Sinatra vs Sid Vicious

Leyla sitter vid datorn på cafét och söker jobb. David kommer fram till henne och erbjuder henne jobb på hans städfirma. Hon verkar inte ta det förslaget så allvarligt.

Chas letar efter en katt, Herrcules, som rymt från kliniken. När hon letar i Ednas trädgård blir Edna lite upprörd eftersom Eli varit där tidigare för att jaga en "råtta". Lite senare så är även Paddy där och letar efter katten.

Debbie besöker Andy på gården för att få träffa Sarah. Fram till att rätten bestämmer var Sarah ska bo vill hon kunna träffa henne precis som förut. Därefter kommer hon att finna sig i rättens beslut. Andy är inte alls glad över det och försöker hindra henne.

Cain vill att Aaron håller Victoria på gott humör eftersom hon kan användas som hjälp i Debbies kamp om Sarah. Aaron försöker kontakta Vic och först är hon på dåligt humör men blir strax efter lite gladare.

Chas ser att Aaron hänger med Cain och hon blir orolig. Hon nämner det för Paddy som bestämmer sig för att prata med Cain. Marlon avråder honom till att göra det men han lyssnar inte. När Paddy träffar Cain så säger han åt honom att inte lura Aaron till dumheter för Chas skull. Cain bara skrattar åt honom och kallar honom för modig.
Chas ser Cain på puben och går fram och ber honom att inte ta med Aaron på massa dumheter så säger han att han redan sett till att Aaron kan få jobbet på verkstan tillbaka och det tack vare Paddy. Chas ser väldigt förvånad ut.

Cain pratar med Debbie och vill att hon ger Aaron en chans till men hon är inte så pigg på det. Han fortsätter sedan att flirta med Maisie på puben och det framför ögonen på Andy som inte blir glad.

Aaron går till verkstan och ber Debbie om ursäkt. Efter lite övertalande så får han tillbaka jobbet men Debbie blir inte alls nådig om han missköter sig.

Maisie sitter i lagerutrymmet på puben och skriver något i en pärm. Sandy ser det och ställer frågor som hon inte vill svara på eftersom det är hemligt. När Val ropar på henne att hon ska komma och jobba så passar Sandy på att snoka lite i pärmen.

David är orolig för att skämma ut sig och vill därför dra sig ur valkampanjen. Eric gör allt för att trycka ner honom och hans självkänsla. De konfronterar varann på pubens toalett och David är inte speciellt nykter. När han kommer ut därifrån är han väldigt irriterad på sin far. För att visa folket hur Eric är och hur han själv är så jämför han med att Eric är mer som Sinatra medan han är en Sid Vicious typ. Sedan ställer han sig på en stol och sjunger My Way... Efteråt så ramlar han ner och slår huvudet i golvet. Allt gick bra och han fick sitta med en ispåse mot skallen.

Nicola fyller 31 år men vill inte öppna födelsedagskorten som kommit med posten. Rodney vill hitta på något med henne men hon skyller på att hon ska luncha med Laurel.
Laurel följer med henne till sjukhuset och där får Nicola veta att hon är gravid i fjärde månaden. Hon kan inte förstå att det hänt men inser sen att första gången hon var med Jimmy så skydda de sig inte. (Det måste väl ha varit i lastbilen?)
Hon vill inte berätta något för Jimmy men Laurel övertalar henne. Precis när hon ska göra det så kommer Jimmy och gratulerar henne. Hon tror att han fått veta om graviditeten och blir då något konfunderad. Han fortsätter att prata om att inte lägga sig i hennes liv och att det var bara en tillfällig flirt de hade och att det är lika bra att de inte fortsätter ihop. Dessa ord gör att hon inget säger till Jimmy om läget.

Rodney märker att Nicola är nedstämd och det gör honom orolig. Han försöker prata med Laurel för att få veta vad det är men det leder bara till att han tror att det är på grund av Jimmy som Nicola är ledsen. Så han besöker Jimmy på kontoret med en påhittad förevändning och passar då på att säga till Jimmy att ta lite hänsyn till Nicola som är så deprimerad.

Laurel följer även med Nicola när hon ska på ultraljud. Även om det inte är första gången för Laurel så blir hon ändå helt fascinerad och säger att det är fantastiskt medan Nicola är lite mer återhållsam.
När de ska åka därifrån så säger Nicola att hon tänker göra abort....

Dagens fniss var när Maisie bad Marlon att fixa tilltugg till Vals pubquiz medan Marlon och Paddy bara står och fnissar...
Marlon lovade då att göra "Val"-au-venter =)
(Vol au vent är en liten smördegs"korg" man fyller med varm eller kall fyllning, ofta en stuvning med t.ex. skaldjur..)



Kommentarer
Postat av: Erik

Ganska tråkiga avsnitt i dag. Att höra David sjunga "My Way" var ingen höjdare precis, men lite roligt och oväntat för att komma från honom. Den enda röda tråden var väl Nicolas graviditetsbekymmer. Rodney och Jimmy måste väl få reda på det snart - om hon nu behåller barnet. Kan någon tänka sig henne med ett barn över huvud taget? Hon ville ju inte ens ta i Arthur utan kom med undanflykter.

2011-06-09 @ 16:11:07
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :D

2011-07-20 @ 04:05:15
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0