"Igelkottar är en väldigt underskattad maträtt"

Mark ringer till Faye för att göra upp om en träff. Han säger till Natasha att han ska spela golf med sin nya kompis Jimmy King.
När sedan Natasha möter Jimmy på puben börjar hon undra om golfen var inställd men Jimmy fattar inte riktigt vad hon menar och då undrar hon var hennes man är så hon försöker att ringa honom men han svarar inte.
Mark träffar Faye ute på vid en skog/äng men de hinner inte prata så mycket eftgersom Natahsa ringer och söker honom hela tiden. De får pratas vid en annan gång.
När Mark sedan kommer hem säger Natasha att hon träffat Jimmy och Mark kan då snabbt tala om att han aldrig dök upp vid golfen och att batteriet på mobilen har strulat så därför har han inte hört att Natasha ringt. Han har med sig en stor diamantring till henne. Det gör henne misstänksam men han lyckas få henne att acceptera att han ville ge henne något som tröst för bråket med Maisie.
Senare så träffar han Faye i en lägenhet som Wyldes har inne i stan. Hon förklarar sitt snokande med att hon var nyfiken på hur hans andra liv såg ut och vad hon missade. Han erbjuder henne att få lägenheten men hon vill inte bli hans hålldam...

Katie har varit och handlat frukost (?) när hon ser att Nathan är på väg ut från hennes hus. Han hinner inte stanna eftersom han har annat att göra och han är precis på väg till bilen när han ser att Lee är i närheten, då vänder han och går och ger Katie en riktigt stor kyss.
Senare så ser Lee att Katie och Nathan kommer in på puben där han sitter. När Nathan går iväg en stund går han fram till Katie och frågar om hon nu är ihop med Nathan. Hon svarar inte direkt på den frågan men ber honom att lägga ner allt.

Natasha besöker Maisie hos Andy och försöker få henne att komma hem igen. Det funkar inte alls på dottern.
När mamman gått så ska hon åka till Hotten och frågar om Andy vill följa med. Han har mycket att göra på gården så han hinner inte. Dessutom är han förbannad eftersom Daz inte dyker upp och hjälper till som han ska. Då erbjuder sig Maisie att hjälpa till. Hon tar till och med på sig en overall så hon kan ta i ordentligt...men det hindrar inte honom till att vilja ha henne där i ladan...

Shadrack lagar maten för första gången. Han berättar att Caleb ringt och sagt att Zak är i Billericay. Belle vill inte äta av maten och man märker att hon saknar sin pappa.

Doug och Sandy står vid baren och pratar. Sandy säger att han vill flytta ifrån prästgården och då säger Marlon att det finns plats i pubhuset. Det gör att när Diane kommer hem så frågar Doug om hon kan hyra ut ett rum till honom, han har hört att hon behöver sällskap. Diane slår bakut och blir irriterad på sin syster som lägger sig i eftersom hon vet att det är Val som pratat bredvid munnen. Sedan tänker hon om och erbjuder Sandy att hyra ett av rummen. När Sandy sedan flyttat in och firat med lite alkohol och somnar i en fåtölj så sitter hon och pratar med Doug. Han säger att man måste våga släppa loss och vara lite fri. Diane böjer sig fram och kysser Doug precis innan Sandy vaknar.

Victoria träffar Aaron vid verkstan. Han säger åt henne att sno något av Maisie alla kreditkort, hon kommer ju inte att märka något. När Daz är på väg till jobbet på verkstan så kommer han med Scarlett. Det gör att Vic pikar dem om att de sitter ihop. Daz blir irriterad på Vics kommentarer och när han får tillfälle frågar han henne vad hon håller på med. Vic vill bara att han ska bry sig om henne lite och då blir han förbannad och säger åt henne att gör vad du vill han skiter i det.
För att få lite lugn och ro så bokar Daz en weekend till Dublin för honom och Scarlett. Jimmy blir orolig och säger åt honom att inte fria eller göra något annat dumt.
Precis när Daz ska åka från gården med sin packning så kommer Victoria efter. Hon vill inte att han åker och då säger han att hon ska glömma honom. Hon svarar att det är inte så lätt eftersom hon är gravid. Daz blir likblek men åker iväg ändå. Tydligen satte det sina spår för när paret återvänder hem så har de inte haft det speciellt kul i Dublin.
Daz ser Victoria på väg till bussen inne i byn och precis när hon ser honom så kastar hon sig på Aaron och ger honom en kyss innan hon springer fram till bussen. Daz mår inte alls bra och han pratar ut med Jake. När skoldagen är slut så väntar Daz på Victoria vid bussen och när hon kommer ut så sliter han med henne in i hans bil. Aaron sitter vid hållplatsen och ser allt men det hindrar inte Daz. Han kör som en galning och säger åt henne att nu ska de till doktorn. Då blir Vic rädd och erkänner att hon inte är gravid. Daz tvärstannar bilen och kastar ut henne på gatan och åker sedan därifrån.




Tack Madeleine som påminde mig om vem Faye var. Jag minns så väl hennes roll som Sally Jupp i en Adam Dalgliesh deckare =)




Kommentarer
Postat av: Erik

Det känns lite för överbefolkat hemma hos Sugdens. Hur får alla plats där? Hur ska det gå nu mellan Victoria och Daz? Andy blir nog inte glad om han får reda på något. Och är det något på gång mellan Diane och Doug? Det kom lite oväntat. Men hon skulle kanske behöva en man igen.Att Maisie skulle ta på sig overall och hjälpa till på gården var väl också lite oväntat.

2011-05-24 @ 16:22:32
Postat av: ylva

Jag tycker det är så segt just nu att jag inte har någon kommentar alls :-) Men får jag se Andy och Maisie kyssas en gång till så spyr jag! Han är så otroligt FUL och allmänt frånstötande. Vet att han inte rår för sitt utseende, men han gör mig illamående. Se där, det blev några rader i alla fall!

2011-05-24 @ 16:59:40
Postat av: Pandora

Så Vickan ljög om graviditeten! Det var ju tur! Det räcker med en familj inavelsspecialister i serien tycker jag haha.



Apropå dem: Jag begriper mig inte riktigt på den där Dingle kodexen? Ska inte Zac få komma tillbaka nu eller, och vem blir "Head of the Dingle clan" då? Inte Belle väl? Shadrach? Lisa? Inte Sam väl?? Det skulle iof vara rätt roligt! Han är det ju litet ordning på iaf, även om han inte har alla ugglor i holken jämt haha.



Stämmer in i kören när det gäller Wyldes. Skittråkiga! Den enda som har litet dramavärde är väl Nathan då. Rätt söt också i sin elakhet;) Att dem försöker göra Natascha till en ny Kim Tate är ju bara patetiskt! INGEN kan fylla hennes skor som überbitch!! Varför kan inte hon komma tillbaka förresten? Hon har väl inte dött, eller missminner jag mig?



Det var allt jag hade på hjärtat för den här gången. Ha en supervecka på er=))

2011-05-24 @ 18:04:11
Postat av: Erik

Att det är segt är kanske det så kallade lugnet före stormen, ett tecken på att någon större förändring kommer att inträffa? Då brukar det köras lite utfyllnad innan det plötsligt händer något oväntat och allt sätter fart igen. Låt oss hoppas det!

2011-05-24 @ 18:20:56
Postat av: ylva

Erik, vi får hålla tummarna!

Undrar också över Zack, var är det där stället dom sa att han var? Han måste haft en bra anledning till att inte komma hem, varför väntade dom inte tills dom visste vad som hänt? Det KAN ju finnas en godtagbar orsak. Man dömer ingen ohörd, tycker jag.

2011-05-24 @ 18:30:42
Postat av: Tina

Den där grytan som Shadrack lagade till, den var nog inte vidare god, och varför skulle han helt plötsligt laga mat. Förmodligen för att ställa in sig hos Lisa.

2011-05-24 @ 18:31:49
Postat av: Hanna

Undrar om inte Zack var tvungen att ta ett break från serien på riktigt, därför var de tvungna att skriva in hans snabba försvinnande. Sedan har de byggt en story runt hans frånvarande.

2011-05-24 @ 20:08:59
URL: http://karusellflickanskrypin1.blogspot.com
Postat av: Lina

Måste fråga skall verkligen Victoria redan vara 15 år? ...

2011-05-25 @ 00:19:40
Postat av: SoP

Jag är ond- men åh vad ljuvligt när Daz slängde Vidriga Vickan ur bilen! Kan hon inte råka ut för nån jaktolycka eller helt enkelt bara försvinna till Spanien .. Tycker t.o.m Aaron är en trevlig kille i jämförelse.

2011-05-25 @ 05:44:14
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: ylva

SoP, jag är också ond, det var en njutning att någon äntligen gav henne en "omgång" :-) Försöker tänka att hon bara är 15 år, men det funkar inte, hon är alldeles för hemsk. Vore det på riktigt skulle hon gå i terapi, tror jag...

2011-05-25 @ 07:38:24
Postat av: Tina

.. om det vore på riktigt var det nog mycket som skulle vara anorlunda;)

2011-05-25 @ 13:13:32
Postat av: Jackson

Har ofta funderat över att man inte kunde hitta en skådespelerska som skall spela Victoria som tonåring som är mer porträttlik Victoria som barn. Att man kan ändra utseende så kapitalt på några få år känns tämligen verklighetsfrämmande.

2011-05-25 @ 14:16:15
Postat av: ylva

Jaaa, det har jag också tänkt på! Barnvictoria var ju rödhårig o hade ett ganska runt ansikte. Tonårsvickan stämmer ju inte alls. Dessutom fattar jag inte att dom inte skickat henne till en psykolog för länge sen! Hon är störd...

2011-05-25 @ 17:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0