"Glad skilsmässa till diiiig....."

Doug är orolig för Laurels och Ashleys flytt. De har fått besked om att församlingen som de ska flytta till vill att de börjar om 14 dagar men ingen har frågat Doug om han vill flytta med så han söker bostad eller rum att hyra.
När han sedan hittar ett rum i Hotten och meddelar Laurel det så säger hon att de tagit för givet att han vill flytta med dem och därför hade de inte frågat honom. Han blev mycket glad över det beskedet.

Aaron bryter sig in hos bröderna King och börjar vandalisera huset. Plötsligt kommer Carl hem och Aaron försöker smita ut men blir jagad ut på gatan in i byn. Carl hinner i fatt honom precis framför ögonen på Chas som givetvis undrar vad som händer. Hon får följa med till huset för att se själv vad Aaron gjort. Hon blir förbannad och skäller ut honom och råkar nämna att det är en sak att klottra på en gravsten men att bryta sig in hos någon... Carl hör det och blir riktigt förbannad men lugnar ner sig och skickar hem Aaron.
När Chas sedan kommer hem försöker hon prata med sin son om vad han gjort och varför. Han vill inte att hon ska bli sårad av Carl igen och om de blir ihop så tänker han sticka.
Chas söker upp Carl och säger att hon ångrat sig, det kommer aldrig att bli de två igen. Carl förstår inget för han såg på henne att hon älskar honom.

Jimmy har varit på auktion och köpt en ny, nåja bättre begagnad lastbil som de kan ha när de ska starta ny verksamhet. De åker till verkstan och Debbie får veta att hon får ha kvar verksamheten men Carl höjer hyran och dessutom ska hon ge dem förtur och fri service på lastbilen de just köpt.
Nu ska bröderna försöka få arbete också, Scarlett får hjälpa till som sekreterare. Första försöket blir inte så lyckat då företaget de kontaktar tackar nej till samarbete. Scarlett har råkat skriva ut brevet med deras gamla logga och den är förknippad med konkursen.

Marlon kommer hem för att hämta lite saker och Donna försöker att prata med honom. De har det inte lätt med alla känslor och Donna vill att de ska försöka på nytt. Marlon vill så gärna men kan inte se på henne utan att tänka på vad hon gjort.
Paddy hälsar på Ross i fängelset och Ross frågar efter Donna. När Paddy kommer hem så besöker han henne för att fråga om hon fortfarande är intresserad av Ross men hon förnekar det.

Paul är ledsen för att Jonny vill att de ska avsluta deras gemensamma bankkonto och gå vidare.
Lily frågar Katie efter Jonnys adress. När hon väl fått den så skickar hon blommor i Pauls namn och sedan skickar hon sms (från sin mobil som hon påstår är Pauls nya nr) och bjuder honom på middag. Jonny svarar att han kommer. Lily bjuder hem Paul till denna middag utan att Paul vet att Jonny också är bjuden.

Val vill också muntra upp Paul så hon skickar iväg honom till Hotten för att fixa till sig lite. Sen säger hon att han måste jobba just den kvällen han ska på Lilys middag. Paul måste givetvis säga återbud till Lily som snabbt sätter in en reservplan.
Lily ber Leyla att möte Jonny på cafét för att sedan kunna gå till puben.
När Paul kommer tillbaka från Hotten har Val sett till att det kommit en dragqueen med dansare till puben.
Det första han ser när han kommer in är en utklädd lättklädd man som sjunger "glad skilsmässa till dig..."
Paul blir inte glad över Vals överraskning och hon tvingar honom upp på scenen för att sjunga karaoke med henne.

På cafét sitter Leyla och väntar på att Jonny ska dyka upp. Alan som hjälper till med serveringen är på väg att stänga så hon får hitta på något för att kunna vara kvar. Hon beställer en baconsmörgås men Alan serverar inte frukost på kvällen. Då låtsas hon att hon måste äta på grund av att hon har en parasit i magen och blir sjuk om hon inte äter regelbundet. Det gör att Alan ordnar en ostmörgås till henne. Jonny dyker inte upp så hon går till puben efter ett tag.
Däremot dök det upp en annan dam till cafét som verkar vänta på någon.

Damen är Jonnys mamma Patricia och hon går in till puben och får se Paul uppe på scenen sjungandes karaoke.
Paul ser henne och försöker att säga att han inte alls firar, att allt detta inte är hans idé utan hans mors.
Patricia tror att det var därför han skickat blommor och bett henne komma för att Jonny skulle se att han minsann gått vidare efter skilsmässan. Då fattar Paul ingenting eftersom han inte skickat blommor. Lily hör det och hon förklarar att det var hon som gjorde det. Men hur kan Patricia veta om sms:en och blommorna?
Det visar sig att Patricia har Jonnys mobil eftersom han inte behöver den för han har åkt till Australien.
Paul blir jätteledsen...


Vad ska Shadrach säga när han upptäcker att damen han flirtat med är en man?

Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, borde inte Schadrach ha fattat att det var en man som var utklädd till kvinna? Han är väl inte hur dum som helst?

Synd att Marlon och Donna inte kan fortsätta att vara ihop när båda fortfarande älskar varandra. Eller kan de det trots allt?

2011-03-23 @ 18:23:52
Postat av: viktoria

tror inte att marlon å donna kommer att vara ihop nåt mer.

Han förtjänar en bättre kvinna än donna.

Undrar om kings kommer att rulla igen på gatorna med ett fint namn.Jag hoppas det!Dom förtjänar lite lycka efter allt som hänt även fast alla inte gillar dom!

Tycker aron e tråkig.

2011-03-23 @ 20:36:26
Postat av: Bo

"Patricia Foster" spelas av Vicki Michelle som

var en av huvudkaraktärerna i "Allo, Allo".



http://www.fanpix.net/picture-gallery/vicki-michelle-picture-10250906.htm



2011-03-25 @ 00:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0