Gudfar och jobbintervju

Jimmy är sur för att han fått nobben av Kelly så han bestämmer sig för att flytta hem till Nicola igen.  Hon blir strålande glad när hon hör det och börjar städa och fixa i hemmet.
 
Jackson gillar inte att Hazel sätter upp teckningen som Josh skulle ha gjort (fast Jerry erkänt att det var han som ritade den) för han vet att hon vill påminna om gudfadersskapet. Han är irriterad och vill verkligen inte bli gudfar till sin lillebror.
 
Cain erbjuder Chas pengarna som saknas för att köpa puben men hon vill inte ha hans skumraskpengar ifall det skulle behövas förklara varifrån pengarna kommer. Hon går istälet till Jai för att fråga honom själv men han står på sig och säger nej.
 
Kelly ringer hem till Jimmy när han håller på att packa för att flytta ifrån Carls hus. Han blir rasande på sin bror när han inser att han hotat Kelly och lurat honom för att inte de skulle ses. Han skäller ut Carl på kontoret och givetivis så hör och ser Eve det. Hon pratar med Carl sedan men han ber henne hålla sig undan.
 
Roz tar med sig Holly till fabriken för att de ska söka jobb. Jai frågar ut dem och Roz svarar medan Holly verkar mest ointresserad. Det leder till att Roz får jobb men Holly får avvakta till annat tillfälle.
 
Nikhil söker upp Faye för att erbjuda henne en förlikning på 7000£ för att de ska slippa rättegång. Hon är inte alls intresserad utan hon vill verkligen såra Jai. När Nikhil tillslut erbjuder henne 10 000 så går hon med på det.
 
Chas pratar med Debbie om Cameron.  Debbie är inte intresserad av att vara den andra kvinnan men då påminner Chas henne om att så var det med Michael men Cameron faktiskt lämnade sin fru för hennes skull. Detta leder till att Debbie tackar ja till att äta middag med Cameron när han frågar.
 
Rodney undrar varför Nicola är så glad och då får han veta att Jimmy ska flytta hem. Han säger att glädjen kommer inte vara så länge eftersom de kommer att bli tvingade att flytta. Då svarar Nicola att det inte kommer se så bra ut för Declan om han gör  "en pensionär, en baby och en man med hjärnskada" hemlösa.
 
Carl varnar Jimmy för att tala om för Nicola om Kelly eftersom det inte kan leda till något bra.  Jimmy vill veta om han varit otrogen mot sin fru men Carl säger att han ska ta till vara på familjen han har. Trots det så säger Jimmy att han måste träffa Kelly.
 
Debbie har bjudit över Cameron på middag och han tror att allt är bra mellan dem men snabbt märker han att hon fortfarande är osäker. Hon frågar hur han tänker göra med sina barn och han säger att han åker dit när de behöver honom. Debbie frågar då om hon inte vill dela honom med hans förra fru, hur gör han då?
 
Nikhil blir förbannad på sin bror som gett Faye pengar utan att ha pratat med honom.
 
Cain övertalar Ryan till en grabbkväll på stan. De klär sig i kostym och hamnar på ett flottare hotell. Ryan känner sig lite malplacerad men finner sig snabbt. Cain presenterar en ung dam för Ryan men kallar honom för Nigel istället och att han är en känd fotograf. Ryan pratar med henne och då går Cain därifrån. Efter en stund så hittar Ryan Cain sittandes i en ny bil utanför hotellet. Cain slänger sina bilnycklar till Ryan som får ta hand om hans bil. Ryan protesterar men Cain drar iväg i den stulna bilen.
 
Betty var så söt när hon förklara vad hon sett på tv, en ungdom som var så vig att han kunde böja sig bakåt och få huvudet mellan benen och ändå titta framåt ;)

Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad jag stör mig på Faye, det var ju hon som slog till sin chef.
Jimmy är ju bara för mycket, hoppas att Kelly lurar honom ordentligt och att Nicola aldrig tar tillbaka honom.

2012-12-03 @ 20:05:13
Postat av: Jonas

Jai behandlade henne uselt när han tog in Charity i företaget. Det gav henne inte rätten att slå honom, men jag förstår hennes ilska.

Stör mig på att Carl lägger sig i Jimmys liv.

2012-12-04 @ 08:03:43
Postat av: Tina V

Men om inte Carl säger vad han vet om Kelly och Jimmy, så kan det ju bli rätt så otrevligt när och om Jimmy får tillbaka sitt minne.
Jag kan nog tycka att Faye uppförde sig rätt illa själv, när hon hoppase i säng med Cain och sedan spred hon lögner om Jai och Charity för att göra Cain arg.

2012-12-04 @ 08:38:36
Postat av: Jackson

Har någon sett reprisen av "We'll meet again" på sistone? Såg en kort snutt av ett avsnitt för några dagar sedan och fick då ögonen på en ung tjej med krulligt hår, som spelade dotter till en gråhårig herre med mustasch. Kan det har varit Faye? Någon som vet?

2012-12-04 @ 08:57:57
Postat av: Tina

Vilka deprimerande avsnitt det var idag. Aaron/Jackson-historien är så seg och jag är så less på den. Det enda slut man kan se är väl tyvärr att Jackon lyckas ta sitt liv.

2012-12-04 @ 13:10:51
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Jonas

Jo, men jag tycker att Jimmy själv ska få bestämma vem han vill vara med. Jag tycker i coh för sig att det är som att välja mellan pest eller kolera, men Kelly är kanske aningen vettigare än Nicola.

2012-12-04 @ 13:35:00
Postat av: Tina V

Det är kanske inte läge att välja ny flickvän när man har en familj att försörja, då får dom ju skilja sig för han kan väl inte tro att Nicola ska acceptera att han vill veta om det är Kelly eller henne han ska vara med.
Det kanske vore en smart idè för män i allmänhet annars att säga att dom tappat minnet när dom varit otrogna.

2012-12-04 @ 14:21:51
Postat av: Jonas

Det måste ju ändå vara Jimmys val och ingen annans, barn eller inte. Jimmy har väl helt enkelt svårt att se vad han kunde se i Nicola - liksom resterande personer i byn.

2012-12-05 @ 07:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0