Var måttlig med allt, inklusive måttligheten

Kings flyttar in i det nygamla kontoret igen. För att tråka ut Scarlett så ger Jimmy henne i uppgift att träna sin telefonröst. Hon får presentera företaget på ett affärsmässigt sätt och tillslut så tycker han att det duger. Då får hon ringa runt till företag och erbjuda deras tjänster. Han tror att hon kommer att tröttna efter en dag och sedan vilja tillbaka till skolan.
Hon går till cafét och träffar vännerna på lunchen och då fortsätter hon att prata som hon gjort i telefon. De blir lite trötta på henne men tillslut kan de skratta åt alltihop. Daz erbjuder sig att göra lite reklam för åkeriet på verkstaden. Efter lunchen återkommer hon till kontoret med ett företag som eventuellt är intresserade av samarbete.

Jamie stapplar runt i butiken och försöker att jobba. Han har bestämt sig för att åka till Australien för pengarna han fått av Mark.

Paul är orolig för Rodney så han pratar tillslut med Nicola om saken. Hon blir givetvis väldigt orolig. När hon sitter på cafét och deppar kommer David och pratar med henne. Hon säger som det är och han tar med henne hem för att hon ska kunna prata ut. Han måste dock fråga henne om det här är ett av hennes vanliga intriger men det förnekar hon.
Hon tar emot ett brev som levereras till huset men lägger det så slarvigt på en byrå att brevet ramlar ner i en papperskorg. Det visar sig innehålla Erics provsvar och han blir orolig för att Val ska ha sett det och sedan undanhåller det för honom. Inte känner han sig bättre när han tror att alla pratar om honom när det viskas på puben.
Rodney lovar Paul att han är måttlig med allt inklusive måttligheten men Paul är ändå orolig. Inte blir han lugnare när han inte får veta vad Rodney ska göra under dagen när han ska till stan och Paul får inte följa med.

Laurel haffar Jasmine ute på gatan och tar med henne hem för att prata. Först pratar de mycket om Arthur och om hur svårt det kan vara men tillslut försöker Laurel få Jas att säga vad som står på. Hon missuppfattar situationen och tror att Jas är gravid. Det får Jas till att erkänna att hon tyckte Shane var äcklig och strax efter berättar hon att han försökte våldta henne. Just då blir de avbrutna av Natasha så Jasmine går därifrån.

Strax efter så rusar Laurel ut för att prata mer med Jasmine. Det slutar med att Jas berättar allt om våldtäktsförsöket och att Debbie kommit dit för att hjälpa henne och att hon sedan slagit ihjäl Shane. Laurel vill gå till polisen men Jas bönar och ber om att inget säga.
När Ashley sedan frågar Laurel hur det gått med Jasmine så kan Laurel bara säga att det är problem och att hon ska prata med henne igen.

Zak tar med sig Eli på en fisketur och för att kunna prata lite med honom. De har det rätt lugnt och skönt nere vid sjön men sen kommer Mark och ser att de tjuvfiskar. De får en tillsägelse om att inte göra om det för då kommer han att kontakta polisen och de får lämna ifrån sig fisken de fångat.
Väl hemma så frågar Zak om Eli är inblandad i mordet på Shane men Eli svarar inte riktigt på det och det gör Zak misstänksam.  Eli berättar då att han inte mördade Shane... men att han är inblandad ändå.
Mer hinner han inte tala om eftersom polisen knackar på dörren för att arrestera honom för mordet.
Det har kommit fram att Shanes blod finns i skåpbilen.

När Zak är på puben och berättar att Eli blivit arresterad för Lisa så hör Laurel det. Hon skyndar sig till Debbie för att prata ut med henne eftersom hon nu vet hela historien. Debbie vill fortfarande inte gå till polisen.

Debbie försöker sedan att övertala Jasmine om att de ska inte gå till polisen, de ska istället rymma. Hon älskar ju Jas...
Efter lite övertalning går Jas med på att de ska rymma tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Erik

Så var då äntligen sanningen ute ... effektfullt med Laurel och Jasmine i mörkret. Konstigt att hon berättade till slut, men hon hade väl mycket att bära på ...Ska de lyckas fly nu? Det blir säkert inte lätt.

Och tänk så Val ställt till det för så många människor med sina lögner, så många som går och mår dåligt i onödan. Ska sanningen komma fram i tid för att Paul och Jonny ska hinna bli ihop?

2011-03-31 @ 14:13:08
Postat av: Madeleine

Gillar inte Val längre, hon är för falsk för min smak, och Diane har ju blivit tråkig.

Är väl bara jag som tycker Eli är lite het sådär!

Annars så känns det här nya paret Wyldes ganska ointressanta.

Och jag hoppas få slippa se Debbie och Jas pussas igen, ja vi har sett det tidigare och oj två tjejer, känns ju bara jaha!

Nu har jag gnällt klart för denna gång! Kram!

2011-03-31 @ 16:57:38
Postat av: Mikaela

Håller med dig Madeleine han är lite het på nått sätt. Han har nån slags charm inom sig :).



Bra avsnitt idag och längtar efter morgondagens :D

2011-03-31 @ 20:14:30
Postat av: Lena

Håller med dig Mikaela



inte angående Eli men att längta efter morgondagens HTG:-)



Längesedan jag kände så

2011-03-31 @ 20:52:37
Postat av: Tina

Ja, jag vet att vi tycker olika, men ju mindre jag ser av golvmoppen,jag menar Eli, desstu bättre. ;)

2011-03-31 @ 21:58:07
Postat av: Camilla

Jag fixar inte heller när Debbie och Jaz vänslas, det känns inte riktigt trovärdigt.



Val kommer nog att åka dit så det skriker om det, för många som vet om det nu, och då får hon det hett om öronen.

Kul att Nicola får visa lite mänskliga sidor med iaf.



Är det någon mer än jag som stör sig på att man inte får se Sarah? Hon har precis blivit övergiven av den enda mamma hon känner till, och ingen nämner eller kommenterar henne öht.

2011-03-31 @ 23:12:25
Postat av: Liina

Skojar ni eller? Skådespelet mellan Debbie och Jasmin är hur bra som helst ju :)

2011-03-31 @ 23:58:11
Postat av: Annette

Usch för Val! Hon förstör bara för andra. Hoppas sanningen kommer fram snart.



/Annette

2011-04-01 @ 01:30:52
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Jesper

Lena: Ja nu kanske du och andra förstår vad jag menade för snart 1 års sedan....



Mera action i detta format INTE där det sprängs och folk dör och lemlästas,det har jag inget intresse av alls!



Och detta är bara början på denna sköna blandning av den smått galna Emmredale humorn (Eric pollard vilket utryck) och den nya dimensionen med riktigt allvarliga livsöden etc, med storslaget skådespeleri :)



Håll tillgodo allihopa det håller i sig bra länge!

2011-04-01 @ 12:29:41
Postat av: Lena

Låter riktigt bra. Nu är det något att se fram emot igen och inte bara hålla sig informerad i väntan på bättre tider:-)



2011-04-01 @ 16:37:23
Postat av: Lena

förresten apropå bra skådespeleri (eller i detta fall uruselt)så läste jag här att Paul är gay i det "riktigt" livet



Hur i allsindar kan han spela så uruselt då, det blir ju som att göra en karikatyr på sig själv, idag blev det riktigt pinsamt. Rätt gott att han försvinner känns det som.

2011-04-01 @ 16:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0