Känslor man inte kan styra...


Hannah är bakfull och mår dåligt så hon vill stanna hemma. Hon säger att hon hatar skolan men Moira säger att hon måste gå ändå.
Holly går hem till Aaron och hjälper honom att städa upp men Paddy hinner hem innan de hunnit med så mycket. Tydligen var det inte en så lugn fest som jag uppfattade det, för det var helt upponer och stökigt i huset.
Paddy skäller ut Aaron och Holly får gå hem. Han är väldigt besviken på att Aaron inte pratat med honom innan han hade fest.
När Paddy sedan pratar med Marlon om saken på puben så börjar de småtjafsa om att Paddy inte varit ung och gjort tonårssaker. Både Eli och Andy sitter och lyssnar på dem och de har mycket roligt åt det de säger.

Scarlett fortsätter att peppa Nicola till att komma i form och de ska ut och jogga igen. Nicola blir helt slut och klagar på att Scarlett är en konstig tonåring som vill ut och springa istället för att planera sin 18 årsdag. Scarlett svarar att hon bryr sig inte så mycket om det, visst kommer hon att ärva massa pengar men det tänker hon inte på.

Charity vill lämna Noah på förskolan fast Debbie är på väg att göra det. I själva verket tar hon med sig Noah och åker till lagret där Cain har sina pengar.
Cain vaknar och upptäcker att ingen annan är hemma. Han ser plånboken på bordet och kollar i den och ser ganska snabbt att låskortet saknas. Han rusar iväg till verkstan och kollar lådan med nyckeln och han inser att Charity är på väg att ta hans pengar. Cain får bråttom att åka iväg till lagret och Debbie följer med honom.

Charity och Noah hittar rätt på lagret och hon låser upp förrådet och ser endast en stor kartong mitt på golvet. I kartongen ligger en väska full med sedlar. Noah är otålig och ställer massa frågor så Charity blir nervös. Han frågar om Debbie och Sarah och till och med om Cain. Charity börjar tänka efter och precis när hon säger att hon ångrar sig och att de ska hem igen så kommer Cain och Debbie. Debbie är jättebesviken på sin mor men det är inget mot vad Cain är. Noah får följa med Debbie och vänta utanför. Cain blir så förbannad att han nästan kunde ha haft ihjäl Charity men han lugnar ner sig. Hon försöker förklara att hon ångrade sig men han tror henne inte. Han kan inte förstå att hon älskar honom men ändå stal kortet och kopierade nyckeln. Cain tar väskan och sedan låser han in henne i förrådet och går därifrån.

Dagen efter så är Cain så förbannad att han kastar ut alla Charitys saker så även Noahs saker råkar hamna på gatan.
Marlon försöker få Eli och Lizzie att skynda sig ut ur huset för det visar sig att Charity och Noah fått sova där. (Det var Debbie som ringt vakten som sedan släppt ut Charity från lagret)
Charity går hem till Debbie för att be om ursäkt men Debbie vill inte se henne något mer.

Faye är tillbaka och Mark är snabb att notera det när han ser henne i byn. Nikhil och Jai ber henne att besöka Laurel för att höra hur och när hon kommer tillbaka till arbetet.
Senare försöker Mark att prata med Faye men hon har inget att säga honom.

Marlon sitter på cafét och pratar med Paddy. Han råkar se att Victoria och Kayleigh sitter vid datorn och håller på med något, bilder på Hannah. Han berättar det för Moira som genast kollar upp saken. Hon hittar lättklädda bilder på Hannah ute på Internet och konfronterar sin dotter. Hannah skyller på att det är en vadslagning och att det är några vänner från skolan som bett henne göra så. Holly får i uppdrag att ta bort bilderna på sin syster.

Lisa har varit i skolan och jobbat som modell och hon är mycket nöjd med uppdraget. Hon ser fram emot nästa gång hon ska dit.

Marlon är hemma och dricker lite öl med Paddy. Han erkänner för Paddy att han börjar få känslor för Moira. Paddy påminner honom om att hon är gift men Marlon kan inte rå för sina känslor. Han säger att han ska berätta för henne i morgon men Paddy avråder honom...





Kommentarer
Postat av: Erik

Är det kört för gott nu mellan Charity och Cain? Varför kunde hon inte låta bli pengarna? Stackars Paddy, att komma hem till den röran. Hur kunde de stöka till så väldigt att TV:n gick sönder till och med? Och Marlon - han tänker väl inte säga något till Moira?

2011-11-15 @ 17:57:01
Postat av: Jackson

Blev berörd av Cains besvikna tårar idag. Hoppas att Marlon inte säger något till Moira om sina känslor!!

2011-11-15 @ 22:44:44
Postat av: Tina

Undrar om Paddy han ångrar att han tog hand om Aaron. Det är inte någon lätt tonåring att fostra inte. Fast jag tror nog att när Paddy har räknat till tio, så reder de nog ut det hela. En sak som Chas inte skulle gjort, hon skulle ha gormat, skällt och sparkat ut pojken på gatan.

2011-11-15 @ 22:44:48
Postat av: Em

Marlon och Paddys vänskap är så fin! Jag gillar mer när dom har heart to heart samtal än när dom gormar och skriker på varandra!



En helt annan sak. Har ni tänk på kuliserna i serien? Utsidan på Debbies hus varkar ha fler dörar och fönster än vad det verkar finnas på insidan. Wyldes flyttade på öppna spisen i vardagsrummet. När Kings (och Zoe) bodde där satt den på andra sidan rummet. Faye flyttade väl in i Jacks/Sugdens gamla hus, men låg inte det näst längst ut i längan? För längst ut låg väl huset som Carl bodde i och sen Sam/Daz/mini-marlon (hette han James?)? Och borde inte Wyldes försöka få en hyresgäst till det huset? Eller äger Carl det fortfarande? Isåfall kan han väl kicka ut Nicola och Jimmy dit?

2011-11-16 @ 01:04:58
Postat av: Mariann

Jisses, vilken koll du har Em! Imponerande. Jag har ingen aning om hur husen ser ut eller är placerade.

Mini-Marlon?? Ahaaa... menar du han som jobbade i köket med Marlon? Jamen vad hette han då? Ja du ser, jag kan ju inte ens minnas karaktärerna.

2011-11-16 @ 07:03:05
Postat av: Erik

Han hette väl Jake, om jag inte minns fel. mini-marlon, alltså-

2011-11-16 @ 08:19:36
Postat av: Jackson

Ja, vart har Jake tagit vägen? Stack han till Spanien? Var är Wylde-dottern (namnet flög just nu sin kos.....)?

2011-11-16 @ 10:30:57
Postat av: Mariann

Jake, va det ja. Tack Erik! Jo men han åkte väl till sina föräldrar i Spanien (Valhalla för Emmerdale, för åker de till Spanien kommer de sällan tillbaka :)

Oj, titta ett namn jag minns: Maisie Wylde. Ja, var är hon??

2011-11-16 @ 10:39:00
Postat av: Erik

Maisie var ju i Brasilien med sin mamma, minns inte om hon kom hem samtidigt med Natasha eller om hon är kvar därnere. Hon har inte synts till bakom bardisken på puben på länge i varje fall.

2011-11-16 @ 11:09:02
Postat av: Adm

>>>SoP

Förlåt att jag svarar i denna tråd men det var Seth Armstrong som hade dator hemma och sände när Betty städade =)



Maisie kom ju hem strax efter sin mamma och hon jobbar ju emellanåt i puben men var hon är just nu vet man inte. Hon dyker nog upp snart.

2011-11-16 @ 11:47:33
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

Ja idag (onsdag) dök hon upp igen

2011-11-16 @ 13:48:34
Postat av: Liina

Hej tv4 har ändrat Juluppehållet från 23 december till den 10 December påstår dem när jag skickade ett mail igen , men kan detta vara rimligt , man kan inte lite allt för mkt på tv4 verkar det som

2011-11-16 @ 14:10:25
Postat av: Adm

>>>Liina

Tack för infot. Jag ska också höra med dem om när uppehållet är för att se om de har ändrat sig. Tyvärr för alla HTG-älskare så hoppas jag att uppehållet är från den 10:e för det passar mig ganska bra personligen...

2011-11-16 @ 15:06:52
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Colin

The 10th is a Saturday though? I still say, story-wise, the very best time to take a break is to finish on the 16th.

Postat av: SoP

Just det,Seth var det ! :-)

2011-11-17 @ 04:41:49
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Em

Jake, just det ja!

Mariann- jag gillar miljöerna. svag för engelsk landsbygd. Och att minnas vem som bott var är för mig inte så mycket svårar än att minnas vem som varit ihop med vem. Även om jag glömmer en del av båda delarna.

2011-11-18 @ 00:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0