Att välja mellan fru nr 1 eller fru nr 2

Efter stenattacken så springer Edna ut på gatan. Hon ser Debbie och Cain komma gåendes och hon berättar för dem vad som hänt. Strax efter kommer Ashley och Laurel och får också höra det. Inte långt efteråt kommer Sally och blir väldigt förfärad när hon hör om händelsen. Hon misstänker genast att det kan vara Vincent och då berättar Edna att Vincent besökt Sally tidigare.
Ashley säger genast att Sally ska flytta hem till dem igen och att Edna också är välkommen men Edna vill inte.
Sally vill som vanligt inte blanda in någon annan men Ashley pratar med biskpen som kommer dit. Biskpen frågar dock om det verkligen är någon som sett att det var Vincent som kastade stenen.
Ashley vill åka till Vincent för att prata med honom men Sally lyckas återigen stoppa honom eftersom hon känner sig tryggare med Ashley hemma.

Carl berättar för Jimmy att han varit hos Debbie när Charity kom hem. Han berättar att han tror att hon kan hjälpa dem med pengarna. Jimmy ororar sig för vad Chas kommer att säga när hon får veta vad Carl har för planer för hennes bror

Det är dags för inflyttningsfesen och Rodney ska vara barnvakt till Angelica.
De som kommer dit verkar glada och nöjda. Jai har fixat en chokladfontän till Nikhils förskräckelse.
Nathan kommer dit och Leyla blir givetvis orolig. Han pikar David som har choklad i mungipan.
Mark och Natasha träffar Faye och det tar inte lång tid innan Mark försöker prata med henne och stämmer träff utanför.
Natasha som saknar sin man går ut och ropar efter honom men både han och Faye hinner undan så hon inte ser dem. Faye tycker att det vore  ett lämpligt  tillfälle för Mark att tala om för Natasha att han ska lämna henne men Mark säger att det inte är så enkelt. Då inser Faye att han inte alls tänker komma tillbaka till henne utan han stannar hos Natasha. Faye blir ledsen och ska gå från festen. Jai försöker stoppa henne och ger henne en puss men hon vill inte stanna.
Shaddrach lägger ner frukt i chokladfontänen så det blir översvämmning och han får bråttom därifrån. Nikhil som kommer in ser att det blivit chokladfläckar på mattan blir inte alls glad men Jai säger att det bara är att tvätta den.

Nathan träffar Leyla och säger till henne att de borde glömma allt som hänt och gå vidare. Leyla blir förvånad men glad, kommer hon att få vara i fred nu...

Cain pratar med Charity och säger att de borde försöka hålla sams. Han har pratat med Debbie och hon har fått honom att inse att Charity faktiskt kom tillbaka för att hon saknade familjen. De går sedan till puben och Cain säger att han vill ha tillbaka pengarna hon fått som bevis på att hon tänker stanna men hon får inte säga något till Debbie.
Chas och Carl har gått tidigare från festen och kommer till puben.  Hon sätter sig hos Cain och Charity och pratar lite. Charity som fått många pikar av Cain går fram till Carl som står vid bardisken och hon säger att hon är med på att hjälpa honom om hon får hälften av pengarna.

Biskopen talar om för Ashley att han pratat med Vincent som bedyrar att han är oskyldig. Han har ändå gått med på att söka hjälp. Ashley säger sedan till Sally att han är glad över att hon är där för han har fått ovärderlig hjälp i kyrkan och han förstår inte hur han klarat sig tidigare. De sitter i soffan och skrattar åt gamla minnen när Laurel kommer hem. Då plötsligt får Sally bråttom att gå upp till sitt rum.
Ashley lovar Laurel att de ska hitta på något tillsammans, bara hon och han.

Nikhil har ett affärsmöte på cafét men hon blir störd av att Nicola ammar sin bebis. De går därifrån och säger till Viv på vägen ut. Viv som är rädd att förlora kunder säger åt Nicola att amma hemma eller pumpa innan hon går ut. Nicola blir eld och lågor och vill givetvis inte vara kvar. Hon är mycket upprörd och irriterad över att inte få mata sin dotter när hon vill. Hon säger till Jimmy att hon kanske borde amma utanför cafét varje gång Angelica ska ha mat.

Nathan verkar hålla distansen och Leyla känner sig lättad. Han åker iväg på en vinprovning men ringer efter ett tag. Han ber henne komma till ett ställe på vägen utanför byn, hon måste ta en taxi och hon får absolut inte säga något till någon. Leyla åker dit och upptäcker att Nathans bil har kraschat mot ett träd. Han säger att han skulle väja för ett får och råkade då krocka. Nu vill han att hon tar på sig skulden eftersom han kan förlora körkortet för att han har druckit. Hon vill inte ljuga för polisen men han säger att hon är bra på lögner eftersom hon är van, hon har ju ljugit för David varenda dag, dessutom är hon ingen ängel... hon har ju stulit pengar och varit otrogen..
Plötsligt kommer det en polisbil på vägen. Polisen stannar till och frågar vad som hänt.
Leyla svarar att hon tappade kontrollen över bilen...




Kommentarer
Postat av: Erik

Faye uppvaktad från två håll. Har hon fått nog av Mark nu, ska hon välja Jai i stället? Sista ordet är nog inte sagt där, båda ska nog vackla fram och tillbaka i gammal god HTG-stil. Att Nathan hade något lurt i kikaren förstod man ju, men ska Leyla lyckas stå emot hans utpressning? Det blir nog svårt om hon ska ljuga för polisen också. Att Charity skulle komma över Cains pengar verkar otroligt, hon kan ju varken bryta sig in på stället eller följa med honom, han är ju inte dum, så han anar väl om hon verkar för nyfiken. Nej, det är nog dödfött.

2011-11-01 @ 17:16:30
Postat av: Katarina-Cinnamon

Leyla kommer bergis att få ett helvete nu för att hon sa till polisen att det var hon som körde bilen. Har hon körkort?

Charity kan ju lyckas komma över nyckeln och sen vet ju Carl vilket ställe pengarna är på, så då kan de ju testa sig fram och se vilket lås nyckeln passar i.

2011-11-01 @ 17:36:36
Postat av: Em

Stället där Cain förvarar pengarna hade väl kameraövervakning? Hur ska dom, om dom får tag på nyckeln, kunna undvika att bli filmade?



Den här Sally-historien börjar få lite Stephanie vibbar. Varför låter dom Sally övertala dom att inte ringa polisen?

2011-11-01 @ 21:49:01
Postat av: Tessan

Chas och Cain är väl inte syskon. De är ju kusiner. Zac är pappa till Cain och Shadders är pappa till Chas...

2011-11-01 @ 22:30:07
Postat av: Jackson

Just det, Stephanie-vibbar! Otäckt lika beteende.

2011-11-01 @ 22:31:33
Postat av: Em

Chas och Cain växte upp i tron att dom var syskon, alltså att Shadders var pappa till båda, och dom har samma mamma. Minns inte hur dom "upptäckte" att Zac var pappa till Cain. Va det när dom behövde dna prov för att ta reda på vem som var pappa till Noah?

2011-11-01 @ 22:53:55
Postat av: Carina

Äntligen ikapp med måndagens o tisdagens program :-) Det är riktigt läskigt det med Sally. Så utstuderat, hon är uppenbarligen väldigt sjuk. Men varför söger inte Vincent något??? Även om han ville skydda hennes "rykte" så måste han väl se att det börjar få farliga konsekvenser?

Blev positivt överraskad att Charity kom tillbaka, men tyvärr verkar hennes kärlek till pengar ändå vara större än att få det att funka med familjen. Visst är Cain taskig mot henne men man kan inte direkt klandra honom utanfrån hur hon burit sig åt hittills... Hon kan ju inte utgå från att alla ska glömma allt och sträcka ut öppna famnen direkt.

2011-11-02 @ 10:44:42
Postat av: Carina

Em: jag har för mig att det var Cains mamma som vräkte ur sig nåt om faderskapet vid ett besök hos Dingles... Hon var väl inte direkt någon ömsint moderstyp vad jag kan minnas. Inte konstigt att Chas, Cain o Charity är som de är.

2011-11-02 @ 10:47:04
Postat av: Erik

Kan ingen ge den otäcke Nathan en riktig minnesbeta? Det går för långt med den här utpressningen mot Leyla. Hur kan man låta en blind kvinna städa en fabrik? Ledningen vet säkert inte om att hon är blind. Och särskilt rent kan det ju inte bli.

2011-11-02 @ 18:21:44
Postat av: Tina V

Varför hotade inte Leila tillbaka, genom att inte säga att hon körde?

Jag skulle hellre säga sanningen och se vad David säger, än att bli utpressad hela tiden.

Hon skulle sagt att han tvingat henne att göra saker och hoppas att han förlät mig.

2011-11-02 @ 19:06:33
Postat av: Jackson

Leyla är säkert jätterädd för att förlora David om det kommer fram att hon har varit tillsammans med äcklet Nathan. Usch, vilken översittare han är! Det var ju för bedrövligt när Leyla kände sig tvungen att tacka nej till Davids frieri idag.



Nej, ledningen för fabriken känner säkert inte till att de har anställt en blind städperson. Det är bara för mycket och för verklighetsfrämmande att någon som inte ser skulle kunna ha ett sådant jobb.

2011-11-02 @ 19:14:00
Postat av: Em

Carina: Har man fått se Cain och Chas mamma i serien? Trodde hon var en av dom där Dinglarna man hör om men aldrig får se. Som Granny Clegg (eller vad hon nu heter som Lisa åker och tar hand om ibland?) Men vem är Charitys föräldrar?



Nathan borde fått den där örfilen från Leyla mycket tidigare. Tyckte så synd om både David och Leyla när hon bara gick ifrån hans frieri. Vill se lite lyckliga par!

2011-11-02 @ 21:34:06
Postat av: Carina

Em: jo jag har för mig det var nåt avsnitt för länge sen, och hon var bara med under ett avsnitt, hon besökte Dinglarna av nån aledning, men jag minns bara vagt. Kanske nån annan som minns.

Colin??

Do you remember the story about Cains mother and how Zak found out he was the father?

2011-11-02 @ 22:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0