Den ena djävulska planen efter den andra...

Terry är på väg till jobbet och möter ett par gäster som är på väg till cafét för frukost. Han blir förvånad eftersom det ingår frukost på B&B:t. Det visar sig att Val inte kommit dit och fixat någon. När Val sedan dyker upp är gästerna redan på väg hem och Terry är mycket irriterad. Val fattar inte varför..
Nästa dag så står Terry och spionerar på att Val och Eric verkligen kommer till frukosten.
Gästerna är inte allt för nöjda och ett par saknar Terrys böckling till frukost men Val är otrevlig och menar att de kan fiska själva nästa gång. När Terry får reda på det blir han förbannad på Pollards men de tycker att han kan ordna med frukosten själv i så fall för de är ändå inga morgonmänniskor.

Belle skyller på hormonerna när hon vill ha extra frukost. I själva verket så lägger hon den i väskan för att ge den till kvinnan i ladan. Lisa möter sedan Belle som är på väg till skolan något sen.
Efter skolan så går Will och hon tillbka till ladan med lite mat. Olena som hon heter vill absolut inte att någon får veta att hon är där. Hon hade kommit till landet i lastbil för att möta sin bror men bilen hade visst inte stannat där hon trodde den skulle göra. Belle frågar henne om hon rymt från fängelset men det har hon inte. Hon vill bara ha ett jobb så hon kan skicka pengar till sin familj.

Ashley behöver hjälp med att besvara några brev men Laurel är stressad. Sally erbjuder sig att hjälpa till men det vill inte Laurel. När hon sedan kommer hem på lunchen med en tårta hon köpt så visar det sig att Sally redan bakat en. Laurel blir så irriterad att hon kastar den hon köpt i soporna. Sedan går hon tillbaka till jobbet.
Ashley som kommer hem precis när Sally ska låta Gabby skriva Ashleys namn i glasyr så hon säger åt henne att attackera sin far med glasyrspritsen. Det blir lite jagande och stoj precis när Laurel kommer hem.
Hon säger sedan åt Sally att hon tänkte att familjemiddagen i kväll är endast för familjen och att hon hoppas att Sally förstår det.
När Gabby ska träna på trumpeten och blir missnöjd med hur det låter så lägger sig Sally i och det gör att Laurel tappar humöret. Hon säger åt henne att inte prata om henne med Ashley och att hon kan lösa sina problem själv utan att Sally lägger sig i.


Eric är arg på David som bråkat med Nathan eftersom Nathan har mäktiga vänner.
Tyvärr så får David två kontrakt uppsagda under dagen och det är antagligen Nathan som ligger bakom det.

Nathan kommer in på kontoret på Home Farm och ser Betty som städar. Hon är nyfiken på vad som hänt med hans läpp men han säger åt henne att städa. Natasha kommer in och frågar vad som hänt men han vill inte säga något. När Katie kommer in så märker Natasha den kyliga stämningen mellan Katie och Nathan.
Det gör att hon frågar Katie om vad som hänt och Katie berättar vad Gennie sagt om att han utnyttjat Leyla.
Hon söker upp Nathan på puben och frågar honom rakt ut vad som hänt och han svarar givetvis med att Leyla stulit från butiken och han upptäckt det och hon sedan missuppfattat hans vänlighet och att de hamnat i säng en gång. Natasha marscherar direkt till butiken för personalmöte. Hon vill inte riktigt lyssna på vad Leyla har att säga även om Doug försöker förklara att det är Nathan som gjort fel. Natasha säger att hon inte vill höra ett endaste ord till om det här annars kan det hända att Leyla får sparken.

Katie är på puben när Ryan och Andy kommer in skrattandes. Hon tar för givet att de pratar om henne. Ryan går iväg för att prata med Aaron så Katie passar på att säga till Andy att hon är glad över att han verkar må så mycket bättre nu. Sedan frågar hon honom om han träffat någon ny men han vill inte han någon tjej som mixtrar med hans huvud.

Holly håller på att rita av natur och människor och sitter utanför fabriken. Lisa kommer förbi och berömmer hennes verk. Det gör att Holly besöker Lisa hemma för att fråga om hon får rita av henne och det får hon.

Leyla tycker stämningen på jobbet är ohållbar så hon tänker säga upp sig. Doug gör allt för att få henne till att stanna kvar. Hon vill prata med David på puben men han har inget att säga henne.
Hon frågar sedan Terry om han behöver hjälp men även där så nobbas hon. När hon kommer tillbaka till butiken så säger Doug åt henne att om hon slutar så vinner Wyldes, det är bättre om hon stannar kvar och inte låter dem trampa på henne.

Det är Ashleys födelsedag och Laurel väntar på ett paket till honom som ska komma med posten. Sally håller sig borta men det visar sig att hon bara är ute. Hon väntar och ser paketbudet komma och hon löser ut Ashleys paket. Sally slår in paketet och ger det till Ashley och säger att det är från henne. Det visar sig vara en bok som är inbunden i kalvskinn och något som han verkar ha önskat sig. (Vad kommer Laurel säga när hon får höra att Sally gett honom boken?) Hon föreslår för Ashley att hon ska bjuda familjen på middag men han talar om att Laurel säkert ordnat något redan. Sally blir ledsen och Ashley är snabb på att bjuda med henne till deras middag men hon tackar nej.

Diane dukar upp massa festmat hemma hos Ashley och Laurel. Ashley kommer hem och ser det. Han och Sandy får ett glas vin i väntan på resten av familjen.

Laurel skyndar sig till kyrkan för att svara på breven hon lovat men när hon kommer dit så sitter Sally där och skriver svar. Laurel blir väldigt irriterad och säger till henne att hon faktiskt inte skulle ta det ifrån Laurel.
Sally låtsas sorgsen och talar om att hon bara vill hjälpa till eftersom Laurel är så stressad. Det får Laurel att tycka att hon kanske är otacksam och hon försöker förklara för Sally hur hon känner. Sally är ledsen och säger att hon ska lämna henne i fred. Laurel sätter sig och ska börja skriva när Sally är på väg ut. Sally ser ett värmeelement och hon ställer det i närheten av gardinerna, sedan smyger hon ut genom porten och låser den utifrån...





Kommentarer
Postat av: Lena

Har jag missat nåt igen eller?



Var är Shadrach, han skulle behövas nu för att liva upp det hela med sina underfundiga kommentarer.



Alla försvinner ju ibland ett litet tag men det är väldigt få gånger vi sett honom nu i höst och då bara korta snuttar.

2011-11-08 @ 14:20:19
Postat av: Katarina-Cinnamon

Vart har Jamie tagit vägen tro? En helt annan som bar ut posten och hur kunde han överlämna paketet till en person som han mötte ute på gatan? Tjänstefel.....

Förstod att Psyko-Sally skulle låsa in Laurel men inte att hon skulle sätta elementet mot draperiet. Hur skall detta gå?

2011-11-08 @ 14:45:53
Postat av: Colin

Shadrach and Jamie will both be back in the next week...



Will Laurel notice the heater before its too late? And if not, will she survive?...

Postat av: Colin

"it's" of course. "Its" means something quite different. 'The heater can't move on its own'.

Postat av: Colin

The other thing of course is never start a formal sentence with 'and', but I believe that rule applies in Swedish too! However I don't want to give you bad habits so it's worth making sure that you know!

Postat av: Erik

Ska B&B:t verkligen överleva med Val som värdinna? Fortsätter det så här går det åt skogen.

Natasha tror förstås på Nathan, han kan linda henne runt sitt lillfinger.

Nu om inte förr förstår vi vad Sally är av för skrot och korn. Vill hon ta över Laurels plats? Hon är ju djävulsk och lömsk och Ashley fattar förstås ingenting. Hoppas att Laurel tar sig ut i tid, om hon gör det uppträder väl Sally som räddande ängel igen. Helst skulle hon väl vilja att Laurel brann inne. Spännande fortsättning i morgon.

2011-11-08 @ 16:28:17
Postat av: Liina

Man vill ju nästa ta paus från hem till gård. Jag klara inte av att se oskyldiga människor bli terroriserade av psykpater som ingen upptäcker !!!

2011-11-08 @ 16:59:05
Postat av: Mariann

Nej men inte Laurel instängd i kyrkan. Igen.

2011-11-08 @ 18:04:50
Postat av: Lena

Ja just det, det var därför jag saknade Shadrach extra mycket idag.

2011-11-08 @ 18:28:39
Postat av: Jonas

Shadrach är saknad, mest på grund av hans klockrena kommentarer.



Jag saknar även Matthew (seriens i särklass bäste skådespelare) och Donna. Hoppas innerligt att Donna kan göra comeback (det blir ju lite svårt i Matthews fall).



Colin: Yes, you can apply the same rule to Swedish (never start a new sentence with "och").



För övrigt borde både Sally och Laurel försvinna, då ingen av dem tillför serien något.



Vi får hoppas att David kan förlåta Leyla, de passar bra ihop.



2011-11-08 @ 20:03:32
Postat av: Madeleine

Tyckte det var lite bättre ett tag där, men nu är det segt igen. Man fattar bynär liten när Katie

i ett avsnitt förra veckan kom in på puben och där satt i rad Andy, Nathan och Ryan, alla tre är ju killar hon haft ihop med som ni alla vet, men pinsamt hade jag tyckt.

Det här med Sally är bara urk trist, egentligen får jag väl lov att erkänna att Charity och Cain är det mest intressanta nu, trots att det är förutsägbart!

Alltså när jag kollade in nu idag så kom jag på mig själv att stirra på Bettys otroligt fula peruk hellre än att följa själva handlingen. Paus igen kanske!!!

2011-11-08 @ 20:14:00
Postat av: irene

hej alla ni vet väl att tv4 har börlat sända HTG. på mornarna igen kl 5..ha en fin dag...ps. är det fler än jag som tycker att Laurel ser GRAVID ut o då menar jag i verkligheten????? hon kanske ska göra ett uppehåll för att få en liten o då måste hon försvinna några månader brännskadad på sjukhus??? bara en gissning ...

2011-11-09 @ 06:52:54
Postat av: Lena

Jag kommer att sakna Laurel under (ett eventuellt)uppehåll.

Hon tillför spontanitet, glädje oh omtanke i serien, viket jag gillar.

2011-11-09 @ 08:50:16
Postat av: Lena

Längtar riktigt efter att det skall börja idag, längesedan jag kändå så.

Vet inget mer om framtiden nu så idag blir det spännande.



Hoppas hoppas Laruel inte blir innebränd bara för det skulle bara vara för sorgligt.

2011-11-09 @ 10:37:30
Postat av: SoP

Näe- Jonas,INTE Donna igen! Men Matt kan ju få komma o spöka. Hoppas Shadrach får ut Laurel- alltså den häxan Sally,hon ser ut som Jokern i Batman.

2011-11-12 @ 04:42:59
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0