Lögner döljs bäst med nya lögner...

På morgonen när Katie kommer till stallet så hittar hon paret Wylde liggandes nakna i ladan. Hon blir lite generad men de verkade inte bry sig.

Lisa bjuder Marlon och Donna på Zaks födelsedagskalas och Marlon ska tänka på saken. Det hon glömmer att tala om är att det är en överraskningsfest så Zak vet inget. Därför blir Zak något förvirrad när Marlon tackar ja till festen men han inser snabbt att det är en överraskning. Shadrach är inte alls glad över att Donna är bjuden.

Aaron och Belle är på väg till skolan men han bestämmer sig för att skolka och Belle gör honom sällskap. De går till Home Farm för att kolla in flyttlasset som kommer. Aaron ska sno några saker för att kunna betala tillbaka 50£ till Chas men när han hör att Natasha är på väg till lastbilen gömmer han sig. Belle står kvar utanför och tittar på en film på en skärm (jag uppfattade inte om det var en portabel dvd-spelare eller om det var en dator).
Natasha hittar Belle och undrar vad hon gör där och när Belle inte svarar på hennes frågor så åker hon till fabriken för att träffa Lisa.
Lisa blir givetvis förbannad på Belle och de går hem för att reda upp saken. Belle skvallrar inte på Aaron men när han dyker upp hemma så fattar Lisa vad som hänt. När Zak och Chas sedan kommit hem så säger Lisa att hon inte vill ha Aaron boendes där längre. Det slutar med att både Chas och Aaron lämnar Dingles hus.
Eftersom Paddy har gott om plats så kan Chas och Aaron flytta in hos honom. Han verkar vara nöjd över att ha henne så nära.

Paul har berättat för Diane om Rodneys sjukdom och hon blir givetvis upprörd och ledsen över att Rodney inte vågat berätta något.
När Lily får höra att Paul tänker stanna hemma och inte åka till Australien så får hon också höra att Rodney är sjuk.
Rodney får höra att Paul inte ska åka och han misstänker genast att det är på grund av Val. Hon förnekar det först men sedan säger hon att det beror på att hon mår dåligt för att Eric har ett svagt hjärta och kan dö närsomhelst.
Rodney säger sedan det till Paul som undrar vad det är frågan om. Då säger Val att hon hittat på det för att inte oroa Rodney för att Paul stannar i byn.

Laurel och Ashley berättar för Jas att de inte kommer att flytta och Jas ser inte alls glad ut. När hon sedan träffar Debbie så säger hon att hon kommer att bo kvar för att hon kommer att sakna Debbie så mycket. Fast Debbie genomskådade henne eftersom hon redan hört att kyrkoherden skulle bo kvar i byn.

Lily, Betty, Doug och Rodney snokar runt bland möblerna på gården utanför Home Farm. När Wyldes kommer tillbaka så får de börja bära in saker och även umgås lite för att lära känna varann. Även Shadrach och Eric dyker upp för att hälsa på de nya byborna.
Betty är för söt när hon skulle beskriva Tom King "en liten man med Napoleonkomplex, han såg ut som en persika med ett påritat ansikte"

Katies kontor är fullt med möbler. Hon erbjuder Mark att hjälpa till att flytta på sakerna men han tackar nej. När hon kommer tillbaka lite senare så har han fastnat i dörröppningen med en säng. Hon hjälper honom tillrätta. De verkar komma bra överens. Undra om det inte blir en liten flirt där...

Betty sitter på puben och blir bjuden på sherry av Natasha och dessutom får Betty chansen att berätta allt hon vet om byborna.

Natasha meddelar Katie att de behöver kontorsutrymmet själva så hon måste leta efter nytt kontor. Kan det vara svartsjuka?

Zak har fest hos Dingles. Donna känner sig rätt utanför och Shadrach pikar henne så fort han kommer åt. Eli blir förbannad eftersom Shadrach inte är så oskyldig själv. Gennie hade ju inte funnits om Shadrach inte varit otrogen.
Senare hör Donna att Debbie och Eli bråkar, hon följer efter dem ut på gården. Debbie åker sedan hem till Jasmine. Eli och Donna pratar med varann och Donna känner igen en logga på Elis kläder. (Eller vad var det hon reagera på? Jag uppfattade inte det)
Sen måste Donna åka och jobba, hon smyger in på kontoret där utredningen av Shane ligger framme. I en låda hittar hon sedan ett foto med samma logga (?)

Snälla kan ni bringa lite klarhet i vad Donna reagerade på och varför?

Kommentarer
Postat av: Erik

Val ljuger ju som en häst travar. Hur länge ska det dröja innan Paul får reda på sanningen om Rodneys påstådda sjukdom? För det lär han väl få något vis.

Jag fattar inte varför Donna stirrade på Elis skjorta, men det hon tittade på i bevispärmen på poliskontoret var en bild på en fodersäck med en speciell logga som Shanes lik varit invirat i. Kanske såg hon en likadan säck hos dinglarna, men hon stirrade ju flera gånger på hans skjorta. Han är väl inte så dum att han gjort en skjorta av en fodersäck? Varför skulle han över huvud taget vira in kroppen i en sådan? Kanske låg det en bak i Dingle-skåpbilen? Inte särskilt smart i så fall, men ingen trodde väl att kroppen skulle hittas.



En annan grej - Betty sa att hon inte är den som far med skvaller, men hon är väl värst av alla vid sidan av Viv. Jag trodde det var Tom King-mordet hon skulle skvallra om, inte om det senaste.

2011-03-28 @ 15:36:30
Postat av: Jesper

Jo jag tittade lite slött i dag,och vad jag hann uppfatta så var det samma typ av/märke på säcken som Eli tog fram flaskan ur på höskullen,så darav reagerade Donna så starkt!

2011-03-28 @ 18:02:48
Postat av: Liina

Som Jesper säger märket på säcken...



2011-03-28 @ 18:59:33
Postat av: Pandora

Är det bara jag som inte kan se dagens första avsnitt av HTG på Tv4 play? Avsnitt nr 2 laddar som det ska, men ettan sossar sig.

2011-03-28 @ 19:38:03
Postat av: Pandora

Ang. vad Donna reagerade på så var det säcken som Eli hade gömt vodkan under. Den hade samma logga som säcken Shane hittades i. Något djurfoderföretag.

2011-03-28 @ 20:12:37
Postat av: Rutiga stolen

@ Pandora: Jag kunde inte heller se första avsnittet.

2011-03-28 @ 20:26:27
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Tina

Fast det måste väl finnas fler fodersäckar med den loggan, eller?

2011-03-28 @ 22:23:09
Postat av: SoP

Jag muttrar fula saker varje gång jag ser Donna-Iofs är det ju rätt att hon är misstänksam,slempelle ska ju inte åka dit för nåt han inte gjort,men jag avskyr hennes falskhet mot Marlon. Hm,undrar var Katie hittar ett kontor nu då? Och vad verksamhet de nya ska starta?

2011-03-29 @ 02:03:28
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Donna reagerade som vilken polis som helst när hon såg fodersäcken och kände igen loggan.

2011-03-29 @ 10:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0