Hår format av vinden (gårdagens avsnitt)

Jag gör ett nytt försök och ser vad jag minns...

Jas har mardrömmar efter händelsen och man märker att hon inte mår speciellt bra.
Eli hittar Shanes mobil i vanen och de kommer på att de ska använda den så det ser ut som om Shane fortfarande lever.  De skickar ett sms som Jas "råkar" visa för Ashley. Det lugnar Ashley eftersom han varit mer orolig för att Jas mått dåligt för att det hade tagit slut med Shane. Hon låtsas om att de fortfarande är bra mellan dem fast de är egentligen inte är ihop och det har väl aldrig varit allvar.
När Chas frågar om de anmält Shäne än och att han faktiskt är värd all skit han kan få så verkar det som om Jas "piggnar till". Hon träffar McNally och säger att hon inte kommer att skriva om MacFarlanes utan om kyrkan och dess problem med få besökare och ekonomin.  Det verkade inte uppskattat men Jas såg onekligen mycket gladare ut.

Donna och Ross råkar på varann i butiken och de ser olyckligt på varann. Ross som redan packat sina saker i bilen åker därifrån med en rivstart.

Kören fortsätter att öva men har problem med Gennies blyghet. Ashley erbjuder dem att sjunga på söndagens gudstjänst som en slags generalrepetition inför tävlingen.

Nicola hade ingen aning om att det var Donalds begravning så hon kom till övningen. Hon låtsades att hon visste det och att hon kom för att tala om att hon inte kunde medverka. När Ashley skulle åka fick hon följa med honom.

Zak hade varit ute och letat efter Aaron och tillslut hittat honom i den gamla scoutladan (?). Strax därefter kommer Gordon med Aarons väska som han packat.  Gordon ville inte ha Aaron hemma längre för han hade fått kontoret vandaliserat och trodde att det var Aaron.  Chas sa att Aaron varit där hela tiden så det kan inte vara han. Aaron undrade varför Chas ljugit för Gordon och hon förklara att  som Dingle ställer man upp för varann.

Anna var på Donlds begravning och läste en dikt som hon skrivit som 7åring till sin far. Hon visste inte att han sparat den i alla dessa år. När de sedan fikar efteråt så får Carl ett samtal från deras investerare och de börjar dra tillbaka sina lån.  Kings måste snabbt få fram 35 000£.
Matthew blir orolig och det märker Anna. Hon lyckas tillslut få fram varför och erbjuder direkt att han ska få pengarna av henne eftersom hon älskar honom så och han har varit sånt stöd för henne under den här tiden.

Diane kom tillbaka från Brighton och hon hade ny frisyr. Jag tycker personligen inte den passade, så ut som om hon stått i motvind allt för länge. Hon hade fått veta om bråket mellan Andy och Daz och hon hade förståelse för dem båda.  Victoria blev sur och sa att hon inte ville bo i samma hus som Andy utan hon flyttar till Val istället. Det tyckte Val inte var så kul :)






Angående att stara ett forum, jag har inga kunskaper i det men det kanske är lätt. Om det inte tar för mycket tid så kan det vara ett alternativ. Eller kan man lösa detta med äldre kommentarer på annat sätt? Jag ser ju när ni kommenterat och kanske ska meddela det? Självklart kan man kommentera äldre händelser i det senaste inlägget. Vad tycker ni? Forum eller blogg...eller både och?
Dum fråga kanske ;)

Kommentarer
Postat av: Rutigastolen

Jag gillar verkligen bloggen och uppskattar det arbete Du lägger ner på den. Jag tror att en kombination av blogg/Forum hade kunnat vara bra om det finns möjlighet till detta. Är inte heller så insatt i det "tekniska".



Då hade det kanske funnit möjlighet att både kommentera dagens avsnitt som vi gör nu men också kanske kunna diskutera specifika händelser och/eller karaktärer som vi speciellt är intresserade av utöver avsnitten som sådant.



Just det att hålla reda på om det kommit in nya kommentarer eller ej är ju ett litet "problem" tycker jag också. Det är inte alltid man kommer ihåg vilket antal det var tidigare. Och ibland kommer det kanske nya kommentarer/frågor i gamla inlägg som då riskerar att missas.

2011-03-03 @ 11:18:59
URL: http://www.rutigastolen.se
Postat av: Mariann

haha! Ja det va en hiskelig frisyr.

Idag va jag hemma tidigt och slötittade på Holby City. Är det någon som tittade på det? Och kan förklara för mig varför en av doktorerna va så bekant. Jag tror han hette Charles. Jag får surfa.

2011-03-03 @ 14:22:32
Postat av: Mariann

Det var Simon Williams och det är nog från Herrskap och tjänstefolk som jag minns honom. Rösten va väldigt bekant :)

2011-03-03 @ 14:28:00
Postat av: Honey

Jag kände också igen honom från Herrskap och Tjänstefolk. Jag gillade inte Diane's nya frisyr. Hon passade bättre i den gamla. Ett ganska tråkigt avsnitt idag. Har nyss hittat hit till denna fantastiska blogg, men jag undrar vad är skillnaden på blogg och forum?

2011-03-03 @ 18:31:19
Postat av: Kerstin Hauge

Jag tyckte att Dianes nya frisyr var toppen. Hon ser 10 år yngre ut.

Jag kände också igen rösten och när jag tittade närmare så såg jag att det var sonen i huset i Herrskap & tjänstefolk.Han kom ju aldrig över sina krigserfarenheter och sköt sig till sist.

2011-03-04 @ 16:13:56
URL: http://www.tibbenes.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0