Äntligen ute ur garderoben

Charity kommer in på Kings kontor och ser när Jimmy gullar med Angelica. Carl säger på en gång att de inte har jobb till henne men sedan kommer det fram att en tur till Holland inte har någon chaufför så Scarlett ser till att Charity får den körningen.
När Cain först får reda på det så muttrar han men sedan vill han följa med henne men hon säger att han får stanna hemma.

Paddy är orolig så han pratar med Marlon och erkänner att han sökt igenom Aarons rum utan att hitta några droger. Han vill veta om hans misstankar stämmer så han åker förbi Home Farm för att prata med Holly men hon har inte sett Aaron ta något.
Aaron kommer hem och är på väg att ringa till Jackson men upptäcker precis några papper som ligger på sängen. Det är artiklar om hur droger påverkar hjärnan. Så fort Paddy kommer hem så konfronterar Aaron honom och frågar om han rotat i rummet. Paddy säger som det är och att han är orolig eftersom han sett att Aaron sålt droger på stan. Aaron förnekar givetvis det men Paddy vill verkligen veta vad som pågår. Han säger att han ringer till Jackson för att få veta om inte Aaron själv kan säga det. Paddy berättar att till och med Holly ljugit för att skydda honom. Aaron fortsätter att förneka och tillslut inser Paddy att han talar sanning om den saken men att det är något annat som har med Jackson att göra.

Olena dyker upp utanför fabriken när Eli har lunchrast. Hon har med sig smörgåsar och de sitter ute och skrattar. Plötsligt hamnar deras ansikten nära varann och man märker att det finns känslor mellan dem men Eli  bryter det hela med att han måste gå.

Laurel har smitit hem från jobbet en stund och Ashley blir överraskad. Hon frågar om de är ensamma och när hon får veta att de är det vill hon mysa lite med sin man men han kan inte. Hon märker att det är något som inte stämmer.

David och Leyla fortsätter att kolla lägenheter. Hon vill ha en lägenhet, vilken som helst bara hon får bo ihop med David. Tyvärr är lägenheten de tittat på något för dyr och dessutom så låg den på 20:e våningen och Leyla är höjdrädd.

Olena kommer in på cafét och ser Sam. Hon är på väg att vända men går in sen i alla fall. Sam säger att han sökt henne men hon hade inte svarat, sedan vill ha bjuda henne på middag men hon tackar nej.
Senare så messar Sam henne och hon kommer hem till honom i tron om att det är något som hänt. Olena märker snabbt att så är det inte utan Sam visar henne en teckning som Samson gjort. Den föreställer Sam och Olena och där har han en jättestor ring i handen. Sedan tar Sam fram en ring och ställer sig på knä och friar till henne. Hon säger att hon inte kan gifta sig med honom men han vill inte lyssna. Sam säger att hon kan väl tänka på saken åtminstone, de skulle bli som en riktig familj och hon skulle kunna ta dit sin son. Olena säger återigen nej för hon kan inte gifta sig med honom eftersom hon inte har något pass. Hon tackar honom för att det var en väldigt fin tanke han haft, sedan går hon därifrån.
Sam berättar för Zak om frieriet men att Olena sagt nej men att det var endast för att hon inte har ett pass.
Olena berättar för Eli om att Sam friat till henne och han undrar vad hon svarade. När hon säger att hon sagt nej säger han att det är bra för nu kan Sam gå vidare med livet.

Rodney trivs med sina inneboende och han är gärna barnvakt så Jimmy och Nicola kan gå till puben. På vägen dit träffar de Laurel så Nicola frågar om hon vill följa med. Laurel är inte på humör och Nicola märker direkt att något inte stämmer. Tjejerna lämnar Jimmy och går till cafét istället för att prata. Laurel säger att hon är orolig för Ashley som är så kall mot henne helt plötsligt.

Maisie, Holly, Leyla och David åker till stan och slår klackarna i taket. När Maisie kommer hem något onyker sätter hon sig i soffan och börjar undersöka sina bröst. Natasha som kommer in undrar vad hon gör och då säger Maisie att hon läst att de flesta kvinnor har olika stora bröst och nu har hon märkt att ena bröstet är dubbelt så stort som det andra. Natasha fattar ingenting av Maisie svammel. Maisie blir sur och går därifrån.
David och Leyla kommer till byn i taxi och hon är fortfarande partysugen. Hon börjar kyssa David och de hamnar halvliggandes på motorhuven på en bil. Precis då kommer Zak förbi dem och säger att han är inte förvånad för han och Lisa har gjort det överallt. Det får ungdomarna att lugna ner sig en stund, tills de börjar jaga varann hemåt.

Paddy pratar med Aaron och han berättar att han sett på Internet att klubben Aaron var utanför är en gayklubb. Han frågar om Aaron är bög och att det inte gör något i så fall. Aaron vill inte alls prata om det. Paddy fortsätter att fråga honom om hur han träffat Jackson och hur ofta men Aaron bara säger åt honom att hålla käften. Tillslut orkar Aaron inte med frågorna utan han ballar ur och börjar slå på Paddy, han slår och han slår...

Efteråt går Aaron ut och han mår inte alls bra. När han återvänder hem sitter Paddy hopkrupen på golvet och försöker fly. Aaron ber om ursäkt och han gråter. Sedan börjar de prata med varann. Aaron säger att han inte vill vara sådan men Paddy svarar att det är inget man väljer. Aaron berättar att han hatar bögar och att han slog ner en kille i skolan bara för det.
Paddy berättar att han endast älskat tre personer och alla har lämnat honom. Den smärtan han har nu är ingenting mot vad han kände då. Han berättar att han har en kusin , Jason, som är homosexuell. De pratar och pratar medan Aaron gråter och försöker att få sig själv till att inte känna som han gör. När Paddy ordnar med te så börjar Aaron att packa sin väska. Paddy blir förtvivlad och vill inte att han sticker. Aaron säger att han inte kan vara kvar nu när Paddy vet men Paddy säger att han inte kommer att säga något utan det får han göra själv när han känner att det passar honom. Aaron försöker komma förbi genom att hota med att knuffa till Paddy. Paddy viker sig inte först men sedan måste han släppa förbi honom. Han berättar om hur illa han tyckte om Aaron i början men att nu är det tvärt om, han älskar grabben som om han vore en son. Aaron gråter och ber om ursäkt men sedan går han, Paddy sitter kvar i trappan och gråter.

(WOW vilket skådespeleri... jag är imponerad!)





Kommentarer
Postat av: Emma

Första gången jag kommenterar här även fast jag läser varje dag. Men idag finns det ju inga alternativ, Vilket avsnitt!!! Måste varit en av dom bästa, Paddy och Aaron är ju helt otroligt grymma!! Och inte varje dag man gråter till HTG. ;)

2012-02-14 @ 13:26:26
Postat av: Agneta

Ja Paddy och Aaron var fantastiska idag.Jag hoppas verkligen att Aaron inte försvinner,han är en av de intressantaste karaktärerna tycker jag.

2012-02-14 @ 13:27:00
Postat av: Tina

Vilka starka avsnitt idag och vilket skådespeleri. När sista scenen visades kom jag på mig själv med att sitt där med tårarna i ögonen och småle sådär lite fånigt.

2012-02-14 @ 13:27:06
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Mariann

jaha här sitter man på jobbet och ska smygkika på HTG via playen medan man packar kuvert. Det va då tur att jag packat klart innan den avslutande delen. Jag som lätt kunde få jobb som grekisk gråterska ska inte se på sånt :) Tur jag kan stänga in mig så ingen märker hur jag snörvlar. Väldigt imponerande av både Paddy och Aaron. Men varför ska Paddy alltid behöva vara ledsen?? Jag kräver glädje åt Paddy NU!

Ja det va gripande och fick mig att återigen tänka på det lysande skådespel Charlotte Bellamy (Laurel) presterade när pojken dog. Åh herregud...

Annars var det inte mycket att säga - vad i hela friden gick det ut på, Maisies svamlande i soffan?? Och den där Olena tröttnar jag ur på ordentligt nu. Lämna genast tillbaka mobilen och kläck ur dig att du inte alls vill ha Sam utan Eli, ditt falska stycke! Och sen kan du åka hem.

2012-02-14 @ 13:57:58
Postat av: marie

Vilket avsnitt!! Ett av det bästa på länge.Jag håller tummarna att glädjen snart är tillbaka i HTG!

2012-02-14 @ 14:10:29
Postat av: Jackson

Jaaaa, SÅ gripande!!!!Hoppas att Aaron stannar kvar i serien. Tycker att han är en av de allra bästa skådespelarna. Håller med Mariann - PADDY, som alltid ställer upp och vill allas väl måste få uppleva äkta lycka med det snaraste!!!!



Det skar i hjärtat när Sam friade till Olena. Kan inte Olena och Eli lämna byn tillsammans?



Var Maises påtänd eller full när hon satt i soffan och gaggade?



2012-02-14 @ 14:41:36
Postat av: Johanna

Vilket skådespeleri säger jag bara! Så gripande och jag grät genom hela avsnittet. Så fantastiskt.



Dock måste jag medela att Aaron lämnar serien april 2012.. lite tråkigt med tanke på hans intressanta karaktär.

Med tanke på att Eli också kommer lämna serien någongång mellan 2011-2012 så tror jag att han kommer hänga med Olena till Ukraina. Hade varit ett ganska fint avslut på deras tid i serien :)



Hoppas jag inte avslöjar för mycket men andra personer som kommer lämna serien är:

Shadrach, Leyla, John Barton, Holly, Scarlett, Jamie, Ryan, Faye, Maise, Will, Natasha, Viv Hope, TJ och Terry för att nämna några.

Hoppas ingen blev arg pga mitt avslöjande, dock vet man ju inte detta med säkerhet och vissa av dessa kommer inte lämna serien förrens 2012.



Ha en bra dag! :)

2012-02-14 @ 15:58:09
Postat av: Agneta

Hm det där var mer information än åtminstone jag ville ha.Varför?

2012-02-14 @ 16:14:01
Postat av: Mariann

du Johanna - tyckte du att du va rolig nu eller?? fy fan va ruttet!

2012-02-14 @ 16:19:19
Postat av: Tina

Nä,inget förhandsinfo om vem som ska lämna HTG.....tack.



2012-02-14 @ 16:48:53
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Adm

Phuu vilken tur att jag tittade in igen en liten stund... Hoppas skadan inte blev allt för stor.

>>>Johanna

Vi vill inte ha någon form av förhandsinformation här, vill du diskutera det som händer får du gå in på fliken "Närmaste framtiden" uppe under headern.

Därför tog jag bort ditt inlägg.

2012-02-14 @ 17:01:19
URL: http://emmedale.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Jackson

Passande nick du har idag ;)

Maisie var rätt full i soffan, hon hade ju varit ute med Holly och gänget.

2012-02-14 @ 17:02:59
URL: http://emmedale.blogg.se/
Postat av: Tina

På något sätt verkade Maisie mera påtänd än full.

2012-02-14 @ 17:10:31
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Conny

Ja, såna här dagar är man glad över att vara Emmerdale-älskare. Dominic Brunt och Aaron Miller (Paddy och Aaron), så proffsiga, varenda replik framförde de helt perfekt. Scenen med Leyla och David var småsöt och rolig och funkade som avbrott mellan Paddy/Aaron. Var väl bara Maisie, eller framför allt Alice Coulthard som spelar henne, som störde mig lite idag då hon var lika dålig som vanligt. Och ett litet minus till översättaren som hade översatt queer med missfoster, jag hade nog valt "fjolla" istället, eftersom det var det Aaron syftade på.

Annars, ett av de bästa avsnitten någonsin.

2012-02-14 @ 17:43:09
Postat av: Erik

Ja, nog var det ett av de bästa avsnitten på länge, HTG när det är som bäst, jag fick också tårar i ögonen, speciellt på slutet. Tänk att man blev så arg på Aaron tidigare att man mådde dåligt bara man såg hans otäcka leende. Nu visar han verkligen vilken duktig skådespelare han är. Och Paddy också.Hur ska Paddy kunna visa sig ute? Hur ska han förklara hur han fått sina skador?

Synd om Sam. Undrar vad Laurel tror om Ashleys konstiga sätt just nu. Tror han att han fått någon könssjukdom och har inte fått reda på resultatet än? På något sätt måste de i alla fall prata ut för att rädda sitt äktenskap, han måste ju inse sitt eget bästa.

2012-02-14 @ 17:51:04
Postat av: ELIZA

I dag fick jag rensa tår kanalerna.Vilket imponerande spel!!Alltså,snällare man än Paddy får man väl leta efter.Jag håller också tummarna för att Aaron tar sitt förnuft till fånga och går tillbaka.Var ska pojk stackaren annars ta vägen?Känslor som river och sliter i kroppen kan han ju inte rå för.Maisie,ja vad var det där?Hoppas hon bara var full,så vi slipper se 18 avsnitt, i fall hon nu hittat på att börja med sånt.

2012-02-14 @ 17:51:59
Postat av: Nina

Jag håller med föregående skrivare. Vilka bra rollprestationer.Vilket bra avsnitt, däremot reagerade jag på "lite konstiga klipp" ;-)

2012-02-14 @ 19:12:13
Postat av: Lena

Oj då jag har tydligen missat något här idag, va bra. Men jag är fortfarande så tårögd så jag ser suddigt:-)

2012-02-14 @ 19:17:52
Postat av: Jonas

Han är allt en otäck illbatting, Aaron. Fantastisk skådespelarinsats dock, detsamma gäller Paddy. Jag tycker också att det är synd att Paddy, som verkligen är genomsnäll, aldrig får vara lycklig.



Laurel är ju dummare än tåget. När Ashley är utarbetad (den officiella förklaringen) och hon surar över att han inte har tid med henne, då skaffar hon honom mer arbete.



Som vanligt stack hon hem tidigt från jobbet även. Det är tur att inte Pollard är chef för godisfabriken, för då hade hon inte haft något jobb kvar (detsamma gäller några av de andra slashasarna).



För övrigt hoppas jag att Carl åtminstone kan be Jimmy om ursäkt, även om det hela egentligen är Nicolas fel.

2012-02-14 @ 20:22:28
Postat av: Sara

Åh, var inte beredd på att sitta och storböla såhär på kvällskvisten... Paddy är så genomsnäll!

2012-02-14 @ 21:12:31
Postat av: Tessan

Lite lustigt att den enda i byn som har föräldrakvalitéer är Paddy, som inte har egna barn. En otroligt förstående människa...

2012-02-14 @ 22:16:53
Postat av: finländskan

Ja, jag håller med er andra, det var en verkligt stark upplevelse, nåt sånthär har jag aldrig upplevt med HTG tidigare.

2012-02-15 @ 06:04:20
Postat av: Linda

Ja vilket avsnitt! Jag blev rörd till tårar!

2012-02-15 @ 12:38:32
Postat av: SoP

Ja,här lackar jag ur på serien om o om igen, så dyker en sån här pärla upp! Men jag förstår inte riktigt varför Aaron absolut skulle slå Paddy? Och Olena,ditt falska fega mähä-

2012-02-18 @ 02:05:39
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0