Kul tur till bondgården

Andy hjälper Alicia med att skjutsa Jacob till skolan men innan han åker så frågar han om de kan ses ikväll på puben. Ja svarar hon eftersom hon ska jobba.
 
Jimmy försöker vara en god familjefar men märker att det inte är så lätt.  När de gått med Angelica till förskolan så ser Nicola att Kelly sitter i en bil som åker förbi. Hon frågar Jimmy om han känner igen henne. Väl hemma frågar hon ännu mer men Jimmy nekar till att veta vem den kvinnan är. Nicola berättar att Jimmy varit ihop med Kelly för länge sen.
 
Jackson forsätter att prata om att han vill dö och att han mår bra av den tanken. Aaron börjar berätta att han också hade den känslan när han försökte ta livet av sig men som tur var blev han räddad av en kompis. Hazel försöker tysta ner Aaron men han fortsätter att prata om det.
 
Scarlett är orolig för Jimmy så hon söker upp honom för att prata. Hon har märkt att Carl och Jimmy bråkar endel och att de pratat om Kelly. Jimmy erkänner att han tydligen träffat Kelly före olyckan.
 
När Jackson tjatat till sig en liten åktur på egen hand ute i byn så passar Aaron och Hazel på att prata med varann. Hazel är lite ledsen över att han läst dagboken så de fick reda på hur Jackson kände det men Aaron säger att det var bra för då kan de göra något åt det och då håller hon med honom.
 
Chas fortsätter att hjälpa Diane i baren och att fråga henne om hon inte kan tänka sig sälja puben för ett lite lägre pris än tidigare men Diane kan inte gå med på det. Carl har i alla fall roligt åt Chas som inte har råd att köpa puben.
 
Kelly går in Marlons hus och radion står på på full volym så Bob hör inte när hon kommer in. Han blir glad över att se henne. Kelly frågar om hon får bo där för hon vill komma hem igen eftersom hon fortfarande sörjer Viv. Bob säger självklart ja utan att ens fråga Marlon. Kelly säger då att hon kommer inte komma ensam utan hon har någon med sig.
 
Andy väntar på kvällen på Alicia medan hon gör sig i ordning. Hon är något sen men sedan kommer hon ner. De går sedan iväg till puben, hon för att jobba och han för att ta en öl i hennes sällskap.
Dagen efter så tar han med sig Sarah och Jakey till bondgården och de får hjälpa till med att mata fåren. Jacob är salig av lycka efteråt och han vill gärna göra om det. Alicia är som vanligt tvär men ser sedan glad ut över att de kommer så bra överens.
 
Debbie kommer hem på förmiddagen och ser Cameron som inte klätt på sig helt än. Han vill att de går upp till sovrummet men Debbie måste jobba så de bestämmer att de ska ut på middag ikväll. Tyvärr måste han sedan säga återbud eftersom Carl behöver honom för en kvällskörning.
 
Bob träffar Marlon på puben och berättar för honom om att Kelly med pojkvän kommer att flytta in. Marlon blir inte alls glad men han hinner inte ens säga något om saken för Bob skyndar sig till Scarlett för att berätta nyheten. Hon går sedan till Carl för att tala om att Kelly flyttat in igen.
 
Kelly kommer sedan över till Bob och Marlon och hon har med sig ett litet barn som hon presenterar som sin son Elliot.
 
Jackson säger till Aaron att han ger dem en chans att se till att han får livsglädjen tillbaka. Detta leder till att Hazel bokar in Jackson på en kväll ute på stan med andra rörelsehindrade ungdomar. Jackson är inte alls förtjust i tanken.
 
Andy som precis duschat hör att det ringer på dörren. Han öppnar iklädd endast en handduk över höfterna och det gillar Alicia som ringt på. Hon tycker inte han behöver skynda sig att klä på sig. Det slutar med att de kysser varann...
 
Jimmy som är förvirrad söker upp Kelly hos Marlon. Hon fortsätter säga att hon inte vill förstöra mellan Nicola och honom men hon vill ändå visa vem som sover på övervåningen. Kelly säger att det är hans son och att hon nu vill att sonen och pappan träffas och lär känna varann. Vad ska Jimmy säga till Nicola nu?

Kommentarer
Postat av: Erik

Apan Kelly tillbaka igen. Är barnet verkligen Jimmys? Hade hon inte gjort abort? Vad ska Nicola säga? För hon lär väl få reda på det?

2012-12-05 @ 14:54:25
Postat av: finländskan

Hur många år sen hände detdär med Kellys abort? Dendär pojken såg ju inte ut att vara särskilt många år gammal, bara lindrigt äldre än Angel, och i så fall kan det ju inte vara Jimmys barn, jag har för mig att han nog var ensam rätt länge (många år) mellan Kelly och Nicola.

2012-12-05 @ 17:27:55
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag tänkte detsamma, den där ungen ser ut att vara för ung för att vara Jimmys. Angelica ser ju större ut.

2012-12-05 @ 17:32:44
Postat av: Erik

En hastig koll på Wikipedia visar att Kelly varit borta i fyra år. Om hon inte gjorde abort, kan sonen vara hennes och Jimmys då? Jag såg inte hur gammal verkade vara. Säkert är det något lurt med hennes återkomst i alla fall, att hon bara är ute efter pengar, om jag känner henne rätt.

2012-12-05 @ 17:51:39
Postat av: Erik

Det kan ju också rent teoretiskt vara så att hon gjort abort men att hon och Jimmy varit ihop en tid efter aborten och hoppat i säng med varandra och då behöver ju sonen inte vara så gammal - om han nu verkligen är Jimmys.

2012-12-05 @ 17:59:03
Postat av: Anonym

Är jag helt ut o cyklar,är ju ingen trogen htg-tittare,men var det inte äkta känslor mellan Kelly o Jimmy när det begav sig? Kan inte minnas att det var dåligt dem emellan förutom då aborten. Men,som sagt,jag har bara följt htg periodvis så ni kanske kan friska upp mitt minne.

2012-12-05 @ 18:02:03
Postat av: ELIZA

Orkar inte räkna på hur gamla ungarna är.. Säkert inte Jimmys..Och kräks fortfarande på historien om Jackson och Aaron..Skrev tidigare om Aarons huvud skakningar,ser att fler börjat med det...Och hur djävla intresserade är Debbie och Cameron av varann??? Syyyns inte!!! Tamt spel i så fall!!! Håller med alla om Declans hus försäljningar..MEEEN, han sa nåt tidigare om att köpa varuhus...Menade han att fru och dotter handlar gör mycket eller bokstavligen KÖPA ett varuhus??? Gillar Chas åthävor för att bli pub ägare! Hoppas hon lyckas!

2012-12-05 @ 21:18:55
Postat av: Anonym

Scarlett sa ju att hon följde med Kelly när hon skulle göra aborten. Nån som minns vad som hände? Blev inte Jimmy så besviken på henne för aborten att han inte fortsatte deras förhållande?
Håller med om att det är noll kemi mellan Debbie och hennes kille. Lite intressant att Cain hela tiden lägger sig i hennes kärleksliv, dock.
Varför ska Declan sälja huset som Nicola bor i? Verkade det inte som att han tänkte sälja Bartons farm också?

2012-12-05 @ 23:31:14
Postat av: Anonym

Hur kan Jimmy vara far till den lilla pojken? Han är inte gammal! Det var länge sedan som Kelly och Jimmy var tillsammans.

2012-12-06 @ 03:06:31
Postat av: Jonas

Alternativen är väl två:

1. Kelly är ekonomisk med sanningen och försöker lura Jimmy.
2. Jimmy och Kelly har varit i fuffenstagen med varandra (under hans resor i jobbet) och barnet är resultatet av detta.

Det som talar emot alternativ numro två är att ett enkelt faderskapstest skulle avslöja sanningen.

2012-12-06 @ 13:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0