse to let people know what that sign was outside the post office, as people may have wondered sometimes!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0