Vem är den mystiska kvinnan i bilen?

Gennie hoppar över jobbet på fabriken för att hjälpa Bob i cafét i stället. Han är så trött så han nästan stupar. Nästan, hmm... han somnar över disken i butiken. Sandy kommer in för att köpa en flaska whisky men lämnar inga pengar utan skriver bara en lapp. Debbie ser det och säger åt honom att han bör betala sen. Hon håller ett öga på honom eftersom hon lovat Jasmine det.
När Bob vaknar är kassalådan tom. Han får panik men Brenda som finns där lugnar honom med att hon tagit pengarna för säkerhets skull. Då inser Bob att han bör sälja och han kontaktar en mäklare.

Lexi ska ha möhippa och bjuder damerna på fabriken. Jimmy ordnar svensexan för Carl och bjuder folk på puben. Han låter Marlon ta över ansvaret för fixandet.
Tjejerna klär ut sig och sitter på puben och dricker. Grabbarna kommer också till puben men eftersom båda sällskapen inte kan vara där går de hem igen för att spela tv-spel och supa. Nicola blir lite onykter och börjar flirta med Daz som är där för att hämta några öl till grabbarna.

Victoria påminner Andy och Daz om att hon snart fyller år och Andy lovar henne att hon ska få ha en fest. Hon frågar om Scarlett kommer men Daz säger att det är samma dag som Lexi gifter sig så hon kan nog inte.

Debbie besöker Natasha på Home Farm. Hon vill prata om att betala tillbaka pengarna som Natasha lagt ut när Debbie behövde pengar till att betala till Carl. Natasha vill fortfarande inte ha tillbaka något eftersom hon ser så mycket av sig själv i Debbie.
Sedan går Debbie till gården för att träffa Sarah. Andy blir inte glad när han kommer hem och ser att hon är där. Inte blir han gladare när han hör att Debbie vill ha delad vårdnad om Sarah. Hon tänker inte ge upp sin dotter utan kamp.

Natasha och Mark är ute på ägorna för att Natasha vill visa honom en lada som hon kan tänka sig som gårdsbutik. I närheten stod det en bil parkerad och i den satt en kvinna som Mark reagerade på. (Undrar om han haft en liten affär med henne...)

Nathan och Natasha söker en marknadschef och Leyla ser dem på puben så hon passar på att lämna sitt cv. Egentligen var det för sent inlämnat men Nathan tycker att de kan kolla på det ändå. Men varför sa Leyla "Miss Wylde" hon borde väl veta att det är Mrs...
Leyla får komma till Home Farm för intervju. Hon kan inte visa upp några meriter eller lämna några relevanta referenser för det visar sig att hon inte har den erfarenhet som behövs för jobbet.

Lexi provar sin brudklänning men den visar sig vara för stor. Hur ska hon nu hinna få den att passa?

Mark kollar med Eric om han har någon lokal att sälja eller hyra ut och Eric visar honom ladan där David har sitt städföretag. Mark säger att Natasha vill ha lokal mitt i byn men den är ju inte ledig... (Kommer Eric att sparka ut David?) När han ska därifrån ser han bilen och kvinnan igen. Åter igen blir han väldigt nervös och får bråttom därifrån. Han följer efter bilen och ser att den åker till Home Farm. Kvinnan går ut och ringer på dörren.
Faye Lamb som kvinnan heter söker jobbet som marknadschef. Hon säger sig ha hört på puben om den lediga tjänsten. Hennes meriter är lysande och Natasha blir intresserad.
Mark vågar inte gå in så länge Faye är där så han sitter kvar i bilen utanför. Efter ett tag ringer han hem  och pratar med Will om att han är försenad och sedan frågar han hur mamma mår. Han verkar väldigt orolig för att Faye varit inne i huset. Vad är det hon kan avslöja?
När han väl kommer hem så är allt lugnt. Han inser att Faye sökt jobbet och han gör allt för att komma åt hennes ansökan.

Carl får erbjudande att prova en sportbil i en dag för att sedan kunna köpa den. Scarlett får någon konstig idé om att de ska låna den och hon behöver Carls försäkringsnummer. Jag fattade inte riktigt vad de ska göra med bilen.

Efter Lexis möhippa är hon på väg hem. Hon möter Chas och börjar provocera henne med knuffar och kommentarer om att hon kommer att bli Carls fru snart. Chas säger inte så mycket utan håller mest med det Lexi säger. Det gör Lexi mer frustrerad och när Chas är på väg därifrån så hoppar hon på henne och drar hennes hår bakåt. Lexi hotar Chas med att ställa till ett helvete om hon förstör hennes bröllop.


Lite roligt med Vals min när hon upptäcker att den inhyrda strippan (som är utklädd till nunna) till Carls svensexa kallade sig för Syster Valerie =)



Kommentarer
Postat av: Erik

Då har äntligen kvinnan ur Marks förflutna gett sig tillkänna. Om Natascha anställer henne blir han säkert inte glad. Ska han kunna förhindra det?

Och på tal om förhindra - kommer någon att förhindra bröllopet mellan Lexie och Carl? Det händer ju alltför ofta i HTG att något kommer emellan i sista stund. Vi får se i morgon.

Och stackars Bob som jobbar så han stupar för att få det att gå runt. Tur att Brenda är tillbaka, men räcker det? Vore synd om han blev tvungen att sälja verksamheten.

Syster Valerie fick åka med oförrättat ärende. Kunde inte någon ha visat henne till svensexan?

2011-05-11 @ 15:34:38
Postat av: Mariann

Jag fick känslan att den där Faye är en försmådd älskarinna. Blir hon anställd så hittar de henne snart i köket, kokandes en kanin...

Jaaa, och nu kom jag på kaninen ja!! Super Mario - det va väl en kanin? Eller va det ett marsvin? Var det ett medvetet inslag av produktionen?? :)

2011-05-11 @ 15:57:20
Postat av: Camilla

Huh... läskig tanke Mariann..



Slutet med dialogen/grälet mellan Lexie och Chas var ju hur bra som hellst. Det känns som Chas-Carl-historien har några kapitel kvar.

2011-05-11 @ 16:42:50
Postat av: Tessan

Jag lever fortfarande på förhoppningen att Chas och Carl ska få varandra i slutänden... :)

2011-05-11 @ 17:53:53
Postat av: Tina

Syster Valerie, hon liknade ju Chas.

2011-05-11 @ 20:07:13
Postat av: Mariann

Ja, och Chas har ju varit strippa så först trodde jag det VA hon (jag måste snart sluta titta på snabbspolning :)

2011-05-11 @ 20:12:17
Postat av: Elin

Carl och Chas forever :-).

2011-05-11 @ 20:57:09
Postat av: ylva

Tror inte Carl genomför bröllopet, han vill ju egentligen inte. Något lär hända och jag tror Lexi är medveten om det också.

2011-05-12 @ 10:12:38
Postat av: Mariann

jodå, olycksaliga bröllop dömda redan från början - det genomförs... så trist!

2011-05-12 @ 13:58:38
Postat av: Jackson

Eländes elände med bröllopet!

2011-05-12 @ 14:50:41
Postat av: orcid

trodde aaaaldrig de skulle genomföra bröllopet!!! tycker så synd om lexi, visst hon fick bli hans fru men han.....han älskar ju henne inte helt och fullt.

2011-05-12 @ 14:52:10
Postat av: Tina V

Så synd om Lexi, hon förtjänar inte detta.

Jag blev ledsen av att se hennes förtvivlade ansikte på bröllopet.

Carl har ju inte visat något intresse över huvud taget, jag hade nog avblåst bröllopet själv om jag vore Lexi.

Chas tycker jag bara ser ut som en bitter tant, fattar inte att Carl vill ha henne.

2011-05-12 @ 18:22:16
Postat av: Erik

Varför fick de Chas att se ut som en ful svart häxa i början? Snyggt gjort annars med henne både i början och slutet. Tror inte att det här med Lexie håller. Det är ju Chas Carl älskar. Men kommer de någonsin att bli gifta? Det är väl frågan. Men de får nog svårt att hålla sig ifrån varandra. Samtidigt vill väl Chas inte svika Paddy. Vem ska hon välja? Trygghet med Paddy eller passion med Carl? Svårt för alla inblandade parter säkert.

2011-05-12 @ 18:28:54
Postat av: Sofi

Hej! Va roligt att se att ni bloggar om min älsklings serie. Tack!

2011-05-12 @ 19:02:11
Postat av: Tina

Va söt Lexie var idag. Har lite svårt att se vad Carl ser i Chas. Hon är varken snygg smikad eller som hon var ibörjan av dagens avsnitt, osminkad.



Paddy och Carl i soffan ;)

2011-05-12 @ 19:48:33
Postat av: Honey

Har alltid tyckt att Lexie ser bra ut,och idag var hon jättesöt. Synd att Carl inte älskar henne. Tidigare har jag alltid tyckt att Carl och Chas passat ihop, men nu ser jag hellre att han håller sig till Lexie. På tal om skönhet, så har inte Chas mycket av den varan. Hon är ganska ful, konstiga grimaser och låter som om hon har polyper i näsan.

2011-05-12 @ 20:39:01
Postat av: Tessan

Jag tyckte Chas var jättefin i början när hon var osminkad. Men LExi var jättefin på bröllopet. Fin klänning och fin frisyr.

2011-05-12 @ 21:48:23
Postat av: Maria

Synd att Carl och Lexie gifte sig:/ hade totalt hoppats på att han inte skulle genomföra bröllopet utan gå tillbaka till Chas. Tycker Lexi är så falsk.

2011-05-13 @ 17:22:40
Postat av: SoP

-men- jag skulle kommentera de här avsnitten.. Så står det om nästa två jag inte sett än. jaja, ser ifatt, tio avsnitt på datorn,urs, vad jobbigt. I alla fall- tänkte mest på slutet av dessa avsnitt- vad är det för fel på Lexie ? och varför är det synd om henne? Hon tvingar sig ju till äktenskap.

2011-05-18 @ 01:05:14
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>SoP

Ja det kan bli problem när man bara vill läsa om tidigare avsnitt i rätt ordning eftersom det kan komma kommentarer om senare avsnitt. Det kan bero på att jag inte alltid lägger upp dagens inlägg direkt efter serien gått och då vill en del kunna säga något om vad som hänt och lättast är ju att då kommentera i föregående dags inlägg.

Det är nog inte så många som läser gamla inlägg för att se om det kommit in nya kommentarer.

2011-05-18 @ 17:00:48
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0