En haj som doppresent

Aaron åker till stan för att köpa en doppresent till Josh och Jackson har sagt åt honom att köpa en leksak. Han återkommer med ett kramdjur i form av en haj.
När Aaron sedan ska hjälpa Jackson på med kostymen går det inte så bra så Hazel tar över. Jackson blir irriterad och säger att han inte vill åka till dopet. Både Hazel och Aaron försöker övertala honom men han vägrar. Aaron blir förbannad och nästan tvingar honom att åka men då ryter Jackson till. Aaron säger något och tittar på Hazel och det märker Jackson. De berättar sedan att de sett hans dagbok och vet om hans dödslängtan. Jackson blir sårad över att de tagit del av det enda han hade som var privat.
 
Adam kommer in i köket på Home Farm tillsammans med Mia på morgonen. Declan frågar honom om han är bra på att måla och ger sedan Adam i uppgift att måla det som behövs i huset som Rodney hyr. Problemet är att Rodney inte vet om det.
Brenda som är hos Rodney säger till Adam att de kunde ha förvarnat dem eftersom det bor ett litet barn i huset som kommer att andas in de starka färgångorna. Rodney säger att han kan motsätta sig att de gör saker i hans hem men just då kommer Mia förbi och frågar om han verkligen läst hyreskontraktet. Då tystnar både Rodney och Brenda.
 
Cameron fick sova över hos Debbie och det gillades inte av Cain. Debbie svarar att om de inte kommer överens så får Cain flytta för hon kommer att träffa Cameron ändå.
 
Faye berättar för Ryan att hon tänker flytta till San Francisco och det på en gång. Hon frågar om han vill följa med men han väljer att stanna kvar eftersom det är här han har sina vänner. Cain ser när hon ska åka iväg i taxin och tror att det är för hans skull men det dementerar hon direkt.
(Kan inte Rodney med familj hyra hennes hus?)
 
Jackson är på sitt sämsta humör och skickar ut Aaron från huset. Aaron går ut en stund men kommer sen tillbaka. Han frågar Jackson hur han tänkt ta livet av sig när han inte kan röra sig, ska han åka och ställa sig framför en buss eller köra till klipporna vid havet? Hazel försöker stoppa Aarons utbrott och efter en stund lugnar Aaron ner sig.
 
Ryan vill inte ta emot pengar för bilstölden av Cain men gör det när Cain säger att han förtjänat lön för arbetet han gjorde. Senare väljer Ryan ändå att lämna tillbaka allt.
 
Cameron varnas av Debbie om att hennes pappa inte uppskattar deras förhållande så han besöker verkstaden för att fråga Cain om de kan ta en öl ihop. Givetvis vill inte Cain det så Cameron ska åka iväg med lastbilen men råkar backa in i Cains bil. Cain blir rasande.
 
Jerry och Josh kommer till Jackson på besök men det uppskattas inte av honom. Han vill inte träffa sin lillebror för att ge honom chansen till att glömma.
 
Declan bjuder över Charity och Jai på middag. Strax innan maten så kommer Mia och Adam hem.  Declan erbjuder Adam fast jobb på Home Farm som Adam tackar ja till.
 
Alicia har problem med räkningar och David säger till henne att sälja bilen och ta bussen istället. Hon vill inte lämna Jacob i skolan med buss. Som tur är kommer Andy och erbjuder sig att skjutsa Jakey.
 
Jackson berättar för Hazel att han faktiskt inte vill leva längre, han är trött på att aldrig kunna göra något själv...
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Tina V

Hoppas att vi är av med Faye nu.
Hur kan det komma sig att 3 vuxna personer med lön inte har råd att köpa ett hus, man lånar väl och betalar inte kontant.
Jag vet inte hur länge dom ska dra ut på Jackson historien, den är både jobbig och deprimerande.

2012-12-04 @ 14:18:51
Postat av: Thomas

Jackson gör väl som han vill. "Rätten till sin död" borde alla ha.

2012-12-04 @ 16:40:15
Postat av: Gerd

Börjar bli så trött på Cains beteende att han alltid ska bestänna över vem Debbie är tillsammans med.Tycker också det är konstigt att folk saknar pengar fast de jobbar,fast de har ju ingen arbetsmoral!!

2012-12-04 @ 20:06:37
Postat av: Kristina

Sorgligt med Jackson...

Tradigt med Cain, Debbie och Cameron

Tyckte synd om Ryan att han blev lurad av Cain att bli medbrottsling. Bra att han lämnade tillbaka pengarna

Tyckte synd om Diane att Chas försöker pressa henne att sälja billigare

Håller med Tina - varför kan de inte försöka få ett lån så de kan köpa huset? Och sen förstår jag inte varför Declan tvunget måste sälja huset

2012-12-04 @ 20:08:00
Postat av: emma

Det verkar som att Cameron o co ska vara the bad guys nu, precis som alla som bor på home farm brukar vara...Typiskt att sonen Barton inte anar att han bara är en bricka i Declans spel. Stör mig på "skitungen" i familjen som plötsligt ska sköta fastigheter och beter sig respektlöst mot ex Rodney.

Tragiskt med Jackson, tycker Hazel och Aron spelar väldigt bra.

Inte helt oväntat att Faye lämnar byn, hennes karaktär var ju inte särskilt rolig den sista tiden.

Debbie lär sig aldrig, visst är Cain inte den mest vettiga personen av alla men han verkar ju se vad män går för.




2012-12-05 @ 02:11:24
Postat av: Emma

Menade såklart Declan, inte Cameron i första stycket i mitt inlägg ovan.

2012-12-05 @ 02:12:40
Postat av: Gerd

Kanske Declans pengar börjar sina eftersom han börjar sälja ett hus och det räcker kanske inte med ett.

2012-12-05 @ 19:12:59
Postat av: SoP

-Kan ingen dumpa en burk cipramil i den där sura grinputten Jackson? Ska ha övertala stackars Aron att ta livet av honom nu ? Är så less på hans gnällande o deras eviga bråkande- eller ge honom en trappa att "ramla" utför-

2012-12-26 @ 05:47:31
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0