Endast andra avsnittet idag...

Svårt att sammanfatta allt när man bara sett ett avsnitt idag. Vi hade strömavbrott så videon gick inte igång och Tv4play har tekniskt problem med första av dagens avsnitt.. ni får väl fylla i lite åt mig och andra som inte har sett det. Tack =)

Alan ger Betty en flaska med sherry och ett brev, det är egentligen från Sandy. Betty spelar oberörd och bryr sig inte så mycket.
Senare när hon är på puben med Pearl och Edna så är i alla fall Pearl jättenyfiken. När Betty tillslut visar brevet och läser upp det så råkar Nicola höra lite. Hon känner igen en del av meningarna och tror genast att Betty stulit hennes kärleksbrev från Jimmy. När hon får höra att det är Sandy som skrivit det så släpar hon hem Jimmy och är väldigt förbannad.

På cafét så samlas byborna i möte för att organisera demonstrationerna mot att vandringsleden förstörs. Alan vill att det ska bli en fredlig och lugn demonstration.
På puben sedan så kommer McNally och gör en intervju med David. Han ställer massa frågor som David, som inte är så van, har svårt att svara på.

Mark besöker Jimmy som inte är hemma. Däremot är Nicola hemma eftersom hon jobbar hemmifrån. Nicola får pengar i "bonus" men hon ska låtsas som om hon inte träffat honom.

Sedan går Mark till Debbie och säger åt henne att inte lägga sig i hans och Natashas liv. Precis då kommer Cain och undrar vad som står på och det gör Mark nervös.
Cain gillar inte att Mark varit otrevlig mot Debbie så han åker direkt till Home Farm och presenterar sig för Natasha. Han säger att hon ska säga åt hennes man att sluta hota Debbie.

Natasha ringer upp Debbie  och ber henne komma till Home Farm. Hon vill att Debbie berättar exakt av vad hon såg.



Kommentarer
Postat av: Erik

Debbie har fått Natasha att fatta misstankar nu, så bollen är i rullning och sanningen kommer förhoppningsvis fram så småningom. Borde inte Natasha ha reagerat när hon fick veta att den okända kvinnan var rödhårig? Men hon kunde förstås inte ana att det var Faye eller att Mark har något förflutet med henne.

Som Marie tidigare meddelat är det inget HTG på torsdag, eftersom det är helg - och det blir inget HTG på måndag heller, eftersom det är 6 juni, som är helgdag numera.

En helt annan nyhet för många att glädja sig åt: Onsdag nästa vecka sänder TV4 första delen av tre av den nya versionen av "Herrskap och tjänstefolk".

2011-05-31 @ 18:25:32
Postat av: ylva

Åååh, den vill jag se, men ska jag nu fastna i en till serie? :-) Är den på kvällstid, åtminstone?

Har inget att komma med om dagens avsnitt, då jag inte var hemma.

2011-05-31 @ 18:48:46
Postat av: Mariann

En känsla jag fick när jag såg Cain och Maisie var att det skulle inte förvåna mig om de får nåt kuckel ihop. Det skulle väl passa Maiseie bra att reta föräldrarna med en ännu värre "pojkvän"

2011-05-31 @ 19:44:34
Postat av: Bella

Märkte också att bara ena avsnittet var på tv4play. ): Känns lite tråkigt eftersom jag gått hela dagen och längtat efter att kunna titta, nu när Cain är tillbaka. x3

2011-05-31 @ 20:12:34
Postat av: orcid

min box hade också strulat så jag såg bara avsnitt 2 också..vet inte varför den inte spelade in alls, såg att i tablån på boxer så fanns bara avsnitt två synligt.



trevligt att cain är tillbaka, trodde inte jag skulle tycka det. Maisie och Andy är bara så jävla pisstråkiga...hur kan ens maisie öppna mathålet?



Och hon lizzie..visst kan hon se det såg man ju med paraplydrinken ju!!!

2011-05-31 @ 20:54:00
Postat av: orcid

min box hade också strulat så jag såg bara avsnitt 2 också..vet inte varför den inte spelade in alls, såg att i tablån på boxer så fanns bara avsnitt två synligt.



trevligt att cain är tillbaka, trodde inte jag skulle tycka det. Maisie och Andy är bara så jävla pisstråkiga...hur kan ens maisie öppna mathålet?



Och hon lizzie..visst kan hon se det såg man ju med paraplydrinken ju!!!

2011-05-31 @ 20:54:25
Postat av: Camilla

Jag har boxer men jag spelar in ett visst klockslag och inte en serie. När man väljer serie-alternativet tycker jag att den strular ibland och stänger av mitt i eller inte spelar in.



Mark sa till Faye i gårdagens avsnitt (tror jag) att han lämnat över ärendet till advokaterna. De har säkert haft en affär men det lär ju vara nåt mer, speciellt som hela förmögenheten var hotad (enligt en kommentar han nämde för Maise en gång). Skulle tro att Faye har något att göra med företaget som han sålt, att hon har rätt till en del av det.

2011-05-31 @ 21:22:23
Postat av: Tessan

Att Mark skulle betala bonus till Jimmy var för att han skulle lämna tygprover till någon men fick Jimmy att göra det istället och själv träffade han Faye. Därför skulle Niola inte se honom.



Jag kolla igår upp hon som spelar Lizzie och hon är blind i verkligheten i alla fall. Men hennes karaktär kanske inte är helt blind i serien?!?!?

2011-05-31 @ 21:40:47
Postat av: Tina

Som rollkaraktär verkar hon inte blind. Jag fick för mig igår att hon ljög om sin blindhet, att det skulle vara bra om omgivningen inte visste att hon kunde se. Men det var tydligen fel.

2011-05-31 @ 22:09:05
Postat av: Christine

Jag tror inte heller Lizzie är blind, jag tror att hon bara låtsas och ska hon spela blind så är hon en kass skådis kan jag säga.



Jag hänger dock inte med alls i svängarna kring jimmy och mark och natasha samt den här Faye. Tror jag måste ta en dag och läsa på lite...

2011-05-31 @ 23:08:01
URL: http://angelutansamvete.blogg.se/
Postat av: Liina

Lizzi är ju blind i verkligen ha!

2011-06-01 @ 00:55:24
Postat av: Erik

Herrskap och tjänstefolk går 21.00

2011-06-01 @ 08:40:45
Postat av: Rutigastolen

Jag har ingen personlig erfarenhet av blinda så jag är kanske ute och cyklar. Men ser de ut på ett speciellt sätt? Hur beter man sig då man är blind? Jag ser inget konstigt med Lizzi och hennes blindhet.

2011-06-01 @ 10:04:34
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Erik

Hon som spelar Lizzie har en ganska tragisk bakgrund. Hon blev blind i samband med en graviditet, eftersom hon hade diabetes, vet inte hur det påverkar, men hon genomgick laseroperation och synen kunde inte räddas. Till råga på allt blev sonen sjuk och dog i späda år. Själv tvingades hon genomgå en njurtransplantation. Och hon är utbildad vid Royal academy of dramatic art, så hon kan väl inte vara hur dålig skådespelare som helst. Får manuset inspelat på band. Nej, hon SER inte så blind ut, blinda brukar väl se lite mer konstiga ut på ögonen. Sedan har producenterna försökt göra henne lite rolig, småtöntig och buskisaktig. Vet inte om det kommer att ändras.

2011-06-01 @ 10:10:55
Postat av: Lena

Erik



Men om man ska tro dig så blir hon tyvärr kvar i serien då och inte bara på besök?



Orcid

hur kan ens maisie öppna mathålet?

den förstod inte jag, kan någon vara snäll och förklara (för det var väl inte ett pubertalt påhopp angående tänderna:-()



2011-06-01 @ 10:25:32
Postat av: Erik

Lena: Lizzie verkar bli kvar. Hur mycket plats hon kommer att ta och hur ofta hon kommer att vara med har jag dock ingen aning om. Vi får väl snabbspola vi som kan om hon blir svår att stå ut med.

2011-06-01 @ 11:04:17
Postat av: Mariann

Jag har inget att tillägga då jag tycker hela HTG tuggar på tomgång just nu.

Utan jag går bara in här nu för att önska trevlig helg. Jag lämnar kaos och flyttkartonger för "till minne av Swedish Bikemeet" på High Chaparral. Det är lovat fint väder så jag ska bara slappa och njuta tillsammans med tokigt hojfolk och cowbojsare. Sen tillbaka till Göteborg på söndag för att se HBTQ-paraden. Ha en fin helg allihop!

2011-06-01 @ 13:31:20
Postat av: Jesper

Erik:Det är ett drygt halvår sedan det gick.....På ITV (Nä nu retas jag :)

2011-06-01 @ 13:54:06
Postat av: Lena

Ok. De flesta är så tråkiga nu så en till gör väl varken till elller från.



Trevlig helg Mariann, och inte intervjuade dom dig i Malung, men det är ju två program till så.....

2011-06-01 @ 15:00:02
Postat av: Carina

ÄNTLIGEN har jag kommit ikapp med de inspelade avsnitten! Förstår inte att vissa klagar att det är tråkigt?! Det har ju verkligen svängt nu, och dessutom är Cain tillbaka! Vilket radarpar han o Debbie blir nu, är så skönt att Andy äntligen får lite motstånd nu.

Gillade Lizzie också...

Tycker det mer blivit som det brukade vara innan, dvs att det handlar mer om människorna och relationerna och inte så mycket mord, brott och sånt. Jag är hur nöjd som helst.

2011-06-02 @ 23:05:16
Postat av: SoP

"Frankly my dear, I don´t give a damn´" Ljuvligt med en klassisk replik! EN gång har jag lyckats använda den själv- :-)

2011-06-04 @ 22:15:30
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0