Hemligheter, lögner och lite smygande...

Holly mår dåligt dagen efter heroindosen. John blir frustrerad och skäller ut henne och Moira blir förtvivlad och undrar vad de kan göra för att hjälpa Holly.
(Jag tycker de borde ta hjälp av ett vårdhem eller vad det nu heter, ett ställe för Holly att bo på för det blir förmycket för familjen att ta hand om)

Carl och Jimmy går på gatan och Carl blir glad när han ser en taxi och att Eve kommer hem. De ses sedan på kontoret. Jimmy är besviken på Carl som ställt till det för Jimmy även om nu Nicola förlåtit honom. De står och diskuterar Charitys nästa resa när Nicola kommer in på kontoret. Charity kan inte låta bli att retas så hon skickar ett sms till Jimmy och låtsas att det är från Wendy, tjejen på grossistlagret. Nicola blir först rasande men inser att det bara var Charity som skojade. Hon vill få slut på retandet så hon säger till Jimmy att de ska till grossisten för att prata med Wendy. Jimmy gör allt för att slippa men Nico ger sig inte.

Moira tar ett glas vin på puben och pratar med Diane som frågar hur det är med Hannah. Då inser Moira att Diane vet något som hon själv inte vet men Diane vill inte säga mer utan hänvisar Moira till att prata med sin dotter.

Hazel letar efter Aaron men hittar honom inte. Hon träffar Paddy och frågar var Aaron är. Sedan berättar hon för Paddy om att Jerry haft svårt att acceptera Jacksons homosexualitet men att hon vill att Aaron besöker Jackson.

Eric lastar ur bilen med varor han köpt till värdshuset. Precis då ringer det i hans mobil och Amy som finns i närheten hjälper honom att hålla mobilen medan han pratar med Val. Val har tagit ledigt fast det är mycket att göra så Amy erbjuder sig att hjälpa honom.
När sedan Eric skär sig på en kniv är han glad över att ha en sjuksköterskestudent i närheten. Amy får plåstra om honom men det blir inte så fint. Victoria börjar undra lite över Amy och frågar henne om utbildningen. Amy säger då att hon inte praktiserat på ER än och det gör att Vic blir misstänksam. (ER verkar vara ett amrikanskt uttryck för akuten)

Nicola tar med sig Jimmy till grossisten och tvingar honom att peka ut Wendy. Jimmy vill inte men känner sig tvingad och pekar sedan ut en tjej bland några i personalen som står ute och röker. Nicola skyndar sig fram och talar om för "Wendy" att låta bli hennes man. När Nico är klar går hon därifrån, Jimmy ber tjejen om ursäkt och ger henne lite pengar och skyller på att Nicola är lite konstig.

Carl talar om för Eve att de kommer att ha huset för sig själva i två veckor och Eve blir jätteglad. De skyndar sig hem och hamnar i soffan  på en gång, lika snabbt försvinner kläderna...
Plötsligt knackar det på dörren och det är Jimmy som är rasande. De låtsas inte vara hemma men då går Jimmy runt huset och kommer in från baksidan. Han blir ännu mer förbannad när han ser Eve och Carl nakna i soffan.

Moira pratar med Hannah och det går bra. Hannah verkar lättad över att ha pratat om problemen med sin mamma. Moira berättar sedan allt för John som blir arg först men lugnar sedan ner sig. De bestämmer sig för att finnas där för sin yngsta dotter.

Ryan får besök i fängelset. Det är Maisie som hört från hans advokat att hon kanske kan hjälpa Ryan. Ryan vill att hon vittnar men hon tvekar. Efter att ha pratat lite mer om det så lovar hon att ställa upp för honom, även om Nathan kan råka illa ut.

Cain är tillbaka från Jersey och han tar en öl på puben. När andra frågar honom om Jackson och Aaron så inser Amy att Cain jobbar på verkstaden. Hon frågar hur det går med hennes bil och Cain säger att det kommer att kosta henne 300£. Amy vill provköra bilen först men Cain säger att hon får inte bilen förrän hon betalat.

Victoria är nyfiken på Amy så när hon ska städa hennes rum så snokar hon i Amys ryggsäck. Hon hittar ett id-kort precis när Val kommer in. Val inser att Vic snokat och säger till henne att låta bli men hon vill ändå veta om Vic hittat något.
Senare konfronterar Victoria Amy och det visar sig att Amy är bara 16 år och på rymmen från ett fosterhem. Ska Vic berätta för någon om att hon vet eller kommer hon att vara tyst och kanske råka illa ut när de får veta att hon visste något.

Jimmy hotar med att berätta för Chas om Carl och Eve men Carl säger att han lovar att det inte var något seriöst och att Chas inte behöver få veta något. Istället vill Jimmy att Carl berättar sanningen för Nicola.
Carl pratar med Nicola om att sms:en egentligen var till honom och inte Jimmy men att de inte vågat säga något eftersom Chas skulle bli så förbannad. Nicola blir glad för då kan hon skratta åt Chas när hon berättar som det är men Carl får henne till att inget säga.

Eve flyttar hem till Edna som blir glad över sällskapet. Carl säger sedan till Jimmy att det inte är något mellan honom och Eve längre och Jimmy blir lite lättad. När sedan Carl blir ensam med Eve vill inte hon fortsätta som de gjort för hon vill inte vara den "andra kvinnan". Carl lyckas få henne att tro att de ska bli ihop och att han ska berätta allt för Chas...

Trevlig helg mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Erik

Många som varit osynliga eller borta som kom tillbaka i dag. Tur att det bara var Jimmy som kom på Carl och Eve. Men nu får han lov att bestämma sig snart vem han ska välja, innan Chas får reda på saken på omvägar. Skönt att Hannah och Moira fick prata ut i alla fall. Och mycket riktigt var Amy inte riktigt den hon utgav sig för att vara. Hur kunde hon köra bil när hon bara är 16 år? ER betyder emergency room, vet inte om den vikarierande översättaren fattade det ...

2012-08-24 @ 14:58:13
Postat av: Frk Höger

Översättaren kallade även Edna för Eves mormor.

2012-08-24 @ 16:23:26
Postat av: finländskan

Jaja, dendär Carl, först ljuger han för Jimmy att han skall göra slut med Eve, och sen ljuger han för Eve att han skall berätta för Chas .. dendär situationen hoppar nog upp och biter honom i bakbenet förr eller senare ..

2012-08-24 @ 18:50:52
Postat av: Tina

Skulle vara lika gott åt Carl om bägge tjejerna lämnade honom ;)

2012-08-24 @ 22:39:26
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Jackson

På tiden nu att Carl får sig en ordentlig näsbränna. Maken till egoistisk karlslok får man leta efter!!!!

2012-08-24 @ 22:40:26
Postat av: Kristina

Carl=kräkmedel

2012-08-25 @ 13:49:13
Postat av: ELIZA

Ja, håller verkligen med om allt, vad gäller Carl!Riktig skit hög... Lääängtar tills Chas får veta..För det får hon ju,förr eller senare...Och äntligen börjar det bli dags för rättegång. Men hur ska Ryan klara sej?? Tror ju knappast Natasha ställer sej upp och erkänner.

2012-08-26 @ 00:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0