Släkten är värst...

Moira berättar för John om vad Hannah gjort medan han var på svensexan. Hon lovordar Marlon som hjälpt henne.

Debbie är hos Dingles och berättar att hon är rädd för hur Cain mår eftersom han gick till puben det första han gjorde på morgonen.

Diane försöker få iväg Cain när han börjar dricka sprit men då dyker Zak upp för att prata med honom.
Carl som kommer in på puben pikar Cain när han är på väg ut. Cain blir givetvis förbannad och Chas som precis kommit in undrar varför Carl och Cain pratar om Charity. Carl berättar då för henne att Charity skulle hjälpa honom att få tillbaka pengarna från Cain.

Mark träffar Faye i butiken och han säger att han tänkt ringa henne eftersom han var orolig när hon bara stack. Ryan kommer in och samtalet avbryts.

Marlon frågar Moira om de ska äta middag efter arbetspasset och hon svarar kanske. Paddy som hör det bjuder in sig själv på en gång men då tackar Moira nej. När Marlon står i köket och lagar köttfärssås kommer hon in och får smaka. Hon säger att hon skulle nog väga 100 kg om de var gifta. Sedan tycker hon att han ska sälja såsen på burk för den är så god. Då kan inte Marlon hålla sig utan han berättar vad han känner. Moira hinner inte svara eftersom Diane tittar in i köket och säger att Hannah behöver lunchpengar.

Priya vill ha förskott på lönen men får inte det. Dock ger Nikhil henne lite pengar efter ett tag och Jai retar honom för det. Nikhil erbjuder sedan Priya ett nytt jobb med bättre betalt och mindre med arbete. Priya tvekar.
Jai bjuder ut Faye på en drink eftersom hon verkar så ledsen och behöver piggas upp. Nikhil säger åt honom att de kommit överens om att inte flirta med personalen men Jai kallar det för att främja arbetet.
Senare så berättar Nikhil för personalen att Priya tar över Laurels jobb eftersom de behöver en arbetsledare för att arbetet ska bli klart i tid. Priya blir sur för hon har inte tackat ja än och hon vill inte ha jobbet eftersom hon vill vara en av arbetarna. Nikhil säger åt henne att det är dags för henne att ta lite ansvar i företaget annars får hon leta jobb i Leeds i stället.

Belle är hemma hos Will och han vill bjuda henne på en chokladtårta men hon är inte sugen för hon är orolig för Olena. Mark kommer hem och stör dem så de går ut i stället. När de kommer till skogen så blir de skrämda av Sam som hoppar fram bakom ett träd. Barnen fortsätter in i skogen och kommer till det lilla rucklet som står där. Där inne hittar de Olena som har skadat benet. De lovar att hjälpa henne utan att säga till någon annan att hon är där.
Belle och Will går till byn och hon ordnar en pizza till Olena (vet ej om hon stal den i butiken eller köpte den) och hon säger till att Will får fixa nån salva eller så. När de är på HomeFarm och letar i medicinlådan kommer Natasha hem och undrar vad de gör. Belle skyller på att hon fått ett getingstick men det går inte Natasha på eftersom det är fel årstid. Will säger då att det är för ett arbete i skolan. Barnen lämnar tillbaka allt utom en tub med salva.

Natasha undrar vad det är med Mark för han verkar vara så frånvarande men han säger att han bara borde skaffa sig ett liv.
När han sedan kommer in på puben och ser Faye och Jai sitta vid samma bord får han höra från Maisie att det "verkar logiskt att Faye väljer den näst rikaste mannen i byn" Mark försvarar Faye och säger att han tror att hon bara är sällskaplig mot sin chef.
Faye tar en drink sedan tackar hon Jai och går hem. Mark ser henne gå och han avslutar sin öl väldigt snabbt och det ser ut som om han går ut efter henne...

Moira försöker prata med Marlon och hon säger att hon är smickrad över hans känslor. Han känner sig så bortgjord och vill helst bara försvinna. Hon ber om ursäkt för att hon låtit det gå så långt eftersom hon vet att hon är naturligt flirtig av sig.
Paddy och Marlon pratar också om vad som hänt och Paddy påpekar att han sa att Marlon inte skulle säga något. Marlon försvarar sig med att han inte vet vad han tänkt med egentligen. Marlon är orolig för att träffa Moira igen och han kan tänka sig att hoppa från ett berg. Paddy säger att det finns inga berg i närheten. (det gör det väl, för hon som hade barn med Chris Tate, Rachel, blev väl knuffad ner för ett berg av den tokiga läraren hon var ihop med?)

Cain åker iväg med bilen och ingen vet vart han tagit vägen. Debbie ringer runt för att hon är orolig.
Marlon får höra det och han ringer Charity som genast vill ut och leta efter honom.
Zak möter Charity i byn och blir förvånad över att hon inte är långt därifrån. Hon säger att hon bor hos Marlon för tillfället. Zak skäller ut henne för det hon gjort. Sedan går han till Marlon för att få veta vad som är på gång, han är orolig för att det skulle vara något mer... Marlon säger att det givetvis bara är att han ställer upp för släkten.

När Zak är på väg ut från puben möter han Cain. Han berättar att Charity är kvar i byn och bor hos Marlon. Cain säger åt honom att hämta ut Marlon på en gång så blir det inget bråk inne på puben.
Marlon kommer ut och precis då kommer Lisa och Debbie också. Marlon säger åt Cain att slå på en gång så det blir gjort men Zak försöker prata honom till rätta. Plötsligt boxar Cain till Marlon i magen och säger att han är trött på allt prat. Sedan är han på väg att leta upp Charity men Debbie försöker att få honom att förstå att Noah är med henne i Marlons hus.
Cain säger att han vill lösa det här på egen hand...




Kommentarer
Postat av: Erik

Skönt att Marlon fick prata ut med Moira, så att han slipper det bekymret åtminstone, men så fick han en smäll i magen i stället. Nu blir det väl ett himla liv när Cain vet var Charity finns.

2011-11-16 @ 17:41:20
Postat av: Erik

Skönt att Marlon fick prata ut med Moira, så att han slipper det bekymret åtminstone, men så fick han en smäll i magen i stället. Nu blir det väl ett himla liv när Cain vet var Charity finns.

2011-11-16 @ 17:42:16
Postat av: Erik

Skönt att Marlon fick prata ut med Moira, så att han slipper det bekymret åtminstone, men så fick han en smäll i magen i stället. Nu blir det väl ett himla liv när Cain vet var Charity finns.

2011-11-16 @ 17:42:59
Postat av: Erik

Skönt att Marlon fick prata ut med Moira, så att han slipper det bekymret åtminstone, men så fick han en smäll i magen i stället. Nu blir det väl ett himla liv när Cain vet var Charity finns.

2011-11-16 @ 17:49:33
Postat av: Erik

Ursäkta om jag verkar tjatig häruppe, men kommentaren gick inte in, men nu verkar servern eller vad det är ha fått hicka.

2011-11-16 @ 17:53:50
Postat av: Tina

....men du fick verkligen ut det du ville ha sagt.

2011-11-16 @ 18:19:03
Postat av: Kristina

Och vad händer med Laurel under tiden?

2011-11-16 @ 20:43:28
Postat av: Bella

Kristina: Tänkte just på det jag med.. Det har inte vart någonting om henne och Sally på flera avsnitt nu. Fast det har ju handlat mycket om Cain och Charity istället, så jag klagar inte. ♥

2011-11-16 @ 22:10:29
Postat av: Mariann

Hejja Erik! Idag va jag lättroad och skrattade gott åt din upprepning :)



Annars är det inte mycket att skratta åt i HTG. Jag är jättebesviken på att de återigen har gjort Marlon till ett fån.

2011-11-16 @ 22:40:38
Postat av: Jackson

Ja, det är nästan litet pinsamt att se Marlon. Han förtjänar lycka och att få det bra igen. Likaså Paddy.

2011-11-16 @ 23:11:37
Postat av: Lena

Jag skrattade åt Tinas kommentar, den satt fint:-)

2011-11-17 @ 08:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0