Ett barn försvinner

Sandy är trött på att Nicola tar sådan plats i hemmet. Han ber Laurel och Ashley att göra något åt saken. Laurel lovar att prata med henne.
Sedan besöker Sandy Jimmy på kontoret och ber honom att göra något åt den kärlekskranka Nicola. Han påstår att Nicola sagt att hon är ledsen för att hon förlorat mannen i sitt liv. Jimmy vill inte göra något åt Nicola men Carl säger åt honom att prata med henne eftersom han varit så spänd sedan de kom hem från Schweiz.
På puben så står Carl och Jimmy och pratar vid disken men Nicola som sitter vid ett bord med Laurel kan inte låta bli att titta åt Jimmys håll. Laurel säger åt henne att gå och prata med honom eftersom hon ändå är så okoncentrerad. Nicola går fram till Jimmy och säger åt honom att hon hellre sticker ut ögonen på sig själv än vaknar upp bredvid hans slappa kropp igen... Sedan går hon därifrån.

Nicola kommer till Home Farm och upptäcker att Natasha och Mark står där vid tälten. Eftersom Nicola är förvaltare på gården får hon packa ihop tälten, det uppskattades inte av henne.

Victoria ser Aaron i byn och när de möts så börjar Aaron att säga elaka saker till henne. Han kallar henne byns hora och slampa. Hon försöker att inte bry sig om honom ändå så hoppar hon inte på bussen till skolan när den kommer. Det blir ännu en skolkdag.
Hon möter Daz som undrar vad hon gör och varför hon inte är i skolan. Hon vill inte prata med honom utan säger åt honom att hon vill vara ifred.
Daz söker upp Scarlett som precis fått höra från Jimmy att det inte alls är så lämpligt att hon tillbringar nätterna på gården, hon är ju bara 17 år. Scarlett vill inte skvallra på vad Victoria sagt till henne så Daz går därifrån.
Väl utanför kontoret ser han Aaron som givetvis inte kan hålla tyst. Aaron skryter med att han varit med Victoria och Daz tänder till och de hamnar i en fight.
Som tur är kommer Chas precis och drar dem isär. Den här gången var det Daz som blev alldeles blodig.
När Daz kommer hem så undrar Andy givetvis vad som hänt. Daz säger att han blivit rånad när han var i Hotten men att rånarna kom undan. Victoria inser att det inte stämmer eftersom hon sett Daz i byn men kan inget säga eftersom hon låtsats vara i skolan. Senare så när de är ensamma i ladugården så säger hon till Daz att hon inte legat med Aaron, att han bara ljuger. Hon vill nämnligen spara sig till någon som betyder något för henne, att det ska vara speciellt. Hon älskar Daz och vill att det blir han.

Natasha upptäcker att Will inte kommer ner till frukost och snart märker de att han inte är hemma. Hon och Mark åker till bygdegården för att kolla om Will stuckit till Utforskarna  utan att de vetat om något men han är inte där heller. Natasha anklagar då Belle för att det är hon som gör att Will gör massa dumheter.
Nu börjar Wyldes bli riktigt oroliga, var kan Will vara.
Jimmy skjutsar hem Mark i lastbilen när de blir stoppade av att en annan bil står tvärs över gatan. Jimmy svär och Mark blir väldigt orolig när han ser bilen. Bilen åker snabbt därifrån och Mark får mycket bråttom att komma därifrån. Han vill ur bilen men Jimmy skjutsar hem honom.
Det första han säger till sin familj är att han tror att Will blivit kidnappad och att de måste ringa polisen på en gång.

Polisen kommer och ställer lite frågor. De tror att detta kan vara en vanlig rymning precis som Will gjort förut.
Nathan säger åt Lee och Sam att ge sig ut på ägorna för att leta efter Will.
Jimmy samordnar letandet på puben med de bybor som vill hjälpa till. Han säger åt dem att dela upp sig två och två och gemensamt leta igenom byn och grannområdena. Det slutar med att Nicola inte har någon att gå med och det är bara Jimmy kvar så de två får lov att leta tillsammans.
De fortsätter att bråka med varann, den ena elakare än den andre. När Nicola sedan anklagar Jimmy för att ha planerat denna gemensamma letning bara för att vara tillsammans med henne blir han arg och säger att han hellre ligger med Edna Birch och Nicola svarar att det gör hon också... Nicola gnäller även för att hon är helt fel klädd för att gå i skogen och att hon får ont i fötterna.
Jimmy blir så trött på henne att han lämnar henne i skogen gnällandes.

Nicola får skjuts tillbaka av Lee och Sam men när hon ser Jimmy på vägen så vill hon bli avsläppt där. Hon och Jimmy fortsätter att käbbla med varann tills Nicola helt plötsligt börjar gråta. De sätter sig på en bänk och hon lugnar ner sig. Han säger att de kanske måste erkänna att de inte passar ihop och att de inte har någonting gemensamt men så fort han säger det är han på väg att kyssa henne. De blir avbrutna av att det prasslar till i buskarna bakom dem. Jimmy tittar efter och hittar Will.
De går tillbaka till huset och Natasha och Mark är väldigt lättade. Mark har precis bett Natasha om ursäkt efterom han tror att Wills försvinnande är hans fel. När det visar sig att Will är välbehållen får Mark ett utbrott och skäller ut sin son. Natasha förstår inte alls vad som händer. Hon frågar sin man om vad det handlar om men han säger bara att han varit så orolig att det skulle hända barnen något.
Will vill flytta tillbaka till London eftersom han inte har några kompisar. Natasha förklarar att de har sitt liv i byn nu och att det är bara att acceptera det. De ska i alla fall diskutera Belle och se om Will får leka med henne igen.

Jimmy vill sedan bjuda Nicola på en drink men hon tackar nej. Han tycker att de ska sluta låtsas eftersom de verkar ha känslor för varann. Nicola förnekar det och säger att hon träffar någon annan, en snygg ung rik kille. Jimmy går därifrån och Nicola ser väldigt besviken ut.

På Home Farm har Mark svårt att sova. Han står ute på gården och funderar och när han går in så ser han till att dörren är ordentligt låst.
Varför blev han så skärrad när han såg bilen tidigare under dagen?
Han verkar dölja något för Natasha...

Kommentarer
Postat av: Mariann

Det verkar ju som Mark har en hotbild mot sig. Är han skyldig pengar? Nån kriminell liga som hotat kidnappa ungen? Är det nåt galet ex som hotat ta Will? Det va väl ett fruntimmer i bilen? Och det verkade som han kände igen henne?

2011-05-04 @ 15:54:47
Postat av: Erik

Ja, Mark reagerade verkligen underligt, han måste väl ha satt försvinnandet i samband med den där bilen. Men vad han har för skumt förflutet som förföljer honom kan man ju undra.

Den otäcke Aaron blir man arg bara man ser. Ska Victoria och Daz bli ihop i stället? Något slags känslor finns det ju tydligen mellan dem.

Och hur ska det bli mellan Jimmy och Nicola? Det märks ju att han vill vara med henne,men hon stretar emot och hittar på saker om andra snygga, rika män. Men det blir väl de två i alla fall när det fått gå sina varv...

2011-05-04 @ 16:18:01
Postat av: Jackson

Blir det något allvarligt mellan Vic och Daz kommer ju Scarlet att bli helt förkrossad. Kanske flyttar hon till sin mamma och skrivs ut ur serien.

2011-05-04 @ 16:39:20
Postat av: Tina

Jag reagerade på hur Doug gjorde narr av Natacha efter när hon full av oro skällt ut "Utforskarna" för att de hade, som hon trodde, ändå låtit Will vara med. Bara för att hon är rik betyder inte det att hon inte får lov att vara orolig för sitt barn. Jag tycker att Doug börjar att bli en riktig surgubbe.

2011-05-04 @ 17:25:58
Postat av: Fredrik

Will åt samma mat efter han blivit hittad som Daz sen gjorde hemma på bondgården. Kanske var det samma tallrik som användes i inspelningen... Det gäller att se på detaljerna.

2011-05-04 @ 17:29:25
Postat av: Tina

...och det såg inte vidare gott ut heller;)

2011-05-04 @ 18:14:57
Postat av: Camilla

Ja, Mark är skum. Jag tror endera att han haft en affär med någon som nu förföljer honom, eller så har han fuskat sig till sina pengar. Det senare känns mest troligt med tanke på samtalet han hade med Maisie på slutet, och det är nog därför han inte vill synas på bild heller.



Jimmie börjar ju vända från att ha varit en ganska otrevlig typ till en riktig myskille.



Snacka om att spara in på pengar om de återanvänder mattallrikarna t o m, eller så var det dagens lunch i matsalen i studion ;-)



Doug börjar bli en riktig surgubbe, men ang Natasha hade han faktiskt rätt, hon betedde sig inte så trevligt.

2011-05-04 @ 19:31:07
Postat av: ylva

Hade Will tillbringat natten i en häck i trädgården? Utan mat och i vinterkyla?

2011-05-04 @ 19:47:43
Postat av: Micke

Jag reagerade också på Doug, det var ju inte länge sedan han var otrevlig mot ungarna efter att dem tagit en godis burk. Snacka om att kasta sten i glashus. Nää, nu är jag riktigt trött på surgubben.



Annars var det riktigt spännande idag och det ska bli intressant att följa fortsättningen kring Mark och se vad han egentligen döljer.

2011-05-04 @ 21:01:09
Postat av: Lena

Dagens avsnitt fick mig att tänka på när jag började se HTG igen. Då var de Belle de letade efter.

Har för mig att hon hade ramlat ner i en brunn och det var Daz som hittade henne. Men är inte riktigt säker för alla var ju nya för mig då (utom Jack som i och för sig var ny han med:-))



Nä nu får dom skriva ut Doug han är för patetisk och tröttsam

2011-05-04 @ 21:56:48
Postat av: Erik

Jag tror han som spelar Aaron är en duktig skådespelare som är helt annorlunda privat, ungefär som Cain. Eller har jag fel?

2011-05-05 @ 08:09:42
Postat av: Mariann

Jag hoppas du har rätt, Erik.

Men av naturen är jag skeptisk... :)

2011-05-05 @ 09:35:53
Postat av: Madeleine

Ja,jag undrar hur Chas är privat, har hon verkligen sådan hemsk röst!

Kanske finns något klipp från en intervju med henne,

får kolla.

Förresten pappa Wylde har väl en toupe, det tror iaf jag, och mamma Wylde ser bra sliten ut i ansiktet, trista är de med. Saknar Chris Tate, han var riktigt bra i sin roll, jag trodde han var förlamad även i verkligheten.

2011-05-05 @ 11:40:46
Postat av: Jesper

Nä "Chris" va med i ett lek/tävlingsprogram på ITV tror jag det va i höstas,och han promenerade som vilken som helst :)

2011-05-05 @ 12:22:04
Postat av: Jackson

Är det en tupé eller en peruk guben Wylde har?

Håret ligger alltid så onaturligt slätt.



Jag tycker inte att Chas hade så himla skrikig och gäll röst tidigare. Vad säger ni andra?



KAN det inte dyka upp en vettig tjej snart, så att Jimmy King inte hela tiden behöver gå på nitar när det gäller damer? Nicola är ju bara för mycket!!! Snacka om självupptagen och lynnig....!

2011-05-05 @ 13:17:23
Postat av: SoP

Tänkte också på toupé i de här avsnitten- dessutom spelade han väldigt dåligt. Sen håller jag med om Chas,hon har blivit" mjukare" både i röst o sätt,och ansiktsutryck.Förut vred hon munnen på nåt vis så hon såg elak/hård ut vad hon än sa. Ungefär som vidriga vickan nu.

2011-05-08 @ 03:03:53
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag kollar alltid i förväg vad som händer på engelska sidor, kan inte hålla mig, haha. Så jag vet massa som kommer hända.



Han som spelar Aaron verkar vara väldigt snäll egentligen, såg ett program förut där några av skådisarna var med, de hade nån sorts tävling och han skämtade och massa.

2011-05-08 @ 22:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0