Att välja bara ett av sina barn

Leyla vill börja med tidningsutdelning men David är emot det. Belle som hör dem prata erbjuder sig att ta tjänsten som tidningsbud. De sägar åt henne att fråga föräldrarna först.
Givetvis går Lisa med på det. Belle lyckas förhandla till sig 25£ i veckan istället för 20£.
 
Rodney möter Kelly ute på gatan och hon föreslår att de träffas på puben men Rodney tvekar. Efter en mycket kort stund ändrar han sig och de ses på puben vid lunchdags. Han börjar fråga henne om Elliots pappa och även om hon inte säger det rakt ut så inser Rodney att Jimmy är barnets far. Han säger till Kelly att berätta det för Nicola på en gång.
 
Marlon är ivrig och köper en hel del saker till babyn. Han bjuder över Rhona och Paddy för att visa allt han köpt. Rhona är överlycklig över alla saker men Paddy står mest och ser ledsen ut. Han pratar sedan med Pearl om sin oro med att han och Rhona inte köpt något till babyn och att Rhona inte ens flyttat in hos honom. Pearl tröstar honom med att säga att det kommer att hända snart.
 
Alicia, David och Leyla firar Jacobs födelsedag med presenter på morgonen. Jacob blir lite besviken på sin mors present så hon säger att den riktiga presenten kommer senare.
 
Leyla retas lite med David som äter en muffins i butiken och hon säger att han börjar bli lite tjock. Amy och Hannah hör det och Amy gillar inte alls att Leyla är taskig mot David. När sedan Victoria, Hannah och Amy ses så påpekar Amy att Leyla inte är rätt tjej för David. Victoria inser att Amy säger så bara för att hon är kär i honom.
 
Gennie är på besök hos Dingles. Zak kommer hem men har lika bråttom ut igen. Lisa säger att det är rätt vanligt at han gör så men han har som sagt rätt mycket at göra just nu. När Gennie sedan träffar Zak på puben säger hon att Lisa är ensam hemma och att han borde gå hem men han vill sitta kvar och ta sin öl i lugn och ro.
 
Diane söker upp Chas och erbjuder henne halva puben eftersom hon inte kan köpa hela. Chas tror inte idén är så bra för de är så olika men Diane tror att de kan komplettera varann ganska bra. Chas blir överlycklig och börjar jobba på en gång. Alicia börjar med att be om ledigt men får inte det, hon smiter dock iväg ändå.
 
Nicola kommer in på puben och Jimmy och Carl är redan där. Hon ser även att Kelly sitter med Rodney. Nicola går fram till dem och det tar inte lång tid innan Rodney berättat om att Jimmy är Elliots far. Nicola frågar Jimmy om det är sant och han säger att han tror att det är så. Hon blir alldeles förstörd och konfronterar Kelly. Kelly fortsätter med sitt "jag är ledsen men vi ville inte såra någon". Nicola ger sig på Kelly och de börjar nästan slåss men Chas säger åt dem att gå ut. Då går Nicola iväg till toaletten för att tvätta bort tårarna. Ella följer med henne och är hennes stöd. De två går sedan hem till Nicola men först går Nicola fram och ger Kelly en örfil. Ella säger sedan att de faktisk bara har Kellys ord på att hela den historien stämmer men Nicola tror att det kan vara sant eftersom Jimmy varit iväg så ofta till Peterborough innan minnesförlusten.
 
Jakey har ett litet födelsedagskalas hemma och Andy och Sarah kommer dit. Jakey blir överlycklig över tv-spelet han får av sin mamma. Alicia ger Leyla och David resten av hyran som hon är skyldig och säger att nu borde de gå ut och göra något kul tillsammans. När Leyla och David gått och barnen somnat i soffan så erbjuder Alicia Andy att sova över. (Jag tycker hon var rätt söt idag när de stod i köket och pratade om barnen, ännu sötare hade hon nog varit utan de där stora ringarna i öronen)
 
Jimmy söker upp Kelly i Marlons hus. Hon säger återigen att hon är ledsen för att det blivit bråk för det var inte alls det hon ville. Hon visar honom vigsellöftet han skrivit till henne innan de skulle gifta sig. Jimmy blir rörd men känner att han måste prata med Nicola. Han går dit men Nicola vill inte träffa honom så han återvänder till Kelly.
Han frågar hur man kan välja mellan sina barn och då svarar Kelly att han redan gjort det. Hon säger att han skulle bilda familj med henne och Elliot, att han bestämt det precis innan minnesförlusten.
(Åhhh jag blir så arg, kan han inte få tillbaka minnet någongång)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Så många falska personer i serien som smider elaka ränker nu! Oj, oj! Att allvarliga problem så ofta tas upp bland okända pubgäster förvånar mig gång på gång.

2012-12-07 @ 13:18:06
Postat av: Erik

Stackars Nicola. Och stackars Jimmy. Vem ska han tro på? Hoppas han får minnet tillbaka snart. Kelly är definitivt inte att lita på, även om han verkligen är far till Elliot, vilket inte är säkert. Men de ska förstås suga på den här karamellen till efter jul. I tjugo avsnitt till - det blir för mycket!

2012-12-07 @ 13:31:47
Postat av: AnnaS

Men vad är Kelly ute efter egentligen? Kan ju inte vara pengar och sannolikt inte Jimmys kropp heller... Mycket jobb för att bara jävlas lite, tycker jag.

2012-12-07 @ 16:58:40
Postat av: Tina V

Hur ska man kunna välja mellan sina barn, hur det en är så levde han ju faktiskt ihop med Nicola.
Jag tycker att han springer efter Kelly hela tiden, Angelicka är ju van vid att ha en pappa, men det är ju inte Elliot.

2012-12-07 @ 19:50:14
Postat av: Anonym

Var det inte inbrott 6 december eller har jag drömt det? Var det inte lite konstigt att det inte talades om det?

2012-12-07 @ 20:55:24
Postat av: Tina

Det undrar jag ocskå. När ska de upptäcka att det saknas grejer? Eller har de glömt(?) att de hörde ljud inne i butiken den kvällen. Konstigt att de inte kollade efter mer. Fast Alisha hade säkert en nyckel att komma in med, så att det fanns förmodligen inga spår efter något inbrott. När det upptäcks att det fattas varor, för det kommer de väl att göra, undrar vem som blir anklagad då?

Hur mycket man än hatar Kelly så tycker i alla fall jag att den historien är mer underhållande än Aaron/Jackson.

2012-12-07 @ 22:34:23
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: ELIZA

Om man tycker Gennie är så korkad som hon framställs i sin roll som "sekreterare", varför anställer man henne som sådan då?? Och JIPPIE, för att Chas fick tillfälle att bli pub madam..Måste man bli tjuv för att tillfredsställa ungens önskningar ?? Finns ett ord, Nej...Ang. Kelly, synden brukar straffa sej själv, så jag hoppas det gäller även nu...Den lögnaktiga kossan.....Kul att se Carls och Eves bitskhet mot varann...Carl,är det inte lika kul att "sova" med henne,sen alla fick veta? Är ju fritt fram nu....

2012-12-09 @ 15:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0