En mycket förvirrad ung man

Adam frågar Aaron vad han håller på med men Aaron låtsas som om han inte förstår. När Adam säger att "du var precis på väg att stoppa in tungan i min mun" så förnekar Aaron att han skulle vara bög. Aaron ser mest förvirrad ut, som om han själv inte riktigt fattar vad som hänt.
Adam vill inte åka med i bilen igen så han börjar gå. Aaron blir så irriterad så han gasar iväg så Adam får kasta sig i diket.

Sally väntar utanför kyrkan på Ashley men han vill inte ha hennes hjälp. De möter Val och Eric och givetvis säger Val att Ashley hittat en ersättare väldigt snabbt. Precis då kommer Jimmy och Nicola förbi och även Nicola måste fråga Ashley om han inte saknar sin fru för det verkar inte så. Ashley säger att han saknar henne jättemycket. Jimmy frågar sedan om dopdatum och Ashley säger att de kan välja själva vilken dag. När de gått säger Ashley till Sally att gå och hon ser väldigt arg ut.

Val och Eric är på puben och hon pratar om Ashley med Diane. Den enda som försvarar Sally och Ashley är Sandy som sitter bredvid och hör deras diskussion
Sandy flyttar hem till Ashley igen. Ashley undrar varför och om han kommit hem för att hålla koll på honom men det förnekar Sandy.

Zak frågar Lisa om hon vet vem Olena är. Hon blir förvånad över att Zak frågar om Samsons nalle men hon får veta allt om Olena och att det var Belle som hittat henne. Zak berättar också att han lovat att hon får stanna några dagar till.

Paddy sitter på puben med Marlon och några till. Han är lite orolig för Aaron som lånat Ryans bil och inte haft körkort så länge.
Chas sitter en bit ifrån och hör Paddys oro. Hon sitter och pratar med Charity som tycker att allt var lättare när hon inte hade Cains pengar. Charity säger att Chas kan få alla pengar men hon skulle inte kunna förklara det för Carl. Carl kommer in precis och hör dem men vet inte vad de pratar om. Relativitetsteorin svarar de snabbt.

Jonh och Moira är ute på gården när Adam kommer gåendes. De ser genast att något hänt men Adam vill inte prata om det.
När de sedan sitter inne i köket och Holly kommer hem med taxi börjar de undra vad som verkligen hänt och de hämtar Adam från hans rum. Han säger att det bara var en liten olycka och att de började bråka och att han lämnade Aaron på platsen. Holly är inte övertygad av hans berättelse och när hon får tillfälle frågar hon honom om vad som verkligen hände. Hon får inte veta så mycket mer och då säger hon att hon kände sig utanför igår och att det kändes som om de inte ville ha med henne så hädanefter tänker hon inte gå ut med dem något mer.

Paddy ser när Aaron kommer hem och säger att han inte hade behövt komma så tidigt. Han ser att något har hänt men som vanligt vill inte Aaron prata om det. Aaron går iväg till bron över ån och där börjar han gråta.
Lizzie som är på väg hem från puben råkar stöta på Aaron men vet inte att det är han. Hon ramlar och Aaron springer bara därifrån. Lizzie kommer hem och är väldigt upprörd eftersom hon blivit attackerad och rånad.
Dagen efter kommer polisen hem till henne så hon kan göra en anmälan. Hon vill inte följa med Marlon till puben när han ska jobba eftersom hon kanske hamnar bredvid rånaren utan att veta om det.

Edna hjälper Ashley med att sätta namnetiketter i de nya biblarna de fått. Hon berättar att Sally verkade upprörd igår när hon kom hem. Ashley säger att det nog var hans fel men nu ska han bara koncentrera sig på sitt äktenskap och det tycker Edna verkar bra.

Nicola vill fira Scarletts födelsedag ordentligt för att visa att familjen bryr sig om henne. Hon har bokat bord för hela familjen på en jättedyr restaurang i stan. Hon tycker att Scarlett ska skämmas bort lite fast de inte har så mycket pengar.
På födelsedagen får Scarlett ett silverarmband av Nicola och Jimmy. Sedan ska hon iväg till advokaten för att prata om arvet. När hon kommer tillbaka hem så säger hon att hon inte vill fira på restaurangen så de får avboka allt. Sedan berättar hon att hon sagt till advokaten att hon inte vill ha pengarna än eftersom hon inte vet vad hon ska göra med dem. Nicola blir väldigt frustrerad och undrar varför hon inte vill ha sina pengar, hon är till och med beredd att banka lite vett i Scarlett. Jimmy säger då att det är bättre att hon bankar på honom i stället.
Hela familjen Kings och Rodney firar istället Scarlett med en middag på puben. När Scarlett står vid bardisken med Jimmy berättar hon att hon har pengarna men att han inte får säga det till någon, speciellt inte Nicola.

Charity berättar för Marlon att hon vill kunna ge Debbie en riktigt fin julklapp så hon ska söka jobb. Hon går till fabriken och vill prata med Jai men han är inte där. Nikhil säger åt henne att de faktiskt inte har plats för henne på fabriken och hon blir besviken.

Eli som är sen till jobbet för att polisen kom hem till dem på morgonen frågar Debbie på verkstan om hon kan skjutsa honom till jobbet. Hon säger nej men när han berättar att polisen var där för Lizzie blivit rånad så ändrar hon sig. Aaron hör vad Eli säger och han skyndar sig till bron.  Han hittar väskan i ån och är på väg upp när Paddy kommer körandes på vägen. Paddy retar honom för att han har en väska med spännen på men Aaron uppskattar inte skämtet utan säger att det kan vara Lizzies väska.

Betty sitter hemma hos Lizzie och fikar och skvallrar när Aaron kommer dit. Han ger Lizzie väskan och hon erbjuder honom hittelön. Han vill inte ha något utan går därifrån på en gång.

Lisa och Zak ser att Sam trivs väldigt bra med Olena. De oroar sig för henne och att hon inte kan åka hem över julen och träffa sin son.
Olena säger till Sam att hon måste hitta ett jobb, kanske i Leeds men han säger att han har kontakter i byn.
Sam tar sedan med sig Olena till byn när han ska prata med Eric. Eric har inget jobb för henne på B&B:t och då blir Sam besviken.  Han säger sorgset till Eric att han lovat henne jobb eftersom han har kontakter. Eric svarar då högt så Olena, som står en bit ifrån, ska höra att med så goda rekommendationer som Sam ger så ska han tänka på saken.

Sally kommer till församlingssalen där Ashley sitter och sorterar kläder. Hon har med sig två säcker med kläder till välgörenhet. Hon säger att hon inte vill störa honom men han ber henne att sätta sig. Ashley ber om ursäkt för att han varit så tvär kvällen innan men sedan berättar han att han behöver lite mer utrymme och att få vara ifred, även om hon bara vill hjälpa till. Sally går därifrån med en väldigt bister min.

Paddy är på gården och kollar till Bartons får. Han frågar Adam om han inte kan prata med Aaron som verkar må dåligt och kan behöva en vän just nu.
Adam träffar sedan Aaron på cafét och frågar om de kan prata. Båda två går hem till Aaron för att prata i fred.
Adam säger att han inte kommer att berätta något om vad som hänt men då säger Aaron att han inte vet vad han pratar om. Han säger att Adam bara har sjuka fantasier och att han ska sluta att skrämma honom.
Aaron har inget mer att tillägga så han börjar titta på tv, Adam går därifån...

(jösses vad svårt det blir med alla namn som påminner om varann...
Aaron-Adam
Carl-Cain-Chas-Charity
Sally-Sandy
Viv-Val
Natasha-Nathan
jag hoppas jag inte blandat ihop dem för ibland blir jag riktigt förvirrad när jag själv läser vad jag skrivit...)

Så var det helg igen... Trevlig första advent!



Kommentarer
Postat av: Liina

Ojoj Aaron , kära Aaron detta blir intressant och se vad det är som händer.. Behöves verkligen en paus ifrån Sally-faye-mark m.m ...



Undra om Manusförfattarna har tänk att förändra Aarons personlighet eftersom det var verligen sympatisk av honom att lämna tillbaka väska !

2011-11-25 @ 15:01:23
Postat av: Mariann

Du behöver nog inte va orolig Liina :) Jag tyckte nog att Aaron va sitt gamla äckliga jag när Adam försökte släta över det hela. Skämt åsido ser ju jag fram emot en lite mjukare sida hos Aaron för det är så jobbigt med bara arga människor hela tiden.

Skönt att se att åtminstone Scarlet har huvudet på skaft, jag hade inte orkat med fler stackare som blir blåsta av sina närmaste.



Nu är det inte bara helg igen - det är ADVENT igen. Men vart tar tiden vägen??



Trevlig helg!

2011-11-25 @ 15:40:21
Postat av: Erik

Ja, Danny Miller som spelar Aaron är en mycket duktig skådespelare, det trodde man inte när man såg honom första gången, då retade man sig bara på honom. Men han har visat att han har mjukare sidor också, inte bara ett otäckt leende. Undrar hur lång tid det tar innan han accepterar sin homoxsexualitet, om han nu verkligen är bög på riktigt. Säkert tar det väldigt lång tid och blir plågsamt.

Skönt att Scarlett genomskådat Nicola.

2011-11-25 @ 18:02:57
Postat av: Tina

Aaron har inte charmat mig. Jag tycker att är odräglig, osympatist samt absolut inte min typ utseendemässigt. Att killen som gör rollen är en duktig skådesperlare, det är en annan femma det.



Kul att Scarlet såg igenomskådade Nicola.



Ashley verkar ganska trött på Sally.

2011-11-25 @ 18:08:55
Postat av: Tina V

Jag tycker så synd om Aaron, han behöver lite kärlek nu.

2011-11-25 @ 18:19:18
Postat av: orcid

ojojoj ska ashley snart få se sallys riktiga ansikte..känns som hon snart kommer säga eller göra något som röjer henne..hoppas hoppas.



aaron...trodde han skulle direkt efter olyckan spela förvirrad men icke men att sen skylla detta över på adam..grabben mår inte bra, han kan inte se i vitögat vad han är sexuellt. tyckte när lizzie trodde sig att ha blivit rånad att det var väl typiskt för aaron att hamna i sån situation dock skönt att han leta reda på väskan och såg till att hon fick den :)



olena och sam...no comment..suck...



carl är bara så vidrig nu för tiden..den dr charmiga killen är som bortblåst och han är en sån jävla arrogant oattraktiv skitstövel :( han är värre än aaron för han är ju en mördare men ändå dssar han alla omkring sig..jag får väl anta att det är han dåliga samvete som gör honom direkt ful.



..hur gulliga de än är varför känns det som att det inte kommer att hålla mellan katie och ryan? jag vet inte var det är men dom känns ändå som avig och räta..varför vet jag inte riktigt.



faye borde ge mark en fet spark och mark borde ge natascha en fet spark och faye och natascha borde ge mark en riktigt fetspark...ja...jag ÄR less på dem. :P



carity..hahaha fy fan att vara så ytlig som hon är...ojojoj...



och chas är så oattraktiv nu nä hon är ihop med med carl..han gör henne ful...henes mungipor hänger ner heeeeela tiiiiiden.



Valerie... no comment jäkla kärring är hon ibland...just nu ;)



Eric gillar honom just nu han har blivit mycket trevligare meeeeen den där doptallriken är den äkta verkligen???? misstänker att den INTE är det...



nicola huuuuuuur tydlig kan man inte mer var aän hon och arvet för en gång skull var scareltt VETTIG och mogen. tack GOD GUD för det :D



Jimmy är klart mysigare som pappa..mycke tmer lugn och trygg inombords tror jag.



Laurel..tycker så synd om henne och ajg tycker sååå illa om ashley..fy fasiken va ego och blind han är...hans beteende är en skymf mot prästskapet ju!



Nikhil måååste spänna av herre gud pojke!



dagens dissning gjord! :P



over and out :D



2011-11-25 @ 19:50:44
Postat av: orcid

glömde..



Trevlig första Advent till alla!

2011-11-25 @ 19:51:25
Postat av: Liina

Ibland undra jag hur gammal folk är som kommenterar på denna sidan , uhs stackas människor som lever i en sådan ytligvärld

2011-11-26 @ 09:29:14
Postat av: Mariann

Kan vi inte bara va snälla mot varandra? Åtminstone här. Det är ju ingen som skriver nåt negativt om eller till nån av OSS här på bloggen utan bara uttrycker sina egna personliga åsikter om hur de känner inför HTG. Då kan vi väl sluta ifrågasätta åsikter eller ålder på den som skriver? Det blir så tråkig ton, tycker jag.

Och det tycker jag vi har nog av i den fiktiva världen HTG.

2011-11-26 @ 11:47:44
Postat av: Lena

Mariann

Du var där igen när jag kände att jag inte orkade riktigt



Du är snabbare till handling, räcker att jag tänker det:-)



Så jag säger bara

Trevlig första adventönskar jag ALLA er som brukar vara härinne

2011-11-26 @ 12:23:49
Postat av: Lena

glömde



Är det bara jag som har fått känslan av att Adam visserligen blev totalt överrumplad men kanske inte är helt ointresserad?

2011-11-26 @ 12:38:31
Postat av: Mariann

haha! Om jag inte visste bättre skulle jag kunna tro att det är en och samma person som skriver under "Lena" och "Mariann".



Så det är väl ganska onödigt att jag svarar att även jag tyckte Adam verkade lite intresserad. Eller det kanske bara är önsketänkande från min sida.

2011-11-26 @ 13:15:05
Postat av: Agneta

Bra skrivet,Mariann.Här kan vi vara snälla och trevliga mot varann.

Trevlig advent!

2011-11-26 @ 16:13:30
Postat av: orcid

mariann väl skrivet! trist när andra bara måste klämma ur sig massa osympatiskt strunt. :(



ja jag fick också känslan att adam kanske är liite intresserad..vi får se hur det fortlöper! :)



p.s berättade jag att jag i oktober var till england och var då till byn där gamla woolpack som de filmade från förr ligger? invändigt är det ju inte alls samma men utanför kunde jag se vivs shop och pear tree cottage..lite kul :)

2011-11-26 @ 18:19:57
Postat av: Tessan

orcid: Var ligger den byn någonstans?

2011-11-26 @ 19:33:31
Postat av: Suss

(Orcid) O vad avund jag blir DET skulle jag oxå vilja se hoppas man kommer dit någon gång;)



Tack för alla blogg har missat många avsnitt



trevlig advent till er alla

2011-11-26 @ 20:31:21
Postat av: Kristina

Jag var också i Esholt, gamla Emmerdale i somras! Fick köpt en massa HTG-grejor in the old post-office, bl a t-shirt med Cain på till min yngsta dotter som har honom som favorit och en mugg med Marlon på. Hade hoppats på att kunna besöka det nya Hemmis också men det gick inte :(

2011-11-27 @ 12:52:05
Postat av: Tina

Ha en mysig Advent alla HTGare.

2011-11-27 @ 17:11:32
Postat av: Sara

Kristina: Vaaa, kunde man köpa sånna grejer där?



Och ursäkta för jättekorkad fråga, men vadå gamla och nya...? Har det inte spelats in på samma ställe hela tiden? Haha som sagt, korkat men fattar inte!



Ha en bra söndagskväll! :)

2011-11-27 @ 17:27:33
Postat av: Mariann

Ååååh, va avundsjuk jag blir på er som har besökt HTG-trakter.



Sara: det är inte alls korkat. Man kan ju inte veta allt. Och om man inte frågar får man inte veta alls.

Men det är så att först spelade de in HTG i en "riktig" by. Men sen har de byggt upp byn på en inspelningsplats. Och där de spelar in idag är väl bara kulisser och där bor ingen "på riktigt".Där är det väl så att man bara får komma på besök om man tillhör fanklubben? Det finns andra som vet mer, men så tror jag det är.

2011-11-27 @ 19:07:05
Postat av: Carina

Vilket drama mellan Adam & Aaron. Aaron vet inte hur han ska hantera det, blecv chockad själv och kör klassikern - förnekelse och projicering! Så pass övertygande att Adam nästan själv verkar tro att han själv skickat nån signal... De verkar ju måna att inte förlora varandras vänskap iallafall och jag tror de kommer ligga lite lågt och försöka bete sig som "vanligt" nu, men det kommer nog ändå finnas där i bakgrunden.

Vi får se om det är nåt "mer" eller vad. Holly verkade ju uppfattat att det var en egen bubbla kring dem...

2011-11-27 @ 19:22:02
Postat av: Orcid

Vi kom så sent på hösten och även sent på eftermiddagen så Bara woolpack var öppet men vilken god mat det var! Ja Esholt är det. Det nya stället ligger på privat ägd mark och inte öppet för turister fick jag höra.

2011-11-27 @ 21:35:01
Postat av: Anonym



Har läst här att flera av er tycker att Nicola har blvit så rolig och det förstår jag helt enkelt inte.

(oooppps nu retar jag väl upp nån igen men....)



Som hon behandlar Jimmy tycker jag är förfärligt, hon nästan förlöjligar honom istället för att uppskatta hans enorma intresse av att vara en bra pappa



2011-11-28 @ 15:44:11
Postat av: Lena



Har läst här att flera av er tycker att Nicola har blivit så rolig och det förstår jag helt enkelt inte.

(oooppps nu retar jag väl upp nån igen men....)



Som hon behandlar Jimmy tycker jag är förfärligt, hon nästan förlöjligar honom istället för att uppskatta hans engagemang som pappa



och sen det här med Scarlettes pengar är ju vidrigt





2011-11-28 @ 15:51:56
Postat av: Mariann

Först när kommentaren kom in utan namn så tänkte jag: kan det va Lena tro... :)

För - surprise! - jag tycker precis likadant. Nicola är och förblir den penninggalna haggan som sätter sig på andra och tror hon är vackrast i hela världen. Stackars barn med en sån mor.

2011-11-28 @ 16:00:33
Postat av: Sara

Tack Mariann att du förklarade det! Det hade jag ingen aning om! :)

2011-11-28 @ 22:33:17
Postat av: SoP

;-) Jag visste väl att min gay-radar fungerade!

2011-11-30 @ 03:47:06
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0