Återigen ett skottdrama

Chas konfronterar Aaron om den upphittade sprayburken men han nekar och påstår att det kan vara vems som helst i familjen.

Pam gör allt för att få iväg sin man Richard ur huset för hon vill ta det lugnt och tillbringa dagen i sängen som hon säger samtidigt som hon flirtar med Rodney.

Katie råkar nämna för Jimmy om helgaktiviteterna som pågår vid Home Farm och han som inte vet vad det gäller blir fundersam. Hon visste ju inte att han inte visste.
När Jimmy inser att Rodney är inblandad i något så rusar han iväg till fältet där jaktlaget är. Rodney är givetvis inte med eftersom han har hamnat i säng med Pam.
Jimmy är störtförbannad och han får ur Jamie om var Rodney är. Lite kul är det när Shadrach talar om för jaktlaget att inte bry sig om han som kommer springandes för det är byns alkis.
Richard hör också om vad Rodney är så han blir rasande och rusar till B&B:t. Jamie försöker att lugna ner dem men det går inte så bra.
Rodney som precis är klar och sitter på sängkanten hör att det är kalabalik utanför och han får bråttom därifrån och hinner därför inte klä på sig. Han genar igenom syfabriken och det blir glada leenden från damerna som ser en halvnaken Rodney som springer därifrån.
I B&B:t är Richard och Jimmy på väg för att få tag i Rodney men det slutar med att Jimmy råkar bli skjuten i baken av Richard när Jamie försöker ta geväret i från honom när de rusar upp för trappan.
De får ringa ambulansen som sen kommer för att hämta Jimmy till sjukhuset.

Chas skjutsar Carl till sjukhuset och där får de veta att Jimmy inte kommer att opereras. Tack och lov var det så ytliga skador att operation inte behövdes.
När Lexi kommer till sjukhuset ser hon Carl och Chas sitta tätt intill varann och hon blir svartsjuk.
Detta gör att hon senare söker upp Chas för att få reda på om de har ett förhållande men Chas säger som det är att de inte har det.

Jasmine mår inte bra över att veta att Ross sitter inne och kommer att bli åtalad för mordet på Shane. Hon är på väg att ringa polisen och erkänna men säger sedan inget. Debbie som precis kommer hem är orolig för henne.  Tillslut måste Jas åka till polisen eftersom hon känner att hon måste erkänna. Debbie skjutsar henne dit men utanför försöker hon övertala Jas att inte göra det. Hon till och med hotar med att ljuga för polisen och säga att hon också var med på mordet för att i sånna fall få sitta inne med Jasmine, allt för att få vara nära henne. Det får Jas att tänka efter och plötsligt kysser de varann.
De åker hem igen utan att ha pratat med polisen.

Debbie har andra problem också eftersom Carl vill ha hyran för verkstaden. Eftersom hon varit med Jasmine när hon skulle ha betalat så blir hyran en dag försenad och det gör att Carl inte längre vill ha henne som hyresgäst. Debbie blir förtvivlad, hon har äntligen fått pengar (från Jasmine) men Carl är stenhård, hon betalade inte i tid.
Hon vänder sig till Chas och ber om hjälp eftersom hon kommer att få mera problem om det kommer fram till Carl att hon inte står på kontraktet.

Rodney söker upp Jimmy för att be om ursäkt och Jimmy säger att han är väldigt besviken på att Rodney, som de har hjälpt, gick bakom ryggen på dem. Jimmy vill ha telefonnumret till Montclares för att kunna prata med Richard.
Richard kommer dit och Jimmy säger att det kostar en del att gå skottskadad utan att kunna jobba och att om han ska vara tyst så det inte blir en polissak av det hela, dessutom så säger han inget om att frun varit otrogen.
För det får Jimmy 10 000£.

Chas försöker att få Aaron att göra rätt för sig genom att rengöra Toms gravsten. Han är arrogant och förstår inte varför han skulle behöva göra det och inte blir det bättre när Debbie dyker upp precis och berättar att Carl ska vräka henne från verkstaden.

Chas pratar med Carl och han erkänner sina känslor för henne. Lexi är snäll men den enda han bryr sig om är Chas. Hon vet inte riktigt hur hon ska göra så hon lämnar Carl vid bron för att gå hem och tänka efter.
När Debbie söker upp henne igen för att höra hur det gått med verkstaden så har Chas bara tänkt på att Carl verkligen älskar henne och hon kommer att ge honom en chans till för annars kommer hon att ångra sig resten av livet.



                                     ~*~*~*~*~*~*~*~*~


Är det inte någon annan som tycker att Richard Montclare är lik den gamle skridskokungen Tomas Gustafsson?

Kommentarer
Postat av: Erik

Hur ska det gå med verkstaden nu? Carl är lite väl ogin bara för att pengarna kommer en dag för sent. Och ska det bli något mellan Chas och Carl igen? Om hon måste välja mellan Carl och sonen, vad väljer hon då? Om jag känner Aaron rätt kommer han att lägga käppar i hjulet för dem, han har inte gjort annat sedan han dök upp. Lite lesbisk romantik mellan Debbie och Jasmine igen, men ska det räcka för att Jasmine ska avstå från att gå till polisen? Jag tror inte att Jasmine kan låta bli i längden, vad hon än känner för Debbie.

Lustig utpressningshistoria med Jimmy som överdriver å det grövsta där han ligger i soffan. Men att betala 10 000 pund för det är väl att ta i. Dum karl den där Richard.

2011-03-22 @ 16:34:40
Postat av: Madeleine

Det där med Jimmy i soffan och Scarlett baddade hans panna medan Lexi matade honom med något, var riktigt larvigt.

Dagens hiss: Rodders, bra skådis som åldrande casanova!

Dagens diss. Jamie, sjukt dålig skådis, buskis!

2011-03-22 @ 16:44:06
Postat av: Lena

Nu Honey (tack igen) har jag sett dagens avsnitt Holby City. Tyckte inte att det fanns något där som påminde mig om den unge mannen. En vanlig äldre man, vissrligen väl bevarad men nä Rodney vinner helt klart:-)

2011-03-22 @ 18:19:43
Postat av: Lena

och jag håller helt med dig Madeleine

(naturligtvis det ang. Rodney;.))



men framförallt att det med Jimmy på soffan var riktigt löjligt och inget som var troligt att varken Jimmy eller Scarlett någonsin skulle göra, möjligtvis Lexi

2011-03-22 @ 18:24:36
Postat av: Erik

Visst var det löjligt med Jimmy i soffan, men det var ju han som tänkt ut det och det fungerade ju. Men särskilt trovärdigt var det ju inte. Jimmy kan man vänta sig nästan vad som helst av efter skället i kyrkan, supandet på kyrkogården mm. Det är ju det som är charmen med HTG, blandningen av buskis och allvar. Själv är jag dock inte så förtjust i buskis.

2011-03-22 @ 18:40:53
Postat av: Tina

Det har ju varit lite för mycket buskis i min smak.

2011-03-22 @ 21:58:33
Postat av: Erik

Jag vet att det här är på gränsen till en spoiler, men eftersom vi har diskuterat det här tidigare och många aldrig tittar i närmaste framtidsfliken, måste jag nämna det, eftersom många väntar på det avsnittet.

Jacks begravning blir troligen onsdagen den 13 april. Återkommer med exakt datum senare, om jag får reda på det.

2011-03-23 @ 08:16:48
Postat av: Åsa

Nej, nu får serien snart rycka upp sig annars kommer jag bara sporad-titta.



Skönt att iallafall se ett leende på Jimmys läppar idag!

Nu vill jag att det ska bli lite mer lycka och trevliga avsnitt.



Rodney... vilken sliskpelle!!!

2011-03-23 @ 08:51:46
Postat av: Colin

Unless you know of any days HTG won't be on, the funeral will be Monday 11th April.



We still have the new family to arrive before then, of course.

2011-03-23 @ 11:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0