Vem gömmer sig i höladan?

Laurel är bakfull på morgonen men vill inte sjukskriva sig. Hon fattar inte varför hon är så dålig fast hon bara drack tre drinkar. När hon sedan ser att champagneflaskan är tom och två glas står bredvid blir hon rätt besviken.

Lizzie vill inte att Betty tar på sig skulden för incidenten på fabriken. Betty vill inte att de talar om det för David eftersom hon är ansvarig för att hon lämnat Lizzie ensam på jobbet. Lizzie berättar ändå sedan för David och hon erbjuder sig att säga upp sig om Betty får jobbet tillbaka.
Efteråt säger Lizzie att det Betty gjorde för henne finns det ingen som gjort förut, hon är en riktig vän...

Val ska handla till en vegan som tagit in på B&B:t. Hon vet inte riktigt vad en sådan äter eftersom hon trodde att veganer var några figurer med lustiga öron i Star Trek.
Nathan kommer in i butiken och säger till Leyla att hon ska med på en välgörenhetsbal i kväll men hon försöker att säga nej åt honom. De fortsätter sin diskussion ute på gatan och när Nathan inser att Leyla verkligen försöker slippa säger han att hon gör ett stort misstag.
David som är på väg till Leyla ser dem och börjar undra. När han går fram till Leyla vill han veta vad som händer och vad som är på gång mellan henne och Nathan. Hon tar med sig David hem och försöker förklara. Tillslut så får hon ur sig allt och David blir ledsen och besviken. Han anser att hon sålt sig till Nathan för ett par skor. Sedan lämnar han henne gråtandes.

Laurel håller på med maten när Sally kommer och ska ta över. Då blir hon så irriterad att hon säger till henne att låta bli för hon vill göra det själv. Sally går ut ur köket och möter Ashley som undrar vad det är. Hon säger att hon visst råkat förolämpa Laurel och nu ska hon upp på sitt rum.
Ashley försvarar Sally med att hon bara vill hjälpa till och Laurel säger att hur vore det om han stöder sin fru emellanåt och inte bara Sally. Hon berättar om champagnen hon köpt men Sally och han delat på. Ashley ber om ursäkt för sitt korkade misstag och sedan säger han att han tackar gud varje dag för att han fått Laurel.

David pratar med Eric och berättar vad som hänt. Sedan säger han att han är glad över att det kom fram innan de hann gifta sig.

Edna beklagar sig för Betty om att någon stulit en tröja från hennes påse hon lämnat in till välgörenhet.

Doug märker att Leyla mår dåligt och får veta att hon berättat allt för David. Han får dåligt samvete eftersom han sagt åt henne att hon skulle erkänna allt.

David träffar Nikhil på fabriken och säger att han tagit hand om problemet med den anställde som förstört maskinen. Nikhil är inte glad över att den som ska sköta städningen är en gammal pensionär. På väg ut från fabriken möter David Gennie som säger till honom att Leyla mår jättedåligt för det som hänt och att han kan inte kasta bort allt bara...
Betty som får ta all städning själv är helt slut efter ett arbetspass. Hur ska hon orka om inte David anställer någon till?

Ryan är ute och övningskör med Aaron som snart ska köra upp. Det verkar ändå gå rätt bra och han tror att Aaron kommer att fixa det.

Sally har varit och storhandlat för hon vill kompensera för att ha tagit Laurels champagne. Doug som kommer hem precis hinner prata lite med henne. Han säger åt henne att hon inte kan lämna dem före torsdag för då fyller Ashley år. Självklart tänker Sally stanna över den dagen...

Carl har varit ute och fraktat godis och återvänder till fabriken. Han står utanför och pratar med Nikhil och Jai. Plötsligt hör de att det skramlar inne i  lastbilen. När de öppnar så ser de en person som kastar en ryggsäck på dem och sedan springer iväg. Nikhil försöker springa efter men hinner inte i kapp.

Will och Belle är utanför Dingles hus och spelar boll. De råkar sparka in bollen i en lada och när de går in för att leta så ser de en kvinna gömd bland höbalarna. De blir jätterädda och springer hem till Lisa för att berätta att de sett en häxa. Lisa tror dem inte utan kör ut dem igen.
Belle och Will går tillbaka till ladan och tillslut hittar de kvinnan igen. Det visar sig vara en ung tjej som bryter på något öststatsspråk och hon vill absolut inte att de talar om för någon att hon är där. Det visar sig vara hon som tagit Ednas tröja för att hon frös så. Barnen lovar att de ska försöka hjälpa henne.

David är rätt förbannad och han letar efter Nathan på kontoret på Home Farm. Det är bara Natasha där och hon undrar vad som händer men David säger inget.

Nathan kommer till butiken för att prata med Leyla men Doug säger att hon inte är där. Då påpåkar Nathan att Doug börjar bli lite slapp när det gäller personalen men Doug säger att han inte kan behandla Leyla på det sätt han gjort. Nathan anar att Doug vet hur det ligger till och hotar honom med att vara rädd om jobbet. Doug säger att han inte är rädd för honom. Leyla hör allt och hon tackar sedan Doug.

När hon sedan är på väg hem från butiken dyker Nathan upp. Hon säger att han inte kan göra något för hon har berättat allt för David. Nathan tror henne inte först... När han inser att det kan vara så så börjar han hota henne och vara allmänt otrevlig, tar tag i hennes ansikte och säger åt henne att inte hoppa i säng med vem som helst bara för att försöka närma sig överklassen.
David som ser dem blir förbannad och sliter tag i Nathan och ger honom en smäll på käften. Leyla tackar honom men David går därifrån och säger att han inte gjorde det för hennes skull utan för sin egen...









Kommentarer
Postat av: Colin

"Vem gömmer sig i höladan?" Well her name is Olena Petrovich and she is played by Carolin Stoltz - who is Swedish!



As far as I can tell, she has only done one film in Sweden - "The Sexual Monologues" earlier this year - I found this link for you here: http://www.sfi.se/sv/svensk-filmdatabas/Item/?type=MOVIE&itemid=71660



For spoiler reasons I wouldn't advise looking at IMDb, so I thought I'd list her other appearances you may know her from. Actually as far as I can tell (from your wikipedia) none of these have aired yet in Sweden but they msy in the future!



*In 2008 Carolin appeared in "Clash of the Santas", which starred Robson Green ("Mord i sinnet") (as Colin!). This also featured Sian Reeves (Sally Spode) and a minor role for Stuart Wade (Biff Fowler)! She played a German in this.



*Earlier this year she was in a few episodes of "Monroe" starring James Nesbitt - best known for "Kalla fötter".



*Also in 2011 she appeared in an episode of "Justice", starring Robert Pugh who amongst his many roles played DS Alun Simms in "I mördarens spår"



I don't know what nationality she played in these two but Marie was right to suspect she is playing an Eastern European in Emmerdale.

Postat av: Erik

Skönt att David och leyla fick prata ut. David var lite väl hård, hoppas att de finner varandra snart igen. Doug sa ett par sanningens ord, att Nathan skulle pryglas offentligt, bra sagt! Samt att äcklet fick en smäll på käften.

En svensk skådespelare i HTG! Hon är från Borås, förresten. Några förslag på andra svenska skådespelare som borde vara med i HTG?

2011-11-07 @ 17:59:09
Postat av: Lotta

Jag är så innerligt trött på Sally,kan ingen bara avslöja henne snart =(

2011-11-07 @ 18:56:26
URL: http://tenderee.blogg.se/
Postat av: Katarina-Cinnamon

Psyko-Sally och Satan-Nathan kan väl hamna i dispyt och slå ihjäl varandra, så man slipper de två hemska typerna.

2011-11-07 @ 19:00:24
Postat av: Erik

Borde det inte finnas någon yngre person som kan städa i byn? Betty såg ju alldeles slut ut i dag. Vem som helst lär väl inte ställa upp, men någon - varför inte en man? David själv? Eller Leyla om hon får sparken? Vem vet vad Nathan hittar på för att hämnas nu?

Svensk skådespelare som skulle passa i HTG? Det tål att tänka på. Marie får lägga upp en frågeruta. Själv kan jag inte komma på någon lämplig på rak arm.

2011-11-07 @ 19:04:15
Postat av: Pandora

Jag tycker att "Emmerdalen" börjar att likna "Jämmerdalen" nu. Inte lika illa som när det var döda bäbisar, men det barkar åt fel håll iaf.

2011-11-07 @ 19:42:39
Postat av: Kristina

Oh, äntligen fick Leyla sagt sanningen till David. Nu fattas bara att Sally blir avslöjad. Jag håller med Erik - varför ska gamla pensionärer gå och städa när det finns yngre som kan ta över?

2011-11-07 @ 22:33:30
Postat av: Sara

Jag tycker faktiskt att Hem Till Gården är bättre än nånsin! Spännande och händelserikt hela tiden, men ändå på en lagom nivå. Jag gillart!



Fast jag blir så nervös av Sally, det känns som att hon kommer förstöra mellan Laurel och Ashley helt å hållet. Och dumma dumma Ashley som är för snäll för ett se sanningen.



Och jag måste lägga till.. Åh vad Katie är vacker!

2011-11-07 @ 23:31:07
Postat av: Bo

Kjell Bergqvist kan spela fabriksägarnas okände halvbror från Sverige. Plötsligt dyker också halvbroderns bror upp från Sverige och han spelas av Thorsten Flink. Nu är en det plötsligt konkurrens bland psykopaterna när Cain får spel över att se en syster till dom två svenska bröderna komma i en gammal Volvo 245. Det är "Babben" Larsson som ropar på gotländska: "Vaur aer nji brojsor!". I baksätet halvsover "Babben"s dotter, spelad av Isabella Löwengrip, "Blondinbella", som i sin roll kommer att snurra till det för dom yngre männen i byn men även för Rodney som gör ett sista försök som gammal casanova innan kistlocket slår igen...

2011-11-07 @ 23:44:13
Postat av: Mariann

Blondinbella?! Det är väl ingen skådespelare?? Huuu. Nä men lägg Tuva Novotny i baksätet i stället så kan vi va överens :)

2011-11-08 @ 09:18:45
Postat av: Maggan kvar i Kamala - lite till !

Sitter här i den thailänska hettan och våndas över att jag inte kan se avsnitten härifrån! Har visst nåt med sändningsrättigheter att göra! Därför är det skönt jag kan hålla mig uppdaterad via denna sida! Tack å mycket för det!

Nu är det 2 timmar kvar till sändning i Sverige, men jag har sen eftermiddag redan. Ser fram emot att läsa dagens resume´efter massagen jag tänker gå på strax!

2011-11-08 @ 09:55:28
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: SoP

Såg i morse ( fredag morgon) att Emmerdalen sändes igen- när började det ? har precis sett klart måndagens avsnitt- ah vad "gött" att Nathan fick en smäll, som D sa, synd han inte slog hårdare!

2011-11-12 @ 03:22:56
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0