Jimmys två kvinnor slåss om honom

Tusen tack för att ni är så duktiga och snälla som hjälper mig när jag inte kan skriva! Denna vecka kommer att vara lika stökig som förra, tyvärr =(
 
 
Alicia flyttade in hos Andy och det var inte populärt hos Ryan. Andy var inte heller så överlycklig eftersom han inte tänkt gå så fort fram med henne och han bad Alicia att be sin syster om ursäkt när han råkade få höra vad hon gjort.
 
Paddy och Rhona fortsätter att prata om vad babyn ska heta. De kan inte riktigt bestämma sig men en sak kommer de överens om och det är att berätta för de närmaste om att babyn har Downs. Paddy berättar det först för Aaron som sa att barnet kommer i alla fall att bli lycklig.
 
Hazel fyller år och Jackson ger henne biljetter till ett uppträdande (kommer inte ihåg vem för jag kände inte igen namnet) och hon ska fråga Bob om han vill följa med henne men först ska de till puben för att fira lite.
(Var är Bobs tvillingar?)
 
Kelly får med sig Jimmy på en promenad och hon visar honom ställen som hon säger betyder mycket för henne eftersom det är ställen där de varit tillsammans på eller där han friade. Jimmy tycker efter ett tag att det blir förmycket och säger att han faktiskt måste gå därifrån för han fixar inte det här längre.
 
Carl varnar Nicola för Kellys lömska planer och det gör att när Nicola träffar henne så säger hon till Kelly att sluta med att försöka ta hennes man ifrån henne. Kelly svarar att hon inte försöker utan att hon kommer att göra det ändå.
 
Alex spanar in Hannah vid frukostbordet och hon får bråttom för att gå upp för att göra sig i ordning. Senare på dagen säger han till henne att hon var finare i morgonrocken..
Hannah berättar för Victoria och Amy om den nya killen på gården som hon tycker är snygg.
Senare när Hannah pluggar i köket medan Holly och Roz sitter vid bordet och gör annat kommer Alex in och börjar intressera sig för Hannahs pluggande. Både Roz och Holly ser på varann och flinar för de ser att Hannah är intresserad av honom.
 
David vill ha en ursäkt av Alicia men inser att hon inte kommer att komma självmant. När han pratar med Leyla om saken så vill inte hon tvinga systern att be om uräsäkt, hon är nästan beredd att själv be om förlåtelse för att få Alicia att flytta tillbaka med Jacob.
 
Moira får veta av Declan att han ökade på utköpspriset med 15 000£ och att John nobbat det budet utan att prata med henne. Hon blir förbannad på sin man som inte talar om för henne om vad som händer.
 
Nicola söker upp Kelly för att erbjuda henne pengar, hon har lyckats få ihop 2340£ men Kelly vill inte lyssna på Nicola
 
Jimmy bestämmer sig för att vara en familjeman som är sin fru trogen och han går hem till Nicola för att berätta det. Hon inser att han vill vara med henne och Angelica fast han måste träffa Elliot också. Nicola blir förståss överlycklig men just då kommer Kelly och ringer på dörren. Kelly berättar för Jimmy om att Nicola kommit över och nästan slagit henne och försökt muta henne. Kelly säger att hon inte vill ställa till med problem. Jimmy blir besviken på Nicola eftersom han trodde han kunde lita på henne så han går därifrån.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Klart att vi hjälps åt då det behövs, vi verkar ju alla vara lika beroende både av HTG och av din blogg.

2012-12-18 @ 05:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0